Κύπελλο Ελλάδος 2014-2015

Παίζουμε σήμερα με την Βέροια για όσους δεν το είχαν πάρει χαμπάρι (σαν και εμένα δηλαδή). Και ρεβάνς την επόμενη Τετάρτη. Ελπίζω η μίνι συσπείρωση του Σαββάτου να συνεχιστεί.

Η αποστολή: Παπαδόπουλος, Καλογεράκης, Πάνος, Τασουλής, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Σιώπης, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Καθάριος, Μπούζας, Γκέζος, Γιάννου, Κολοβός, Μασούρας, Μπουμάλ, Φούντας, Κόρμπος.

Μόνο τον μικρό βάζελο δεν έβαλε από τους καινούργιους. Τι θέση παίζουν όλοι αυτοί ξέρει κανείς; Ντάξει τον Κόρμπο τον είδαμε στα χαφ, αν και δεν κατάλαβα γιατί έφαγε την θέση του Σιώπη που για μένα είναι από τους καλύτερούς μας παίκτες.

Τον Σιώπη υποθέτω τον είχε έξω για να ψηλώσουμε λίγο την 11αδα. Επίσης έχει τραβήξει και πολύ κουπί και μπορεί να θέλει ξεκούραση. Είδες τι έπαθε ο Ιμπαγάσα. Έχει πολλά γεμάτα ματς Κυριακή-Τετάρτη και κλάταρε ο μυς.

Καλά με τέτοια ανατροπή κι ούτε ένα ποστ ???

forza πανιωναρα!καραταμε το 0 στην βεροια και παμε να αναβιωσουμε μνημες 98’…(??)

Δεν υπαρχει πουθενα στο χαρτη αμυντικο διδυμο Οικονομου - Χατζηισαιας.

Κατα τα αλλα μπραβο για τη νικη και με σοβαροτητα θα περασουμε.

Παντα η καλη πορεια στο κυπελλο ειναι μεσα στα πλανα ακομα και φετος!!

ειμαστε ακόμα σοκαρισμένοι απο την διακύμανση του σκορ!

Καλά δεν πρέπει να έχουμε και παράπονο…
Η ομάδα μας μας έχει χορτάσει σε ανατροπές…
απλά αυτή την φορά η ανατροπή ήταν υπέρ μας για αυτό και όλοι δεν μιλάνε…είναι μεγάλο το σοκ…! :stuck_out_tongue:

ε-ε-ε ο-ο-ο 2 στο ημίχρονο και άσο τελικό!

Μετά το πρώτο σοκ παίξαμε καλά παρότι πίσω ήμασταν όπως πάντα. Ο Κόρμπος, ο Χατζηισαϊας και ο Φούντας δεν υπάρχουν. Τουλάχιστον για την ώρα. Απαράδεκτοι χτες, το ένα λάθος μετά το άλλο.

Στην αρχή έπαιζε μόνο ο Μπουμάλ, μετά ξύπνησαν και οι άλλοι. Αληθινές καλές ευκαιρίες και όχι ντεμέκ. Καλύτερη ομάδα από τον βάζελο οι άλλοι και εμείς νομίζω ήμασταν καλύτεροι απ ότι με τον βάζελο.

Τον λόγο που πήραμε τον κόρμπος!!!
ότι μπαλιά και να προσπαθούσε να προώθηση χτες δεν περνούσε με τίποτα…
Γιατί είπαμε τον πήραμε τουτονά???

Μηπως ξερουμε γιατι τον πηραμε;;;Απλα εχουμε στην ιδια θεση ,Μητροπουλο,Σιωπη,Γκινη’‘‘ε δεν θελουμε και καμια ρεζερβα;;Ενω σεντερ-φορ ,μολις σημερα ανακαλυψαμε οτι ενας ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ’’''Να τους χαιρομαστε :angry:

Σε χαίρομαι, Αλέξη, που μεταφέρεις εικόνα από το γήπεδο και για εμάς που δεν έχουμε επαφή!

Κατά τα άλλα, παρακολουθούσα στο gazzetta και είχε…βουίξει ο τόπος για ανατροπή.

Ντάξει πλάκα έκανα για την ανατροπή! Ήταν πραγματικά τυχαίο. Δεν φαινόταν για στημένο όπως με Ουντινέζε ή Ντιναμό (χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό)

Γιάννη θυμάμαι όταν ήμουν και εγώ έξω πως χαιρόμουν να διαβάζω έστω 2 γραμμές από οποιονδήποτε. Γι αυτό προσπαθώ πότε πότε να γράφω κάτι και ας είναι και χωρίς καθόλου ανάλυση!

Διπλά σε Τρίπολη και Βέροια και όλα θα πάνε καλά.

Θα λεγα να σταματησουμε αυτες τις καχυποψιες.

Καθε φορα σε ανατροπη τα ιδια ακουμε…

Παμε για προεκλογικη εκστρατεια στη Τριπολη!! :wink:

http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/kupello-elladas/arthro/9213/asos-apo-ti-veroia-os-ti-nea-smurni/

Και μετά μας λένε για συσπείρωση. έχουν καταλάβει μέχρι και οι χαζοί τι γίνεται στο ποδόσφαιρο γι αυτό έχουν αδειάσει όλα τα γήπεδα. Θα αρχίσει και το κυανέρυθρο τραίνο τώρα που αρχίζουν και ζορίζουν τα πράγματα για εμάς. τσαφ τσουφ τσαφ τσουφ…

Δεν ξέρω τι να πιστέψω, πια. Δουλεύω 9 χρόνια στο χώρο και είμαι εξαιρετικά καχύποπτος με αυτά τα σενάρια - φαντάζομαι θα περιμένατε το αντίθετο!

Οπότε προτιμώ να παραμένω αφελής.

http://www.gazzetta.gr/football/article/695149/me-apoysies-stin-veroia-o-panionios ΞΕΡΕΤΕ ποσα θα φαμε στη Βεροια;;; :sunglasses:

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panionios/xwris-risvanh-kai-mpoymal-sth-veroia.3269516.html Μηπως ΤΩΡΑ ξερετε ποσα θα φαμε στη Βεροια;;;; χαχαχχαχαχαααχαχ πιαστε το αν μπορειτε στο στοιχημα ντε;;;; χαχαχχααχ :wink:

στο κυπελλο εχουν περασει ήδη ηρακλης, οφη και απολλωνας.. ειναι μια χρυσή ευκαιρία με λίγη τύχη να κάνουμε μια πορεία που θα μας συσπειρώσει έστω κ λίγο… παιχνίδι της χρονιάς λοιπον το αυριανο για μένα.. χιλιες φορές να τα δωσουμε ολα στην ελπιδα να ζήσουμε εναν τελικό και ας πεσουμε., παρά να αποκλειομαι καθε χρονο στους 16 απο βεροιες εχοντας παρει το πρωτο ματς κ να σωζομαι στο τελος στο πρωτάθλημα.. για να δουμε

Εννοείται ότι προτιμώ νίκη με πανθρακικο,παρα σημερα με βέροια..αν και πιστεύω ότι τους δίνουμε σημερα το ματσάκι και μας δινουν το επόμενο για το πρωταθλημα.και αυτό το σενάριο προτιμώ.

Εγώ πάλι θέλω και τα δύο. Επιτέλους ένα χαμόγελο. Το πρώτο για το 2015. Αν και μετά από επιτυχία στο κύπελλο παίρνουμε τα αρχίδια μας στο αμέσως επόμενο στο πρωτάθλημα , ας είναι.