με βάση αυτά που έγραψε ο Διόγος, ρισκάρω την πρόβλεψη οτι το 10αρι είναι ο Λούκας Βιγιαφάνες.
Arias και VilliaFANES. Αυτούς νομίζω υπονοεί. Τώρα τι θα έρθει… ένας θεός ξέρει.
πολύ Κατσιμίχα έπεσαν, ελπίζω να μην έρθει η Ρίτα Ριτάκι…
Μόνο να μη φλιπάρουμε στο τέλος… ![]()
Ρε σεις τι έγινε με τον Μάκη;;;
Δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιο ρεπορταζ εδω και 2 χρόνια!!
Αυτό είναι όντως επικοινωνιακή αλλαγή εκ μέρους της ΠΑΕ…![]()
![]()
Αυτά είναι κόλπα ζορικα, τα μαθαν στην Ινδία.
αποτι καταλαβα η ενημερωση ειναι απο αλλου, οχι μεσα απο την ΠΑΕ.
Ολόσωστο αλλά ούτε καν αυτές οι “διαρροές δεν υπήρχαν τόσο καιρό…”
Διογος σε αναρτηση στο fb αφηνει να εννοηθει οτι ο Κολοβος παραμενει…
Ελληνικός οργανισμός με στεγανά δεν υπάρχει. Συνήθως το μόνο πρόβλημα είναι ότι διαρρέουν περισσότερα από όσα ισχύουν.
Αν ισχύει πάντως η διοίκηση δεν πολυδιαβάζει φόρουμ…![]()
![]()
![]()
Κι όμως επι Δέρμιτζα ούτε την 20αδα δεν ξέραμε μια ωρα πριν το παιχνίδι!
βιάστηκε πάλι ο Ρουπ να διαρρεύσει ότι είναι εκτός ομάδας παίχτες που έχουν ακόμα συμβόλαιο…δεν θα μου κάνει εντύπωση αν παραμείνουν και οι Γιένσεν, Ασλανίδης και Γιαννακόπουλος…όλοι αυτοί όπως κι ο Κολοβός έχουν ακόμα ένα χρόνο, αν δεν τους αποζημιώσει, δύσκολο να δεχτούν να λύσουν τα συμβόλαια τους.
Πούλο ο πιασμαν Αυλωνίτης, ήρωας ο Αυλωνίτης.
Φεύγει ο Κολοβός, μάγκας ο Κολοβός.
Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α
Μεγάλη επιστροφή λέει…![]()
ε-ε-ε-ερχεται!!
…κανας Ιρανος, να το κανουμε Κουγκι???
Λεει το αρθρο, ενώ πέρα από το ρόστερ, υπάρχει και ένα σενάριο που θέλει να παίρνει σάρκα και οστά μια μεγάλη επιστροφή στη Νέα Σμύρνη. Οποτε δεν εννοει ποδοσφαιριστη. Ελπιζω το ονομα του Μανιατη που ακουγεται, να ειναι πρωταπριλιατικο
Του εχει απαγορευτει καθε εξοδος στην ανοδο της Συγγρου.
Αν δεν ειναι ο Αγιος Φανουριος (ή εστω ο Μανωλο Σκουφαλης) α πανα γαμηθουν.
Αν κ εχω μια υποψια/φοβαμαι οτι ειναι κανας Κοντοες
φεύγοντας σου πήρε στην πουστιά τον πιτσιρικά Αργυρίου αν θυμάμαι καλά…πήγε να σου κλέψει και τον Ζουλια…μην πω για τη συμπεριφορά του όσο ήταν σε μας…πλέον πιθανή επιστροφή του δείχνει ξεκάθαρα την εμπλοκή του γαύρου…δηλαδή φάγαμε 7 χρόνια στα τοπικά για να επανέλθουμε ξανά στα ίδια σκατά και να γίνουμε γιουσουφάκια; Υπάρχει μεγαλύτερη ταπείνωση και παραδοχή ήττας; Πραγματικά ελπίζω να μην έχει βάση όλο αυτό.