Μεταγραφές - Φήμες Μπάσκετ (καλοκαίρι 2026)

Καλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν του κάνουν μια καλή πρόταση δεν θα μείνει.

1 «Μου αρέσει»

Κατά την γνώμη μου πρώτα από όλα ο ίδιος ο παίκτης θα χάσει άμα φύγει. Είναι ευκαιρία μεγάλη για αυτόν να πάρει χρόνο και να δείξει τι μπορεί να κάνει.

1 «Μου αρέσει»

Για τον Πατρικη και τον καθε Πατρικη - ποσω δε μαλλον σε αυτη την ηλικια - ειναι τιμη να εχεις την δυνατοτητα να αγωνιστεις με τα κυανερυθρα.
Ειτε στην elite league ειτε στα ερασιτεχνικα.

Αν δεν εμπλεκονται τιποτα εξυπνιτζηδες μανατζερ ή μανατζερ-γονεις, τοτε ειναι στο χερι του Πανιωνιου και οχι του Πατρικη η παραμονη του και ΜΑΚΑΡΙ να μεινει. Οχι γιατι ειναι ο νεος Φανης (…), αλλα γιατι μπορει να δωσει σημαντικα λεπτα στην προσπαθεια για επανοδο στην Α1.

6 «Μου αρέσει»

Ακριβώς

Άμα πλέξουν οι μανατζαραιοι είναι δύσκολο ένας πιτσιρικάς να καταλάβει το μακροπρόθεσμο συμφέρον του.

Πλέον είναι μόνο τα λεφτά . Χεστηκαν οι παίκτες για την υστεροφημία τους Εδώ παίκτες τυπου μωραιτη τολιοπουλο είχαν κάτσει στα συμβόλαια τους τόσα χρόνια αντί να παίζουν μπάσκετ. Το όνειρο του κάθε Έλληνα μπασκετμπολίστα είναι να συμπληρώνει ρόστερ των πέντε πρώτων που έχουν τα λεφτά

4 «Μου αρέσει»

Κριμα… αν δεν μπορείς στο σημερινο μπασκετ στην Ελλαδα, να πείσεις παίκτες σαν τον Πατρίκη να επενδύσουν στη δουλειά τους και στη βελτίωση τους, μέσα από τη συμμετοχή τους σε μια ομάδα όπως ο Πανιώνιος, ακόμα και στην Α2, φαντάζει απαισιόδοξο το μέλλον…. απο την άλλη θα μου πεις, φέτος που πείσθηκαν και έγιναν μέρος της ομάδας, το έγινε? Πήραν συμμετοχή; Δούλεψε κανείς σοβάρά μαζί τους;
…από την άλλη, δε μπορεί να μη βλέπουν πως η φετινή κατάσταση δεν εχει καμια σχέση με την περσινη!

Στεναχωρήθηκα και εκνευρίστικα όμως και με αυτά που άκουσα από τον Βεργίνη… όχι με τον Βεργίνη, αλλα με αυτό που περιέγραψε. Μα καλά, ΚΑΝΕΝΑΣ παίκτης -ειδικά μεταξύ των ελλήνων- δεν αισθάνθηκε ότι αυτη η κατρακύκα της ομάδας είναι -εν μέρη- ΚΑΙ δικό τους έργο; Κανείς δεν είχε τον αθλητικό εγωισμό για να πεισμώσει και να σκεφτεί “θα τη φέρω πίσω την ομάδα από εκεί που την έριξα?”. Σε αυτη την περίπτωση δε θα εβαζαν το χερι στην τσέπη για να τον ικανοποιήσουν και οικονομικά;

…τι σκέφτομαι τώρα, ε; :unamused_face:

Ε, 14 Ιουνίου είναι σήμερα… ανήμερα του χρυσου το ‘87! “Ξυπνησαν” μεσα μου πιο ρομαντικές μπασκετικές εποχές… :face_holding_back_tears:

10 «Μου αρέσει»

‘‘Κι επειδή το όνομα “Δενδρινός” είναι… βαρύ για τον Πανιώνιο, αναφέρουμε ότι ο Ντίνος είναι ανιψιός του μεγάλου κι αγαπημένου μας, Μάκη Δενδρινού.’’

9 «Μου αρέσει»

Φυλλα δαφνης μασας ρε μουτρο

3 «Μου αρέσει»

Αγαπημένο χρώμα όχι το γαλάζιο του ουρανού αλλά το μαύρο της καλαματας

3 «Μου αρέσει»

Πωπωπω μπερεγκετια…
Παστελακι?

4 «Μου αρέσει»

Μα για τι μιλάμε τώρα. Ένας μέτριος πάικτης με προσόντα ανύπαρκτα για 5άρι, 1,99, και για 4σάρι αργός άστοχος, λίγη καλή προσπάθεια για το ριμπάουντ έχει. Α2 για αυτόν είναι ότι πρέπει, μη σου πω και πολύ του είναι. Αλλά έτσι όπως έχουν τα πράγματα μη δει κάποιος ότι απλά ξέρει τρία πράγματα αμέσως λεφτά και μέγα συμβόλαια. Και έτσι χάνονται ακόμα και οι μέτριοι.

7 «Μου αρέσει»

Σωστος Ζερβε. Ετσι και γω φιλε, ας μην παθαινα χιαστο το 2009 πανω στα ντουζενια μου, δεν θα τους εβλεπα αυτους τους παικτες. Και θα επαιζα και αμισθι για την ομαδα.

Στην τελικη, ο Πατρικης εισαι.
Οχι οοοοοο Πατρικης Γιουινγκ.

6 «Μου αρέσει»

Έμπλεξες με τον δαρα;

1 «Μου αρέσει»

Με τον Κατσιφαρακη.
Απο τον Ανα στον Καιαφα δηλαδη.

4 «Μου αρέσει»

Πάντως με εξαίρεση τον Νικολαΐδη, δεν θα μου λείψει κανένας παίκτης από την περσινή ομάδα. Ήταν τόσο άρρωστη κατάσταση που δεν θέλω ούτε να τους θυμάμαι.

6 «Μου αρέσει»

Ναι ρε σείς… από αυτό του συνονθύλευμα καλύτερα να φύγουν όλοι.

Σωστο κι αυτο!

(+ Λουντζης που δεν τον χαρηκαμε)

2 «Μου αρέσει»

5 αναρτήσεις διαχωρίστηκαν σε νέο θέμα: Ιατρικές Ιστορίες

2 «Μου αρέσει»