Και χρυσαυγιτης
Άραγε να έχει κάποια σχέση με τον Σωκράτη Σπίνο, εκ των δολοφόνων του Τεμπονέρα;
μου αρκούσε για να σβήσω το λινκ από το ποστ μου
χμ ποτέ δεν ασχολήθηκα με το rss to be honest.. Δεν ξέρω καν πώς λειτουργούν. ![]()
Έχεις rss που σου βγάζει στο ρήντερ ολ αμπάουτ panionios;
Ω ναι…
Φτιαχνεις Google Alert με όλες τις πιθανες παραλλαγες της λέξης και τσιμπας το RSS feed του αλερτ. Ό,τι γραφτεί στο ιντερνετ που εχει την λέξη και το χει πιάσει η Google θα το εμφανιζει μετα σε καθημερινη βάση (όχι social media ωστόσο).
Ενταξει ειμαστε οφτοπικ αλλα κλαιν… αμα θες σου λεω και με πμ τι παίζει να το σεταρεις!!
Δωσε αναλυτικες οδηγιες στον λαο @pauligle. Χρησιμο σε ολους μας θα είναι. Κι ας το ξεχωρισεις ως τοπικ…

![]()
από σχόλια στην τελευταία εκπομπή του Διόγου για το τι έγινε με την συνάντηση Ρούψου με Πάνθηρες (θενκς @Terner για τον εντοπισμό…)
Αρκεί ο συμπαίκτης να είναι φανερός, όχι αφανής και φυσικά όχι μπροστινός… Πλέον έχει φοβηθεί το μάτι μας…
Ακουγονται διαφορα για μπακο-καυμενακη καθως και για πρωην χρηματοδοτη και νυν μετοχο της ζελας.
Αλλα αν με ρωτας, ναχαμε να λεγαμε και ναχαμε να πουμε. Ειναι επικινδυνο να φυγει ο Ρουπ, τουλαχιστον οχι φετος.
Αν ευσταθουν αυτες οι πληροφοριες για τη συναντηση, ειναι εστω θετικο οτι αφενος αναγνωριστηκε η παταγωδης φετινη αποτυχια και αφετερου υπαρχει διαθεση για δραστικες αλλαγες ΠΑΝΤΟΥ και ΑΜΕΣΑ.
Θα περιμενω και την επίσημη τοποθετηση του προεδρου στο τελος.
Τωρα αυτο με την κλειστη 3 ασχολιαστο…
Τι είναι αυτό για την 3;
Αποχη ελεγε το σχολιο
Ποιον δηλαδή; Έχει ακουστεί όνομα;
Τι κερδιζεις με την αποχη; Θα ξεβαψει μηπως το ντεκαπαζ του Μωραιτη;
Η 3 πρεπει να βραζει το Σαββατο. Τι πισωγυρισμα ειναι αυτο με αποχες και μουτρα ρε μαλακες…παλι τα ιδια τα παλαιϊκα;
μπορει να μη ισχυει . κατσε να μαθουμε
Γεμάτο γήπεδο
3 γκολάκια στους μαύρους (να ακούνε Πανιώνιο και να ιδρώνουν)
μόνο έτσι ξεπλένεται το άγος
Μ. Αγγελικουση Αλεξ. Παραμυθακια χαλιμας.
Ποιος θα αναλαμβανε ενα τετοιο προτζεκτ…
High risk, low gain
Ολα αυτα τα σεναρια εινα εκ του πονηρου
υγ: Θα αναλαμβανα ευχαριστως εγω αλλα μου λειπουν πεντακοσα εκατον τριαντα πεντε εκατομμυρια
Η Αγγελικούση είναι ρε η πλουσιότερη ελληνίδα
Ξέρεις αν είναι single?
Στειλτης μνμ, λογικα θα απαντησει.
Παντα ηθελα μια γυναικα στο τιμονι της παε.
Απο τοτε που φαντασιωνομουν την κυρια Ντορα με τα ταγερ και τις γοβες της.