ο Ελευθεροπουλος είναι ελεύθερος;
εχει σχεση ακόμα, ενδιαφέρεσαι?
ναι, είσαι ο μάνατζέρ του;
Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Ο Αντώνης Μανίκας αναλαμβάνει προσωρινά χρέη προπονητή.
http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=19095&catid=5
Ρε Σουφλέρη, σαν πολύ δεν βιάστηκες ?
τι έγινε ρε γαμώτο;
τώρα πάνω που λέμε πάμε να στρώσουμε την κατάσταση φεύγει ο προπονητής;
ας γράψει κάτι όποιος ξέρει κι όχι μισόλογα
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λάζαρος Κουτλίδης στην Sportday:
«Δεν δουλεύω στον Πανιώνιο. Δεν έχω καμία σχέση!».
Τότε γιατί κατεβήκατε στην «πρώτη» της ομάδας στα αποδυτήρια και μιλήσατε στους παίκτες;
«Εγώ έφερα τον κ. Παναγόπουλο στον Πανιώνιο. Εγώ τον έκανα βοηθό του Μάντζιου. Εγώ τον έκανα βοηθό του Ελευθερόπουλου και εγώ είμαι αυτός που τον έκανε πρώτο προπονητή στον Πανιώνιο. Κατέβηκα να τον παρουσιάσω στους παίκτες γιατί ήταν δική μου επιλογή. Εκεί, τελείωσε και η ανάμιξή μου με τον Πανιώνιο».
Στο Facebook γράψατε κάποια πράγματα, ανά καιρούς, που «φωτογράφιζαν», τον κ. Παναγόπουλο για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην Πλατεία…
«Ό,τι γράφω στο Facebook είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Δεν έχει να κάνει με τον κ. Παναγόπουλο. Κάπου αλλού πήγαινε. Ο κ. Παναγόπουλος δεν έπρεπε να παραιτηθεί δύο ημέρες πριν από την αναχώρηση της ομάδας».
Υπάρχει η φημολογία ή σας καταμαρτυρούν αν θέλετε, ότι εσείς κάνετε τις μεταγραφές. Ισχύει;
«Δεν έχω καμία σχέση με τις μεταγραφές. Και δεν συμφωνώ! Οχι σε όλες τέλος πάντων. Εγώ θα έκανα άλλες επιλογές παικτών!».
Όπως;
«Δεν μπορώ να πω γιατί θα είναι σαν να εμπλέκομαι στα εσωτερικά του συλλόγου. Μπορεί να κάνω εγώ λάθος. Κάνουν εγκλήματα και θα τα πληρώσει ο Πανιώνιος»!
Πώς κρίνετε την απόφαση του κ. Παναγόπουλου;
«Ήταν λάθος του. Ήταν η ευκαιρία του να δουλέψει στη Super League και να δείξει τη δουλειά του. Είναι και Πανιώνιος».
…
χμμμμμ… με μια πρώτη ματιά, μια σκόρπια σκέψη που βγαίνει είναι η εξής :
ΒΡΕ “ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ” Δευτεριάτικο…
Μάλιστα.
Την κόντρα Σουφλέρη-Κουτλίδη πληρώνουμε τελικά.
Μακαρι Κωνσταντινε να βρεις γρηγορα δουλια γιατι εχεις δειξει πολυ καλα στοιχεια. Κρατησες την ομαδα σε πολυ καλα επιπεδα στο δευτερο μισο της περυσινης σεζον, και οι παιχτες σε γουσταριζαν-οπως και εμεις στην εξεδρα. Κρατα τις εμπειριες σου για την νεα σου ομαδα και απο την καρδια μου, καλη τυχη..
Ο πρώην προπονητής των «κυανέρυθρων» υποστήριξε πως προτίμησε την αποχώρηση από την ομάδα της Νέας Σμύρνης παρά να διαταράξει τις σχέσεις του με τους διοικούντες.
«Την πρώτη φορά είχα παραιτηθεί, την δεύτερη φορά λύθηκε η συνεργασία μας σε φιλικό πλαίσιο. Όταν δύο πλευρές έχουν διαφωνίες, λύνεται η συνεργασία. Δεν γίνονταν κάποια πράγματα που είχαμε συζητήσει. Κι επειδή θεωρώ ότι ο σύλλογος είναι πάνω από τα πρόσωπα, θεώρησα καλύτερο να λυθεί η συνεργασία», ανέφερε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα «Φως» ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.
Επίσης πρόσθεσε, για το αν υπάρχουν οφειλόμενα, ότι: «Αυτό δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε. Εγώ 1,5 χρόνο στον Πανιώνιο, είτε ως βοηθός του Μάντζιου και μετά του Ελευθερόπουλου είτε ως πρώτος προπονητής, έκανα το καθήκον μου και πιστεύω ότι στάθηκα αντάξια σε αυτά που απαιτεί η θέση του προπονητή σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο».
Τέλος, για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, ανέφερε: «Υπάρχουν κάποιες προτάσεις, τις εξετάζω, είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα».
Νεος προπονητης της Λαρισας ο Παναγοπουλος
Καλα που υπηρχαν προτασεις…στα τυρια ρε Κωνσταντινε?ΕΛΕΟΣ
se kana me proponiti!oust kologaure…pote ksana to podi sou stin nea smirni
Συνέντευξη του σε τοπική εφημερίδα της Λάρισας http://www.larissanet.gr/2013/11/03/παναγόπουλος-η-αελ-ροκάρει/
Τρένο την πάει την ΑΕΛ .
http://www.panionianea.gr/2013/12/blog-post_311.html
Τι θα γινει ρε μαστορια;;;Την κολοκυθια θα παιζοιυμε τωρα;;;Δηλαδη δεν ηξερε την ομαδα οταν παραιτηθηκε;;;Τωρα την ξερει καλυτερα;;
Θα την μαθει…χωρις λεφτα;;;;;
Η ερωτηση ειναι αλλη’’ Γιατι τι καλοκαιρι ΟΧΙ …και τον χειμωνα ΝΑΙ;;; ![]()
μηπως γιατι ο κουτλίδης εφερνε παικτες χωρις να τον ρωτήσει κάν;
Ναι ,και αυτο παιζει φυσικα φιλε που ειπες’‘Τα ερωτηματα ομως παραμενουν παρα πολλα’‘‘Δηλαδη τωρα του κανουν αυτοι οι παικτες ..η θα φερει αλλους δικους του;;;Με ποσα λεφτα δεχθηκε να κοουτσαρει την ομαδα;;;ειναι αλλος απο πισω;;;και γιατι δεν τα βρισκανε το καλοκαιρι …μετα απο 2 παραιτησεις;;και στο κατω-κατω…ενας που εχει παντελονια βγαινει και λεει αληθειες’’‘Τοτε ο Κων\νος τωρα ο Παντελης’‘’‘‘Τι στο διαολο γινεται λοιπον;;ποτε ειχαν συμφωνηθει και μαλιστα μεσα σε λιγες ωρες;;;ΕΛΑ ΣΥ …ΦΥΓΕ ΣΥ’’’
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ…Γαμιωμαστε ανεπανορθωτα χαχχαχαχαχαχαχχχα αντε τουλαχιστον να εχουμε καλα Χριστουγεννα με νικες και θα δουμε τι λεφτα θα …βγαλουμε στα καλαντα’‘’
Οι απο κατω μας εφτασαν στη βαθμολογια…Τη Βερροια και τα ματια σας ανοιχτα ‘’‘’’ 3 βαθμους επειγοντως Μ ΙΛΗΣΑ θειο
panagopoule malaka karagkiozi
και τα δύο ;
γιατί ρε συ έτσι ;
ακόμα δεν ήρθε