Κωνσταντίνος Παναγόπουλος - Προπονητής

Παναγόπουλος Κωνσταντίνος - Προπονητής

Νέος προπονητής του Πανιωνίου ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος

Ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Λάζαρος Κουτλίδης, έκανε την Δευτέρα την ακόλουθη δήλωση:

Μετά την τελευταία επικοινωνία που είχα την Δευτέρα το πρωί με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο όπου και μου ξεκαθάρισε πως η απόφασή του για αποχώρηση από την ομάδα είναι οριστική, αμέσως συγκλήθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.

Το Διοικητικού Συμβουλίου ομόφωνα αποφάσισε πως πρώτος προπονητής της ομάδας από σήμερα αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ο οποίος ανήκει στο τεχνικό επιτελείο τους τελευταίους 15 μήνες.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος θα πλαισιωθεί από το υπάρχον τεχνικό επιτελείο, ήτοι τους Αντώνη Μανίκα, Νίκο Παναγιωτάρα, Νόνι Λίμα, Κώστα Παρούση.

Τη δεδομένη χρονικά στιγμή, η επιλογή του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα μας, θεωρείται και είναι η πλέον επιβεβλημένη, καθώς και αυτή που θα συσπειρώσει την Πανιώνια Οικογένεια με στόχο την αγωνιστική σωτηρία της ομάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, για το έργο που επιτέλεσε στην ομάδα, σε μια δύσκολη περίοδο της ιστορίας της και να του ευχηθώ ότι καλύτερο στην λαμπρή καριέρα που ανοίγεται μπροστά του.

Λάζαρος Κουτλίδης
Διευθυντής Ποδοσφαιρικού τμήματος
ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

Καταρχην να πω οτι ημουν εναντια στην αλλαγη προπονητη αλλα απ οτι φαινεται ο Ελε παραειναι ευθικτος για τα ελληνικα δεδομενα.
Δεν βλεπω καποια οφελη απο αυτη την αλλαγη, αντιθετως αυτο που βλεπω ειναι οτι καψαμε σε ενα 6μηνο εναν ανερχομενο προπονητη με καλη νοοτροπια πριν προλαβουμε καν να δουμε τι μπορει να προσφερει και τωρα παμε ολοταχως να καψουμε στα γρηγορα κι εναν προπονητη που ειναι δικος μας ανθρωπος. Ελπιζω μονο να μην καταφερουμε το τριμπαλο καψιμο Ελε-καψιμο Παναγο-υποβιβασμος.

Κατα τ αλλα, δεν βλεπω πολλα να αλλαζουν.. ετσι κι αλλιως τον τελευταιο μηνα ο Παναγοπουλος επικοινωνουσε τα του Πανιωνιου καθε βδομαδα.. αλλο περιεργο κι αυτο.

Καλη τυχη να ευχηθω και κυριως ατσαλινα νευρα και κλειστα αυτια!

καλά
αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι για άλλη μια φορά οι γνώστες των πάντων, προπονητές - προέδροι-παίχτες της εξέδρας κατάφεραν πάλι και έκαναν το δικό τους.
να δω τώρα αυτόν τον άνθρωπο που το λένε ότι είναι “δικό μας παιδί” (το γράφω αυτό γιατί τον άνθρωπο δεν το ξέρω)
πόσο χρόνο ζωής θα του δώσουν.
ελάτε μπορείτε να αρχίσετε από τώρα.

Υ.Γ ελπίζω να καταφέρει να κάνει καλή δουλειά και να τον βοηθήσει ο Θεός

Όπως τα πανε και ο Αγγελος με τον Κώστα παραπάνω!
Δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια για φαγωμάρα σε κανένα επίπεδο!
Να τελειώσει με το καλό και αυτή η γαμωχρονιά που 2,5 μήνες πριν φάνταζε υπέροχη και θα χουμε όλο τον καιρό να ξεκατινιαστούμε.

Παναγό κάθε επιτυχία ρε μάγκα!!

22/2 19:50

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μίλησε στο Γιώργο Βασιλείου και το http://www.novasports.gr για τα νέα του καθήκοντα, τόνισε ότι ο Ελευθερόπουλος είναι κεφάλαιο για τον φετινό Πανιώνιο, ενώ περιμένει από τους παίκτες του να «πολεμήσουν» στην Κυριακάτικη «μάχη» από το πρώτο λεπτό.

Για την ψυχολογία της ομάδας μετά την αποχώρηση του Ελευθερόπουλου: “Σίγουρα, τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα έχουν επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας. Προσπάθησα από την πρώτη στιγμή να τους δώσω να καταλάβουν πως τίποτα δεν τελειώνει με ένα μόνο παιχνίδι. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό, αλλά στα τελευταία παιχνίδια που μπαίναμε μέσα με σκοπό να κερδίσουμε και τελικά φεύγαμε χωρίς να έχουμε καταφέρει τίποτα. Τους είπα ότι θα κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να αποτινάξουν την έννοια του τελικού σαν μεμονωμένο παιχνίδι και να δουν ρεαλιστικά την πραγματικότητα. Παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά να καταφέρουμε να πάρουμε τους απαραιτήτους βαθμούς και να μείνουμε στην κατηγορία”.

Για την παρουσία του στον Πανιώνιο τους τελευταίους 15 μήνες: “Και πέρυσι βιώσαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά, όλοι όσοι βρισκόμαστε στο σύλλογο. Από το Νοέμβριο ήμουν στο τεχνικό επιτελείο. Ξέραμε από την αρχή ότι και αυτή η χρονιά θα είναι δύσκολη. Το γνωρίζαμε όλοι. Αυτούς τους 15 μήνες προσπαθώ και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Οι αρμοδιότητες που είχα και πιο πριν ήταν συγκεκριμένες, ενώ τώρα η ευθύνη είναι μεγαλύτερη γιατί καλούμαι ν’ αναλάβω την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο. Γνωρίζουμε όλοι ότι θα είναι μια δύσκολη προσπάθεια να μείνει ο σύλλογος στην κατηγορία”.

Για τη θέση του προπονητή στον “Ιστορικό” και τις ευθύνες που αναλαμβάνει πλέον: “Πίεση υπάρχει και θα 'λεγα ότι, πλέον, είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η ευθύνη τεράστια. Νιώθω δυνατός και θεωρώ μέσα από την όποια πίεση έχεις μαζέψει, αν καταφέρεις και τις επιβληθείς θα βγάλεις κάτι πολύ θετικό”.

Για το αν έχει μιλήσει με τον Ελευθερόπουλο μετά την αποχώρησή του, αλλά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον ίδιο: “Έχουμε κρατήσει την επικοινωνία μας, την επαφή μας. Ο Δημήτρης είναι κεφάλαιο για τον φετινό Πανιώνιο. Ακόμα μιλάμε, ανταλλάσουμε τις απόψεις μας για την ομάδα. Μπορεί να έχει φύγει από την ομάδα, αλλά είναι ακόμα δίπλα στην ομάδα, είναι κοντά στην ομάδα. Πάνω απ’ όλα η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό”.

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Πανθρακικό: “Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για όλους όσοι βρίσκονται στο σύλλογο. Όπως είπα και πριν το ματς με τον Λεβαδειακό και είχα μιλήσει για βαριά και μαγική φανέλα του Πανιωνίου, νομίζω ότι πλέον άπαντες και μιλάω για τους ποδοσφαιριστές, έχουν αντιληφθεί αυτή την κατάσταση, σε ποιο σύλλογο βρίσκονται, σε ποιο σύλλογο αγωνίζονται. Νομίζω ότι αυτοί θα είναι οι πρωταγωνιστές. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές όλο αυτό το διάστημα. Και το μόνο που απομένει για το παιχνίδι της Κυριακής είναι να το δείξουν αυτό στο γήπεδο. Μπαίνουν για μία μάχη και σε μία μάχη αυτό που αξίζει είναι να μπεις και να πολεμήσεις”.

Για το πως σκοπεύει να τους προετοιμάσει: “Αυτές τις τέσσερις ημέρες που έχουμε δουλέψει, έχουμε επικεντρωθεί κυρίως στα δικά μας λάθη. Έχουμε ανατρέξει σε παλαιότερα παιχνίδια και προσπαθούμε να επισημάνουμε τα όποια λάθη τακτικά και ατομικά έχουμε κάνει που μας στέρησαν βαθμούς. Θεωρώ ότι τα πάντα θα κριθούν από τη ψυχή που θα δείξουν οι παίκτες μας στο γήπεδο”.

Για το τι ξεχωρίζει από τον Πανθρακικό: “Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ειδικά η μεσαία γραμμή τους, μαζί με τον Παπαδόπουλο στην κορυφή της επίθεσης, είναι από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα. Ας μη ξεχνάμε όμως, ότι αγωνιζόμαστε στη Νέα Σμύρνη, μπροστά στον κόσμο μας και επειδή θεωρώ ότι έχουμε περισσότερο ανάγκη την κατάκτηση της νίκης, η οποία θα μας απελευθερώσει από πολλά πράγματα, νομίζω ότι πολύ λίγα τακτικά κομμάτια θα “μιλήσουν”. Θα “μιλήσουν” άλλα πράγματα την Κυριακή και πρέπει επιτέλους να ξεκινήσουμε από το πρώτο κιόλας λεπτό μέχρι το τελευταίο πολύ δυνατά”.

Για το μήνυμα που στέλνει στους απογοητευμένους φίλους του Πανιωνίου: “Κατανοούμε απόλυτα την όποια στεναχώρια υπάρχει στις τάξεις των οπαδών του Πανιωνίου, οργανωμένων και μη. Ειδικά για τους οργανωμένους που βρίσκονται παντού και πάντα δίπλα στην ομάδα. Όσος περισσότερος κόσμος έρθει θα είναι καλό για τα παιδιά. Θεωρώ, πως έχει το σθένος ο κόσμος του Πανιωνίου να στηρίξει την προσπάθεια που γίνετε από το πρώτο κιόλας λεπτό. Αν με ρωτάτε προσωπικά, θα προτιμούσα όλη τη φετινή περίοδο να είχαμε πολύ περισσότερο κόσμο. Δεν το καταφέραμε, κατανοώ τις αντιξοότητες που υπάρχουν στην κοινωνία μας, αλλά έχει φανεί και έχει δείξει η ιστορία ότι στα δύσκολα ο κόσμος του Πανιωνίου συσπειρώνεται και γίνετε μια γροθιά. Νομίζω θα είναι στα υπέρ μας αυτή η “γροθιά” να είναι μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο”.

Επιμέλεια: Γιώργος Βασιλείου

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΖΕΡΒΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!

Για πρωτη μερα ευθυνης’‘’’ αριστα σε ολα’‘Τακτικη,αλλαγες,διαχειρηση αποτελεσματος…Εκκαθαρισεις’‘ριζικες’'Ενοω πολλα
ΜΠΡΑΒΟ θειο

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ο οποίος στη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Πανθρακικό πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα παραχωρήσει την Πέμπτη (28/02) συνέντευξη Τύπου στην “press area” του σταδίου της Νέας Σμύρνης.

υπαρχει πουθενα το βιογραφικο του?εχει ξαναπροπονησει αλλες ομαδες αυτος?

σαν 1ος Αργος, Προοδευτική θυμάμαι

Λίγο την αμυνούλα να στρώσουμε δικέ μας άνθρωπε και θα έρθει η ‘‘επάρατος’’ σωτηρία πιστεύω.Αν μια ομιλία του Μπέου στους παίχτες ή ακόμα καλύτερα στους συν αυτώ μπουκμέικερς θα μπορούσε να μας κομίσει όφελος τότε ας το κάνουμε και αυτό.Και παρασκήνιο και όπου θέλουν.Αρκεί να κρατηθεί με κάθε κόστος και τρόπο ο Πανιωνιος στο προσκήνιο,όσο αποκρουστικό κι αν φαντάζει αυτό το προσκήνιο.
Να συμμαχήσουμε και με το διάβολο εν πολλοίς όπως και το έχουμε κάνει πλειστάκις (για να μη πω επάγγελμα χεχεχε) κάποιες φορές και εν αγνοία,κάποιες όχι.
Σαν ΠΑΕ-ποδοσφαιρικό κλαμπ πως διάολο λέγεται τώρα; , δικαιούμαστε και υποχρεούμαστε ταυτόχρονα να κάνουμε τις παρθένες όταν στενεύουν τα πράγματα.
Σαν κόσμος δεν επιτρέπεται ΠΟΤΕ να τις κάνουμε..
Tρέμουν τα χείλια μου να τα πω αλλά αν πέσουμε και τρίτη φορά χίλιες φορές να πάμε στη Δ’ μόνοι μας και αντρικά.

Φίλε Κωνσταντίνε,γνωρίζεις τη χημεία της ομάδας,άρα και το τι πρέπει να γίνει για να μπουν οι παίχτες στο γήπεδο με θολωμένα μάτια (όχι μυαλό προσοχή!μάτια),νέφτι στον πωπό και με συμπεριφορά στρατιωτών την ώρα του κακού (πλην Λακεδαιμονίων και περαστικών).Είσαι καλό παιδί και πρέπει να γίνεις ελαφρώς πιο αδυσώπητος ακόμη και οργίλος κάπου κάπου,δεν αρκούν οι ματιές,θέλει και μπινελίκια δεν είναι κατηχητικό,ρίχτους τα Κωνσταντίνε μαλαματένιε μου!!!

υγ:το φιλότιμο δε χάθηκε τότε που βγήκε η συγνώμη αλλά όταν ανακαλύφθηκε το άλλοθι.

υγ2:ζήτω η ορθογραφία ακόμα και στα greeklish με ιερό φανατισμό.

Κάτω η χούντα της συντομογραφίας!

Τι να κάνεις και συ ρε Κωνσταντίνε …

Μας πήδηξε ο Ελέ κι η παρέα του φέτος. Έχουμε μαζέψει ένα σωρό μέσους και δεν έχουμε αμυντικό χαφ να παίξουμε στη Τούμπα.

Αν είχε κάτσει πάντως το 2-2 - 10 λεπτά ήθελε - θα λέγαμε άλλα πράγματα σήμερα.

Συγχαρητήρια στον Κο Παναγόπουλο για δεύτερη φορά. Ολα σωστά. Το στήσιμο της ομάδας, οι αλαγές, όλα. Παίζαμε με καλύτερη ομάδα από εμάς και χάσαμε από απίστευτα γκολ - και σε ομορφιά και σε σπανιότητα επιτυχίας, ενώ αδικηθήκαμε από διατησία που δίνει μήνυμα για το τί θα γίνει του χρόνου. Από εδώ και μπρος ο μπάοκ είναι γαύρος βορρά και με βούλα ιβάν.

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς άκουσαν τις δηλώσεις του Παναγόπουλου στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς, αλλά για όσους δεν το έκαναν σας προτείνω να το τολμήσετε και να καταθέσετε καλοπροαίρετα πάντα τα σχόλιά σας. Εγώ δεν θα το κάνω διότι όσο κι αν εκφράστηκα με επαινετικό τρόπο την προηγούμενη Κυριακή για τον προπονητή μας, αυτή την φορά ακούγοντάς τον έμεινα με το στόμα ανοιχτό και αναρωτιώμουνα αν έβλεπα το ίδιο παιχνίδι. Τέλος πάντων, όσοι θέλετε σχολιάστε και τα ξαναλέμε …

http://www.sport-fm.gr/article/660764

Παναγόπουλος: «Δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε»
Ικανοποιημένος, παρά την ήττα του Πανιωνίου 4-2 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Κώστας Παναγόπουλος.

Μπορεί ο Πανιώνιος να γνώρισε την ήττα με σκορ 4-2 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά ο Κώστας Παναγόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες τους.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» στάθηκε στην πολύ καλή αντίδραση που είχε η ομάδα του σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και τόνισε ότι έδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παναγόπουλος:

«Σχετικά με το παιχνίδι, νομίζω πως ήρθαμε διαβασμένοι, σεβαστήκαμε τον ΠΑΟΚ, στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα. Μιλήσαμε με τα παιδιά στο ημίχρονο και είπαμε πως αν μπούμε συγκεντρωμένοι θα τα καταφέρουμε. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά, προηγήθηκε πάλι, μέχρι που κερδίσαμε το πέναλτι. Δε ξέρω αν είναι αποβολή ή όχι, αλλά θεωρώ πως από τη στιγμή που δίνει την παράβαση είναι στη κρίση του διαιτητή. Γενικά, είχαμε καθαρή σκέψη, κάναμε τις απαραίτητες αλλαγές και επιλέξαμε να δώσουμε χώρο. Ήρθε όμως το καταπληκτικό γκολ του Κατσουράνη και εκεί τελείωσαν όλα. Φύγαμε στεναχωρημένοι που δεν πήραμε κάτι σε βαθμούς, αλλά έχουμε κερδίσει πολλά μέσα από τη διαδικασία που ζήσαμε σήμερα», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για το γεγονός πως ο Πανιώνιος παρουσίασε ένα σύνολο που δεν έπαιξε με σκοπιμότητα: «Σίγουρα το να σέβεσαι κάποιον είναι μεγάλη υπόθεση. Μας νοιάζει το αποτέλεσμα, αλλά παίζοντας ποδόσφαιρο. Ήρθαμε να κοιτάξουμε τον ΠΑΟΚ στα μάτια, είναι σπουδαία ομάδα. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να μην ήμασταν καλά, όμως μετά δείξαμε πως μπορούμε. Είναι ευχάριστο να βλέπει τέτοια παιχνίδια ο κόσμος. Το τελικό σκορ, αφήνει ικανοποιημένους τους ποδοσφαιρόφιλους».

Για το αν η ομάδα του ήταν αποτελεσματική λόγω της κακής αμυντικής λειτουργίας του ΠΑΟΚ: «Δεν μπορούμε να πούμε απόλυτα το γιατί βάζεις γκολ, αν είσαι αποτελεσματικός είναι ευχάριστο. Νομίζω πως δεν καταστρέψαμε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, μπήκαμε σε μονομαχίες, διεκδικήσαμε μπάλες, αν λοιπόν σταθήκαμε τυχεροί το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ, αφού μπήκε μπροστά στο σκορ με ένα καταπληκτικό γκολ του Κατσουράνη που θα μπορούσε να έχει αποβληθεί νωρίτερα. Είναι υποθετική κουβέντα»

Για τον Παναγιωτούδη: «Έχει αρκετά καλά στοιχεία, είναι ποιοτικός, χαίρομαι που δουλεύω μαζί του. Μία αποστολή δεν είναι απλά πρόσωπα. Η αποστολή έχει προσέγγιση αγώνα και βάσει αυτής της λογικής δεν ήταν μέσα σε αυτή. Υπάρχει και μία συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, άρα…»

Δεν άκουσα αλλά διαβασα τα παραπάνω και δεν βρίσκω λόγω να μείνω με ανοιχτό το στόμα. Φαινόταν καθαρά ότι ήταν συνειδητή επιλογή να δώσουμε χώρους στον Παοκ νομίζω εχθές και σε μεγάλο βαθμό πέτυχε. Αυτό είπε λίγο πολύ αν ακταλαβαίνω καλά. Αν είχαμε τον Ελέ χθες θα λέγαμε ότι δεν είναι ντροπή στα εκτός να παίζεις με σκοπιμότητα, γιατί δεν θα το έκανε και θα τρώγαμε 3 από το ημίχρονο. Τώρα τι μας πηράζει; Ότι παίξαμε με πολύ ποιοτικότερη ομάδα και στην έδρα της, παιχνίδι σκοπιμότητας; Μια χαρά τα είπε και σε με βάσει που αυτό που θεώρησε ο ίδιος σωστό (να δώσει χώρους στον παοκ) μια χαρά πήγε το παιχνίδι. Όπως γράφει και ο peristeri, αν έπαιρνε βαθμο ή βαθμούς χθες (γιατί με αποβολή στο κατσουράνη και 2-2, το ματς θα ήταν τελείως διαφορετικό), θα μιλάγαμε διαφορετικά.

Το ίδιο κι εγώ
Αλλο δίνω χώρους κι άλλο παιχνίδι σκοπιμότητας.
Και μια επισήμανση, χτες είμασταν κατα πολύ καλύτεροι του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, που έπαιξε κανονικό ταμπούρι.

Επειδή δεν μου αρέσει να κρίνω μόνο από το αποτέλεσμα, η επιλογή του να φρεσκάρει το κέντρο και να βγάλει τους Φανούρη-Κολοβό που συνήθως στα τελευταία μισάωρα σέρνονται ασχέτως προηγούμενης απόδοσης ήταν η ενδεδειγμένη. Αν δηλαδή χάναμε και δεν είχε κάνει αυτές τις αλλαγές θα τον θεωρούσα ως κύριο υπεύθυνο.

Συμφωνω με τους προλαλισαντες… κατ αρχας οι αδυναμιες γνωστες και δεδομενες…κραταω στα + σε καθε περιπτωση οτι στα τεελαυταια 2 παιχνιδια εχουμε βαλει 4 γκολ

επισης οτι ησουν με τον ΠΑΟΚ μεχρι και το 80 μεσα στο παιχνιδι και ουσιαστικα υπηρξε αλλοιωση απο τον διαιτητη…

οι αλλαγες ηταν οι σωστες…και σε σωστους χρονους επισης… με τον πανθρακα σου βγηκαν αλλωστε

αν καταφερουμε να βαλουμε 2 τεμαχια στη χαλκηδονα δυσκολο το βλεπω να χανουμε!!!

σε καθε περιπτωση μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον τροπο που εχει διαχειρηστει τα πραγματα ο Παναγοπουλος

Υποθετω πως ο Π.Γ.Σ.Σ. 1890 αναφερεται στις δηλωσεις του Παναγοπουλου αμεσως μετα τη ληξη στις οποιες λεει οτι παιξαμε παρα πολυ καλα τακτικα.

Σιγουρα σημαντικο οτι ισοφαρισαμε τουάις αλλα εμενα μου εμεινε το εκνευριστικο πουλημα της μπαλας σε βαθμο που θα ελεγα οτι το κανουν επιτηδες. Και στο προηγουμενο ματς αλλα και σε αυτο η αμυντικη κατευθυνση της ομαδας και η κατοχη ειναι αθλια. Ειδικα στο κομματι οταν αποκταμε τη μπαλα μετα απο επιθεση του αντιπαλου και παμε να τη βγαλουμε απο τη περιοχη. Χθες στο 90% των περιπτωσεων απλα διναμε τη μπαλα στα παοκια αμεσως, χαρακτηριστικο παραδειγμα η φαση του 1ου γκολ τους.

Σύμφωνοι, και στα 2.
α. λάθος έκφραση, το νόημα σε αυτό που θέλω να πω βγαίνει (νομίζω) όμως.
β. έτσι είναι και χρειάστηκε ΠΑΛΙ την βοήθεια του κορακα (του Κομίνη) για να φύγει με το διπλό στην έδρα του 2ου τότε στο πρωτάθλημα…

ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ

«Σήμερα κερδίσαμε ένα παιχνίδι, που το θέλαμε πάρα πολύ και πιστεύω ότι αυτό φάνηκε. Θεωρώ ότι σε ένα ακόμα παιχνίδι κατεβήκαμε διαβασμένοι και πως τα στοιχεία που ζητάγαμε οι παίκτες τα έβγαλαν στο γήπεδο. Θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ στη φάση του 30’, ενώ και ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία με το δοκάρι του Ουντότζι στο 38’. Μπήκαμε στην ανάπαυλα και είπαμε ότι είναι στιγμή να παίξουμε με τους εαυτούς μας. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο μια ομάδα και αυτή ήταν ο Πανιώνιος.
Ήταν μια νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, μια ομάδα με ποιότητα, και αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη νίκη μας. Το μοναδικό σημείο που εκνευριστήκαμε ήταν όταν ανοίξαμε το παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου θα μπορούσαμε να πετύχουμε δεύτερο και τρίτο γκολ. Εκεί φάνηκε ότι τα παιδιά έχουν πάθος, αλλά και πως υπάρχει έλλειψη εμπειρίας. Συγχαρητήρια στα παιδιά και μπράβο στον κόσμο, που ήρθε εδώ και μας βοήθησε. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στις ακαδημίες της ομάδας, που τις παρακολούθησα την Παρασκευή και είναι το μέλλον του Πανιωνίου» δήλωσε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων».
Ερωτηθείς αν αισθάνονται πιο άνετοι για την παραμονή, μετά τη σημερινή νίκη, απάντησε: «Δεν υπάρχουν μαξιλαράκια ασφαλείας. Πιο άνετοι δεν είμαστε, είμαστε πιο σίγουροι και έχουμε δείξει ότι ο Πανιώνιος δεν κατέβηκε να αμυνθεί, όπως έλεγαν πολλοί με τον ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια ελπίζω να είμαστε πιο δυνατοί».

και η ατάκα που σπάει
Για την αλλαγή του Ατρόμητου με τις κινήσεις του Αναστόπουλου: “Το ποδόσφαιρο είναι όπως η ζωή. Δεν υπάρχουν αν, μόνο δεδομένα. Απαντήσαμε στις αλλαγές του Ατρόμητου, με τις αλλαγές που κάναμε τακτικά. Ανταπεξήλθαμε πολύ καλά”.