Διοίκηση ΠΑΕ (2024 και μετά)

Και χρυσαυγιτης

2 «Μου αρέσει»

Άραγε να έχει κάποια σχέση με τον Σωκράτη Σπίνο, εκ των δολοφόνων του Τεμπονέρα;

μου αρκούσε για να σβήσω το λινκ από το ποστ μου

2 «Μου αρέσει»

χμ ποτέ δεν ασχολήθηκα με το rss to be honest.. Δεν ξέρω καν πώς λειτουργούν. :slight_smile:

1 «Μου αρέσει»

Έχεις rss που σου βγάζει στο ρήντερ ολ αμπάουτ panionios;

Ω ναι…

Φτιαχνεις Google Alert με όλες τις πιθανες παραλλαγες της λέξης και τσιμπας το RSS feed του αλερτ. Ό,τι γραφτεί στο ιντερνετ που εχει την λέξη και το χει πιάσει η Google θα το εμφανιζει μετα σε καθημερινη βάση (όχι social media ωστόσο).

Ενταξει ειμαστε οφτοπικ αλλα κλαιν… αμα θες σου λεω και με πμ τι παίζει να το σεταρεις!!

2 «Μου αρέσει»

Δωσε αναλυτικες οδηγιες στον λαο @pauligle. Χρησιμο σε ολους μας θα είναι. Κι ας το ξεχωρισεις ως τοπικ…

1 «Μου αρέσει»

image

image

image

image

από σχόλια στην τελευταία εκπομπή του Διόγου για το τι έγινε με την συνάντηση Ρούψου με Πάνθηρες (θενκς @Terner για τον εντοπισμό…)

3 «Μου αρέσει»

Αρκεί ο συμπαίκτης να είναι φανερός, όχι αφανής και φυσικά όχι μπροστινός… Πλέον έχει φοβηθεί το μάτι μας…

3 «Μου αρέσει»

Ακουγονται διαφορα για μπακο-καυμενακη καθως και για πρωην χρηματοδοτη και νυν μετοχο της ζελας.

Αλλα αν με ρωτας, ναχαμε να λεγαμε και ναχαμε να πουμε. Ειναι επικινδυνο να φυγει ο Ρουπ, τουλαχιστον οχι φετος.

Αν ευσταθουν αυτες οι πληροφοριες για τη συναντηση, ειναι εστω θετικο οτι αφενος αναγνωριστηκε η παταγωδης φετινη αποτυχια και αφετερου υπαρχει διαθεση για δραστικες αλλαγες ΠΑΝΤΟΥ και ΑΜΕΣΑ.

Θα περιμενω και την επίσημη τοποθετηση του προεδρου στο τελος.

Τωρα αυτο με την κλειστη 3 ασχολιαστο…

1 «Μου αρέσει»

Τι είναι αυτό για την 3;

Αποχη ελεγε το σχολιο

Ποιον δηλαδή; Έχει ακουστεί όνομα;

Τι κερδιζεις με την αποχη; Θα ξεβαψει μηπως το ντεκαπαζ του Μωραιτη;

Η 3 πρεπει να βραζει το Σαββατο. Τι πισωγυρισμα ειναι αυτο με αποχες και μουτρα ρε μαλακες…παλι τα ιδια τα παλαιϊκα;

3 «Μου αρέσει»

μπορει να μη ισχυει . κατσε να μαθουμε

1 «Μου αρέσει»

Γεμάτο γήπεδο
3 γκολάκια στους μαύρους (να ακούνε Πανιώνιο και να ιδρώνουν)

μόνο έτσι ξεπλένεται το άγος

6 «Μου αρέσει»

Μ. Αγγελικουση Αλεξ. Παραμυθακια χαλιμας.

Ποιος θα αναλαμβανε ενα τετοιο προτζεκτ…

High risk, low gain

Ολα αυτα τα σεναρια εινα εκ του πονηρου

υγ: Θα αναλαμβανα ευχαριστως εγω αλλα μου λειπουν πεντακοσα εκατον τριαντα πεντε εκατομμυρια

6 «Μου αρέσει»

Η Αγγελικούση είναι ρε η πλουσιότερη ελληνίδα

2 «Μου αρέσει»

Ξέρεις αν είναι single?

9 «Μου αρέσει»

Στειλτης μνμ, λογικα θα απαντησει.

Παντα ηθελα μια γυναικα στο τιμονι της παε.

Απο τοτε που φαντασιωνομουν την κυρια Ντορα με τα ταγερ και τις γοβες της.

1 «Μου αρέσει»