Μεταγραφές - Φήμες - Προετοιμασία Μπάσκετ (καλοκαίρι 2026)

Οτι πάρεις τώρα… σε ένα με δύο χρόνια σε κολλέγιο όλοι.

Πιστεύω ότι θα θωρακίσουν κάποια στιγμή η σύλλογοι κεντρικά . Απλά η Ευρώπη αργεί πάντα

2 Likes

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό. Όποιος θέλει να πάει Κολλέγιο δεν μπορεί να εμποδιστεί.

Πολυ καλη επιλογη πιστευω κι ας μην εχει προβληθει οσο αλλοι της σειρας του!

Για οσους παρακολουθησαμε τους αγωνες της Εθνικης U16, ειχε συμπληρωματικο ρολο σε αυτη, αλλα ισως να τον “αδικει” λιγο γιατι οπως διαβαζω κ στην ανακοινωση της αποκτησης του…

“…πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης (Πανελληνιο Πρωταθλημα).
Επίσης ήταν πρώτος σε εύστοχα τρίποντα, σε αξιολόγηση, σε συνολικά εύστοχα σουτ και σε κοψίματα!
Αποτέλεσε έναν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο GEN A Stars U16, καθώς πρώτευσε στα κλεψίματα και στα τρίποντα, ενώ ήταν δεύτερος στο σκοράρισμα, στα εύστοχα σουτ και στην αξιολόγηση σε όλη τη διοργάνωση.”

Για να δουμε!

4 Likes

Ασσόδυο πήραμε…

5 Likes

Που θα γίνουν άραγε τα παιχνίδια. Στην Γλυφάδα; Τουρνουά Βαρίκας; Στην σελίδα της καε δεν βλέπω τίποτα ακόμα

Ακριβώς αυτή την απορία είχα και εγώ. Τα δύο τελευταία γράφουν Αγρίνιο αλλά τα δύο πρώτα που άραγε;

Το τουρνουά φαντάζομαι ότι θα γίνει στην Γλυφάδα

Τα πρώτα δυο θα γίνουν Γλυφάδα

Ακόμα επίσημη ενημέρωση για την ώρα, τι μέρος και αν θα είναι με παρουσία κοινού δεν υπάρχει.

Καλησπέρα, το παιχνίδι με Πανερυθραϊκό θα γίνει στη Νέα Ερυθραία (Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής») στις 17.00’, όπως έχει ανακοινώσει η αντίπαλη ομάδα. Μετά από επικοινωνία μαζί τους επιβεβαιώνω πως έχει ελεύθερη είσοδο.

3 Likes

Αν ανεβει κανεις ας γραψει μηπως χτυπησουμε κ κανενα μπυρομεζε μετα

3 Likes

Όχι και πολύ σπουδαία η ομάδα… νικούσε μέχρι 16 πόντους και φυσικά στο τέλος το έχασε. Στη θέση 5 ούτε για τοπικό. Καλός ο Ελληνοαμερικάνος και οι Σταυρακούκας, Κολοβερος.

3 Likes

Τελικό αποτέλεσμα;

81-77 από 71-77 δύο λεπτά πριν τη λήξη.

Χάσαμε και ξέρω θα πούμε προετοιμασία καλοκαίρι και τα λοιπά. Εκείνο το θα ανεβούμε αέρα, δεν το βλέπω, όλο και πιο κοντά βλέπω το αέρα πατέρα…

1 Like

Στην θέση 5 ούτε για τοπικό; και υποτίθεται έχουμε δύο και ο ένας ο Αμερικανός.

Ο Αμερικανός περισσότερο για 4 μου κάνει , θες πενταρι σίγουρα! Αλλά βλέπω ότι ο Χριστοφιλης θα βγει καλό χαρτι

Άρα η ομάδα θέλει 5 και 3 ενώ έχει τρία άτομα στο τέσσερα; Περίεργα τα πράγματα.