Δημήτρης Κολοβός (LW)

πολυ καλη κινηση.ας ελπισουμε οτι θα συνεχισει απο’κει που σταματησε και δεν θα τον επηρεασει σημαντικα ο τραυματισμος.τι ρητρα μπηκε?

Μα επειδη ειμαστε οπαδοι του Πανιωνιου ειμαστε και λιγο επιφυλακτικοι με αυτα.. Δεν εχουν δει και λιγα τα ματια μας και δεν εχει συμβει και λιγες φορες να γραφονται τετοια που στο τελος να ισχυουν! Δεν χρειαζεται να ψαξω μακρυα.. ο Σιοβας και ο Κοντοες πριν λιγο καιρο εφυγαν ετσι.

Θα ελεγα βασικα οτι η κινηση με τον Κολοβο αποτελει την εξαιρεση και οχι τον κανονα!
Εκτος αν αναφερεσαι καθαρα σε ποδοσφαιριστες μας σε πολυ νεαρη ηλικια που οντως ανανεωνουν τα συμβολαια τους γιατι ξερουν οτι σε εμας θα παιξουν σιγουρα.

Κάπου διάβασα για ρήτρα 2 εκατομμυρίων.

Ναι στην sportday λεει 2 m ρητρα και ολα αυτα τα χρονια θα εισπραξει 350.000 με 400.000 ευρω.Και πριν λεει επερνε 40.000 ευρω το χρονο .

Ο Δημήτρης Κολοβός δεν κρύβει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ανανεώθηκε το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο και τόνισε σε δηλώσεις του ότι θα προσπαθήσει να δικαιώσει αυτούς που του έδειξαν εμπιστοσύνη.

«Πιστεύω ότι θα είμαι πιο έτοιμος για να φύγω σε 1-2 χρόνια. Να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες και να έχω γεμάτες χρονιές στα πόδια μου. Θέλω να βοηθήσω τον Πανιώνιο και να τον δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε», δήλωσε αρχικά στην εφημερίδα Goal news.

Αναφερόμενες για τις φήμες που έκαναν λόγο για συμφωνία του Πανιώνιου με τον Ολυμπιακό, υπογράμμισε: «Με πήραν 4-5 φίλοι τις προηγούμενες ημέρες και μου έλεγαν συγχαρητήρια. Τους ρωτούσα “για ποιο πράγμα;” και μου έλεγαν για τον Ολυμπιακό.

Ενδιαφέρον όντως υπάρχει, όπως υπάρχει απ΄όσο ξέρω από το εξωτερικό, όμως κανείς δεν έχει μιλήσει επίσημα με τον Πανιώνιο. Πόσο μάλλον να υπάρχει συμφωνία ή να έχω υπογράψει», κατέληξε ο νεαρός μεσοεπιθετικός

το πρόβλημα είναι ακριβώς εδώ : «Πιστεύω ότι θα είμαι πιο έτοιμος για να φύγω σε 1-2 χρόνια. Να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες και να έχω γεμάτες χρονιές στα πόδια μου.»

Όσο παιδάκια με 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχουν αυτή την αντίληψη για την ομάδα, τόσο θα μικραίνουμε..
Και δεν φταίνε τα παιδάκια..

Με τόσους άλτες απορώ γιατί το απήλιον δεν το κάνουμε ακαδημία στίβου

[video=youtube;8g1an3SvcZY]<LINK_TEXT text=“http://www.youtube.com/watch?v=8g1an3Sv … re=related”>http://www.youtube.com/watch?v=8g1an3SvcZY&amp;feature=related</LINK_TEXT>[/video]

ας του τραβηξει καποιος το αυτακι.αν δε σε σεβονται να σε φοβουνται.θα παραδειγματιστουν και οι αλλοι

Οριστε και η επιβεβαιωση αυτου που εγραψα χθες..
Κολοβε δεν μας τα λες καλα (αν τα εχεις πει ετσι) και δεν σε βλεπω να κανεις τιποτα ιδιαιτερο αν κουβαλας τετοιο μυαλο.

απαραδεκτος!!!

Κι όμως ο τελευταίος που φταίει για τις deja vu,τυποποιημένες,προκατ δηλώσεις του Κολοβού είναι ο ίδιος ο Κολοβός..
Όταν θα πάψουμε να είμαστε ραγιάδες του κάθε επαγγελματία διαφεντευτή,όταν θα πάψουμε να πληρώνουμε κιόλας διαφήμιση σε διάφορους ‘‘δολοφόνους’’-νεκροθάφτες (Κοντομηνάδες-Χελάκηδες και σία) που μας σταυρώνουν συστηματικά πίσω απ’την πλάτη μας,όταν θα εξοντώσουμε ολοκληρωτικά και τους τελευταίους υπαρκτούς αντιπανιώνιους θύλακες εντός του,πουτάνας γιου,Δήμου Νέας Σμύρνης,όταν αποκτήσουμε πλήρη αυτογνωσία,πραγματική αυτοεκτίμηση και αυτοσεβασμό,όταν τα αυτιά θα είναι τραβηγμένα από μόνα τους και δε θα έχουμε ανάγκη κανέναν Μπέο να τα τραβήξει και αρκετά ακόμη όταν..
Τότε τέτοιου είδους μαργαριτάρια θα πάψουν να ξεστομίζονται.

ΥΓ :frowning: κωλοβάζελε Νεφελούδη ούτε την ψήφο σου να μη βρεις) :sunglasses:

Κι όμως ο τελευταίος που φταίει για τις deja vu,τυποποιημένες,προκατ δηλώσεις του Κολοβού είναι ο ίδιος ο Κολοβός..
Όταν θα πάψουμε να είμαστε ραγιάδες του κάθε επαγγελματία διαφεντευτή,όταν θα πάψουμε να πληρώνουμε κιόλας διαφήμιση σε διάφορους ‘‘δολοφόνους’’-νεκροθάφτες (Κοντομηνάδες-Χελάκηδες και σία) που μας σταυρώνουν συστηματικά πίσω απ’την πλάτη μας,όταν θα εξοντώσουμε ολοκληρωτικά και τους τελευταίους υπαρκτούς αντιπανιώνιους θύλακες εντός του,πουτάνας γιου,Δήμου Νέας Σμύρνης,όταν αποκτήσουμε πλήρη αυτογνωσία,πραγματική αυτοεκτίμηση και αυτοσεβασμό,όταν τα αυτιά θα είναι τραβηγμένα από μόνα τους και δε θα έχουμε ανάγκη κανέναν Μπέο να τα τραβήξει και αρκετά ακόμη όταν..
Τότε τέτοιου είδους μαργαριτάρια θα πάψουν να ξεστομίζονται.

ΥΓ: (κωλοβάζελε Νεφελούδη ούτε την ψήφο σου να μη βρεις) :sunglasses:

Δυστυχως ετσι ειναι… Και ειναι το απολυτο ξενερωμα… Απλα θα προσεθετα στην τελευταια γραμμη πως ‘‘δεν φταινε μονο τα παιδακια’’.

Λυπάμαι που το λέω αλλά εγώ δε διαφωνώ με τον Κολοβό.

Κι εξηγώ:

Ένας παίκτης που θεωρεί ότι έχει ταλέντο και την δυνατότητα να κάνει καριέρα θα επιδιώξει να βρει εκείνες τις συνθήκες που θα τον βοηθήσουν να πετύχει τους ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ του στόχους. Αυτοί οι στόχοι μπορεί να είναι να βγάλει χρήματα, να πάρει τίτλους, να παίξει στο εξωτερικό κλπ.

Νομίζω ότι κανείς από εμάς δεν διαφωνεί ότι αυτά είναι θεμιτά. Στο κάτω κάτω οι πιο πολλοί από εμάς αυτό επιδιώκουμε και στην επαγγελματική μας ζωή.

Τώρα, τι γίνεται αν ο τρέχων εργοδότης σου δεν μπορεί να σε βοηθήσει να εκπληρώσεις αυτούς τους στόχους? Ξεκινάς το ψάξιμο και την κάνεις! Αυτή είναι η πραγματικότητα κι υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να αλλάξει:

Να ταυτιστούν οι ατομικές φιλοδοξίες των ποδοσφαιριστών/αθλητών με αυτές τις ομάδας!
Αν λοιπόν η ομάδα παρουσιάζει μια διοικητική σταθερότητα, μια ανάπτυξη και μια σταδιακή επίτευξη στόχων (συστηματική έξοδο στην Ευρώπη, διεκδίκηση τίτλων, κατάκτηση τίτλων) τότε είναι πολύ πιθανό η διαροή αθλητών να περιοριστεί πολύ.

Οι μόνοι που δεν θα φταίνε μέχρι τότε θα είναι οι ποδοσφαιριστές. Εξαιρούνται βέβαια ποδοσφαιριστές τύπου Μάκου που εκβιάζοντας αφαιρούν το δικαίωμα από την ομάδα τους να τους διαπραγματευτεί.

Αυτή είναι η φιλοσοφία μου κι αυτός πιστεύω πως θα πρέπει να είναι ο μακροπρόθεσμος στρατηγικός στόχος της ΠΑΕ

Poli swsta alla den blepw na eixe na exei kai na exei sto mellon stoxous h pae malln me thau.ztha bei h epomeni pentaetia…

Τελ. ανανέωση : Σεπτέμβριος 20 2012 13:25

Στον Πανιώνιο δεν κρύβουν ότι ένας από τους στόχους της σεζόν είναι και η πώληση κάποιου από τους μικρούς, ηλικιακά, ποδοσφαιριστές του ρόστερ έτσι ώστε να μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Ο πιο ισχυρός υποψήφιος αυτήν την ώρα είναι ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο ξεκίνημα της σεζόν. Οι Ιταλοί της Φιορεντίνα δεν τον έχουν ξεχάσει και δεν αποκλείεται να επανέλθουν, ενώ πάντα μέσα στο παιχνίδι βρίσκεται και ο Ολυμπιακός χωρίς όμως να υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Ειρήσθω εν παρόδω, ο μικρός έχει πολλές συμπάθειες μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Συμπαίκτης του, με πολλά χρόνια πείρας στη μεγάλη κατηγορία, έλεγε τις προάλλες: “Ο άνθρωπος είναι… υδραυλικός, πάει και τελείωσε”.

Ν.Γ.

μια απο τα ιδια με τον γαυρο, τον βαζελο κλπ κλπ

Η σωτηρία και στη συνέχεια μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας είναι οι στόχοι του Δημήτρη Κολοβού, ο οποίος κλείνει τα αφτιά του στις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.

«Δεν έχω τίποτα επίσημο στα χέρια μου από τον Ολυμπιακό» δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «κυανέρυθρους» μέχρι το 2016.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβός στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για τη προχθεσινή νίκη του Πανιωνίου στην έδρα του Πανθρακικού, μετά την ήττα στη Νέα Σμύρνη από την Κέρκυρα:
« Πιστεύω ότι και να κερδίζαμε την Κέρκυρα θα πηγαίναμε στην Κομοτηνή για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σε κάθε ματς πηγαίνουμε για να κερδίσουμε, θέλουμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ομάδα που τα παρατάει ή που έχει ξεφουσκώσει. Και με την Κέρκυρα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά ήμασταν λίγο άτυχοι».

Για τη φετινή πορεία των «κυανέρυθρων» στο πρωτάθλημα
« Οφείλεται στη δουλειά που κάνουμε. Φυσικά στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι και τη βοήθεια της τύχης. Εμείς έχουμε δείξει ότι είμαστε μία καλή ομάδα. Σίγουρα το να αμύνεσαι και το να επιτίθεσαι το ίδιο καλά είναι δύσκολο. Μαζί με τον προπονητή έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και προσπαθούμε αυτά που κάνουμε να βγαίνουν στο γήπεδο».

Για τους στόχους της ομάδας, με βάση τα αποτελέσματα που έχει μέχρι σήμερα
« Δεν πιστεύω ότι ακόμη έχει τελειώσει κάτι. Πρώτα στο μυαλό μας είναι η σωτηρία, με αυτό το στόχο ξεκινήσαμε τη σεζόν. Έχουμε δείξει ότι κάποια πράγματα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αρχικά κοιτάμε τη σωτηρία και μετά ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε».

Για τους προσωπικούς του στόχους και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού:
« Δεν έχω κάτι επίσημο στα χέρια μου. Είμαι στον Πανιώνιο κοιτάζω την ομάδα μου. Θέλω να έχω υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν».

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ
« Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, περιμένουμε έναν ωραίο αγώνα. Θα δούμε».

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/267434-Olympiakos-Etoimazei-kinhsh-gia-Kolobo
Όχι ο Κολοβός, ο γαύρος και οι δημοσιοκάφροι, μην παρεξηγηθώ.

not bad

έτσι όπως είναι τα οικονομικά μας και αν μέχρι το Γενάρη φανεί πως θα έχουμε σωθεί από νωρίς είναι μια κάποια λύση…

Θα είναι ακόμα καλύτερα αν υπάρξει ενδιαφέρον κι από το εξωτερικό!!