Κωνσταντίνος Τσακίρης

Δεν ήθελα να το ανοίξω αυτό το thread αλλά δεν άντεξα.

Δυστυχώς, αυτό που δημιούργησες κι εγκατέλειψες δεν μαζεύεται με τίποτα…

Κρίμα γιατί είχες όλα τα φόντα να δημιουργήσεις πολύ καλές βάσεις αλλά κάπου στην πορεία χάθηκε η μπάλα. Μαυρα 120 χρόνια για τον ιστορικό μας σύλλογο ακόμα κι αν σωθεί την τελευταί στιγμή…

μολις ανοιξες τους ασκους του Αιολου…

Φίλε τους ασκούς τους άνοιξε ο ίδιος μόλις συνειδητοποίησε ότι δεν γίνεται να πάρει το οικόπεδο. Εϊμαι απο αυτούς τους λίγους που δεν τον πίστεψα ποτέ. Ολες οι κινήσεις και τα λεγόμενα του έκρυβαν πάντα κάποιο σκοπό ή λόγο. Ας όψονται αυτοί που τον έφεραν η Ντόρα ο Ισίδωρος ο Jerry ο Κατσιφαράκης και ίσως και κάποιοι άλλοι. Ανθρωπος που έχει παρέα τον Θωμά τον Ψ τον Κομπότη και τον Πηρούνια ενώ τα δεδομένα απο το 2006 άλλα επιτάσουν δείχνουν ότι τον ενδιέφερε μόνο το στοίχημα. Αδιαφορούσε για την Λίγκα, δεν έκανε συμμαχίες, προκαλούσε συνέχεια, λοιδωρούσε. Δηλ δεν βρέθηκε κάποιός να του πεί ότι έτσι δεν πάει πουθενά, όλοι ήταν δίπλα του για δαγκωματικές?
Τέλος έχω μια απορία και εαν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να την λύσει. Γιατί κράτησε 14% απο τις μετοχές?

Τουλάχιστον είδαμε που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα με μία σοβαρή διοίκηση.

ΥΓ: Το ότι δεν έκανε συμμαχίες νομίζω ότι για τους περισσότερους ήταν από τα θετικά του Τσακίρη.

Φίλε για ποιά σοβαρή διοίκηση μιλάς? Με Μαυρόπουλο και Τσέλιο? Με Απέγητο? Με Γαλλή? Με Κατσιφαράκη Junior? Με στελέχη της Paradise Navigation?
Ως αναφορά τις συμμαχίες αυτό που αναφέρεις θα ήταν ιδεατό σε άλλες χώρες προηγμένες και όχι στην Μπανανία με Μπέο Πατέρα και την κουράδα τον γάβρο.

ενω τωρα ειμαστε μεσα στη σοβαροτητα

κλαιωωωω

γι αυτο θα ειμαστε πανιωνακι παντα

Θέλουμε πραγματικά να ανοίξουμε αυτή τη κουβέντα; To άτομο αυτό ήταν ο λόγος που κατέβηκε φόρουμ 7 χρόνων με 1600 μέλη σε μια νύκτα…

Μάλιστα εγώ πρέπει να ήμουν αυτός που έδωσε το τελειωτικό χτύπημα, μιλώντας για ‘προσπάθεια αγιοποίησής του’.

Ας το αφήσουμε να πάει στο καλό λοιπόν και να κοιτάξουμε τι κάνουμε τώρα, αλλιώς να ανοίξω κι εγώ ενότητα για το Λίνεν! :wink:

Σωστός ο yiannis. Μην ξύνουμε πληγές μέρες που είναι.

και για το Βαζακα

Μην κανουμε λες και μας παρατησε η γκομενα…και την κακολογουμε επειδη φαγαμε χυλοπιτα

..δεν γουσταρε αλλο, δεν ηθελε…δεν μπορουσε…αδιαφορο…τελος…κοιταμε μπροστα…

Με διαφορα η σοβαροτερη διοικηση που ειχαμε μετα τον Σταματελατο…και στην τελική ποιος αλλος εχει βαλει λεφτα στον Πανιωνιο?

ονοματα θελω οχι κουβεντες του αερα σαν αυτες με τα οικοπεδα

Φίλε spi ούτε συζήτηση ότι τώρα υπάρχει σοβαρή διοίκηση και για αυτό τον λόγο δεν έκανα καμία αναφορά.

Εγω προτιμω να κλειδωσει το θεμα αυτο.

εγω θα προτιμουσα να μπορεσουμε να κανουμε μια νηφαλια και ηρεμη συζητηση…τοσο δυσκολο ειναι?

Ε όχι και γκόμενα ο τελειωμένος. Μήπως αισθάνεσαι προσβεβλημένος για τον Κύριο μαλάκα? Εσυ λες ότι έβαλε λεφτά, δεν μας είπες όμως πόσα έβγαλε απο τον κουβά?

να κλειδώσει λέμεεεε. δεν υπάρχει ούτε 1 στο 100000000 να γίνει καμιά νηφάλια κουβέντα

Σε εμένα και σε όλους όσους έβλεπαν την ομάδα τα δύο πρώτα χρόνια του Τσακίρη η διοίκηση φαινόταν πολύ σοβαρή. Εγώ δεν ξέρω ούτε τον Κατσιφαράκη ούτε τον Τσέλιο. Ξέρω ότι έβλεπα:

1. Παίκτες πληρωμένους στην ώρα τους.
  2. Την ομάδα να κλείνει με μεγάλα συμβόλαια τους παίκτες αξίας που είχε
  3. Μαθητική κερκίδα και Happening σε σχολεία της περιοχής
  4. Εφημερίδες του Πανιωνίου
  5. Ποδοσφαιριστές ονόματα να έρχονται με χαρά στον Πανιώνιο
  6. Ποδοσφαιριστές από ομάδες τύπου Εργοτέλη να έρχονται στον Πανιώνιο και να θεωρούν ότι έκαναν το βήμα παραπάνω
  7. Μία ομάδα να έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό προφίλ με ωραία μπάλα βασισμένη σε ένα από τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές στην κατηγορία
  8. Τον μεγάλο Άλβαρο Ρεκόμπα με την φανέλα του ιστορικού.
  9. Την επαναφορά της ιστορικής ονομασίας και των συμβόλων της ομάδας
  10. sold out
  11. Αγώνες με ΠΟΚ με 7000 κόσμο να φωνάζει μόνο για τον Πανιώνιο.

Μπορώ να γράψω και άλλα πολλά για τα πρώτα χρόνια του Τσακίρη. Το θέμα παιδιά δεν είναι ταμπού και πραγματικά πιστεύω ότι παρά την πίκρα και τον τρόπο που διέλυσε αυτά που ο ίδιος έχτιζε θα πρέπει να είμαστε τουλάχιστον αισιόδοξοι γιατί είδαμε ότι αυτή η ομάδα είναι όντως για πιο ψηλά.

Παιδιά, το θέμα είναι επικίνδυνο…

Θα αρχίσουν οι αντιπαραθέσεις και φοβάμαι ότι θα φτάσουμε και σε διαγραφές. Πάει, πέρασε ο Τσακίρης. Με τα καλά του και τα κακά του, εμφανίζεται πλέον ως μέτοχος και του αξίζει όσο ‘air time’ στο φόρουμ αξίζουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι.

Ρε παιδιά δεν αφήνουμε αυτή την κουβέντα αφού σώσουμε την κατηγορία;;;;

ουτε αγγελος ηταν ουτε διαολος…οραμα ειχε…δεν του βγηκε..λαθη εκανε…κουραστηκε και αποχωρησε τελος…

και μονο το οτι συζηταμε να κλεισουμε το τοπικ δειχνει σε ποσο λαθος δρομο βαδισουμε…