αυτό φοβάμαι και εγώ. δεν τον έχω δει από τότε που έφυγε από την Eintracht…
ωραίος ειναι! άντε να τον δουμε τώρα που θα λείψει ο αγιος-μαχο
Μην τρελαθούμε δεν κάνει και θαύματα στο βίντεο.Καλός είναι αλλά εξαιρέσουμε μια-δυο επεμβάσεις,οι υπόλοιπες στο βίντεο είναι αποκρούσεις που ΠΡΕΠΕΙ να κάνει κάθε επαγγελματίας τερματοφύλακας.Εγώ πιστεύω θα τα βγάλει τα λεφτά του.
Στο video δείχνει ότι αποκρούει 2 πέναλτυ.
Με την φόρα που έχουν πάρει τώρα τελευταία τα κοράκια και σε κάθε αγώνα μας σφυράνε πέναλτυ … ίσως και να φανεί χρήσιμος
![]()
Βέβαια το video είναι το 2009 πριν τον τραυματισμό. Ελπίζω να καλύψει το κενό του άγιου Υπερ-Μάχο.
ειδαμε τα καλυτερα
αν υπάρχει βιντεο με τα χειρωτερα παρακαλω μην το βαλετε
(τουλαχιστον μεχρι να εχουμε σωθει)
Δεν μιλησα για θαυματα απλά επειδή δεν έχω ξεχάσει Μπέλιτς-Κρέσιτς και ξέρω οτι υπάρχουν τερματοφύλακες που δεν κάνουν τις αποκρούσεις που πρέπει, χάρηκα που είδα έστω και απο βίντεο οτι ήταν ικανός να της κάνει..ήταν… είναι… μακάρι να είναι ακόμα.
εγώ θα ήθελα να δω παναγόπουλο και στα δυο παιχνίδια
Καλο θα ειναι να μην το ρισκαρουμε τωρα…
Στο φιλικο 4-2 ποιος ξερει την ομαδα που επαιξε;Ο Πρελ ηταν τερμας η ο Παναγοπουλος;επισης την συνθεση και τα γκολ ,εκατερωθεν ποιοι;;μονα τους μπαινανε;;;ενημερωση ρεεεεεεεεε’θειο
οι Πρελ και Παναγόπουλος αγωνίστηκαν από ένα ημίχρονο κάτω από τα δοκάρια
απο onsport.gr http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/37389-Xemoydiasma…-me-toys-Νeoys
Δοκιμές δεν μπορούν να γίνουν. Λόγο εμπειρίας μάλλον πρέπει να παίξει ο Πρέλ.
Μαγκες ποιος ηταν γηπεδο ,να μας πει για τον γερμαναρα;;Ηταν καλος;Να μεινει για του χρονου’'Πως ηταν γενικα σε ψυχολογια κ.λ.πστεκει για μεγαλα πραγματα;;θειο
Δεν χρειάστηκε να επέμβει παρά μία μόνο φορά. Σε ένα φάουλ εξαιρετικά χτυπημένο που χτύπησε στο δοκάρι. Δεν νομίζω να πιανόταν αυτό.
Όταν του γύρισαν την μπάλα πίσω με πίεση την έβγαζε εύκολα σε άλλο συμπαίκτη ή μακριά από την περιοχή του.
Δεν βγαίνει συμπέρασμα από χτες με τίποτα.
κοντος (σε σχεση με το μαχο)…δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα απο χτες αν και τα ελευθερα του (απο επιστροφες) ασχημα χτυπημενα
Τα ελευθερα του πολυ ασχημα χτυπημενα.
Αλλα οντως δεν μπορεις να βγαλεις ακρη απο το χτεσινο παιχνιδι.
Ψιλοαισθανθηκα ανασφαλεια, αλλα γι’αυτο φταινε τα ξεφτερια μας (εξαιρεση ο Φανουρης) και η ανυπερβλητη σιγουρα που εξεπεμπε ο Μαχο.