Μεταγραφές - Φήμες - Προετοιμασία Μπάσκετ (καλοκαίρι 2026)

Εγω δεν ανησυχω τοσο. Μακαρι η συμπαθης ερυθραια να ειναι οντως ομαδα που στοχευει στην 4αδα.. ειμαι σιγουρος 100% οτι θα κερδισουμε μεσα εξω με ευκολια.. σημερα οποτε πλησιαζανε, παιζαμε σφιχτη αμυνα κ ανεβαζαμε διαφορες. Με εξαιρεση στο τελος.. εγω ειδα ποιοτητα σε μοναδες, καλη κυκλοφορια που εβγαλε πολλα (χαμενα) ελευθερα σουτ αλλα κ πολλα λαθη κ βαρια ποδια που μου φαινεται λογικο για αυτη την εποχη.

Μακαρι το πανω ραφι της κατηγοριας να ειναι σαν τους σημερινους

4 «Μου αρέσει»

Είναι καινούργιοι παίκτες όλοι και πρέπει να γίνουν ομάδα . Αυτό θέλει χρόνο. Για αυτό πήγαν και Καστοριά . Οι περισσότερες ομάδες κρατάνε κορμό

4 «Μου αρέσει»

Σίγουρα θα βελτιωθεί η ομάδα. Αλλά στους ψηλούς το κενό ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές. Ο Καρράς είναι μάλλον για πιο χαμηλό επίπεδο και ο Αμερικάνος δεν έδειξε τίποτα. Ο Γερομιχαλός έκανε μαζεμένα φάουλ και μείναμε με τον Άλφη που το πάλεψε μεν, πλην δεν έχει τη δύναμη να παίζει μόνος. Έλειπε και ο Καμαριανός… εγώ πάντως θα έψαχνα για κάτι πιο δυνατό αντί του Αμερικάνου.

2 «Μου αρέσει»

Η Ερυθραία έχει πολύ μέτριους ξένους και στο τέλος προσπαθούσε λες και έπαιζε κατηγορία, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να σταματήσει τα drive τους και ανέτρεψαν τη διαφορά με κάτι γελοία καλαθάκια από το μισό μέτρο.

1 «Μου αρέσει»

Για ποιον Αμερικάνο λέμε ρε παιδιά;

Μπιουκάναν ή Γουολτερς;

Γουόλτερς υποτίθεται ο ψηλός μας,οπότε μάλλον αυτόν λενε

Γουόλτερς

1 «Μου αρέσει»

Α και τα κρεμαστά καλάθια με πήγαν πίσω στα νιάτα μου. έλεγα τώρα θα βγει ο Καραμανώλης και ο Φωσσές.

3 «Μου αρέσει»

O Walters έχει κάνει μόνο 3 προπονήσεις και είναι η πρώτη φορά του στην Ευρώπη και σε επαγγελματικό πρωτάθλημα. Θέλει τον χρόνο του ο άνθρωπος, μην τον κρίνουμε από τώρα

3 «Μου αρέσει»

Μακάρι να είναι πολύ καλός… Σήμερα ήταν τίμιος πλην ολίγος. Ο Καρράς στην άμυνα είναι μια χειρότερη εκδοχή του Τσαλμπούρη.

1 «Μου αρέσει»

Δες το μισογεμάτο! Είσαι φουλ σε 1,2 και 4 :joy::joy:

4 «Μου αρέσει»

Το θέμα είναι ότι αν θες να ανέβει η ομάδα αέρα πρέπει να κάνει συνεχόμενες νίκες από την αρχή. Χρόνος δεν υπάρχει, γκέλες δεν επιτρέπονται. Να μην έπαιρνες άτομα που παίζουν πρώτη φορά. Δεν είναι χρονιά για να φτιάξεις. Είναι χρονιά ανόδου και μόνο.

2 «Μου αρέσει»

Είναι δυνατόν; Υπάρχει τέτοιο πράγμα;

1 «Μου αρέσει»

Μακάρι να έβγαινε ο Φωσσές. Γιατί βγήκαν κάτι άλλοι.

1 «Μου αρέσει»

Δεν ξέρω γιατί πήγαν στην Καστοριά. Αυτό που ξέρω είναι ότι δικαιολογίες για καινούργα ομάδα, κορμούς και ξυλοκόπους δεν χωράνε φέτος. Μόνο πρώτη θέση με διαφορά 3 νίκες τίποτα άλλο. Μα τίποτα. και αν κάνεις γκέλες στα πρώτα παιχνίδια θα σε καταβάλει το αγχος και τρεχάτε ποδαράκια μου.

6 «Μου αρέσει»

Καλά έκανε και έπαιζε λες και παίζει κατηγορία. Ο Πανιώνιος μόνο έτσι πρέπει να παίζει. Αυτό είναι το μπάσκετ. Καλαθάκια από τα δύο μέτρα. Με ταμπλό. Στα σίγουρα. Ο Ναν έτσι έγινε σπουδαίος, και ο Γκάλης. Απλά πράγματα. Βαρέθηκα τα συστήματα για το ελεύθερο τρίποντο. Βαρέθηκα τις άμυνες τις φοβερές για να μην φάμε καλάθι και μετά να μην μπορείς να βάλεις. Το παιχνίδι είναι να βάλεις την μπάλλα στο καλάθι. Όχι να την κρατάς στα χέρια σου.

3 «Μου αρέσει»

Ας κανουμε λιγο υπομονη κυριε Ζερβε. Ηταν οντως ανησυχητική η εμφανιση και η ηττα αλλα μην ξεχνατε οτι η ομαδα θελει μονταρισμα και οι αμερικανοι προσαρμογη.

Ειδικα οι αμερικανοι αυτης της ηλικιας.
Οκτωβρη μετα του Αη Δημητρη θα ειναι ετοιμη η ομαδα.

Αναφορικα με το επιθετικο μπασκετ αυτοσκοπου, συμφωνω μεχρι τελειας. Γινεται καθε ματς να ειναι over 80 και ας τρωμε αλλους τοσους ποντους;

Αυτο προύποθετει βεβαια και αναλογου βεληνεκους αθλητες. Ειδες τι μπασκετ εδειξε πρόπερσι η Παρι και περσι η Βαλενθια…
Για να επιτευχθεί κατι τετοιο θελει συγκεκριμενο πλανο και χρονο, που στην παρουσα φαση δεν εχουμε.

Καλησπέρα με καθυστέρηση λόγω εργασίας σας παραθέτω όσα είδα εχθές

Κολοβέρος, Γερομιχαλός, Χριστοφίλης, Μπιουκάναν, Σταυρακούκας έκαναν παιχνίδι για 8/10
Πιλάβιος και Δενδρινός επίσης καλοί
Γουόλτερς σχεδόν τίποτα δεν έδειξε, αλλά είχε μόνο 4 μέρες προπόνησης με την ομάδα, υπομονή
Καρράς ήταν κακός, θα δούμε
Σασλόγλου έπαιξε κάτι δευτερόλπετα στο πρώτο δεκάλεπτο
Μπάρλος Καμαριανός με πολιτικά την έβγαλαν

Η ομάδα δεν ήταν κακή. Έπαιζε με το δεύτερο μπάτζετ της κατηγορίας και ήταν μακράν καλύτερη, αλλά ανέτοιμη (η Ερυθραία έχει παίξει και ένα φιλικό ακόμα). Υπήρξε πολλή απροσεξία σε κάποια σουτ και ειδικά στα φάουλ. Έμεινες χωρίς δύο κομβικούς αμυντικούς παίκτες στο τέλος, ε αναστήθηκε και ο Άγιος Ιλάριος των απέναντι και μας το γύρισε μόνος του.

Η χθεσινή ομάδα ήταν καλή με εμφανείς αδυναμίες, αλλά και μπόλικο περιθώριο να τις φτιάξει. Έχουμε άλλα 3 φιλικά και 3 ματς κυπέλλου μέχρι την πρεμιέρα με Κρόνο.

Θα ανέβουμε εύκολα πιστεύω. Πάρτε το 75ρι διαρκείας έστω να κάνουμε πράξη το “δεν ξενερώνω και τραγουδάω”. Άντεεεεε

7 «Μου αρέσει»

Καλά τα λες αλλά δεν έχω υπομονή. Αυτή εξαντλήθηκε πέρυσι. Τον Οκτώβρη αν είναι έτοιμη καλά θα είναι. Βλέπω παραφωνίες. Αυτό βλέπω. Και επίσης δεν βλέπω δύο χοντούς τριχωτούς τύπου Μελισσαράτου που τους έχει ανάγκη η κατηγορία υβρίδιο που ανήκουμε. Κάτι αμερικάνοι νέοι και κολεγίων δεν μου κάνουν. Θα φάνε πολύ ξύλο και θα τρομάξουν σε κάτι γήπεδα κατ’ευφημισμό γήπεδα, κάτι κρύες Δευτέρες στη μέση του πουθενά. Ή βλέπω ότι θα χεστούν πάνω τους στα Μέγαρα για παράδειγμα ή στο σαλούν. Αυτά με ανησυχούν.

3 «Μου αρέσει»

Αυτό που λες δηλαδή είναι ότι το 5 είναι γυμνό το 3 ανύπαρκτο. Και οι τριχωτοί χοντροί όπως λέω παραπάνω,των αντιπάλων, προβλέπω να μας κάνουνε πάρτυ τύπου Α2. 75άρι διαρκείας δεν υπάρχει παρά μόνο υπό προϋποθέσεις. 120 έχει το πιο φθηνό, και αυτό πήρα.

Η μόνη μου παρηγοριά λέγεται Καραγιάννης πάντως.

1 «Μου αρέσει»