Μεταγραφές - Φήμες Μπάσκετ (καλοκαίρι 2026)

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ κινηση… υπαρχει κατι παραπανω απο σφυγμος! :heart::basketball::blue_heart:

5 Likes

Λέτε να μείνει και ο Νικολαιδης;

1 Like

Παιζει τετοιο σεναριο; Μακαρι! :folded_hands:t3:

Οι πληροφορίες που υπάρχουν έως τώρα από δημοσιεύσεις:

Προπονητής ο Νίκος Καραγιάννης, βοηθός ο Νίκος Μπάρλος, ίσως παραμένει βοηθός και ο Απόλλων Τσόχλας. General Manager ο Δημήτρης Βεργίνης, αντιπρόεδρος ο Φάνης Χριστοδούλου, τεχνικός διευθυντής του συλλόγου ο Κρις Χουγκάζ.

Από παίκτες: μένει ο Πατρίκης Ανδρέας, είμαστε κοντά σε Μπιλάλη Κωνσταντίνο από Παπάγου (γκαρντ, 1.83, 22 χρ.) και ενδιαφερόμαστε για:

Χαντζής Κωνσταντίνος (Σοφάδες, γκαρντ, 1.90, 20 χρ)

Καμαριανός Νίκος (Καρδίτσα, θέση 3-4, 2.04, 29 χρ)

Πετρίδης Ηλίας (Μίλωνας, θέση 3, 1.98, 25 χρ),

Πέτρος Γερομιχαλός (Μύκονος, θέση 4, 2.03, 31 χρ)

Γάιος Σκορδίλης (Αεκ, θέση 5, 2.08, 38 χρ)

Ιωσήφ Κολοβέρος (Κολοσσός Ρόδου, θέση 1, 2, 1.86, 23 χρ.)

Θέλουμε να μείνουν οι Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Μιχάλης Λούντζης αλλά είναι δύσκολο.

12 Likes

Πραγματικά πρώτη φορά μετά από καιρό βλέπω κάτι. Αν γίνει το 70% θα είναι θαυμάσιο. Επιτέλους νότα αισιοδοξίας.

5 Likes

Α ναι να μην ξεχάσω. Τον Τσαλπούρη τον θέλουμε;;;

5 Likes

Πάντως χωρίς πλάκα τον Κωστή Γόντικα θα τον ήθελα να μείνει. Ειδικά για Α2 μοιάζει Τζαμπάρ…

11 Likes

Είσαι σίγουρα ο Κώστας Ζερβός ;

7 Likes

Κάποιος έχει χακαρει τον λογαριασμό του….

100%..εδώ τους έφαγε “λάχανο” ο Βουγιούκας που είχε κόψει, πόσα χρόνια, το μπάσκετ και επανήλθε να παίξει, μία χρονιά, με εμάς!

3 Likes

Γιατί αναρωτιέσαι; Επιδή πέρυσι δυστυχώς σε ό,τι είπα έπασα μέσα; Όταν τον Αύγουστο είπα ότι η ομάδα πάει για Α2 και τελευταία στην Ευρώπη; Μα χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Αρκεί να γνωρίζεις τα βασικά. Όταν ρώτησα “αρμόδιο” στο τουρνουά Βαρίκας ποίος είναι ο δεύτερος σέντερ και μου είπε ο Τσαλμπούρης τι ήθελες να κάνω; Να χαρώ; Ποίος είναι 3; Ο Λούτζης. 2; ο Λούτζης. δεύτερος άσσος; Ο Λούτζης. Ηγέτης σκόρερ; Ο Λούτζης. Αυτή ήταν η απάντηση. Και ακούγοντας αυτά είχαμε δηλώσεις για 4τράδα και κατάκτηση ευρωκάπ…

1 Like

Αυτός είναι ο Ζερβός που έχουμε αγαπήσει

1 Like

Δυστυχώς πάντως όσο κι αν το νιώθαμε δεν κράζαμε όσο έπρεπε πριν ξεκινήσει η κατρακύλα, και βάζω και τον εαυτό μου μέσα…

Αυτό δυστυχώς πριν. Δύο μέρες μετά άλλαξαν τα πράγματα σε συζητήσεις με τους αρμόδιους τις οποίες δεν γινόταν να πω δημόσια.

1 Like

Και ναι δεν κράζαμε όσο έπρεπε και βάζω και τον δικό μου εαυτό μέσα. Και ξέρεις γιατί; Γιατί δεν θέλαμε και δεν θέλουμε να κακοκαρδίσουμε την διοίκηση γιατί είναι καλή διοίκηση. Και είναι κρίμα να ζούμε τέτοια αποτυχία με αυτούς τους ανθρώπους.

6 Likes

Αυτό ακριβώς ρε γαμώτο…

1 Like

Και επειδή κανείς δεν γκρινιάζει πια εδω μέσα, θα το κάνω εγώ έστω και ετεροχρονισμένα. Δεν ξετρελάθηκα με την επιλογή. Λείπει αρκετά χρόνια από το μπάσκετ, δεν ξέρω τι γνωριμίες έχει για παίκτες. Ήταν στην Ιαπωνία. Εκεί ΔΕΝ παίζουν μπάσκετ… Είναι αυτό που λέμε ξεχνάς και αυτά που ξέρεις…

Ας πούμε είχα γράψει αυτό. ‘Οσο πιο κομψα γινόταν…

2 Likes

σημείωνε σε χαρτακι κάτι που θα έκανε σε μισή ώρα γιατί το ξεχνούσε . Αργούσε 2 ώρες σε ραντεβού κτλ . Σαφείς ενδείξεις εκφύλισης του εγκεφάλου οι οποίες και εξελισσόταν ραγδαία . Το πρόβλημα είναι γιατί ο οργανισμός του Πανιωνίου δεν το διαπίστωσε νωρίτερα ωστε να παρθούν αποφάσεις νωρίτερα.

2 Likes

Και τώρα Α2. Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα τρέχουμε πάλι στα Μέγαρα για ντέρπι και με κοροϊδεύει και ο λαδέμπορος μου! Πάντως έχουνε πολύ καλό λάδι…

6 Likes

Η αλήθεια είναι ότι στον ιδιωτικό τομέα (τουλάχιστον στο εξωτερικό που έχω την περισσότερη εμπειρία), λάθη που προέρχονται από το “κεφάλι” μπορούν να κάνουν και χρόνια να διορθωθούν και ας κοστίζουν…

1 Like