Αντί να φέρνουν παίκτες διωχνουν
Είμαι περίεργος να δω που θα πάει
Εντωμεταξύ αν πάνε στον ίδιο μάνατζερ ο μπαιραμιδης ο θεοχαρης κι ο παυλοπουλος τι θα κάνουμε;
Οι μανατζερς δεν σεβαστηκαν οτι στον δυσκολο τραυματισμο του τον ανανεωσαμε
Το πιστεύω αλλά μόνο εμένα μου φαίνεται ‘κάπως’ η ανακοίνωση; Χρειάζεται τόση λεπτομέρεια και ξεκατίνιασμα;
Χρειαζοταν ναι γτ μετα θα γραφανε ο καθενας οτι του κατεβει απο το κεφαλι
Η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος είναι δική μας και όχι των μανατζαραιων.
Πραγματικά είμαι κι εγώ περίεργος να δω που θα πάει…
Παντως διεθνή με τις μικρές εθνικές δεν τον αφήνεις ελεύθερο επειδή σου έκανε μουτράκια ο ατζέντης του.
Μέχρι πότε είχε συμβόλαιο;
Νομίζω ήταν 3ετες. 2024-27
Να μενει ελευθερος παικτης Εθνικης Νεων πριν το τελος της μεταγραφης περιοδου την στιγμη που ολοι οι ανταγωνιστες μας αντιμετωπιζουν προβλημα με την αναγκαστικη χρησιμοποιηση νεου παικτη ειναι σχεδον σκανδαλωδες.
Θα φανει βεβαια με το που θα υπογραψει και με το ποια συμφεροντα υπηρετουν οι νεοι εκπροσωποι του παικτη.
Perierga pragmata ginontai
Κι εγώ αυτήν την περίοδο που σκέφτομαι να χωρίσω λέω να αλλάξω μάνατζερ.
Ενα χρόνο είχε ακόμα
Και εγώ αυτό σκέφτηκα. Δωράκι. Περίεργα πράγματα.
Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει ότι αφήνω ελεύθερο παίχτη ενώ έχει συμβόλαιο κανονικά με την ομάδα.
Αν η ομάδα του έχει δηλώσει ότι τον θέλει, να τιμήσει το συμβόλαιο του κανονικά που υπέγραψε, αλλιώς άμα δεν θέλει να πάει σπίτι του.
Αν αφηνόμαστε στο έλεος του κάθε μανατζερ που τελικά αυτός αποφασίζει τι θα κάνει ο παίχτης και όχι η ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο, όσες ανακοινώσεις και να βγάζουμε τι διάολο μήνυμα περνάει προς τα έξω σε όλους;
Εγω πάλι γιατι νομίζω οτι το λαθος μήνυμα η ομάδα το έστειλε λιγο καιρό πριν… με την “μεταγραφάρα” Σαρακασίδη;
Καφενες.
Και το ενα αυτογκολ πισω απο το αλλο.