Μεταγραφές - Φήμες - Προετοιμασία Μπάσκετ (καλοκαίρι 2026)

κατηγορία υβρίδιο :clap:

1 «Μου αρέσει»

H αληθεια ειναι ότι το κολλεγιοπαιδο ο Walters ένα πολιτισμικό/μπασκετικό σοκ θα το πάθει και ελπίζουμε να συνέλθει γρηγορα. Συμφωνώ, οτι η επιλογή του ειναι ρίσκο, καλύτερα να πήγαιναν σε δοκιμασμένο μπαρουτοκαπνισμένο απο ελληνικό πρωτάθλημα (εστω α2) . Προφανώς (?) δεν βρηκαν…

υγ. αν η παρηγοριά σου ειναι ο Καραγιάννης, σωθήκαμε :slight_smile:

είναι κανονικός προπονητής

1 «Μου αρέσει»

Α ρε Argyle διπλό στο Doncaster

1 «Μου αρέσει»

We’re going back up where we belong.

Jannerrrr, JANNERRRRRR, down in Plymouth, we’re all known as Janners :musical_notes:

2 «Μου αρέσει»

Εγώ 75ρι πήρα στη Red and Blue. Αν έχουν φύγει αυτά, πάμε στα παραπάνω. Ειδικά μετά από τις περυσινές τιμές στον Θεό, είναι ευκαιρία χαχαχα

2 «Μου αρέσει»

Πήρα κι εγώ τελικά. 120αρι

2 «Μου αρέσει»

Έλα να μαζευόμαστε και στο μπασκετ

3 «Μου αρέσει»

Πήρα και εγώ 120αρι.

1 «Μου αρέσει»

Αρχές Αυγούστου δεν ήταν καν ενεργοποιημένα.

Και να αρχίσω την γκρίνια. Τα λέω τώρα. Πραγματικά από την ομάδα δεν μου αρέσει τίποτα. Σε καμία θέση. Κολοβέρος εξαίρεση. Οι ξένοι έβαλαν 11 πόντους. Στο 77-71 αποβολές πολλές. Εντάξει. Εκεί είναι που θέλω το γκάρ, να πάει σε απλές αργές επιθέσεις και να κάνει δίποντα και πάρει το παιχνίδι απλά. Δεν. Κάτι Άλφης Τζόν και σια είπαμε. Θα βάζουν αλλά στα ζόρια τρώνε ξύλο. Εύκολα. Σέντερ δεν υπάρχει, σμολ φόργουοντ δεν υπάρχει. Γνώση της κατηγορίας δεν υπάρχει εκτός του προπονητή. Χοντρός τριχωτός δεν υπάρχει. Θυμός δεν υπάρχει. Είδα χθες που έχασαν τα Μέγαρα από το Φάληρο και έγινε το σώσε. Σε φιλικό. Τι γαμωσταυρίδια από τον Μάνταλο, μέχρι και δηλώσεις ντροπής και πρόστιμα. Σε φιλικό με ομάδα γ εθνικής. Εδώ διαβάζω φιλικό δεν πειράζει, α μας φταίνε τα φάουλ. Γιατί δεν τα κάναμε; Τι δεν πειράζει. Πειράζει και πολύ μάλιστα. Έτσι κόβεις το αέρα από τον ανταγωνισμό. 30 και στα φιλικά. παντού. Εδώ όλοι είδαν ότι στην ρακέτα κάνουν ουρά για κάρφωμα. Σαν Πανιώνιος όλα πειράζουν. Μάθαμε τώρα, χάσαμε την πρόκριση στο ποδόσφαιρο δεν πειράζει, τρώμε φάπες στο μπάσκετ ενάμιση χρόνο τώρα πάλι δεν πειράζει. Ε λοιπόν πειράζει. Και η παρουσίαση με πρόσκληση, και το ύφος. όλα πειράζουν.

15 «Μου αρέσει»

Το θέμα είναι αν θα μπορούσαμε να ρίξουμε 30

Πρέπει. Φέτος είναι χρονιά του πρέπει. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο από την άμεση απ’ευθείας άνοδο.

4 «Μου αρέσει»

Και σίγουρα περιμένω από τον Καμαριανό πολλά φέτος. Αυτόν τον πιστεύω γιατί γνωρίζει και είναι καλός παίκτης. Του λείπει λίγο το ξύλο.

1 «Μου αρέσει»

Bookmark παρακαλώ το ποστ του @ΖερβόςΚ για ανάγνωση τον Μάιο.

6 «Μου αρέσει»

Μακάρι να έχω πέσει σε όλα έξω και να έχεις να λες. Μακάρι.

1 «Μου αρέσει»

Μακάρι,αλλα αυτή η εμμονή να μην παιρνουμε τριάρι εχει καταντήσει αηδία.

Επισης απο όσα εχω διαβάσει πρόβλημα στο πέντε,που δε θα έπρεπε να έχουμε στην κατηγορία για κανεναν λόγο.

Δεν παίρνουμε 3, παίρνουμε κώνο για 5, και το χειρότερο δεν έχουμε συναίσθηση σε τι διοργάνωση συμμετέχει η ομάδα. Αυτό με τρομάζει περισσότερο από όλα.

1 «Μου αρέσει»

Τελευταια φορα που ειδα 5αρι σοβαρο ηταν εκεινος ο Νουοκο.
Θεριο, να δινει καμια φαπα, να μην βολοδερνει σαν τον ανεκδιήγητο περσινο κωνο.

4 «Μου αρέσει»

Κυριε Ζερβε γνωριζετε αν ο Υφαντης του Παπαγου παιζει ακομα;

Εδω δεν εχει ντριμπλες και ντραιβ νεαρε Αλφη.
Εδω εχει πονο, αγκωνια στο πλευρο και οδυνη.
You are entering a world of pain, που ελεγε και ο Τζον Γκουντμαν στο Λεμποφσκι.

Ασυναισθητα οταν μιλατε για τριχα, στο μυαλο μου ηρθε ο συγκεκριμενος γοριλαος.
Και μετα ο σερβος Μιλισεβιτς μαζι με τον Τσεκο τον αληταρα και τον Καραβολα τον πορτοφολακια.

5 «Μου αρέσει»

7 «Μου αρέσει»