Κομπιουτεράκια (ή...πώς μπορεί να σωθεί η χρονιά στο μπάσκετ)

παίζει να κάνει και παίχτη τον Πάππα άμα τον φέρουμε να ψάχνουμε κολλύρια !:joy:

2 «Μου αρέσει»

Συσκεψη αυτη τη στιγμη στα γραφεια της καε. Δυο βιογραφικα δεσποζουν στο τραπεζι βαρια σαν πεπονια, δυο σχολες, δυο κοσμοι, δυο φιλοσοφιες, δυο ξενοι. Οι αποψεις αποκλινουν. Τα λεφτα δεν ειναι το θεμα. Το τραπεζι της συσκεψης έχει γεμίσει καπνό, ουισκι και κελυφη απο φρεσκοτατο φυστικι Αιγινης. Μια πριμα φωνη απο το βαθος, σα μουσικο χαλι, εντεινει ακομα παραπανω την ηδη τεταμενη ατμοσφαιρα. Ενας πρωην προεδρος τραγουδα: ‘Απο δω η γυναικα μου, απο δω το αισθημα μου’. Μια ογκωδης σκια στο βαθος καθεται και αναστεναζει. Ειναι ο Φανης, πιο αγχωμενος απο ποτε. Δυο ονόματα, Ετορε ή Ζελικο τριβολιζουν τα μυαλα των διοικουντων…Πρωτοι εδω!!!1

7 «Μου αρέσει»

Μας ταξίδεψες κολομπαρζοφ. Βασικά ο Φάνης είναι τόσο αγχωμενος που έφυγε για Πάρο πάλι. Έχω την εντύπωση ότι συνεχίζονται τα ίδια λάθη. Δεν γίνεται διοίκηση από chat gpt .

1 «Μου αρέσει»

Φαντάζομαι πήγε ενόψει του διαλείμματος, σωστά;

Όταν σχεδιαζεται η ομάδα και υπάρχει κίνδυνος υποβιβασμού κανονικά δεν υπάρχει διάλειμμα για την διοίκηση . Εκτός αν τους έχουν πει ότι δεν θα πέσει καμία ομάδα του χρόνου και είναι χαλαροι

1 «Μου αρέσει»

Σωστό. Βασικά εννοούσα ότι ελπίζω να μην τα βρόντηξε. Πάντως, δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιος είναι ο ρόλος του Φάνη για να είμαι ειλικρινής. :slight_smile: Μην παρεξηγηθώ, γουστάρω που είναι στην ομάδα, είναι ο ηγέτης και η σημαία, αλλά πρακτικά ίσως να είναι οκ να λείψει εκείνος για λίγες μέρες, ειδικά αν αυτό βοηθήσει να ξεαγχωθεί :slight_smile:

Όλοι μας γουστάρουμε που είναι στην ομάδα και είναι ο λόγος που ο Πανιώνιος είναι ανάμεσα στους μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ . Όμως η χρησιμοποίηση του είναι λάθος και τον καίει. Καλύτερα να γίνει πρόεδρος τιμητικά.

3 «Μου αρέσει»

Διαπιστώνω ότι είναι μάλλον λογικό που δεν έχω καταλάβει ακριβώς τον ρόλο του. Ή τέλος πάντων δεν φταίω εγω που δεν έχω καταλάβει. :slight_smile:

Επίσης συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες geo.

Αυτό ακριβώς…!

Ο τολης ειναι απο τους λιγους σοβαρους εκει εξω. Γεμισε η φαση αναλυτες του yt και σταλεγακηδες μετα χριστω.

Στην ταμπακιερα: δεν ειπε κατι λαθος. Λαθος υποδομη, δεν ξερω ποιος και τι φταιει. Το θεμα ειναι πως διορθωνεις το λαθος. Εκει ειναι η ευστροφια και τα κακαλα ενος σοβαρου επιχειρηματια.

Καποιες φορες εισαι υποχρεωμενος να ανακατεψεις την τραπουλα και να σπασεις αυγα για να φτιαξεις ομελετα. Ητοι ο Φανης μπορει και πρεπει να αξιοποιηθει σε λιγοτερο νευραλγικο ρολο. Δεν τον καις αλλο στη θεση αυτη. Ειδικα τον τελευταιο της γενιας του που κανει τετοιο γκελ στον κοσμο.

Ψαξε την αγορα, βρες τεχνοκρατη(sic) με δειγματα γραφης σε ομαδες μικρες που αναδιαρθρώνονται. GM χθες. Ειναι μια θεση ισαξιας σημασιας με του προπονητη μιας και ειναι αυτος που στηνει την ομαδα ολη και λογοδοτει στον εχοντα την πορτοφολα.

Δε δεχομαι να βλεπω κατι απιθανες ομαδες απο μη μπασκετικες χωρες να βγαζουν υγεια και ορθολογισμο και να βλεπω τη φετινη θλιβερη εικονα.

Ο κοσμος δεν ειναι χαζος. Μπορει να ειναι λιγο ανυπομονος και απαιτητικος και να ειναι πολυ καλος να κουναει το δαχτυλο απο την ζεστασια του καναπεου του, αλλα η πλειοψηφια που επιμενει να στηριζει το κατανοει το αθλημα.

Οταν δει υγεια, θα χειροκροτησει και την ηττα. Θα στηριξει με εισιτηριο. Θα ακολουθησει μια δυσκολη αλλα αλλα αναγκαια αποφαση.

Το μαχαιρι και το καρπουζι ειναι στα χερια των προεδρων. Βαλτε ενα καθρεφτη απεναντι σας λοιπον και διερωτηθείτε: θελουμε να εχουμε την καυτη πατατα και να ηγηθουμε της μεγαλυτερης μπασκετικης φανελας;

Αν ειναι ΝΑΙ, τοτε αλλαξτε τα. Ολα. Χθες.

Αν ειναι ΟΧΙ, το μοναστηρι να’ναι καλα.

Σεβας στο οργανωμένο οπαδικο κινημα που τραβαει το κουπι. Αν και λαθευει οπως ολοι που αγαπανε κατι με τοσο παθος, ειναι παντα εκει. Και επιμενει.

7 «Μου αρέσει»

Καλά και ο Τόλης έλεγε ότι θα βγούμε μέσα στην πρώτη τετράδα άνετα και ότι οι κινήσεις ήταν μια χαρά. Σαν μπασκετικοι Πανιώνιοι μας έχει ξεπεράσει το άθλημα και το εξετάζουμε με μάτια 90ς και καφενειακη λογική . Για αυτό φάγαμε και τον ιερέα τόσο ευκολα

5 «Μου αρέσει»

Ποιός είναι ο Τόλης ρε παιδιά και ποιός ο ιερέας; :joy:

2 «Μου αρέσει»

Τολης Κοτζιας, μπασκετικος αρδ…εεεε τι λεω…δημοσιογραφος και νυν εμμισθι στο σαιτ της αληθειας.

Τωρα για τον ιερεα, θα σε γελασω, κοιταω με βλεμμα Παραγυιου εξω απο το βροχερο μου παραθυρο και αναρωτιεμαι

3 «Μου αρέσει»

Πιθανολογώ ότι ιερέας είναι ο Παβίσεβιτς αν καταλαβα καλα τα συμφραζόμενα του γέροντα :joy::joy:

3 «Μου αρέσει»

Σε μεταγραφικες φηφες τωρα, φτασανε στα αυτια μου κατι τρελα περι επιστροφης Ρει απο Μυκονο. Δανεικο τον εχουμε και δεν το ξερω;! Γιατι να αφησεις την κοσμοπολιτρα Μυκονο και το παρεονι του Ζιακου για να ερθεις να παιξεις το κεφαλι σου και την ψυχικη-σωματικη σου υγεια στην αρενα της Γλυφαδος;

Για τετοια πορτοφολα μιλαμε;!

2 «Μου αρέσει»

Αυτόν σκέφτηκα κι εγώ από τα συμφραζόμενα, όντως. :slight_smile:

Το σάιτ της αλήθειας ποιο είναι παλι; :slight_smile:

1 «Μου αρέσει»

Αααα…ο κυριος Κουβοπουλος…

Sdna.gr μονο αληθειες, πρασινες ομως βεβαια

3 «Μου αρέσει»

…ανησυχητική ηρεμία στα μεταγραφικά πάντως …η Καρδίτσα ήδη ανακοίνωσε 5αρι στη θέση του ψηλού της που τραυματίστηκε!

3 «Μου αρέσει»

Ρεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιι

Ισχύει για ρέι. Έχει ακουστεί για Καρακώστα, πετσαρσκι, και έναν παιχταρα ψηλό που όμως είναι κωλοχαρακτηρας . Bytheway έκανε πρόταση ο Μπουντούρης(ΠΑΟΚ) στον χουγκαζ τον Νίκο

3 «Μου αρέσει»

Μίροσλαβ παίζει ακόμα;;; :joy::joy::joy::joy:

3 «Μου αρέσει»