Μεταγραφές - Φήμες - Προετοιμασία Ποδόσφαιρο (Καλοκαίρι 2026)

Στο να τα “ταξιδευει στο ιδιο πουλμαν με τον Ψυχα” με αποτελειωσες :joy:

Θεωρω οτι απο αποψη θεσης και αναγκης του υπαρχοντος ροστερ, δεν ειναι τοσο αμεση αναγκη ο Σισσοκο οσο ο Τσιριγωτης.

Μαλιστα καπου ειπωθηκε οτι ο Μαναλης παραδεχτηκε οτι χρειαζεται δευτερος παικτης γιατι δεν βγαινει μια σεζον με εναν μονο βασικο φορ.

Και στην τελικη, σε περιπτωση αδυναμιας του Μαναλη να αγωνιστει σε καποιους αγωνες (ξορκια) δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει ο Γεωργογιαννης (ενα νεο παιδι που μεχρι περσι επαιζε στα τοπικα) να επωμιστει το βαρος της ευθυνης και την απαιτηση του κοσμου να λυσει το θεμα του γκολ σε μια χρονια Do or Die.

7 «Μου αρέσει»

Εγώ λέω να πάρουμε και τους δύο να τελειώνουμε.

6 «Μου αρέσει»

Τον Sissoko τον έχω δει αρκετά και πέρσι και πρόπερσι στην Championship. Δεν είναι κλασικό 6άρι/κόφτης. Είναι περισσότερο δυνατό box-to-box 8άρι: πολύ δυνατό κορμί, μεγάλος διασκελισμός, κουβαλάει μπάλα, κερδίζει μονομαχίες και καλύπτει χώρους, χωρίς ιδιαίτερη τέχνη. Πλέον είναι εμφανώς πιο αργός, κυρίως στα πρώτα μέτρα και στις αλλαγές κατεύθυνσης, και κάποιες φορές αργεί να επέμβει ή φτάνει καθυστερημένα στη φάση και κάνει λάθος/φάουλ, για το επίπεδο του Championship.

Μέχρι να φύγει για τον Παναθηναϊκό την περσινή σεζόν είχε 746 λεπτά σε 20 παιχνίδια Championship με τη Watford, μεσαία ομάδα για την κατηγορία αλλά σταθερή. Την αμέσως προηγούμενη σεζόν, στα 35 του, είχε 2.888 λεπτά σε 40 παιχνίδια, τα 33 βασικός. Δηλαδή δεν μιλάμε για κάποιον που είχε σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Επίσης σε επίπεδο καριέρας έχει 295 συμμετοχές στην Premier League με Newcastle, Tottenham και άλλες 248 στη Ligue 1 με Toulouse και Nantes. UEFA Champions League Squad of the Season 2018-2019.

Το ερώτημα είναι τρία άλλα πράγματα: κίνητρο, υγεία, και μανατζερικά.

Αν στα 37 του έχει όντως κίνητρο να κλείσει την καριέρα του στον Ιστορικό κυνηγώντας μια άνοδο, αν περάσει σοβαρό ιατρικό έλεγχο γιατί στον Παναθηναϊκό φαίνεται να είχε μυϊκά προβλήματα, και αν η συμφωνία είναι καθαρή και οικονομικά λογική και απαλλαγμένη από περίεργα προηγούμενα.

Το τελευταίο το λέω και λόγω του περίεργου παρασκηνίου στη Watford. Ο Sissoko είχε συνδεθεί με το δίκτυο του Mogi Bayat και το όνομά του βρέθηκε μέσα στην ιστορία Pezzolano–Watford, όπου η πλευρά του προπονητή κατήγγειλε πιέσεις για περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε παίκτες συνδεδεμένους με τον Bayat. Αυτός είναι και ο λόγος που μέσα σε 2 μήνες εξαφανίστηκε από την Watford. Προφανώς δεν κατηγορήθηκε ο ίδιος ο Sissoko για κάτι, ούτε έχει αποδειχθεί παρατυπία από πλευράς του, απλώς είναι να μην μπλέξεις σε αυτά.

Αγωνιστικά πάντως, από Championship σε SL2 η διαφορά επιπέδου είναι τεράστια. Ένας Sissoko που πριν λίγους μήνες ακόμη έπαιζε Championship και πριν έναν χρόνο έβγαζε 2.900 λεπτά σε αυτή την κατηγορία, αν είναι υγιής και έρθει με διάθεση να παίξει, μπορεί να είναι πολύ μεγάλη προσθήκη για τη SL2.

8 «Μου αρέσει»

Έχουμε Φοκαμ ιδιο

4 «Μου αρέσει»

IF YOU DON’T LOVE ME AT MY WORST

THEN YOU DON’T DESERVE ME AT MY BEST

21 «Μου αρέσει»

Ειδοποία ρε μπούρδα Καραβαγγο. Κόντεψε να μου βγει ο καφές από τη μύτη

5 «Μου αρέσει»

Ἄλαλα τὰ χείλη τῶν ἀσεβῶν, τῶν μὴ προσκυνούντων, τὴν εἰκόνα σου ΨΧ τὴν σεπτήν, τὴν ἱστορηθεῖσαν"

7 «Μου αρέσει»

Σαν όνομα θα είναι σίγουρα τοπ5 στην Ιστορία μας. Να έρθει και μακάρι να βοηθήσει, στο φινάλε ο Ρουπτσος θα τον πληρώσει.

4 «Μου αρέσει»

17 αναρτήσεις διαχωρίστηκαν σε νέο θέμα: Γιον Πρίφτης

Ο τσιριγωτης τι ειναι δεν ειναι παιχτης ο σισοκο που εγω δεν τον θελω τι ειναι ?

1 «Μου αρέσει»

Εμένα γιατί μου ακούγονται μανατζερίστικα αρθρα αυτά για να πιέσουν καταστάσεις;

1 «Μου αρέσει»

Kala o tsirigoths xazos einai anti na eruei se emas ua paei kaliuea sobara?

Αν δεν έχει κλείσει τα 37 ο παίκτης δεν κάνει

2 «Μου αρέσει»

2 «Μου αρέσει»

Μεγαλη ξενερα…

2 «Μου αρέσει»

Ευτυχώς που είχε πάρει τηλέφωνο στην ΠΑΕ να δηλώσει ενδιαφέρον.

Μάλλον δε θα το σήκωσαν εκεί στα γραφεία.

Το έγραψε κι άλλος στο φόρουμ άλλωστε…

Ας βάλουν έναν τηλεφωνητή τουλάχιστον να είμαστε και old school

4 «Μου αρέσει»

Η Καλλιθέα με 0 στα 2 μέχρι τώρα θα χρειαστεί ενίσχυση …
Τελείως ηλιθιο το ρεπορτάζ ….
Ακόμα και αν έχει βάση …..
Επίσης μια διευκρίνιση.
Φορ έχει ζητήσει ο προπονητής και έχουμε φαγωθεί να πάρουμε ή οι φίλαθλοι ;

Θα βγει το app να ψηφίσουμε.

7 «Μου αρέσει»

Πατήστε το 1 αν θέλετε να παραμείνει στην ομάδα ο Φελίπε Φελίσιο

Πατήστε το 2 αν θέλετε να αποχωρήσει από την ομάδα ο Φελίπε Φελίσιο

2 «Μου αρέσει»

Για να βγαζει “ενωτικο” αρθρο ο Καρμιρης και “οι μεταγραφες ας περιμενουν” μαλλον πεταξε το πουλακι

8 «Μου αρέσει»