Διοίκηση ΠΑΕ (2024 και μετά)

2 αναρτήσεις διαχωρίστηκαν σε νέο θέμα: Νέο Προπονητικό Κέντρο Ελληνικού

Καλό μήνα! :slight_smile:

3 «Μου αρέσει»

11 «Μου αρέσει»

Καποιοι ανυπομονοι δεν μπορουν να περιμενουν την Τριτη 21η Απριλιου και αρχισαν προετοιμασιες

2 «Μου αρέσει»

4 «Μου αρέσει»

Τι λες τώρα…

Δώστε και εξηγήσεις ρε παιδιά…:joy::joy:

1 «Μου αρέσει»

Ειχε ενα καμπ με παιδακια σε συνεργασια Intersport και Nike.
Στην αρχη πριν ξεκινήσουν εβαλαν τον υμνο του τσουλου και κουνησαν σεντονι…:sweat_smile:

4 «Μου αρέσει»

μια μερα ακομα για να σε ακουσουμε , να χαμογελασει λιγο το χειλακι μας

10 «Μου αρέσει»

ξέρει κανείς αν θα μεταδοθεί από Youtube όπως η προηγούμενη?

Ναι θα είναι live από τις ανακαινισμένες τουαλέτες της 2

12 «Μου αρέσει»

Πάντως επειδή ακούγονται τοοοοοοοσα πολλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα πει απολύτως τίποτα, όπως κάνει πάντα.

3 «Μου αρέσει»

8 «Μου αρέσει»

6 «Μου αρέσει»
4 «Μου αρέσει»

Καλύτερα που διαγραφηκε η αναρτηση ,ωστε να φαμε το παραμυθι αμασητο,χωρίς αντίδραση = σωστα πραγματα,Οπως καθε φορά που οι ανεκδιηγητοι δημοσιογ,μενανε καγκελο στα πειθινια καλοδουλεμένα ψεματακια του ΕΙΔΙΚΟΥ

1 «Μου αρέσει»

Αυτο με τις τουαλετες παντως, μετα και τη συνεντευξη Ηλιαδη, το λες και λιγο πανιωνιο φετιχ για φετος… χαϊλικια στα WC! :innocent::basketball::soccer_ball::partying_face:

6 «Μου αρέσει»

Η μόνη ερώτηση και πιεστική ,που πρεπει να ερωτηθει αυριο στον Ρουπ ειναι απλή

Γιατί δεν ηθελες να ανέβει η ομαδα φετος;;;

εξηγουμαι,Δεν ηθελε ενισχυση ενω η δυστοκία και παραγωγικότητα τερμάτων ηταν εμφανής 2 μηνες πριν Χριστουγεννων, Καμία αλλη αν δεν απαντησει τιμια

Πήρε ένας τηλέφωνο στην εκπομπή panionianea και είπε ότι κυκλοφορεί η φήμη ότι θα γίνει διοικητική προσθήκη πολύ δυνατή στο ποδόσφαιρο.

Φήμη βέβαια…

1 «Μου αρέσει»

Σαν την γουαιλ καρντ;

1 «Μου αρέσει»

Αυτό χθες, η συνέντευξη σήμερα… κάμερα σε μένα

https://unboxholics.com/news/tech/130655-telos-epochis-o-tim-cook-afinei-ti-thesi-tou-ceo-tis-apple

4 «Μου αρέσει»