Κομπιουτεράκια (ή...πώς μπορεί να σωθεί η χρονιά στο μπάσκετ)

Look to my coming at first light on the fifth day. At dawn, look to the east

9 «Μου αρέσει»

Έτσι μοιράζει και τις συντάξεις στους φτωχούς ηλικιωμένους ο λύκος

5 «Μου αρέσει»

The bard song

6 «Μου αρέσει»

Αθλητικος Διευθυντης απο Χομπι(τ)

10 «Μου αρέσει»

Στο μυαλο μου είσαι ρε σατανά…

Νομίζω το είχα γράψει κάπου αλλού πώς αν θέλει τη νίκη στην Πυλαία το Μαρούσι οπωσδήποτε για να σωθεί, θα την πάρει γιατί θα ανοίξει τα πόδια ο ΠΑΟΚ.

Επίσης δεν καταλαβαίνω με όλα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες αγωνιστικές ειλικρινά πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσει τον Κολοσσό το Μαρούσι;

Τα γράφω (και θα κανω την αυτοκριτική μου στο τέλος) :

• Κερδάμε Ηρακλή

• Χάνουμε από κούλα

• Κερδάμε στο Αλεξάνδρειο

• Μαρούσι κερδάει Κολοσσό

• Μαρούσι κερδάει στην Πυλαία

1 «Μου αρέσει»

εκτός απο το τελευταίο με τη νικη των μαρουσιωτών στην πυλαια και τη δικη μας στο αλεξανδρειο, θα συμφωνησω στα υπολοιπα… ο παοκ ειναι σε “καλό φεγγαρι” και θα εχει πίεση, ίσως και αναγκη/κινητρο για τη νικη τελευταια αγωνιστική. Επίσης πως αυτη η ομαδα που βλεπουμε τελευταία θα νικησει οτιδηποτε καλυτερο του ηρα (βλ. αρη) αδυνατεί να το συλλάβει ο νους μου… ΜΑΚΑΡΙ ομως να ειμαι απλα απαισιοδοξος και να εχεις δικιο! Τουλαχιστον θα εχουμε κανει αυτο που πρέπει!

Για εμένα πιθανότερο είναι να κερδίσουμε την ΑΕΚ παρά τον Άρη.

Τον Άρη εκτός έδρας δεν τον έχουμε κερδίσει ακόμα και εποχές που είχαμε καλύτερη ομάδα. Δεν ξέρω πως γίνεται και παίζουμε τόσο άσχημα. Εγώ περίμενα μετά την διακοπή άλλα πράγματα.

Σκεφτόμουν ότι θα έρθει παίκτης, ότι η ομάδα έχει πολύ καιρό να προετοιμαστεί και τρία παιχνίδια για να έρθει σε μια κατάσταση τέτοια που να πάρει το ματς με την Καρδίτσα. Αν είχαμε προλάβει να ετοιμαστούμε να είχαμε πάρει και τον αγώνα με το περιστέρι.

Δυστυχώς δεν ήρθαν έτσι τα πράγματα. Δεν μπορώ όμως να πω ότι η ομάδα έπεσε. Μόνο αν δεν έχει μαθηματικές ελπίδες θα το δεχτώ.

Ας κερδίσουμε εμείς τον Ηρακλή καταρχήν και βλέπουμε.

1 «Μου αρέσει»

Ειλικρινά ΜΑΚΑΡΙ @kkar !

Ο μπασκετικός δημοσιογράφος του Sport24 Καβαλιεράτος, είπε στην εκπομπή του ότι υπάρχει μια ομάδα το περασμένο Σαββατοκύριακο που έχασε και στον πάγκο δεν γνώριζαν καθόλου τι γίνεται σε περίπτωση πολλαπλής ισοβαθμίας (σκέφτονταν μόνο τη διπλή που είχε χαθεί) και γι’ αυτό παράτησαν το παιχνίδι στο τέλος παρόλο που είχε κριθεί και θα μπορούσαν άνετα να μειώσουν 4-5 πόντους και να έχουν κάνει αποφασιστικό βήμα παραμονής. Δεν κατονόμασε αλλά είναι προφανές ότι μιλάει για εμάς. Το είχαμε υποψιαστεί ότι κοιμούνταν τον ύπνο του δικαίου αλλά μάλλον επιβεβαιώνεται. Κι αυτό το κάνει ακόμα πιο εξοργιστικό.

7 «Μου αρέσει»

μα kkar ι

1 «Μου αρέσει»

Δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση. Όλοι ήξεραν τι ακριβως γίνεται σε περίπτωση τριπλής, διπλής ή τετραπλής ισοβαθμίας.

1 «Μου αρέσει»

Δε μας έπεισαν σε καμία περίπτωση με τη στάση τους στα τελευταία λεπτά.

2 «Μου αρέσει»

Με καλύτερη ομάδα, όντως, χαναμε από τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη, με πολύ χειρότερη, όμως, κερδίζαμε πχ τη σεζόν που πέσαμε 2014-15 κάναμε 3, μόνο, νίκες, την μία στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη..και το τερατούργημα του Χριστοδουλόπουλου είχε κερδίσει εκεί..κάποιος καλοπροαίρετος θα έλεγε ότι μας υποτίμησαν, κάποιος κακοπροαίρετος ότι μας τα “έδωσαν” μπας και σωθούμε..επειδή είμαι καλοπροαίρετος ελπίζω ότι θα μας υποτιμήσουν και θα κερδίσουμε!

1 «Μου αρέσει»

Καλά κάτσε να κερδίσουμε τον Ηρακλή…Και αν υπάρχει αυτό με wild γιατί οι άλλες ομάδες κάνανε τόσες μεταγραφές?

3 «Μου αρέσει»

Ο dpg έχει ορκιστεί να ρίξει τον Πανιώνιο Απέναντι σε αυτό ο Λιόλιος .

1 «Μου αρέσει»

Ο dpg έχει ορκιστεί να ρίξει τον Πανιώνιο Απέναντι σε αυτό ο Λιόλιος .

Φίλε είσαι συνομωσιολόγος και ψεκ. Έχεις κάποια εξειδικευμένη και επιστημονική βιβλιογραφία να παραθέσεις η οποία να αποδεικνύει ότι αυτό που λες είναι λετζιτ??

:nerd_face::clown_face:

2 «Μου αρέσει»

Όχι απλά είμαι χομπίστας και ολίγον νταης

5 «Μου αρέσει»

Μακαρι OD πανω απο τα σφριγηλα οπισθια της Αννας σΒισση.

4 «Μου αρέσει»

12 «Μου αρέσει»

Νυκτα ομορφη

7 «Μου αρέσει»