+10000
το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι δεν πληρούμε τις προϋποθέσεις για Ευρώπη…
ή απλά είναι το $#(@)(!) ο προπονητής…
+10000
το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι δεν πληρούμε τις προϋποθέσεις για Ευρώπη…
ή απλά είναι το $#(@)(!) ο προπονητής…
αν παιξουμε και στον επαναληπτικο ετσι δεν υπαρχει περιπτωση να περασουμε.παντως ο ηρακλης δεν ειναι κατι φοβερο.προσωπικα πιστευω θα νικησουμε εδω μεσα αν παρουσιασουμε βελτιωμενη αποδοση αλλα το-σχεδον σιγουρο-γκολ που τρωμε σε καθε ματς θα μας στοιχησει.οσο για τον ουζουνιδη πιστευω οτι το θελει το κυπελλο αλλα ταυτοχρονα σκεφτεται και το δυσκολο προγραμμα στο πρωταθλημα.τωρα αν ο κορμπος κανει ηλιθια φαουλ εξω απο την περιοχη και ο παπαδοπουλος ειναι μονο για τσαμπουκαδες δε φταιει αυτος.με οικονομου μπουμαλ ιμπαγασα εδω μεσα συν γκολ νωρις και επιτελους λιγο τυχη ολα γινονται.εδω αποκλεισαμε το βαζελο με πεναλτυ του ομο τον ηρα δεν μπορουμε?
Κολοβός και Μπουμάλ μας είπανε εκεί πάνω ότι ήταν τραυματίες. Άθλια εμφάνιση, άθλιοι και εμείς στην κερκίδα αλλά παρόλα αυτά ο Ηρακλής δεν είναι τίποτα σοβαρό, πίσω τουλάχιστον ήταν όσο τρύπιοι είμαστε και εμείς απλά εμείς δεν υπήρχαμε. Αν παίξουμε με κανονική 11άδα και έρθει (και φωνάξει) λίγος κόσμος στη ρεβάνς μπορεί και να το πάμε παράταση.
ειμαστε που ειμαστε τα χαλια μας ειμαστε και ατυχοι.βεβαια την τυχη σου μονος σου την φτιαχνεις..τεσπα.αν επαιζε ο σιωπης που τραυματιστηκε τελευταια στιγμη θα ηταν πιο στρωμενο το κεντρο..τι να πεις..πικρα..ας το παραδεχτουμε μια εντεκαδα αξιολογη εχουμε μονο..απο τον παγκο δεν υπαρχουν ισαξιες βοηθειες..
υ.γ.αυτον τον χτικιαρη τον Καθαριο τι στην ευχη τον πηραμε???!!!??
ίσως να έχουν δίκιο οι φίλοι από πάνω που έχουν νεύρα και χώνουν προς όλες τις κατευθύνσεις
αλλά εγώ θα πω ότι καλό είναι να μη βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπέρασμα
δε γίναμε υπερομάδα ξαφνικά
αν δηλαδή, πάμε και πάρουμε τρίποντο ή και ισοπαλία στα Γιάννενα όλα θα είναι καλά ;
αλλά και αν χάσουμε τι θα γίνει ;
και να αποκλειστούμε στο κύπελλο ή και να το πάρουμε τι θα γίνει ;
πιστεύω ότι πρέπει να δούμε την πραγματικότητα και να μη κάνουμε όνειρα - βάζω κι εμένα μέσα - γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα για το σύλλογο κι εμείς ή δεν το βλέπουμε ή δε θέλουμε να το δούμε
[video=youtube;rUXG4915hN0]https://www.youtube.com/watch?v=rUXG4915hN0[/video]
2-0 αντί για 4-0 ευτυχώς γιατί είναι και αυτοί χασογκόληδες. Πιστεύω ότι τις έχουμε τις κωλόγριες που δεν σταμάτησαν να μας βρίζουν. Αυτοί σίγουρα θα κατέβουν καμιά 300αριά, ελπίζω να μην είμαστε εμείς και εμείς στην ρεβάνς.
Τόσο απλά και τόσο συνοπτικά…
ΟΧΙ, δεν θα είναι όλα καλά!!
Δεν θα ναι καλά ρε αδελφέ και 0-5 να ρθει στα γιάννενα, γιατί μ έχουν δηλητηριάσει τόσο πολύ που το μόνο που θα κάνω μετά είναι να ψάχνω τις αποδόσεις και γιατί μου το δωσε ο ΠΑΣ..
Δεν θα το ευχαριστηθώ γιατί το πεταλάκι μου θα εξακολουθεί να έχει 70 άτομα εκ των οποίων τα μισά σκαστά απ το φροντιστήριο
Δεν θα ναι καλά γιατί ο παλίκαρος δίπλα μου που έφευγε με φαρυγγίτιδα μετα από κάθε ματς πλέον δεν έχει ορεξη να φωνάξει ένα σύνθημα
Μπορώ να γράφω επι ώρες..
Δεν θα ναι καλά ακόμα και αν σωθούμε εύκολα και 4 αγωνιστικές πριν το τέλος!
Το γαμημένο το γιατί το έγραψε και ο Sakil πιο πάνω όλο το οικοδόμημα είναι για τον πούτσο!
Παίχτες, προπονητές παίζουν με τις αντοχές των ελάχιστων που απλά παρακολουθούν ένα πράμα που λέγεται Πανιώνιος!!
Μια ομάδα που σε λεωφόρο, τούμπα, καραισκάκη κτλ μασάει σίδερα και λίγες μέρες πριν ή μετα ξεφτιλίζεται από καλλονές και πλατανιάδες γιατί εκεί δεν έχει «φώτα» για μεταγραφή…
Αυτό είναι το σφάλμα πλέον.. απ τα τσικό και τους μπαμπάδες που τάζουν ποσοστά στους προπονητές μέχρι τους κολοβομπουμάλομητρόπουλους
Σε τσιμπουκώνει το χόμπιτ ο Ρομάνο και η «ομάδα σουπερλίγδας» το μονο που κάνει είναι να σε κάνει να ντρέπεσαι γιατί δεν πήρες και 2 κόκκινες που έπρεπε
Και καθαρά αντικειμενικά.. ναι μαζί σου όσον αφορά για τις αξίες των ομάδων και κανείς δεν έχει την ψευδαίσθηση ότι θα πας τελικό με τους Κριθάριους ή όπως στον πούτσο λέγονται
Η νοοτροπία είναι αυτή που σε τσακίζει και η αίσθηση πως και το λίγο που αφιερώνεις για την ομάδα είναι γελοίο
συμφωνω με ολους τους απο πανω και με τον christos3.αλλα και η αποχη ή η απραξια σιγουρα δεν βοηθανε πουθενα.ετσι το μονο που μενει ειναι να γινουμε απολλων αθηνων και να παιζουμε σε ενα αδειο γηπεδο.και μια φορα το χρονο στην επετειο του συλλογου να γινεται απο κανα κωλοgazzetta ενα αφιερωμα για μια ιστορικη ομαδα που εχει εξαφανιστει…ο μονος τροπος ειναι τα εσοδα.και μια πηγη εσοδων καθε ομαδας ειναι τα εισητηρια.η αποχη συρρικνωνει και σκοτωνει..
Το μαθημα ειναι ΕΝΑ’‘‘Αμα πεσεις βητα εθνικη…δεν ανεβαινεις με τιποτα’’‘‘Ποσο χρονων ειναι ο Ρομανο και ο Περονε;; 74 και οι δυο μαζι;και μας κανανε του αλατιου’’’ Ομως βοηθησαμε κι εμεις με την ανυπαρξια μας και την προπονητικη μας απαθεια’‘Δεν παιζουν με την ιστορια κυριοι’‘‘Ντροπη
Παμε παρα κατω…ο Παπαδοπουλος πρεπει να …εγκαταλειφθει για λυση κατω απο τα γκολποστ’’‘ο ανθρωπος ειτε ετσι ειτε αλλιως ειναι γκαντεμης’‘Το γκολακι του το εχει εξασφαλισει[ την προηγουμενη Κυριακη ,τον γλυτωσε το δοκαρι] αι στο διαλο ρε μαλακισμενο..Μετα …υπαρχει Μασουρας; Καθαριος;Πανος;;ακομα και ο Τασουλης που πλεον ειναι αγνωριστος ,αχρωμος,ανορεχτος και κανει να ξεκινησει οσο εκανε καποτε ο …μουτζουρης το τρενο’‘Ημαρτον Για βαλε εκεινον τον Μακεδονα Παοκτζη μεσα ρε Ουζο’‘‘Επισης καποιον Βλαχο που πηρες για δεξι μπακ’’‘Το στησιμο ηταν καταδικασμενο να χασει’‘Τα γκολ φυσικα γελοια και απαραδεκτα και η ανωτεροτητα…ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ’‘’ αΙΣΧΟς συλλογος ειμαστε και μας ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ..Τα δικαιωματα εμεις τα δινουμε σε καθε αγωνα’‘Εφοσον ξερουμε οτι για να βαλουμε γκολ πρεπει να δημιοθργησουμε 6-8 φασεις και ΙΣΩς βρουμε τερμα…με καμια φαση θελαμε να νικησουμε τον Ηρακλη;;;και μετα ψαχνουμε για εκδικηση ΄’‘’‘χαζομαρες’‘Πριν πεινασεις μαγειρευεις Ουζο και οχι κατοπιν εορτης’'‘Τελος παντων τα Γιαννενα και τα ματια σας ‘’‘αλλιως …καπου ειναι η σειρα σας και οχι οι Κωλογριες ετσι;;ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ’’'ΜΙΛΗΣΑ
προσωπικά συμφωνώ με κάθε λέξη!!
αυτό που γράφεις είναι και το ζητούμενο! πως θα υπάρξει συσπείρωση στην έρμη την ομάδα όταν (χέσε εμένα που γκρινιάζω, θα πάω την κυριακή) η ίδια φροντίζει να μικραίνει την εικόνα της?
και ξαναλέω δεν είναι η ήττα απ τον ηρακλη, η νοοτροπία είναι και αυτό που βγάζει ο σύλλογος προς τα έξω εδώ και πολύ καιρό
–
Προσπαθώ να μην κάνω σχόλια πάνω στα σχόλια άλλων φίλων εδώ μέσα αλλά βρε αγαπητέ (και το εννοώ) “Kostas P.” δεν με βοηθάς και σύ λίγο. Έχεις βρε παιδί μου μιά τάση να μπλέκεις τα πράγματα και ενώ μιλάμε για ένα πράγμα εσύ (ελπίζω άθελά σου και από την αγάπη σου για το σύλλογο) μιλάς για κάτι άλλο.
Να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα λοιπόν:
Δεν έχουμε νεύρα, απλώς καταθέτουμε τις απόψεις μας σχετικά με την ΑΘΛΙΑ (πανθομολογουμένως) εμφάνιση-ήττα που κάναμε χτες με Ηρακλή, και η οποία (κατά πάσα πιθανότητα) θα μας στοιχήσει την πιθανή συμμετοχή μας σε ένα τελικό κυπέλλου. Δηλαδή, τι να κάνουμε όταν παίζουμε όπως χτες; Να λέμε μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια, μας κάνατε να ξεχάσουμε και την μπάλα που ξέραμε, αλλά δεν πειράζει, μην τυχόν και σας στεναχωρέσουμε και πάθετε κάνα ψυχολογικό τραύμα; Έλεος δηλαδή!
Να μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπέρασμα σχετικά με τι; Ότι χτές έπρεπε υπό φυσιολογικές συνθήκες να πάρουμε ένα 0-1 ή στην χειρότερη μιά ισοπαλία, αλλά αυτοί που (κακώς κατ’ εμέ) φοράνε την φανέλα του Ιστορικού, κάτσανε και χάσανε με τα χέρια κάτω με σκορ (σχεδόν) απαγορευτικό για πιθανή πρόκριση στον επαναληπτικό; Εσύ τι συμπέρασμα έβγαλες δηλαδή; Ελπίζω όχι ότι “τα καημένα τα παιδιά αυτό μπορούν”;
Ποιός σου μίλησε εσένα για υπερομάδα; Πώς το συμπέρανες αυτό; Κανείς δεν έχει γράψει κάτι για υπερομάδα! Δηλ. μόνος σου το σκέφτηκες, και μας “την λες” από πάνω για κάτι που εμείς ΔΕΝ είπαμε ποτέ; Αυτό πόσο λογικό είναι; Σαφώς και δεν είμαστε υπερομάδα, ούτε έχουμε τέτοια απαίτηση, αυτό που ζητάμε (κατ’ ελάχιστον) από όλους τους παίκτες που αγωνίζονται φέτος, είναι να προσπαθούν η ομάδα να ΜΗΝ πραγματοποιεί εμφανίσεις …“καφενείου”. Είναι παράλογο αυτό;
Το παιχνίδι στα Γιάννενα, ΚΑΜΜΙΑ σχέση δεν έχει με το παιχνίδι του κυπέλλου με τον Ηρακλή. Αν βέβαια πάρουμε Χ ή και 2πλό προφανώς θα έχουμε κάνει μιά εμφάνιση κατά πολύ καλύτερη αυτής με τις “γριές”, οπότε τότε και ΕΜΕΙΣ θα επιβραβεύσουμε την προσπάθεια των παικτών, ακριβώς για τον ίδιο λόγο που κατακρίναμε την αντίστοιχη εμφάνιση της Θεσ/νίκης. Βέβαια με τα ΑΝ και ΙΣΩΣ εγώ φτιάχνω ομάδα που παίρνει ακόμα και Champions League. To υπό συζήτησιν θέμα όμως είναι σήμερα τι κάνουμε, εδώ με έναν Πανιώνιο που δεν πείθει ούτε στο Κύπελλο όπου κεί παραδοσιακά οι ομάδες παίζουν (και πρέπει να παίζουν) πιό ελεύθερα. Χρειάζεται να το εξηγήσουμε περισσότερο αυτό;
Τώρα αν χάσουμε στα Γιάννενα, εξαρτάται: Παίξαμε καλά ή πιάσαμε πάλι την ίδια “απόδοση” όπως στον Ηρακλή; Πολλές φορές φέτος παίξαμε καλά, ή έστω υποφερτά και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Μπάλα είναι, παίζεις καλά σε όλο το μάτς, σου κάνει ένα “τσαφ” ο αμυντικός στο '90, το ΄φαγες και έχασες το παιχνίδι. Δεν θα τα ισοπεδώσουμε όλα. Όποιος ξέρει (στοιχειωδώς) “μπαλίτσα” που λέει και ο Αλέφαντος, κρίνει πρώτα την συνολική απόδοση και μετά το τελικό αποτέλεσμα. Θα δούμε λοιπόν το παιχνίδι με τα Γιάννενα και τότε ο καθένας θα καταθέσει την άποψή του. Πού διαφωνούμε;
Αν αποκλειστούμε στο Κύπελλο, θα έχουμε χάσει φέτος μιά μεγάλη ευκαιρία να πάμε τελικό όπου εκεί ό,τι και να γίνει με (πιθανότατα) τον γάβρο θα μας εξασφαλίσει έξοδο στο Κυπελλούχων με όλα τα (οικονομικά κυρίως) συνεπακόλουθα. Ναι ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά μπάλα είναι και γυρίζει! Οι παρούσες συνθήκες είναι ευνοϊκές. Λογικά η ΑΕΚ θα αποκλειστεί και οι υπόλοιπες ομάδες είναι του χεριού μας. Τίποτα δεν είναι φυσικά “γραμμένο”, αλλά φέτος ειδικά τα πράγματα είναι πιό εύκολα από ποτέ! Οι αρχαίοι έλεγαν “Συν Αθηνά και χείρα κίνει”. Εμείς χτες στο Καυτανζόγλειο, τι ακριβώς πήγαμε να κάνουμε; Να δώσουμε την πρόκριση στον Ηρακλή; Έστω κάναμε μιά κακή εμφάνιση, χάσαμε με 1-0 (με αυτογκόλ) είναι ανατρέψιμο αποτέλεσμα. Στο 2ο γκολ όπου όλη η ομάδα ειδικά οι κεντρικοί αμυντικοί και ο τερματοφύλακας κοιμούνται τι εξήγηση έχουμε να δώσουμε;
Αυτό το να “ΜΗΝ κάνουμε όνειρα” να το πεις στους Πάνθηρες και ειδικά σε εκείνους τους ΗΡΩΙΚΟΥΣ (συμ)Πανιώνιους που πήγαν στην Θεσσαλονίκη. Το δικαίωμα στο όνειρο είναι θέμα προσωπικό του καθενός, όχι εμένα ή εσένα. Αλλά, αλήθεια, σε ποιά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ αναφέρεσαι; Ότι η ομάδα δεν μπορεί; Το ξέρουμε αυτό! Και θέλουμε και μπορούμε και το βλέπουμε, ποιός δεν μπορεί να δει κατάματα την φετινή ζοφερή πραγματικότητα. Γι’ αυτό και “φωνάζουμε” λίγο μπας και ξυπνήσουν διοίκηση, προπονητές και παίχτες και μπορέσουμε (κάπως) να διορθωθούμε. Η πραγματικότητα είναι ότι ειδικά φέτος ο θεσμός του Κυπέλλου προσφέρεται για την “υπέρβαση”. Το θέμα είναι αν το έχουμε αντιληφθεί και αν υπάρχει η ΔΙΑΘΕΣΗ να το κυνηγήσουμε. Αν πάλι δεν θέλουνε, ας βγούν ντόμπρα και αντρίκεια να μας το πουν. Εμφανίσεις όμως όπως η χτεσινή ντροπιάζουν τον σύλλογο και εκεί εγώ τουλάχιστον θέτω την “κόκκινη γραμμή”!
Μιλάω πάντοτε καλοπροαίρετα, από αγάπη προς τον Πανιώνιο και με γνώμονα το καλό του Συλλόγου μας. Μην συγχέουμε πράγματα ετερόκλητα, και θολώνουμε το τοπίο. Κάθε αγώνας έχει την σημασία του γι’ αυτό και απαιτεί την κατάλληλη στρατηγική. Το ζητούμενο είναι αν ΟΛΟΙ αυτοί που βρίσκονται “στα πράγματα” έχουν τις γνώσεις, την οξυδέρκεια, τις ικανότητες και ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ την ΔΙΑΘΕΣΗ να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες ώστε να κάνουν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Nα “αρθούν” στο ύψος των περιστάσεων.
Εγώ προσωπικά, έχω τις αμφιβολίες μου, αλλά (σαφώς) μπορεί να κάνω και λάθος. Είμαι στην διάθεσή σας για να με διορθώσετε!
Φιλικά και πάντα Πανιώνια!
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω αυτό το πανικό και τη καταστροφολογία. Απλά δεν τα καταλαβαίνω, συγχωρέστε με.
Ακριβώς αυτό που δεν χρειαζόμαστε όταν τα πράγματα είναι στο νήμα και κρίνεται από κάθε φάση μια κατηγορία, είναι το στρες. Κανένας παίχτης (έστω μισθοφόρος/εργαζόμενος) δεν θέλει το κακό του Πανιωνίου. Το γεγονός ότι δεν μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα είναι κι αυτό ένα στοιχείο της συνολικής εικόνας μας, που κατά τα άλλα είναι ομολογουμένως καλή. Προτιμώ το φετινό Πανιώνιο που δημιουργεί ευκαιρίες (και τις χάνει), παρά τον περυσινό που κάνει λιγότερες και τα βάζει. Δυσκολεύομαι να εκφράσω αυτό που σκέφτομαι, αλλά προσπαθώ να πω ότι βλέπουμε μια νεανική, ενθουσιώδη ομάδα που είναι πραγματικά ΑΠΕΙΡΗ και η ψυχολογία της ταλαντεύεται εξαιρετικά από αποτέλεσμα σε αποτέλεσμα, από φάση σε φάση.
Είμαστε στις δυο/τρεις φτωχότερες ομάδες τις κατηγορίας - με τις άλλες δυο να κατεβάζουν ήδη τα ρολά - έχουμε καταφέρει να παίζουμε τους πάντες στα ίσα μέχρι τόσο αργά στη σαιζόν (το καλοκαίρι λέγαμε ότι δεν θα αντέξουμε ούτε 5 αγωνιστικές) και ξαφνικά γκρινιάζουμε για το κόσμο και τους παίχτες που με την απόδοσή τους και μόνο μας έχουν δημιουργήσει ελπίδες παραμονής στη κατηγορία.
Το κύπελλο ήταν μια φοβερή ευκαιρία φέτος, αλλά λίγο με ενδιαφέρει. Στο κύπελλο πάμε καλά (ίσως καλύτερα) και όταν δεν είναι ευκαιρία! Το θέμα μου είναι να σωθούμε στο πρωτάθλημα και - διάολε - δεν παίζουμε άσχημα. Πάμε αρκετά πίσω για να θυμηθούμε ματς που χάσαμε εύκολα (στον Πλατανιά).
Ο Ηρακλής δεν είναι καμία αστεία ομάδα. Σε εξαιρετική φόρμα, σε μια δυσκολότερη (από άποψης σκληρού παιχνιδιού) κατηγορία - στην οποία δεν είμαστε συνηθισμένοι, ουσιαστικά χωρίς στόχο αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημά του και - κακά τα ψέματα - με μια δεδομένη δυναμική σαν σύλλογος και κόσμος, ισάξια της δικιάς μας. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, χρονικά, αν ομάδες μας ήταν στην ίδια κατηγορία ίσως ισοβαθμούσαν κιόλας. Τέτοια αποτελέσματα γίνονται εδώ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Ολόκληρη Τσέλσι έφαγε 4 στην έδρα της από τη Μπράντφορντ.
Ας ηρεμήσουμε λίγο με τις αντιδράσεις μας κι ας στηρίξουμε αυτά τα παιδία μέχρι το τελευταίο λεπτό της τελευταίας αγωνιστικής. Αυτοί οι 500 που έχετε μείνει. Στηρίξτε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της 34ης αγωνιστικής χωρίς να ζητάτε τα ρέστα από αυτούς που δεν έρχονται, από αυτούς που είναι αγύμναστοι, τραυματίες ή πιτσιρίκια που έχουν παίξει μόνο σε Β’/Γ’, από διοικήσεις που δεν κάνουν (ή κάνουν) δηλώσεις, από διαιτητές, από λίγκες, από κλίκες. Δεν καταλαβαίνω καν γιατί πρέπει να γράφω τα αυτονόητα.
Η φετινή ομάδα μου αρέσει και η προσπάθεια όλων (παιχτών, κόσμου, διοίκησης) προσωπικά με συγκινεί. Βγάζει ΥΓΕΙΑ σε κάθε επίπεδο. Μη τα τινάξουμε όλα στον αέρα τώρα που είμαστε ένα βαθμό από τη σωτηρία.
Ας τα γραψουμε λοιπον καπως αλλιως’‘’
θελετε πουστικα; θελετε κοριτσιστικα;;; [ισως φανει η διαφορα ]
Αχ καλε,τι ωραιο αυτογκολ φαγαμε’‘‘Μονοι μας το φαγαμε γιατι οι γριες δεν ειχανε σεντερ-φορ’’‘Το δε 2ο’‘’ μολις ο τερματοφυλακας μας εφτυνε τα γαντια του [ειχε παει να πληθει απο την πρωτη πουτσα] και βαριοτανε να ξαναξαπλωσει …μπηκε η μπαλα μονη της στα διχτια η καημενουλα χωρις να ιδρωσει καποιος απο μας ‘‘Αχ τι καλα;; Ωραια που περασαμε’’‘μας βριζανε,μας μουτζωνανε ,μας Χτυπαγανε…Ανωτερα πραγματα’‘’‘α ναι μας δειχνανε και το μεσαιο δαχτυλο του χεριου τους σηκωμενο΄’'τι να σημαινει αυτο;;;αφου φαγαμε 2 γιατι μας δειχναν ΕΝΑ;;;
ξεφτιλα κυριοι’‘’‘να μη μιλαμε καθολου ετσι;;; ενα εχω να πω’''ντροπη
Νομίζω ότι οι αντιδράσεις είναι λίγο υπερβολικές.αρχικα δεν πιστεύω ότι χάθηκε η πρόκριση μετά το 2-0,γιατί και ένα να τρώγαμε πάλι δυο θα θέλαμε να βάλουμε στον επαναληπτικό και φυσικά να μη δεχτούμε γκολ.επισης θεωρώ ότι αν μέχρι τον επαναληπτικό καταφέρουμε και βρεθούμε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού τότε το τετραμπαλο που θα φάει εδω μέσα ο Ηρακλής θα του φανεί τιμητικό.ξεκιναμε με το άνετο χ2 σημερα με τον πας και συνεχίζουμε με το καθαρό 2πλο την Τετάρτη στον Εργοτέλη.
ΠΓΣΣ1890
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί σε κάθε μήνυμα που γράφω μου λες ότι είμαι εκτός θέματος λέγοντας μου ότι ΕΣΥ γράφεις την άποψη σου όπως κι όλοι οι άλλοι αλλά εγώ όχι.
Απαντώ λοιπόν όχι με τη σειρά που τα έγραψες.
Δεν την είπα σε κανέναν συνεπώς μη γράφεις κάτι που δεν έγραψα
Δεν είπα να πούμε στα παιδιά μπράβο που έχασαν από την Ηρακλή ούτε είπα ότι έπαιξαν καλά
Να μην κάνουμε όνειρα = Δεν είναι εύκολο φέτος να πάμε καλά και στους δυο θεσμούς θα πρέπει να διαλέξουμε τι μας συμφέρει να κυνηγήσουμε. το κύπελλο έτσι όπως το έχουν κάνει έχει πολύ κόπο στην Ευρώπη και για να βγάλουμε χρήματα πρέπει να αρχίσουμε νωρίς προετοιμασία, να υπάρχει μεγάλος αριθμός έμπειρων παιχτών και φυσικά να μπούμε σε ομίλους αλλιώς πάνε τζάμπα όλα αυτά. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε δυστυχώς δε μπορούμε να το κάνουμε. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι η γνώμη μου επισης για ποιους πάνθηρες μου μιλάς ;
Που είναι οι πάνθηρες όλοι τη χρονιά ;
Η ομάδα από την αρχή της χρονιάς ξέραμε ότι θα παίξει με μικρούς και άπειρους αλλά όλοι λέγαμε ότι στηρίζουμε αυτήν την προσπάθεια. Τώρα με τις κακές εμφανίσεις εγώ δεν είπα ότι πρέπει να τους χαϊδεύουμε αλλά να σκεφτούμε ότι αυτό μπορούν.
Προφανώς και άμα ο αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός θα παίξουν καλύτερα γιατί συμβαίνει αυτό ακριβώς που γράφει ο φίλος Χρήστος 3
Για προσπάθησε να μιλήσεις με ένα πιτσιρικά να δεις τι κουβαλάει στο κεφάλι του και μετά έλα να τα πούμε ξανά.
Και στο τέλος ρε παιδί μου τι είπα;
Να επικρατήσει ψυχραιμία και να έχουμε υπομονή να δούμε στο τέλος τι θα γίνει
Είπα κάτι κακό;
Μετά από κάθε ήττα όλοι είμαστε στενοχωρημένοι. Ας μη γράφουμε όμως και ότι σίγουρα πάμε για φούντο
Ας δούμε λοιπόν στο τέλος τι θα γίνει καινα κάνουμε τον απολογισμό μας τότε
–
Με όσο περισσότερη ειλικρίνια γίνεται και χωρίς καμμία διάθεση αντιπαράθεσης και με 100% αδελφική και Πανιώνια αλληλεγγύη, θέλω να με εμπιστευθείς, δεχόμενος ότι κατά πάσα πιθανότητα λόγω της υπερβολικής σου αγάπης πρός τον Σύλλογο, έχεις την τάση στα μηνύματά σου να αναφέρεσαι σε θέματα προφανώς σχετικά αλλά και αρκετά άλλα τα οποία είναι μάλλον εκτός θέματος. Δεν επιθυμώ προς Θεού να μην τα λες, τουναντίον, απλά μερικές φορές εμείς οι Έλληνες μιλάμε για ένα θέμα και σκεφτόμαστε άλλα 10. Καλό είναι να είμαστε πιό συγκεντρωμένοι. Να βοηθήσω προσπαθώ όχι να σε θίξω ή να σε κρίνω, δεν έχω αυτό το δικαίωμα αλίμονο. Αν έδωσα αυτή την εντύπωση ζητώ συγγνώμη. Πάγια θέση μου είναι επειδή ακριβώς μπάλα είναι και γυρίζει στο ποδόσφαιρο να πηγαίνουμε με μικρό καλάθι και να μην λέμε πολλά και μεγάλα λόγια. Ματσάκι με ματσάκι, στόχος μας είναι η αξιοπρεπής εμφάνιση και η ωραία μπάλα, μετά έρχεται και το ρεπορτάζ της …παρακάμερας. Και πάντα μιλάω για σωστή κριτική που θα βασίζεται όχι μόνο στο τελικό αποτέλεσμα (ήττα-νίκη-ισοπαλία) αλλά κυρίως στην ατομική και συνολική προσπάθεια. Πάνω απ’ όλα είναι ο Πανιώνιος και μετά οι προσωπικές μας ανησυχίες. Λείπω πολλά χρόνια (28) από την Ελλάδα και με τους περισσότερους δεν γνωρίζομαι καν. Αλλά όσοι είναι παλιοί εδώ και με γνωρίζουν, ξέρουν ότι είμαι εδώ (στα φόρουμ με τις διάφορες μορφές και εκδοχές) από το 1997 και ποτέ δεν αποπήρα κανέναν. Βέβαια όλοι σφάλλουμε κάποια στιγμή, γι’ αυτό ξαναδιάβασε αυτά που έγραψα και αν θεωρείς ότι σε αδίκησα, σου (ξανα)ζητώ συγγνώμη.
Τώρα θέλω νίκη με ευρύ σκόρ και πρόκριση με τον Ηρακλή, μπορούμε;
Το ματς θα γινει κανονικα υποθετω, δεν επηρεαζεται απο την διακοπη??
Και εγω ετσι καταλαβα. Θυμιστε μου μερα και ωρα;
Τετάρτη στις 7 κανονικά..