Δυστυχώς… Ίσως αλλάξει και ο σχεδιασμός και βρούμε 3αρι ξενο
πολύ κρίμα για το παλικάρι και πάλι μεγάλη ατυχία για εμάς
Περαστικά!
Ε οχι ρε πουστη
Κρίμα παιχταρας και θα έβγαζε μάτια και του χρόνου . Πάμε για τριάρι δυνατό
Δεν μας λες και τυχερούς με τι θα τραυματισμούς κτλ. Στην Α2 παίκτης που είχαμε κλείσει είχε σκοτωθεί σε τροχαίο.
Ευκαιρία να πάρουμε ένα σοβαρό τριάρι γιατί δεν έχω πειστεί ότι οι υπάρχοντες είναι καλοί έστω και για την κατηγορία.
Μπα δεν νομίζω. Ασσόδυο… Έχουμε αλεργία στο τρία.
Έχεις ασσοδυο
Και τι είμαστε τίποτα τσίπηδες να μην πάρουμε έξτρα;
Κρίμα για τον παίκτη κυρίως, αλλά και για εμάς. Χάσαμε έναν παίκτη που στα χαρτιά είχε τα τέλεια χαρακτηριστικά, σκοράρισμα, άμυνα , ευστοχία, ασίστ. Το ερώτημα που δε θα απαντηθεί είναι η σύγκριση ελίτ λιγκ με αυστριακό πρωτάθλημα. Αν ήταν κοντά στα νούμερα του θα έβγαινε εύκολα mvp και φέτος. Η μεταγραφή του έγινε νωρίς , ήταν θεωρητικά ευκαιρία κι έτσι θεωρώ πως πήγαμε σε γκαρντ. Νομίζω πως με το ρόστερ ολοκληρωμένο, θα πρέπει πλέον να αναζητήσουμε ξένο 3αρι με κύριο χαρακτηριστικό το σκοράρισμα, ιδανικά να συνδυαζοταν με τρίποντο και άμυνα, σε όποιο βαθμό θα μπορούσε να βρεθεί κάτι τέτοιο, μιλάμε για Α2. Πέρσι παρακολούθησα την ελίτ λιγκ λίγο , έβλεπα το δευτεριατικο παιχνίδι στην ΕΡΤ. Μιλάμε για επίπεδο Τροκαντερου. Νομίζω με τους Κολοβερο, Γερομιχαλο και Σταυρακουκα σαν σταθερές ή κάποιον από τους άλλους που δεν τους ξέρω καλά, συν τους δύο ξένους, φτιάχνουμε μια ομάδα ξεκάθαρο φαβορί, κόντρα σε πολύ μέτριο ανταγωνισμό.
Εγώ το γνωρίζω…
Απο πέρυσι έρχεται αυτο το δυνατο τριάρι ![]()
Να το το δυνατο τριαρι (τεσσαροτριαρο για την ακριβεια) που ψαχναμε:
Προεδρε ριξε τα τσιμεντα.
Εχω να δω τετοιο ταλεντο παρα πολλα χρονια.
Σοκ κ δεος, πηρε ολα τα πιτσιρικια παραμαζωμα.
Αυτο ηταν bullyball.
Εντυπωσιακή κίνηση για ελίτ
το οτι ερχεται σε εμας στην Ελιτ δειχνει οτι πειστηκε οτι κατι παμε να κανουμε. Πολυ ενθαρυντικο νεο!
Μας λείπει ύψος στους περιφερειακούς. Μέχρι την θέση τρία δεν έχουμε ούτε έναν παίκτη στα δύο μέτρα.
Πρέπει να είμαστε τσακωμένοι με καλο τριάρι (αν και ο συγκεκριμένος για elite-μη χεσω legue μοιαζει πολυτέλεια ).
Δύο χρονια ψάχνουμε τριάρι στο μπάσκετ και φορ στη μπάλα.
Ετσι, αλλη μια σωστη κινηση με γνωμονα το μελλον.
Θα τον εδινα δανεικο σε ομαδα με εγγυημενο χρονο, μιας και βλεπω αρκετο συνωστισμό στα γκαρντ.
Ο,τι αξιόλογο ειναι διαθεσιμο σε αυτη την ηλικια πρεπει να καπαρωνεται. Θα ζηταγα δανεικο και το Σπανο, δεν βλεπω να παιρνει λεπτα φετος στο μπαουγκ. Αν κ αυτη η μαλακια με τα διπλά συμβόλαια, ειναι περιοριστικη και σε αφηνει ξεκρεμαστο ευκολα.
Ποια η γνωμη του ποπολου για δανεικους; Οχι κατ’αναγκη απο ελλαδα. Το συστημα αυτο το δουλευει φουλ ο Τουρκος και πλεον και η Ντουμπαι.
Αρκετοι καλοι παιχτες που δεν χωρανε στα πελουσια ροστερ τους, δινονται δανεικοι να παρουν χρονο σε αλλες ομαδες.