13 αναρτήσεις συγχωνεύτηκαν σε ένα υπάρχον θέμα: Χαβαλές - Funny - Memes
…μακαρι να ειναι για καλ(υτερ)ο η αποχωρηση του.
Κάποιος που ξέρει τα ενδοκομματικά να πει τι σημαίνει αυτό για τις ισορροπίες;
Αν ξεκινάει έτσι η κρίσιμη τελευταία χρονια του 3ετους …που εγινε 2ετες και αφου δεν εμφανιστηκε αλλος επεκτείνεται στο απειρο( ; ), μάλλον προχωράμε με τους “προεδρικούς” (που ειναι κι “εκσυγχρονιστές” στην περίπτωσή μας)! ![]()
(προφανώς δεν εχω ιδέα, αλλα η ατάκα σου Πάνο μου εφερε μνημες πασοκικες ορθοδοξες… δυστυχως δεν γνωρίζω τα σχετικά με το κκσε για να κανω αντιστοιχη συσχετιση
)
Το ΚΚΣΕ εφάρμοζε πενταετή πλάνα
Δεν μας κάνει
Μάλλον δεν του έκανε το πλάνο και αποχώρησε. Για να δούμε τι θα φέρουν…
Αυτήν την εντύπωση έχω και εγώ ψηλε ![]()
Μπορεί να είναι και κατ’ εντολή.. Ή φερ’ ειπείν να πάει πόστο σε άλλη ομάδα ή αλλού και να κάνει “πλάτη” από κει. Λέμε τώρα. Να δούμε και τη συνέχεια. Οι καιροί ού μενετοί για να το πω με λόγιο τρόπο
Είναι εκκαθάριση της παλαιάς φρουράς;
Είναι ότι αλλάζουν όλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα επειδή δεν τα κατάφερε;
Είναι γιατί θα τα αναλάβει όλα ο Ψυχας;
…είναι γιατί κάποιος/οι πρέπει να φταίει/νε για τα περσινά;
Πρωινο ρεπορταζ απο Μακη Διογο @Makdio19
Βάλτε καφέ
έχει αναλυτικό ποδοσφαιρικό Πανιώνιο ρεπορτάζ
Υπόθεση νέος προπονητής: Οπως είπαμε και στην εκπομπή της Τρίτης ο Αλέκος Βοσνιάδης αποτελεί παρελθόν από τη Καλαμάτα. Το ανακοίνωσε ο ίδιος χθες στο A-Sports.gr. Θα υπάρξει “κρούση” από τον Κώστα Ρούπτσο? Πληροφορία που είχα έκανε λόγο ότι στην “κυανέρυθρη” ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι ο κ. Βοσνιάδης δεν ταιριάζει με τα αγωνιστικά “θέλω” του Πανιώνιου. Μένει να δούμε πόσο ισχύει αυτή η άποψη. Τα ονόματα των Θανάση Στάικου και Γιώργου Πετράκη “ακούγονται” σταθερά.
Αποχωρήσεις Ποδοσφαιριστών. Γιαννακόπουλος, Κολοβός, Γιένσεν, Μωραϊτης, Παπαγεωργίου, Κιάκος, Τσέργας, Ασλανίδης είναι στη λίστα προς αποχώρηση. Για τον Στούπη θα πάρει απόφαση ο νεος προπονητής. Ερωτηματικό ο Σαραμαντάς.
Παραμένουν στην ομάδα: Αυλωνίτης, Σκαφίδας, Βενάρδος, Ζούλιας, Τσαντήλας, Ντιαζ, Μπελόντ (ο οποίος έχει ζητήσει αναπροσαρμογη αποδοχών προς τα πάνω φυσικά), Γιάκοβλεφ, Φοκαμ, Βοίλης.
Στην πρώτη ομάδα εκτός από τον Σαρακασίδη, θα ενταχθούν ο στόπερ Μπούρης και ο μέσος Παυλόπουλος από την Κ19. Επιστρέφουν από τον Κένταυρο οι Αλεξανδράκης, Χριστόπουλος και μαζί με τον γκολκίπερ Σγουρή, τους αμυντικούς Νίτσο και Πρίφτη και τον επιθετικό Μπαϊραμίδη, φτιάχνουν μια 9άδα παικτών που θα βρίσκονται στο ρόστερ όχι για συμπληρωματικό ρόλο, αλλά για να διεκδικήσουν θέση στην βασική 11αδα.
Δεν εχω μάθει κάτι για τις περιπτωσεις Μόρσει, Φελίτσιο, Ανζάι.
Μεταγραφές. Διατηρώ πάντα την εχεμύθεια προς τους “πληροφοριοδότες” μου. Γνωρίζω τα ονόματα των τριών παικτών που το καλοκαίρι θα φορέσουν τη φανέλα του Πανιωνίου, όμως για λόγους δεοντολογιας θα σας τους περιγράψω. Πρόκειται για σεντερ φορ, 10άρι και δεξι μπακ-χαφ. Ενας Ελληνας και δυο λατινοαμερικάνοι.
Ο σέντερ φορ είναι από τα πολύ δυνατά ονόματα της κατηγορίας και το ονομα του εχει σχεση με τραγούδι των αφων Κατσιμίχα.
Το Λατινοαμερικάνικο 10αρι προέρχεται από την Superleague. Μεγάλη εμπειρία, καλός παίκτης και σκόρερ. Συνδεεται με τον σέντερ φορ γιατί και το δικό του όνομα έχει σχέση με τραγούδι των Αφων Κατσιμίχα. Η περίπτωση του μας γύριζει στην εποχή της δεκαετίας του ‘70.
Ταχυδυναμικός παίζει όλη τη δεξιά πλευρά, ενός μπορεί να βοηθήσει και ως κόφτης. Με εμπειρία σε Β’ και Γ’ εθνική. Λατινοαμερικάνος με όνομα που θυμίζει μουσικό είδος. Δεν τον είχαμε φέτος αντίπαλο:wink:
Προσωπικό σχόλιο. Αν η ομάδα κάνει τις τρεις παραπάνω μεταγραφές & “μπολιαστεί” με το νέο αίμα που είναι πολύ καλοί παίκτες, θα χρειαστεί μόνο έναν καλό τερματοφύλακα. Ειλικρινά απορω με την απόφαση για τον Γιαννακόπουλο.
Αυτά μέχρι στιγμής…
Στάικος προπονητής σαραμαντας φευεγει
Ο Σταικος της Λαμιας;
Λουκι…νας εικαζω το φορ, αν ισχυουν αυτα που λεει ο Μακης.
Για τους αλλους δυο, δεν το ´χω…
(προφανως δεν αντεχεται το μπασκετ και ψαχνω να εκτονωθω με τη μπαλιτσα… ![]()
![]()
![]()
Σωστός… «Μια βραδιά στο Λούκι»
Look in ass.
Τον Λουκίνα τον πήραμε παιδί από την Αγ. Παρασκευή και τον περιφέραμε δανεικό δώθε-κείθε. Ποτέ δεν τον εμπιστευτήκαμε
Πέρυσι ενώ ήταν να έρθει κυκλοφορεί ότι τον κόψαμε εμείς (το προπονητικό τιμ)
Δεν νομίζω ότι είναι σε ηλικία πλέον που μπορεί μόνος του να κάνει διαφορά