Κωνσταντίνος Παναγόπουλος - Προπονητής

" Μας αποσυντόνισε η αποβολή του Μαρίν."

Αυτο ρε Κωνσταντινε πως το εξηγεις!?!?!

Μακαρι παντως να ξεκινησεις του χρονου την προετοιμασια…

Φυσικα πρεπει κι επιβαλεται να μεινει ο Παναγοπουλος και οι συν αυτω στον συλλογο’'Ουτε συζητηση παλι για δοκιμες και πειραματα ''Για σκεφτητε παλι καναν Σταρε και Κιντη ε;;;;;;;; μακρια λοιπον απο δηθεν …δουλευταραδες θειο

Οκ είναι φανερό πως οι υπόλοιποι πιστεύετε πολύ στον Παναγόπουλο. Όπως ξαναείπα έχει δείξει καλά στοιχεία, έχει κίνητρο και δίνει έμφαση στη ψυχολογία. Ας τον στηρίξουμε λοιπόν και στα δύσκολα. Απλά σε μια στραβή κατά τη 10η αγωνιστική (ασφαλώς και εύχομαι να μην συμβεί) μην ψάχνουμε κανένα μέτριο. Στήριξη λοιπόν γιατί το επόμενο πρωτάθλημα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και οι ομάδες της Β εθνικής θα έρθουν με καλές ομάδες.

Συμμερίζομαι τις σκέψεις του Παναγιώτη και η αλήθεια είναι πως αν συζητάγαμε υπό διαφορετικές
συνθήκες θα σκεφτόμουνα: “Καλή η Πανιωνίτιδα, η ψυχολογία, η πόρωση κλπ, αλλά από προπονητική?”
Υπό τις παρούσες συνθήκες όμως (οικονομικές και επιπέδου πρωταθλήματος), πιστεύω και εγώ πως αξίζει
να πορευτούμε έτσι και βλέπουμε. Γενικά έτσι και αλλιώς η αντίληψή μου είναι πως οποιοσδήποτε κατέχει τη
θέση χρειάζεται χρόνο για να δείξει αν μπορεί ή όχι (δεν φημιζόμεθα και πολύ στην Ελλάδα για την υπομονή μας βέβαια,
αλλά ελπίζω -και πάλι λόγω συνθηκών- να συνετιστούμε).

αν τα πραγματα ηταν διαφορετικα στα οικονομικα της ομαδας πιστευω πως θα ειχαμε πολλα να συζητησουμε στο θεμα του προπονητη.δεδομενης της καταστασης ομως πιστευω πως η παραμονη του παναγοπουλου ειναι η κινηση που εχει το μικροτερο ρισκο.οποτε καλως να μεινει.ταυτοχρονα ομως, οσο και αν δεν ακουγεται δικαιο και σωστο, οι διοικουντες οφειλουν να ξεκινησουν τον οποιο σχεδιασμο της ομαδας σαν να μην ειχαμε προπονητη.να υπαρξει μια λιστα δηλαδη με πιθανους και καταλληλους στοχους ετσι ωστε αν το χειμωνα ψαχνουμε για κοουτς να μην καθυστερησουμε καθολου.πιστευω πως πρεπει να κατσουν καποιοι και να πουν ‘‘αν χρειαζομασταν προπονητη αυριο ποιον θα θελαμε, ποιος μας κανει, ποιον μπορουμε να φερουμε’’ ετσι ωστε να ειμαστε ετοιμοι και να μην κανουμε λαθος επιλογες λογω βιασυνης και πιεσης αν κατι προκυψει απο του χρονου.

και διαφορετικα να ηταν τα πραγματα δεν νομιζω οτι μπορει να μην ειναι καποιος ευχαριστημενος με τον Παναγοπουλο…ασχετως χρηματων…τι παραπανω εκαναν και ο Λεμονης και ο Φερρερα και ο Λινεν?

Προσπερνώ το γεγονός ότι μπαίνει ο Λίνεν στην ίδια πρόταση (και στο ίδιο επάγγελμα) με τον Λεμονή(!) και τον Φερρέρα(!!), αλλά έχεις απόλυτο δίκιο

αλλο το ευχαριστημενος αλλο το αν ειναι καλος προπονητης.ετσι οπως το εθεσες βεβαια, συγκριτικα δηλαδη με λεμονη και φερερα προφανως και δικαιουται να κατσει, απλα φοβαμαι οτι αν κατι κατσει στραβα μην τρεχουμε και δεν φτανουμε

To να φευγεις ειναι μεσα στο παιχνιδι της προπονητικης…ασχετα αν φταις ή οχι…μεγαλη συζητηση…εγω πιο πολυ εχω στο μυαλο μου το τι μπαλα παιξαμε με τον Παναγοπουλο μεχρι τωρα και το αν πηραμε τα παιχνιδια που επρεπε να παρουμε (ατρομητο, λειβαδια,πανθρακικο) απο αυτα αλλωστε τα 3 παιχνιδια κατ εμε σωθηκαμε ,

το τι θα γινει ΑΝ σου κατσουν κολλητα 12 ηττες σερι την επομενη αγωνιστικη ειναι νομιζω αλλη συζητηση…με οποιον και να πας του χρονου το ιδιο θα ισχυει

Είναι μονόδρομος νομίζω η παραμονή του. Δεν έχουν νόημα νέα πειράματα ή πισωγυρίσματα σε “έμπειρους” προπονητές-ταβερνιάρηδες που έχουν περάσει από τους μισούς πάγκους της Ελλάδας.

Έχω μείνει ικανοποιημένος από το κοουτσάρισμα του και από την προετοιμασία του πριν τους αγώνες. Με προβληματίζει το κατά πόσο μπορεί να δουλέψει τη φυσική κατάσταση μιας ομάδας το καλοκαίρι , αλλά εδώ που τα λέμε ότι και να τους κάνει περισσότερους τραυματισμούς από φέτος αποκλείεται να έχουμε.

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=19032&catid=5

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως προπονητής της ομάδας για την περίοδο 2013-14 θα είναι ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Ο προπονητής του Πανιωνίου Κώστας Παναγόπουλος, υπέβαλλε την παραίτηση του στην διοίκηση της ομάδας παραίτηση που θα περάσει από το διοικητικό συμβούλιο το οποίο θα αποφασίσει αν θα γίνει αποδεχθεί.

Ο Παναγόπουλος έκανε διευκρινιστική δήλωση στην εφημερίδα το “GOAL” μία ημέρα μετά την παραίτηση του.
“Ίσως παρερμηνεύτηκε η δήλωση μου αυτή και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι μιλούσα για τα 3-4 άτομα που “χαροπαλεύουν” για τον σύλλογο με προσωπικό κόστος. Εγώ αυτό που επιζητώ είναι η ομόνοια μέσα στην ομάδα. Ή πιο σωστά, η συσπείρωση γύρω από αυτή. Με αυτή και μόνο μπορεί να προχωρήσει ο σύλλογος”.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για τον Πανιώνιο και αναμένεται να γίνει ΔΣ ώστε να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις.

Εγω θα ηθελα να μην γινει δεκτη, να γινει ενας ουσιωδης διαλογος με τον Παναγοπουλο και να γινει σοβαρη προσπαθεια να λυθουν τα πιο βασικα τουλαχιστον προβληματα που αντιμετωπιζει.

Συμφωνώ.

L’ important c’est pas la chute, mais l’ atterrissage.

πρεπει να “πιεστει” να μεινει πιστεω…

τελικά τι γίνεται ??? μένει ή φεύγει ???

Πιστεύω αν γίνουν οι απαραίτητες συναντήσεις , συζητήσεις μέσα στις επόμενες μέρες και καταλάβει ότι δεν είναι μόνος του , θα συνεχίσει.

«Θα καταφέρουμε κάτι καλό…»

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης του Πανιωνίου, μίλησε για τη νέα σεζόν και τους στόχους της ομάδας.

«Ετοιμαζόμαστε φέτος για μία καταξίωση. Στις δύο τελευταίες σεζόν στόχος ήταν η εξυγίανση της ομάδας και η παραμονή. Το ξέρω ότι η λέξη παραμονή δεν αρμόζει στον Πανιώνιο, όμως καταφέραμε να βγάλουμε νέα παιδιά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Και η φετινή σεζόν θα είναι κάπως έτσι. Έχουμε κρατήσει τον κορμό της ομάδας και πιστεύω ότι με κατάλληλη δουλειά θα καταφέρουμε κάτι καλό», ήταν τα αρχικά του λόγια, για να συνεχίσει:

«Τα οικονομικά μας και η μη αδειοδότηση δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε κάποιες μεταγραφές που ίσως θα θέλαμε. Εξετάζουμε προσεκτικά τις κινήσεις μας και όποιος παίκτης έρθει θα είναι έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα, αλλά και να βοηθήσει τον ίδιο».

http://www.panionianea.gr/2013/06/panagopoulos-tha-kataferoume-kati-kalo.html

Τελικά δεν το έχασες το χαρτάκι. :wink: :wink: :wink:

( Αν έπεφτε λίγο στα λεφτά κι ο Σταθης, θα είχαν σβηστεί αισίως ένα-ένα τα ονόματα από τον κατάλογο )

βρε άτιμε πάλι το ίδιο στυλ;
μα να μη μπορώ να σε καταλάβω!!
μάλλον θέλω ιδιαίτερο