Μεταγραφές - Φήμες Μπάσκετ (καλοκαίρι 2026)

Εχω δει τοσο πολυ ελιτ λιγκ που λεει πολλα για τον ευθραυστο ψυχισμο μου.

Τα παντα ειναι scripta σε ενα μικρο μπακαλοτεφτερο, γραμμενα με μαυρο μπικ. Ανταλλασω το τεφτερακι μου με μια υπογεγραμμενη εμφανιση Αλφι. Νομιζω δικαιη ανταλλαγη.

Τουτο εστι το αιμα μου - πιετε εξ αυτου παντες (εκτος απο σιστες, ρουφ και σενα ΛΚΓΝ ΣΚΠΔ ΜΝΠΝ).

8 «Μου αρέσει»

Τι θελει ο 38αχρονος Γαιος για να κατεβει επιπεδο για 1-2 τελευταια μπασκετικα χρονια? Παρακαλετο?

Καλη λυση θα ειναι, ιδιως αν υπαρχει και προοπτικη συνεργασιας σε αλλο ποστο μετα.
Επισης καλο ειναι να εχεις ενα καραβανα στα αποδυτηρια. Να πεφτει καμια φαπα.

Δλδ να φανταστω οτι το πουλεν μου ο Ζαχαριας ο Μπραιαντ ουτε και φετος θα βαλει την κυανερυθρη…
Μηπως να του βγαλουμε κανα διαβατηριακι αφου ειναι τοσο της μοδος? Και να τονε στειλουμε για ενα 2μηνακι Θηβα για το ξεχου?

2 «Μου αρέσει»

https://basketa.gr/ethnikos-livadeias-kratise-ton-tola-para-tis-seirines/

Εδώ γράφει ότι ο Τολα έμεινε στον Εθνικό Λειβαδιάς.

1 «Μου αρέσει»

Τολα…χιστον προσπαθησαμε.
Δεν πειραζει, ας εστελνε. Παμε γι’αλλα.

2 «Μου αρέσει»
1 «Μου αρέσει»

Πόσο καθίκι μπορεί να είναι ο καφετζής;
Έχει ανακατέψει όλη την Elite league…
Κάπου πήρε το αυτί μου πως ήρθε σε ρήξη με τους δικούς για το θέμα της ανόδου και του πόσοι θα ανεβαίνουν.
Τι έκανε λοιπόν αυτό το εκδικητικό καθίκι;
Έβαλε ένα άτυπο salary cup για να μας δυσκολέψει την ζωή στο θέμα της επανόδου.
Δεν σχολιάζω καν το ποιους ‘’ πεζοναύτες ‘’ θα βάζει στα παιχνίδια μας για να μας πάει πριονοκορδέλα…
Η ομάδα θα χρειαστεί προστασία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

3 «Μου αρέσει»

Εβαλε οντως salary cup?

Μου φαίνεται ομάδα χωρίς 3 όπως πέρυσι. Ϊσως πιστεύουν ότι η στην πεντάδα δεν υπάρχει το 3. Πάντως βλέπω απομάκρύνονται από εκείνα που πιστεύαμε πριν ένα μήνα.

Ξένο θα πάρει

Από αυτά που λέγαμε, ελπίζαμε, πιστεύαυμε, έγινε μόνο το 30% και όχι το 70%. Ελπίζω να πάνε όλα καλά… Κάθε μέρα που περνάει ανησυχώ όλο και πιο πολύ.

1 «Μου αρέσει»

Ναι θα πάρει ασσόδυο…

Δεν μπορούμε να πείσουμε 38χρονο Σκορδίλη, τον ας πούμε παίκτη Γόντικα, τον ελπιδοφόρο για κάτι άλλο εκτός από μπάσκετ Πατρίκη. Τι να περιμένω σε ξένους; Κανένα πεντάρι τρίχες, και κανένα ασσόδυο τρίχες κατσαρές;

Ζερβε εχετε κάποια σχεση με τον σκηνοθετη;

Φέρτε πίσω lemon ,και deshields που ξέρουν τι βάρος έχει η φανέλα

5 «Μου αρέσει»

Τι θα γίνει Μποκολη;

3 «Μου αρέσει»

Πήραμε αμερικανό. Καλός φαίνεται

5 «Μου αρέσει»

Πες κατι παραπανω μαναμο… δωσε τιζερ στο λαο!!!

Καλό παιδί να ναι

10 «Μου αρέσει»

Δεν τον ξέρω τον σκηνοθέτη, ξέρω ότι πήρανε ασσόδυο(τώρα τρίχες κατσαρές δεν ξέρω).

1 «Μου αρέσει»

Πήρανε ασσόδυο καθώς προείπα…