Εννοείς ότι το λάθος του Τσακίρη είναι ότι πίστεψε ότι μπορεί να τα καταφέρει χωρίς να μπει στην παράγκα. Ίσως έπρεπε να κάνει παρέα με τον Γκαγκάτση αντί με τον Θωμά. Τον Μπέο αντί τον Ψ, τον Μαρινάκη αντί τον βαρδινογιάννη, τον Πανόπουλο αντί τον Πηλαδάκη κλπ. Συμφωνώ, έκανε τεράστια λάθη. Όσο για το στοίχημα μου φαίνόταν εξ’αρχής λιγούρης. Για το οικόπεδο συμφωνώ ότι θα τον έκανε ζάμπλουτο αλλά ευτυχώς κάποια λαγωνικά του συνασπισμού και του Μίλωνα τον ξεσκέπασαν τον παγαπόντη.
Ειχα την εντυπωση οτι ειχαμε συμφωνησει οτι το γηπεδο ειναι καλο για τον Πανιωνιο
Ρε παιδιά πραγματικά γιατί να το κλείσουμε. Αν θέλει ο κόσμος να μιλήσει για το θέμα γιατί να μην μιλήσει. Και να τσακωθούμε δεν τρέχει και τίποτα για αυτό είναι τα forum για να γράφει ο καθένας τη λαλακία του.
Είμαστε όλοι αδέρφια κάτω από την κυανέρυθρη σημαία.
Αν δεν μπορούμε να συμφωνούμε ότι μπορεί και να διαφωνούμε τότε να πάμε να πνιγούμε.
Ας αφήσουμε λίγο ανοιχτή την κουβέντα σαν μικρό τεστάκι για όλους μας…αν και πιστεύω έχουμε πιο high priority πράγματα να ασχοληθούμε όπως πχ το τι θα κάνουμε για να βοηθήσουμε το σύλλογο με το λιθαράκι που μας αναλογεί.
γράψαμε κάνα νέο μέλος στον ερασιτέχνη σήμερα;
Να το κλείσουμε, γιατί θέλω να πιστεύω ότι την πλειοψηφία του κόσμου την έχει κουράσει αυτή η συζήτηση. Επίσης καταναλώνουμε φαιά ουσία σε παρελθοντικά θέματα. Είπαμε, με την ίδια λογική ας ανοικτεί και ένα θέμα για το Λίνεν.
Τέλος πάντων, υπάρχει πάντα η επιλογή από όλους μας να μη διαβάζουμε ένα κουραστικό νήμα, οπότε δεν μου πέφτει και λόγος.
Θέλω να σταθώ στο τελευταίο που γράφει ο Βασίλης και στο οποίο συμφωνώ απόλυτα.
Ένας από τους πολλούς λόγους που μετά την ανακοίνωση του κλεισίματος του Panionios.Net συστάθηκε νέος χώρος ανταλλαγής απόψεων, ήταν η μεγάλη ανάγκη για επικοινωνία μεταξύ των Πανιωνίων που δεν έχουν την δυνατότητα είτε να τα λένε καθημερινά από κοντά, είτε να είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα.
Τα διαδικτυακά φόρουμ, αυτόν τον ρόλο πρέπει να έχουν.
Να αντικαθιστούν όταν δεν γίνετε διαφορετικά, στο μέτρο του δυνατού ,την πλατεία και το καφενείο με όποιο θέμα νομίζει ο καθένας ότι πρέπει να κουβεντιαστεί.
Αν λοιπόν δεν μπορούμε να κάνουμε ήρεμες συζητήσεις, το γράφω πρώτα κ κύρια για μένα, καλό είναι να τις προσπερνάμε
Νομίζω ότι είμαστε σε θέση να κάνουμε κουβέντες χωρίς να ασχολούμαστε με τις μανάδες και τα παιδιά του άλλου :rolleyes:
ελα μωρε ποτε εγιναν αυτα?
κοιτα στο θεμα του γηπεδου που εμπλεχτηκε αμεσα ο Τσακιρης υπαρχουν συμφεροντα που δεν ηθελαν απο την πρωτη στιγμη την πραγματοποιηση του…προφανως βαραινει και το αναμφισβητητο γεγονος οτι μας αφησε στα κρυα του λουτρου και τρεχει τωρα ο Βεντουρης να μαζεψει τα αμαζευτα…
υπο αυτη την εννοια νηφαλια συζητηση δεν μπορει να γινει
…αλλα σε καθε περιπτωση το να βαζουμε τα σκατα μας κατω απο το χαλι και να σφυριζουμε αδιαφορα δεν ειναι λυση…
αυτη ειναι η αποψη μου και καθε διαφωνια ευπροσδεκτη
Τσακίρης τελος
Παμε παρακατω…
Τσακίρης τέλος οk. Αλλά δεν μπορείς να σβήνεις το παρελθόν σου, όταν μάλιστα είναι εντυπωσιακό.
Με βάση την ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΠΑΕ μας, που αναφέρει "Σήμερα το βράδυ ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταβίβασης του 67% των μετοχών της ΠΑΕ από τον κ. Κων/νο Τσακίρη προς τον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο. " και με βάση τα ήδη γνωστά έως τώρα, οι μετοχές είναι 67+10 Ερασιτέχνης, περίπου 3 στα χέρια 7-8 πανιώνιων, αρα απομένει κάτι παραπάνω απο 20 στα χέρια Τσακίρη.
Τα μαθηματικά του Βεντούρη και του Τσόλακα, ποτέ μου δεν θα τα ασπαστώ (λένε για 14-15 % απομένουν στον Τσακ).
Δε γνωρίζω τι σημαίνει στην ουσία αυτό το ποσοστό και τι θέλει να το κάνει ο Τσακ.
Αυτό όμως που ξέρω είναι οτι σε θεωρητικό επίπεδο, κάποια δεδομένη στιγμή και υπο κατάλληλες συνθήκες μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο.
Δε μπορούμε, λοιπόν, τίποτα να αποκλείσουμε.
Είδωμεν γιατί καλά με την ΠΑΕ…Την Eternal την έχουμε σκεφτεί;
Μπερδεψοδουλειές και αβέβαιο παρόν και ζοφερό μέλλον…
Ίσως δεν είναι και κακό να ασχολούμαστε με παρελθοντολογικά θέματα διότι πρέπει να μάθουμε από το παρελθόν.
Ενδιαφέρον σίγουρα δεν έχει να τσακωνόμαστε σε καφενειακού τύπου συζητήσεις για τους πρώην προέδρους αλλά ίσως θα ήταν καλό να κάνουμε μία σοβαρή συζήτηση χωρίς αφορισμούς για τις πρώην διοικήσεις ώστε να κατασταλάξουμε στο προφίλ ενός μοντέλου διοίκησης που θα θέλαμε για τον Πανιώνιο και που θα κτίσει στα θετικά των προηγούμενων αποφεύγοντας τα λάθη τους.
Πχ είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε κάποιον επενδυτή που να έχει και ο ίδιος κέρδος από την ενασχόλησή του με την ομάδα; Είμαστε διατεθειμένοι να πουλιούνται παίκτες σε πιο πλούσιες ομάδες για να έχουμε έσοδα μέχρι να γίνει ο Πανιώνιος οικονομικά ανεξάρτητος ή πρέπει να τα καλύπτει ο επενδυτής; Πρέπει να βλέπουμε οποιονδήποτε θέλει να επενδύσει στον Πανιώνιο με καχυποψία; Τι εννοούμε Πανιώνια χέρια; Τι δικλείδες ασφαλείας πρέπει να υπάρχουν ώστε να ελέγχονται τα οικονομικά πεπραγμένα μιας διοίκησης ή ενός επενδυτή. Είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε μια διοίκηση που δεν έχει άμεσα αγωνιστικά αποτελέσματα; και με ποιούς όρους; Πως πρέπει ακριβώς να κινείται στις σχέσεις της με τα επίσημα όργανα και τους άλλους παράγοντες μία διοίκηση ώστε να αποφύγει τον μοναχικό δρόμο που επέλεξε ο Τσακίρης (όπως λέει και ο Ανέστης) και μάλιστα και εντός ομάδας απαξιώνοντας κάποιους παλιούς παράγοντες, προπονητές υποδομών και σκάουτερ;
Ίσως μπορούμε να φτιάξουμε ένα νέο νήμα κάποια στιγμή για το τι προφίλ μοντέλου διοίκησης θέλουμε εμείς στο φόρουμ να διοικεί την Παε. Τι μπορεί να επιτύχει οργανωτικά μια διοίκηση άμεσα χωρίς χρήματα και τι θα θέλαμε αν και άμα προκύψει κάποιος επενδυτής με οικονομική επιφάνεια.
Επίσης τα γράφω αυτά γιατί αν και άμα προκύψει στο μέλλον κάποιος επενδυτής πρέπει αντί να τον βλέπουμε όλοι με καχυποψία να έχει η διοίκηση του ερασιτέχνη κάποιες προδιαγραφές που πρέπει να τηρήσει ο επενδυτής και να εντάξει στο μπίσνες πλάν του ώστε να διασφαλίζεται το μέλλον της Παε.
Συνοδοιπόρε στα περισσότερα ερωτήματα που βάζεις η απάντηση είναι ΝΑΙ, και μάλιστα ο κόσμος του Πανιώνιου το έχει αποδείξει περίτρανα αυτό, στο διάστημα του Τσακίρη στην ομάδα.
Η προταση αυτη για ενα ανοιχτο διαλογο στο θεμα ενος νεου διοικητικου μοντελου ειναι πολυ καλη! Δεν ξερω αν θα μπορεσουμε να καταληξουμε καπου συγκεκριμενα αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο. Απαντησεις και τοποθετησεις στα θεματα που θετεις θα ειναι χρησιμο να υπαρχουν συγκεντρωμενες σε ενα νημα ξεχωριστο.
Ένα άλλο θέμα που πιθανόν θα προκύψει και έχει σχέση με το τι πρέπει να θέλουμε από έναν μελλοντικό επενδυτή είναι ότι αν και άμα εμφανισθεί ένας νέος επενδυτής πρέπει η διοίκηση του ερασιτέχνη να μπορέσει να τον αξιολογήσει και να τον δεσμεύσει ότι θα εντάξει στο μπίσνες πλαν του κάποιες προδιαγραφές που πρέπει να τηρήσει που να διασφαλίζει το μέλλον της Παε χωρίς βέβαια να τον δεσμεύει στο επιχειρηματικό του κίνητρο.
Διότι έάν υπάρχουν προδιαγραφές, με το που θα ακούσουμε ότι ένας επιχειρηματίας ενδιαφέρεται δεν θα πρέπει να μας ενδιαφέρει τι φίλους έχει ή αν τα χέρια του είναι πολύ, λίγο ή μπορεί να βαφτούν εκείνη την ώρα κόκκινα και μπλε αλλά πως θα διασφαλίσει το μέλλον της παε ώστε πχ να μην την φαληρίσει.
το αφηνουμε ανοιχτο το θεμα.
παροτι ποναει
βλεπουμε οτι γινονται ηρεμες συζητησεις μεταξυ μας.
Με τελείως φιλική και ειλικρινή διάθεση και χωρίς να υπονοώ τίποτα, θέλω να ρωτήσω αν είσαι σίγουρος οτι ο τσακίρης έχει παραπάνω μετοχές στο όνομά του ή απλά το συμπεραίνεις επειδή δε βγαίνουν οι αριθμοί?
Συνφωνω με τον Κωστα Πετροπουλο.
Και εγω το ιδιο βλεπω.
Μάλλον κρατάει αρκετές μετοχές για να κάνει ζημια αν θελήσει!
Δεν θέλω καν να βλέπω το όνομά του πλέον μετά απο τέτοια προδοσία!