Αυτό που είδα στο κύπελλο ήταν πολύ καλό, εκτός από τα τελευταία δέκα λεπτά. Συμπαγής άμυνα και από κάποιο σημείο και μετά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις αλλά με πολλά τεχνικά λάθη λόγω και των πολλών αλλαγών. Ο Μασούρας όπως και κάθε άλλη φορά που τον έχω δει ήταν θετικότατος σε αντίθεση με τον Φούντα που μάλλον κάποια στιγμή θα σταματήσει να παίρνει ευκαιρίες γιατί ακόμα και ο νέος ο Καθάριος καλύτερος μου φάνηκε. Δυστυχώς ο Μπούζας απογοητεύει τελευταία ενώ έχει να προσφέρει και ας είναι πιο αργός και από τον Φανούρη (συγγνώμη για την υπερβολή). Μισό μισό το λάθος σε Μπουμάλ και Οικονόμου στο χαζό γκολ που φάγαμε, εκεί που νομίζαμε ότι για μία φορά θα κρατήσουμε το μηδέν. Βουρ για προημιτελικό!
Ευχαριστούμε, Αλέξη!
Λοιπόν, αν δεν κληρωθούμε με Ολυμπιακό, έχουμε όλα τα φόντα να πάμε τουλάχιστον ημιτελικά φέτος.
Ξέρει κανένας πότε είναι η κλήρωση;
Στην προκήρυξη στο σάιτ της ΕΠΟ λέει: “Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 26.01.2015 και οι αγώνες στις 10,11,12.02.2015 και στις 03,04,05.03.2015” αλλά νομίζω κάπου έπιασε το μάτι μου ότι είναι αύριο.
Η φάση των “8”
Πρώτο ζευγάρι: Χανιά - Απόλλων Σμύρνης
Δεύτερο ζευγάρι: ΟΦΗ - Ξάνθη
Τρίτο ζευγάρι: Ηρακλής - Πανιώνιος
Τέταρτο ζευγάρι: Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Οι ημερομηνίες
1η αγωνιστική: 10-11-12/2
2η αγωνιστική: 3-4-5/3
ΠΑΜΕ!!!
πάρ’τε Εμβολιάδη βοηθό. σήμερα!!!
Aν περάσουμε τον Ηρακλή(ομάδα football league)και στον ημιτελικό δεν πέσουμε με οσφπ οι πιθανότητες για τελικό είναι πολλές,μην πει κανένας ότι το κύπελλο δεν είναι προτεραιότητα μας και σωτηρία και τελικό.
Εμείς να μην το πούμε, αλλά το δηλώνει απερίφραστα ο προπονητής μας.
Υποψιν οτι τελικος με Γαυρο ή αεκ σημαινει εξοδος στην Ευρωπη απευθειας. Η αεκ εχει αποκλεισμο 3 χρονια απο ουεφα…
Βεβαια εμεις παμε να το παρουμε σε καθε περιπτωση αν φτασουμε ως εκει, απλα κουβεντα να κανουμε!
Λάθος κάνεις, μόνο ο τροπαιούχος παίρνει το καλό εισητήριο για την Ευρώπη. Ο φιναλίστ ακόμη κι αν είναι ο πρωταθλητής γαύρος δε βγαίνει Ευρώπη, απλά ο τρίτος των πλευ οφ παίρνει το καλό εισητήριο…βέβαια ας πάμε τελικό και μετά θα το σηκώσουμε κιόλας!
ρε πάτε καλά;
εδώ όλες οι φυλλάδες - πριν βέβαια την κλήρωση - έγραφαν ότι μόνο το κοτοπούλι θα πάει κόντρα στο γαύρο και μάλιστα θα πάρει και το κύπελλο!!
τώρα όμως όλοι οι ρουφιάνοι μπήκαν πάλι στο καβούκι τους αφού βλέπω 5-0 και 0-3 για την αεκάρα της καρδιάς μας
δε ξέρω που κρύφτηκαν όλοι οι χελάκιδες και οι του goal που μας έχουν ζαλίσει
εγώ θέλω να πάμε τελικό και να πει ο βαγγέλας έτσι για το τσαμπουκά:
δεν κατεβάζω την ομάδα
τζα τίγρη πώς σου φάνηκε ;
χαχα
ας σωθούμε πρώτα και αν πάμε τελικό τότε πάμε να παίξουμε και ότι γίνει
εάν περάσουμε γιατί θέλω γαύρο στον τελικό ???
- γιατι με αεβ θα βάμε 5 μόνο από το κόμπλεξ μας
- με γαύρο τελικό δεν βγαίνουμε και εμείς Ευρώπη (στα χαρτία)???
Αλλά κάτσε πρώτα να περάσουμε από τον παρτολίνι, περόνε κτλ… και μετά βλέπουμε…
Τετάρτη 4 η ώρα ο προημιτελικός στο Καυταντζόγλειο, έχει ακόμα εισιτήρια των 20 ευρώ με ryanair (πηγαινέλα), βιαστείτε!
Οι ηρακλειδεις εχουν πορωθει οτι θα μας λιωσουν και οτι πανε τελικο…αυριο παιζουμε προημητελικα κυπελλου με πολλες πιθανοτητες (με λιγη τυχη) ακομη και για τελικο.μηπως να αφησουμε ολοι την μιζερια μας και να το ζησουμε λιγο παραπανω???forza πανιωναρα εαεαε!!!
Θετικό το γεγονός ότι οι μισές ομάδες από την Football League αλλά και οι άλλες της SL (εκτός ΟΣΦΠ) είναι όλες στα μέτρα μας. Μπορούμε άνετα (αν είμαστε σοβαροί) να πάμε τελικό και εκεί πλέον να κουφάνουμε το σύμπαν νικώντας (χαλαρά
) τον γάβρο ή απλώς να χάσουμε (δήθεν) αξιοπρεπώς μιας και ο “θρύλος” θα πάρει μάλλον το πρωτάθλημα.
Έτσι το φθινόπωρο μπορεί να δούμε σενάριο να παίζουμε μεσοβδόμαδα Ευρώπη και Σαββατο-Κύριακο Β’ Εθνική, εκτός και αν λόγω αυτού του παραδόξου οι “υπεύθυνοι” της SL μας “αβαντάρουν” λίγο στο τέλος ώστε παραμείνουμε (παρότι εγώ θεωρώ ότι αντικειμενικά δεν το αξίζουμε).
Τέλος πάντων, το συμπέρασμα είναι ότι πρόκειται για ένα ματς με ομάδα σίγουρα ούτε καν ισάξια με μας, για να μην πω κατά πολύ χειρότερη, άρα όλα παίζονται και -γνώμη μου είναι- ότι φέτος μας συμφέρει (άσχετα με το τι θα γίνει στο πρωτάθλημα) να το χτυπήσουμε για τελικό στο κύπελλο. Νέα παιδιά είναι, γυμνασμένοι (είναι
5-6 παιχνίδια παραπάνω θα πρέπει να μπορούν να τα βγάλουν.
Για να δούμε;
–
Ξέρουμε αν το δείχνει η τηλεόραση και ποιό κανάλι;
ΟΤΕ sport 5 για την μετάδοση
οι κακόμοιρες γριούλες καλό είναι να κάτσουν σπίτι, να φτιάξουν τσαγάκι και για βραδινό σουπίτσα και να μη βγούν όξω με τέτοιο κρύο
οι “κακομοίρες οι γριούλες” έίναι απ τα λίγα αυθεντικά οπαδικά στοιχεία που χουν απομείνει σ αυτό τον τόπο… καλό θα ναι να παραδειγματιστούμε σε κάποια πραγματάκια απο αυτους αντι να τους κοροιδεύουμε…
Μας στήσανε στα 4, μας χαιδεψαν τρυφερά, μας σοδόμισαν στην αρχή απαλά και μετά άγρια και στο τέλος μας κατούρησαν κιόλας..
και η μαλακία είναι ότι δεν άφησαν και ένα 20εύρω στο κομοδίνο φεύγοντας..
Να μιλήσεις για το νούμερο τον Παντίδο, την ιλαροτραγωδία τον Κόρμπο και αυτό το πράμα το τέρμα απλά είναθ περιττό…
Το ΜΠΡΑΒΟ στ αδέλφια που ανέβηκαν είναι λίγο!!!
Ξέρω οι περισσότεροι σκέφτεστε (και μένα η πρώτη μου αντίδραση αυτή ήταν), δεν τρέχει τίποτα, θα φάνε 3+ στην Ν. Σμύρνη και θα περάσουμε…
Μετά συνήλθα και συνειδητοποίησα ότι μιλάμε για ΑΥΤΟΝ τον ΦΕΤΙΝΟ τον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Πανιώνιο.
Προβλέπω οι “γριές” να κερδίζουνε και εδώ μέσα.
Κρίμα, εξήγησα γιατί έπρεπε να “χτυπήσουμε” το κύπελο φέτος, αλλά δεν υπολόγισα ότι οι περισσότεροι από τους παίκτες μας, ΔΕΝ τό 'χουνε.
Αυτά …
ΥΓ: Η πλάκα είναι ότι αν παίζαμε π.χ. με κάνα “γάβρο” μπορεί να είχαμε φέρει καλύτερο αποτέλεσμα.
Πάντως πλάκα-πλάκα, η ΑΕΚ με την βοήθειά μας, (ας είν’ καλά ο …Άγιος Πανιώνιος) έχει φτιάξει ομαδούλα, σωστά;
Εγώ λέω ότι αυτή η ομάδα δεν σε αφήνει ούτε να ονιερευτεις λίγο…όντως κάθε χρόνο πάμε ημιτελικό κ κάθε χρόνο στους 8καθεται ομάδα της βου..οπότε ας το σνομπαρουμε λίγο δε βαριέσαι? όλα ξεκινάνε απο τις βάσεις που είναι σάπιες αλλά συνεχίζονται στις δηλώσεις του μαλακά στο πάγκο που μιλάει για το κύπελλο σαν να ναι αγκαρεια…το να βγεις Ευρώπη απο το κύπελλο κ να μαζέψεις τα χρέη δεν το σκέφτονται οι διάνοιες.. Το να καυλωσει λίγο ο πεθαμένος κόσμος μας ούτε καν… Να γαμηθουνε να περάσουνε
Υγ. Πόσο χρόνων είναι ο κολοβος η ο μπουμαλ κ θέλουν κ ξεκούραση γαμω τον Ουζουνίδη μου γαμω