Μεταγραφές - Φήμες Μπάσκετ (καλοκαίρι 2026)

Συγνωμη ε προκαταβολικα

5 «Μου αρέσει»

Όλα αρχίζουν με χαρά και τελειώνουν με Καρρά

4 «Μου αρέσει»

Όσα αρχίζουν με χαρά, τελειώνουν με Καρρά

3 «Μου αρέσει»

Ως τώρα οι κινήσεις είναι προσεγμένες και με προοπτική. Ήδη μου φαίνεται ανώτερο του ροστερ της χρονιάς που παραλίγο να μην ανέβουμε.

ΛΚΓΝ ΣΠΚΔ ΚΘΡΜ

3 «Μου αρέσει»

Αλήθεια; Εγώ το βλέπω μέχρι στιγμής χειρότερο. Εκτός αν οι 2 ξένοι είναι μπομπερ

1 «Μου αρέσει»

Οι ξένοι θα παίξουν μεγάλο ρόλο. Ακόμα όμως δεν μπορώ να πω ότι έχουμε καλύτερο ρόστερ σε καμία περίπτωση. Στους Έλληνες είχαμε Βεργινη, Κακλαμανάκη και Γκικα μεταξύ άλλων.

Σίγουρα στο 4 είμαστε πολύ δυνατοί με Καμαριανο και Γερομιχαλο και νομίζω ότι συμπληρώνουν καλά ο ένας τον άλλον. Σίγουρο και ο Κολοβερος είναι πολύ καλός.

Οι υπόλοιποι δεν ξέρω πόσο καλοί είναι. Δεν τους ξέρω. Όπως παλιότερα σαν ήξερα τον Αντωνάκη, Χάλαρη κτλ. Θα δείξει.

1 «Μου αρέσει»

Ειναι καλοι κακαρ. Ολοι τους εργαλεια. Ο Δενδρινος και ο Χριστοφιδης με δυνατοτητα να εξελιχθουν σε πυλωνα.

Ομαδα προπονητη και οχι αδιαφορες αργοκαρουτες. Εξελισσεται πολυ ωραια το ροστερ ως τωρα. Και πολυ εξυπνα…

5 «Μου αρέσει»

Μια χαρά θα είναι το ρόστερ . Έχουμε και 200 προτάσεις για Αμερικανούς . Ευκαιρία να βγάλουμε λαβράκια. Και το πρώτο φίλτρο είναι να θέλουν να παίξουν.

6 «Μου αρέσει»

6 «Μου αρέσει»

Τον πιλαφιο τον πήραν για άλλους λόγους

2 «Μου αρέσει»

Αλει-ουπ ηταν αυτο.
Οπως αυτα που εδινε ο Γκαρι Πειτον στον Σον φακιν Κεμπ, στη μεγαλη ομαδα του Σιατολ

Καλωσηλθες και παλι Αλφι.
Ελπιζω να βλεπεις το φορουμ.
Μακαρι να αντικαταστησεις στην καρδια μου τον ψηλο.

7 «Μου αρέσει»

ΩΧ…Δεν μου αρέσει αυτό.

1 «Μου αρέσει»

Δηλαδή; Χειρότερος;;;

Και μετά μου λες γιατί σε λέω υπεραισιόδοξο. Εγώ πάντως ανησυχώ. Μέχρι στιγμής αυτό το ανεβαίνουμε άνετα με την μία, δεν το βλέπω. ίδωμεν. Οψόμεθα που λένε…

1 «Μου αρέσει»
4 «Μου αρέσει»

Πολύ καλή προσθήκη κατά την γνώμη μου.

4 «Μου αρέσει»

Δεν τους έχω δει όλους αυτούς και δεν μπορώ να καταλάβω πως δένουν μεταξύ τους. Ο Σταυρακουκας από τα νούμερα του φαίνεται να έχει λίγο θέμα από το τρίποντο.

Επίσης έχω αν προβληματισμό για το μέγεθος της περιφέρειας μας:

Σταυρακουκας :1.93

Πιλάβιος: 1.98

Δενδρινός: 1.85

Γερομιχαλος: 2.04

Κολοβερος: 1.86

Καρρας: 2.09

Χριστοφίλης: 1.94

Καμαριανός: 2.04

Βέβαια δεν έχουν έρθει ακόμα οι ξένοι. Οπότε βλέπουμε. Δεν έχω καταλάβει ας πούμε ποιοι θα είναι στο τρία. Από το λίγο που τους έχω δει όλοι στο δύο μου φαίνονται να είναι. Τριάρι ποιος θεωρείται από αυτούς;

4 «Μου αρέσει»

O Αλφι και ο Χριστοφιλης. Μπορει υπο συνθηκη να ανεβει στο 3 και ο Σταυρακου σε ενα πιο σμολ μπολ σχημα.

Ειναι συμπληρωματικες λύσεις για τον βασικο αμερικανο που θα αποκτηθει.

Μια χαρα δενουν σαν ομαδα. Ελληνικος κορμος, σε καλες ηλικιες, με παραστασεις απο τη μεγαλη κατηγορια. Καποιοι απο αυτους ηταν συμπαικτες και στις μικρες εθνικες.

Ο Σταυρακουκας ειναι αξιοπιστο γκαρντ με εφεση στο σκοραρισμα. Πολυ εξυπνη κινηση κατα τη γνωμη μου. Η ομαδα που κανει το σκαουτινγκ και επιλεγει παιχτες φαινεται οτι λειτουργει επιτελους με ενα πλανο.

Λειπει ενας στο 3 και ενας στο 5, που θα ειναι και τα βαρια χαρτια της ομαδας.

To πρωταθλημα της ελιτ ειναι απαιτητικο και ανταγωνιστικο, μη γελιεστε. Θελει και βαθος στον παγκο. Γιαυτο θεωρω οτι το παιδωμαζωμα που γινεται ειναι προς τη σωστη κατευθυνση.

Μακαρι να παρουμε και τον Τολα που ειναι πολυ καλο σεντερ.

Θα βγαζει γουστα η ομαδα μαγκες φετος. Υπομονη και πιστη στο πλανο. Τα εγκληματικα λαθη του παρελθοντος φαινεται πως βοηθησαν. Εστω και τον πιο επιπονο τροπο.

4 «Μου αρέσει»

Αν δεν έρθει ο Σκορδίλης πάμε για 3 και πέντε Αμερικανούς

4 «Μου αρέσει»

ρε σατανά… αντί να είσαι σε καμιά παμπ στη Σοτονάρα πέρσυ καθόσουν και έβλεπες Σταυρακούκα στη Δόξα Λευκάδας στην Ελιτ Λιγκ?

4 «Μου αρέσει»