Κομπιουτεράκια (ή...πώς μπορεί να σωθεί η χρονιά στο μπάσκετ)

2 «Μου αρέσει»

Καρακώστας πέρσι ήταν η ευκαιρία αλλά ας όψεται ο χρόνος (0’) που θα του έδινε ο λυκοτζον αν θυμάμαι καλά. Είναι με κλειστό 4ετες στο μαρούσι και φέτος παίρνει και χρόνο και πάει μια χαρά.

Ρεϊ αν φέρεις πρέπει να πετάξεις ξένο έξω, σωστά;

Για Κρούζερ που λέγαν ότι χαιρετάει , τίποτα ακόμα…

Ανησυχητική ησυχία που λέει κι ο @CaveMan

1 «Μου αρέσει»

Γενικά το Μαρούσι έχει θέμα γιατί ο πρόεδρος του κάνει μπίζνες με τρακη και έχει στοχοποιηθει από Λιόλιο . Επίσης έχουν τάσεις φυγής πολλοί γιατί υπάρχει τοξικοτητα. Πάντως έχουν αργήσει πάλι. Ένας που ήρθε με μηνιαίο συμβόλαιο γύρισε στο λιβανο

1 «Μου αρέσει»

O Deshields?

2 «Μου αρέσει»

Καρακωστας τα ειχε βρει σε ολα αλλα ας οψεται το καραφλο ερπετο. Πολυ καλος παιχτης. Μακαρι να ερθει, μπας και σωθουμε απο τον κλοουν με την κορδελα.

Αν παιζαμε το χαρτι της διπλωματιας καλυτερα, ισως ειχαμε και Μωραιτη φετος. Αλλα μαλλον διαλεξαμε στρατόπεδο ατυπως.

Μεταξυ μας μεταξα, κραταγα μονο Χαντς και ΙΣΩΣ Λεμον και Γουοτσον και πηγαινα για 3-4 ξενους τσακαλια.

Ρει μπροστα σε αυτους που εχουμε ειναι σαν τον Αιβερσον.

Ο μπαουγκ μεγαλοπιαστηκε. Ακουω ακραια ονοματα.

Αυτη η αδιανοητη αλητρα που εκανε αισχη με το Μιλωνα πριν 2-3 χρονια, που ναναι….;

3 «Μου αρέσει»

Ο Κοτζιάς έχει γίνει για τον πούτσο εδώ και αρκετά χρόνια. Όσο δούλευε σε μικρά ΜΜΕ ήταν όντως πιστόλι. Μόλις έμπλεξε με εργοδότες στυλ Sport FM, SDNA κλπ τον φάγανε κι αυτόν τα διαπλεκόμενα, τα στρογγυλέματα, τα μισόλογα, οι δημόσιες σχέσεις, τα μπουζούκια και τα κομμωτήρια. Αντίστοιχα αυτή τη στιγμή τα καλύτερα πιστόλια είναι κάτι άγνωστοι που ακόμη δουλεύουν σε μικρά σάιτς και μπλογκς. Ίσως ο καλύτερος (τουλάχιστον ρεπορταζιακά και με μεγάλη γνώση των χαμηλότερων κατηγοριών) είναι η γριά ο Κούσης. Αν και άρχισε να γίνεται φίρμα κι αυτός, μπήκε και στην ΕΡΤ και έχει ήδη αρχίσει να χαλάει..

Ακούστηκε επίσης για ανταλλαγή Πάπας με Χαραλαμπόπουλο της ΑΕΚ (μακάρι να γίνει) και ότι φεύγει Κράουζερ και έρχεται Αγραβάνης (μακάρι να μη γίνει). Ο κοντός του Μίλωνα που πήρε τα σώβρακα του Γκίκα πρόπερσι στα Λιόσια είναι στο Ισραήλ νομίζω.

2 «Μου αρέσει»

Ισχύει για Χαραλαμπόπουλο και παπας Μήτσο. Ο Μπράιαντ είναι στο Σχηματάρι . Εκπληκτικός αθλητής μιας και ήταν γυμναστής τύπου πετρουνια και άρχισε μεγάλος το μπάσκετ . Βαριέται την προπόνηση όμως και παίζει από χόμπυ . Άμα ήταν σοβαρός θα άφηνε εποχή

1 «Μου αρέσει»

Δλδ αν ισχύουν τα παραπάνω, φτιάχνεις ελληνικό κορμό (καρακώστας, αγραβάνης, χαραλαμπόπουλος) και πέφτει το μαρούσι.

Αλλάζω πλευρό κι επιστρέφω στην ανησυχητική ησυχία.

Αγραβάνη @uTOpIa_1890 λόγω κωλοπαιδαρισμού δε θες φαντάζομαι, ε; Γιατί σε σχέση με κρούζερ, μάλλον καλύτερα τα βλέπω.

3 «Μου αρέσει»

Η γριουλα θα πεσει.

Τωρα, για Αγραβανη, με ενα καλο ψυχολογο εβδομαδιαια νομιζω θα προσφερει αρκετα.

Περνα δευτερη νιοτη στο απαιτητικαχαχαχχα πρωταθλημα της Κινας

3 «Μου αρέσει»

Μήπως για αδερφό αγραβανη. Άλλο ένα όνομα που ακούστηκε είναι ο νετσιπογλου

2 «Μου αρέσει»

Με ντεσιλντς τι έγινε;

Ε οχι ιμιτες. Η παιρνεις τον οριτζιναλ τρελο ή μενεις με τα τωρινα λιμα

3 «Μου αρέσει»

3 «Μου αρέσει»

IMG_9661

Σε αυτά πρέπει να ανεβαίνουν τα σωστά τζιφάκια φίλε @GEOPANTH :joy::joy:

3 «Μου αρέσει»

Που τα μαθαίνετε όλα αυτά ρε παιδιά; Εμένα τρέλες μου φαίνονται και ελπίζω να μην γίνουν.

Σε μια νορμαλ ομάδα μια χαρά ο Καρακωστας και ο Χαραλαμπόπουλος κτλ. Σε εμάς τώρα πρέπει να έρθουν 2 ξένοι από το πάνω ράφι.

Ο Ρει από την άλλη μια χαρά παίκτης αλλά έχουμε τον Χαντζ. Σαν σκέψεις πανικού μοιάζουν και όχι να υπάρχει πλάνο.

Επίσης αν αλλάξει όλη η ομάδα άντε να βρεθούν μεταξύ τους όλοι αυτοί.

Προσωπικά θα άλλαζα τον Κρουζερ και θα προσπαθούσα να φέρω έναν πραγματικό καλό ασσο που να είναι καλός αμυντικός με αξιόπιστο περιφερειακό σουτ.

3 «Μου αρέσει»

Ναι @jorg λόγω χαρακτήρα το λέω και γενικά δεν μπορώ να τον βλέπω καθόλου τον συγκεκριμένο. Μακάρι να έρθει και να διαψευστώ. Εμένα πάντως πολύ πιο εύκολος στόχος μου φαίνεται ο Κολοσσός παρά το Μαρούσι.

Γιώργο δεν νομίζω για αδερφό Αγραβάνη. Για έμπειρο 4άρι είπαν. Για Νετζήπογλου όντως το άκουσα κι εγώ.

κορακια υπαλληλοι απο τοτε στο payroll

Για τι ομαδαρα μιλαμε ρε πουστη…Μασιφ

5 «Μου αρέσει»

Αλλαγή ρότας ΑΜΕΣΑ αν θέλουμε να πέσουμε μαχόμενοι.

Όχι άλλο Ζούρο, όχι άλλο Σταρκς, όχι άλλο Πάπας, όχι άλλο Κρούζερ, όχι άλλο Γουάτσον. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Κι αν δε θέλουν να ξηλωθούν στη διοίκηση , ας βρούνε αντικαταστάτη του Ζούρου και του Σταρκς κι οι υπόλοιποι ας καλυφθούν από Οικονομόπουλο, Πατρίκη, Γουόλ.

2 «Μου αρέσει»

Τώρα πλέον που φτάσαμε στο απροχώρητο η διοίκηση οφείλει να μας απαντήσει ευθέως: Σκοπεύει να το παλέψει μέχρι τέλους ή η ομάδα έπεσε και ρίχνουμε λευκή πετσέτα; Αν σκοπεύει να το παλέψει πρέπει να παρθούν δραστικές αποφάσεις και πρέπει πραγματικά να ξηλωθούν και να ρίξουν χρήμα! Οι αδιάφοροι παίκτες είναι επτά συγκεκριμένοι και έχουν ονοματεπώνυμα: πρόκειται για όλους τους Αμερικάνους, πλήν του Λέμον, συν τον Πάπας. Είναι απολύτως αναγκαίο να φύγουν οι τέσσερις από αυτούς (3 αμερικάνοι και ο Πάπας) και να έρθουν ένας play maker, ένας σέντερ και ένα τριάρι. Επίσης είναι πλέον αναγκαίο να φύγει και ο Ζούρος ο οποίος δεν κατάφερε να βελτιώσει την ομάδα ούτε στο ελάχιστο. Όλα αυτά θέλουν φυσικά λεφτά τα οποία η διοίκηση πρέπει να δώσει αν θέλει να σωθεί η ομάδα!

3 «Μου αρέσει»