Δημήτρης Κολοβός (LW)

Δημήτρης ΚΟΛΟΒΟΣ
Μεσος
Νουμερο 16

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ :angry:

Κάτσε να σωθούμε ρε κυανέ και όλα γίνονται.

Κάτι φιλαράκια μου από Ωρωπό(εκεί που έπαιζε ο Δημήτρης),μου 'χουν πει πως στους αγώνες ήταν μόνος του όλη η ομάδα,και με δικά του γκολ τους ανέβασε κατηγορία.Εντάξει,άλλο επίπεδο θα μου πείτε,αλλά θέλω να πιστεύω πως μόλις πάρει ευκαιρίες θα δείξει πολύ καλά στοιχεία…

Double post αλλά που με επιβεβαιώνει στο πρώτο… :sunglasses:

Τα εχω πει εδω και καιρο για Κολοβο.
Μεγαλη ελπιδα ο Δημητρακης!!

O κολοβος ειχε δειξει και πολυ καλα στοιχεια στα φιλικα του καλοκαιριου. κατα τ αλλα μονο 10’ συμμετοχης σε ολο το πρωταθλημα !(εκτος απο σημερα)
οσοι τον γνωριζουν προσωπικα απο δω μεσα, ας του πουν να αλλαξει μανατζερ…

Εδειξε πολυ καλα στοιχεια ο μικρος.
Νομιζω οτι με δουλεια ,συνεπεια και μερακι θα ειναι απο τις χρυσες ελπιδες μας για το μελλον.

είμαι λοιπόν σάββατο πρωί στα jumbo δίπλα στο mall αμαρουσίου και αγοράζω τα σχετικά πασχαλινά κυρίως για τα μικρά μέλη του σογιού. στο ταμείο ακριβώς μπροστά μου είναι ένας πιτσιρικάς με φόρμα και μπουφάν πανιώνιος. τον κοιτάω καλά καλά λέω: δε μπορεί αυτός πρέπει να είναι ο κολοβός.
πάω δίπλα του και του λέω: κανόνισε κι εσύ να γίνεις μεγάλος και τρανός και να μας παρατήσεις όπως κάνανε οι άλλοι.
ξαφνιάστηκε.
μη γίνεις κι εσύ μάκος ούτε μανιάτης!!!
πάει κάτι να μου πει
βρε άκου που σου λέω κάτσε στην ομάδα και να δεις που θα την αγαπήσεις αρκεί να έχεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου
έβαλε τα γέλια και μου λέει θα προσπαθήσω όσο μπορώ κύριε για τον πανιώνιο

ηθικόν διδαγμα
μεγαλώνω και δεν το καταλαβαίνω!!
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ξέχασες να του δώσεις κι ένα απο τα παιχνιδάκια που αγόρασες!!!

Ηθικόν δίδαγμα:
η φράση συνεχίζεται:
“…αλλά αν με ζητήσει η τριφυλλάρα…”

ΟΠΟΥ ΠΑΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ…

Για τον Κολοβο ,ο Λεμονιας ειπε καλα λογια’‘‘εχει προσεξει λεει 5-6 που πρεπει να διαλεξει για την πρωτη ομαδα’’'λετε;;;ποιοι ειναι οι αλλοι;;ξερει κανεις;;;θειο

Ολη η φουρνια Κ20 πρεπει να εχει ταλεντο…

Πανευτυχής ήταν ο Δημήτρης Κολοβός τόσο για το γκολ που πέτυχε, αλλά και για τη νίκη του Πανιωνίου επί του Αστέρα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και ξεφύγαμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Παίξαμε πολύ καλά και αξίζαμε τη νίκη. Αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά, ενώ για το γκολ που πέτυχε, σημείωσε: «Στην αρχή δεν το πίστευα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει και κοιτάμε πλέον τη συνέχεια», τόνισε αρχικά ο μέσος των «κυανέρυθρων».

Αναφορικά με το επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, υπογράμμισε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Εργοτέλης είναι καλή ομάδα. Εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να νικήσουμε. Υπάρχει και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο στη συνέχεια».

Τέλος, για τα προβλήματα του Πανιωνίου, είπε: «Έχουν φύγει κάποιοι παίκτες, αλλά σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε έντεκα στο γήπεδο και παλεύουμε για το καλύτερο».

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/158385-Kolovos-Den-to-pisteya-oti-skorara

http://kolovosdimitris.blogspot.com/

Παρα πολυ καλος και εξελιξιμος.Ξενερωνα οταν ακουγα στην ‘‘2’’ την πρωτη φορα που επεξε βασικος να τον κραζουν γιατι το παιδακι το εχει…το ξερει το τοπι…και σουτ εχει και δυναμη και τσαμπουκα και πασα και τεχνικη και τα απολα του…και μην ξεχναμε οτι ειναι μολις 18 χρονων και απο παιχνιδι σε παιχνιδι ανεβαινει σε αποδοση παρα πολυ…χρονο ηθελε και παιχνιδια…

Ο μέσος των «κυανέρυθρων» ο οποίος άνοιξε το δρόμο για τη νίκη επί των Αρκάδων, μιλώντας στην κάμερα της «Nova», αναφέρθηκε στο δυνατό σημείο των Κρητικών από τους οποίους ξεχώρισε τον Λεάλ, αλλά και στα συναισθήματα του για το πρώτο του γκολ στη Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κολοβού:

Για τον αγώνα με τον Εργοτέλη: «Ξεκινήσαμε ιδανικά το πρωτάθλημα τη νέα χρονιά. Πήραμε τους τρεις βαθμούς που τόσο πολύ θέλαμε. Ακολουθεί το ματς με τον Εργοτέλη το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Πάμε όμως και εκεί για τη νίκη. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά».

Για το αν κάνει πιο δύσκολο το έργο τους μετά την ήττα από την Ξάνθη: «Εννοείται… Ο Εργοτέλης χρειάζεται τους τρεις βαθμούς. Εμείς όμως κοιτάζουμε την ομάδα μας και το πως θα τους κερδίσουμε. Δεν γνωρίζω πως θα κατέβει ο Εργοτέλης. Γνωρίζω όμως πως είναι πολύ δυνατή ομάδα».

Για δυνατό σημείο Εργοτέλη: «Για μένα ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Εργοτέλη είναι ο Σέρχιο Λεάλ, πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Γενικά όμως ο Εργοτέλης διαθέτει καλό σύνολο. Θα προσέξουμε όπως προσέχουμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν πιστεύω πως πρέπει να προσέξουμε κάποιον παίκτη ιδιαίτερα».

Για το γκολ που σημείωσε: «Εντάξει, ακόμα νιώθω πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι πέτυχα το πρώτο μου γκολ, αλλά και για το ότι η ομάδα μου πήρε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να συνεχίσω έτσι. Δεν έχει σημασία ότι εγώ σκόραρα, οποιοσδήποτε θα μπορούσε να το είχε κάνει. Πρέπει να συνεχίσω έτσι γιατί είμαι ακόμα στην αρχή».

Τι του είπαν οι συμπαίκτες του στα αποδυτήρια για το γκολ: «Μου έδωσαν συγχαρητήρια. Πίστευαν ότι κάποια στιγμή θα πετύχαινα γκολ. Μου έδωσαν συγχαρητήρια και μου είπαν να συνεχίσω έτσι».
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/159596-Kolovos-Poly-dynati-omada-o-Ergotelis

http://www.facebook.com/pages/Dimitris-Kolovos/345364008824770

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Δημήτρης Κολοβός στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Ο νεαρός μέσος των «κυανέρυθρων» στο 44ο λεπτό του αγώνα αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας την θέση του στον Αμπντουλάγιεφ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση στο πόδι, με περισσότερες λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές την Δευτέρα, όπου και ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις.