καλοσώρισες και συ!
Και ένα official announcement:
Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάρκους Πρέλ. Ο Γερμανός τερματοφύλακας πέρασε εχθές όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και σήμερα το πρωί υπέγραψε συμβόλαιο με τον Πανιώνιο διάρκειας μέχρι 30/6/2011.
Markus Pröll (Μάρκους Πρέλ)
Ημ/νια Γέννησης: 28/8/1979
Height 1.88 m (6 ft 2 in)
Καριέρα
1998–2003 Κολωνία, 93 συμμετοχές
2003–2010 Άιντραχτ Φρανκφούρτης, 111 συμμετοχές
Διεθνής
2000–2001 Εθνική Γερμανίας Κ-21, 6 συμμετοχές
Δεν παίρνουμε και ένα τέταρτο τερματοφύλακα να 'μαστε σίγουροι?
Χαφ έχουμε,δόξα τω θεώ…
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ???ΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΑΜΑ ΚΟΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!!!ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.ΚΑΛΩΣΗΛΘΕ
Αν και η μη αποκτηση χαφ ειναι εγκληματικη και εχει ανοιξει το παραθυρο για το σαλτο προς τη Β’ Εθνικη, καλα εκαναν και πηραν τερματοφυλακα. Ο Μαχο εχει ηδη πεντε καρτες, ο Παναγοπουλος καταφερνε να μενει εκτος αποστολης απο τεσσερις προπονητες (δηλαδη τεσσερις ανθρωποι τον θεωρουν χειροτερο απο τον Μπελιτς!) και τριτος δεν υπηρχε -πραγμα που θα ηταν παγκοσμια πρωτοτυπια. Φανταζομαι οτι καπου σε ολοκηρο τον πλανητη θα υπαρχει και ενας ανεργος μεσος, που θα ειναι ανωτερος του Αναστασοπουλου, του Σαμαρη και του Πουπο. Αν βρουμε εναν, εστω και για 4-5 παιχνιδια, μπορεις και να μας βοηθησει να την σκαπουλαρουμε. Αλλωστε, ποτε δεν ειναι αργα για να διορθωνεις τις μαλακιες του παρελθοντος.
Υπάρχει ο Μπαστούρκ! Γιατί δεν λέει ο Βεντούρης στον φίλο του να τον πάρει και να μας τον δώσει όπως τον Σβέρκος;
“Κτηνάκι” είναι όντως. Προτείνω όποτε είναι εκτός αποστολής να το φωνάζουμε στην εξέδρα να κάνει μπούγιο
.
Τουλάχιστον από βιογραφικό γαίνεται καλή επιλογή. Καλως μας ήρθε.
Μου θυμίζει κάτι πορτίερηδες στα κλαμπ στο Μπουρνάζι…
O τερματοφυλακας αυτος γεννηθηκε τη χρονια που πηραμε το πρωτο μας κυπελλο!
τυχαιο?? ![]()
Και τη χρονιά που ξεκίνησε να παίζει μπάλα επαγγελματικά,το δεύτερο.
ti pinoun eki mesa?
ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ! ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΔΑΝΕΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
O γκαλιτσιος τι θεση θα παιξει ρε μαγκες;τι εχασε ο ανθρωπος ρε γαμωτο του’‘’‘αντε να ξαναβρεθει σε τετοια θεση παλι αυτος’’ θειο
Αντε ρε ΠΡΕΛ’‘‘Ηρθε η ωρα να δειξεις τα …τρια χερια σου’’‘’,Εχεις δυο βδομαδουλες προπονηση να φορμαριστεις.Καλα σου ηρθε το προγραμα…Δειξε μας που ειναι καλυτερες διακοπες ‘‘εδω η στη Γερμανια’’‘Σε ενα μηνα θα ξερεις σιγουρα’‘Ομως αν παιξεις δυο ματσακια καλα ,θα περασεις ζαχαρι μαγκα μου’‘‘Και το σπουδαιοτερο;;;θα το ξερεις απο τωρα ‘’’‘καλη τυχη λοιπον’’‘Κατεβασε ρολα,σβηστους τα φωτα,βγαλε τις ταναλιες σου,ξεσκονησε τες’‘Κι εγω εδω ειμαι’‘θα σε αναστησω κουκλε μου[φτου,φτου,τι γραφω ο ερμος]με τα ξορκια μου,Ματι να μην σε πιανει’‘‘Απηγανο και σκορδα απο τον κηπο της κυρα Μελπομενης και λαδακι απο τον αγιο Εφραιμ’’‘μουρλια σου λεω’‘’‘Αιντε ρε Γερμαναρααααααααααα απλωσε τις κουταλες σου και παμε για …στιφαδο αυτη τη φορα.Στιφαδο λεω’'‘ολη η ν.Σμυρνη’‘Κουνελια μονο,αντε και κατεξυγμενα, αλλα κουνελια\μιλησα’'θειο
Κοιτα Πρελ,να μην παρεξηγηθω’‘απλωσε τις κουταλες ειπα,οχι για φαγητο εΤΣΙ;‘Για προπονηση μιλαω’’‘15 μερες μονο ρε ,μετα??Μετα προπονηση στις Μπυρες ρε μορτη’‘‘εκει να δεις τι θα γινει’’'Ολο το καλοκαιρι θα πινεις .Ωσπου να σου βγει ο κωλος ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΡΕ '‘ΣΦΙΞΟΥ ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ’‘ΕΓΩ ΚΕΡΝΑΩ ΡΕ Γερμαναρααααααααααααα’'θειο
ΕΓΩ ΤΝ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΗ ΠΑΝΤΩΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ
ο Pröll είναι καλός τερματοφύλακας. στην Eintracht έχασε τη θέση του βασικού μετά από σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια της προετοιμάσεις για τη σαιζόν 2009-10. το συμβόλαιο του έληγε το 2010 και η Eintracht είχε τρεις καλους τερματοφύλακες. τον Nikolov που είναι στην ομάδα από το 1991, (από τους αγαπημένους της εξέδρας και τερματοφύλακας που δε δημιούργησε ποτε προβλήματα) τον Fährmann (ένα από τα μεγάλα ταλέντα της γερμανίας) και τον Pröll που είχε και βαρύ συμβόλαιο, οποτε δεν του έγινε πρόταση ανανέωσης…
φέτος βεβαια οι περισσότεροι θα τον θέλαμε πάλι στην ομάδα. ο Nikolov εκανε παρα πολλά λάθη και ο Fährmann δεν είχε την εξέλιξη που περιμέναμε…
να και ένα βιντεάκι:
Ρε τουτος ειναι Γαταρος’‘’‘ουτε ενα δεν τρωει’‘χαχαχχααχα εχε πλακα’'θειο
Άμα είναι τόσο καλός όπως δείχνει το βίντεο θα ερχόταν στον πανιώνιο ως 2ος???
Φοβάμαι μην τον έχει επηρεάσει πολυ ο τραυματισμός του. Πάντως καλύτερος απο τον Κρέσιτς πρέπει να ναι!