Δεν ήθελα να το ανοίξω αυτό το thread αλλά δεν άντεξα.
Δυστυχώς, αυτό που δημιούργησες κι εγκατέλειψες δεν μαζεύεται με τίποτα…
Κρίμα γιατί είχες όλα τα φόντα να δημιουργήσεις πολύ καλές βάσεις αλλά κάπου στην πορεία χάθηκε η μπάλα. Μαυρα 120 χρόνια για τον ιστορικό μας σύλλογο ακόμα κι αν σωθεί την τελευταί στιγμή…
Φίλε τους ασκούς τους άνοιξε ο ίδιος μόλις συνειδητοποίησε ότι δεν γίνεται να πάρει το οικόπεδο. Εϊμαι απο αυτούς τους λίγους που δεν τον πίστεψα ποτέ. Ολες οι κινήσεις και τα λεγόμενα του έκρυβαν πάντα κάποιο σκοπό ή λόγο. Ας όψονται αυτοί που τον έφεραν η Ντόρα ο Ισίδωρος ο Jerry ο Κατσιφαράκης και ίσως και κάποιοι άλλοι. Ανθρωπος που έχει παρέα τον Θωμά τον Ψ τον Κομπότη και τον Πηρούνια ενώ τα δεδομένα απο το 2006 άλλα επιτάσουν δείχνουν ότι τον ενδιέφερε μόνο το στοίχημα. Αδιαφορούσε για την Λίγκα, δεν έκανε συμμαχίες, προκαλούσε συνέχεια, λοιδωρούσε. Δηλ δεν βρέθηκε κάποιός να του πεί ότι έτσι δεν πάει πουθενά, όλοι ήταν δίπλα του για δαγκωματικές?
Τέλος έχω μια απορία και εαν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να την λύσει. Γιατί κράτησε 14% απο τις μετοχές?
Φίλε για ποιά σοβαρή διοίκηση μιλάς? Με Μαυρόπουλο και Τσέλιο? Με Απέγητο? Με Γαλλή? Με Κατσιφαράκη Junior? Με στελέχη της Paradise Navigation?
Ως αναφορά τις συμμαχίες αυτό που αναφέρεις θα ήταν ιδεατό σε άλλες χώρες προηγμένες και όχι στην Μπανανία με Μπέο Πατέρα και την κουράδα τον γάβρο.
Ε όχι και γκόμενα ο τελειωμένος. Μήπως αισθάνεσαι προσβεβλημένος για τον Κύριο μαλάκα? Εσυ λες ότι έβαλε λεφτά, δεν μας είπες όμως πόσα έβγαλε απο τον κουβά?
Σε εμένα και σε όλους όσους έβλεπαν την ομάδα τα δύο πρώτα χρόνια του Τσακίρη η διοίκηση φαινόταν πολύ σοβαρή. Εγώ δεν ξέρω ούτε τον Κατσιφαράκη ούτε τον Τσέλιο. Ξέρω ότι έβλεπα:
Παίκτες πληρωμένους στην ώρα τους.
Την ομάδα να κλείνει με μεγάλα συμβόλαια τους παίκτες αξίας που είχε
Μαθητική κερκίδα και Happening σε σχολεία της περιοχής
Εφημερίδες του Πανιωνίου
Ποδοσφαιριστές ονόματα να έρχονται με χαρά στον Πανιώνιο
Ποδοσφαιριστές από ομάδες τύπου Εργοτέλη να έρχονται στον Πανιώνιο και να θεωρούν ότι έκαναν το βήμα παραπάνω
Μία ομάδα να έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό προφίλ με ωραία μπάλα βασισμένη σε ένα από τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές στην κατηγορία
Τον μεγάλο Άλβαρο Ρεκόμπα με την φανέλα του ιστορικού.
Την επαναφορά της ιστορικής ονομασίας και των συμβόλων της ομάδας
sold out
Αγώνες με ΠΟΚ με 7000 κόσμο να φωνάζει μόνο για τον Πανιώνιο.
Μπορώ να γράψω και άλλα πολλά για τα πρώτα χρόνια του Τσακίρη. Το θέμα παιδιά δεν είναι ταμπού και πραγματικά πιστεύω ότι παρά την πίκρα και τον τρόπο που διέλυσε αυτά που ο ίδιος έχτιζε θα πρέπει να είμαστε τουλάχιστον αισιόδοξοι γιατί είδαμε ότι αυτή η ομάδα είναι όντως για πιο ψηλά.
Θα αρχίσουν οι αντιπαραθέσεις και φοβάμαι ότι θα φτάσουμε και σε διαγραφές. Πάει, πέρασε ο Τσακίρης. Με τα καλά του και τα κακά του, εμφανίζεται πλέον ως μέτοχος και του αξίζει όσο ‘air time’ στο φόρουμ αξίζουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι.