Δημήτρης Κολοβός (LW)

Όσο έπαιξε δεν μου άρεσε αλλά νιώθω ότι μπορεί περισσότερα από άλλους που παίρνουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Τελικα ξερουμε τι εγινε με τον Κολοβο;
Εκανε ή δεν εκανε εγχειριση;

Εκανε, πριν καμμια βδομαδα

Γυρνα πισω θα πεθανω, εχω αρχισει και τα χανω, πινω και καπνιζω σαν τρελος.

Γυρνα πισω δεν αντεχω, αλλο πισω σου να τρεχω,μου φυγαν τα ..σαλια εντελως’‘’’ χαχααχα θειο

Γνωριζει κανεις αν υπαρχει πιθανοτητα να τον ξαναδουμε φετος?

Στην εξέλιξη της αποθεραπείας του αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κολοβός στη «Sportday». Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είχε υποστεί ρήξη χιαστών τον περασμένο Ιανουάριο και κοντά στα μέσα Ιουλίου θα είναι σε θέση να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

«Ακολουθώ πια πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης. Οι γιατροί εκτιμούν ότι σε περίπου δύο μήνες θα μπορώ να επιστρέψω στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Που σημαίνει ότι αν όλα πάνε καλά, θα προλάβω το βασικό στάδιο της προετοιμασίας», τόνισε ο 19χρονος παίκτης.

Πιθανότατα από την επόμενη εβδομάδα θα συνεχιστούν οι επαφές των διοικούντων με τους Χάβο, Δερμιτζάκη. Ο Κουτλίδης έχει μιλήσει και με τους δύο υποψήφιους για τον πάγκο, χωρίς ωστόσο να εμπλακούν σε λεπτομέρειες οικονομικής φύσεως.

Ξερουμε τιποτα; Ισχυει ή γαυρικη δημοσιοκαφρια του Πρωταθλητη;

Δευτέρα, 21 Μαϊου 2012 05:36

Στον Ολυμπιακό φέρεται πως έχουν κλείσει για τη νέα σεζόν τον Δημήτρη Κολοβού του Πανιωνίου, με τον 19χρονο άσο ωστόσο να παραμένει ως δανεικός στη Νέα Σμύρνη.

Η εφημερίδα «Πρωταθλητής» αναφέρει πως ο Κολοβός έχει κλείσει στο Λιμάνι για τη νέα χρονιά και είναι μία κίνηση στο πλαίσιο της ελληνοποίησης του ερυθρόλευκου ρόστερ. Ο νεαρός αριστεροπόδαρος χαφ του Πανιωνίου είχε τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των πρωταθλητών και γι΄ αυτό προχώρησαν σε αυτή την κίνηση.

Ωστόσο, λέγεται, πως ο παίκτης θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη ως δανεικός στην ομάδα της Νέα Σμύρνης.

το νου σας ρεμαλια…

Δεν θα με χάλαγε καθόλου, υπό την προυπόθεση ότι ο gayρος θα μας έδινε τουλάχιστον τα 320k, της αδειοδότησης άμεσα. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση δε τοΝ θεωρώ το super ταλέντο που αν περιμένουμε να το πουλήσουμε αργότερα θα κονομήσουμε, σε λίγα παιχνίδια ήταν πολύ καλός στα υπόλοιπα που έπαιξε κρυμμένος.

ΑΠΌ ΤΑ ΤΣΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ???

Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ …

ΑΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 8000 ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΤΣΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΣΤΑ ??? ΣΥΝΜ ΕΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ??

Ηρθε πριν 3 καλοκαίρια απο τον Ωρωπό.
Αυτό που λες δεν ισχύει.
Λεφτά παίρνει κάποια ομάδα Α απο ομάδα Β, όταν ένας παίκτης υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα Β έαν η ομάδα Α τον είχε στις υποδομές της και για όσαο καιρό τον είχε. Υπάρχει συγκεκριμένη αριθμητική πράξη για να βγεί το ποσό αυτό.
Οταν υπάρχει πώληση του παίκτη απο την Α στη Β ομάδα, αυτό το ποσό διαγράφεται.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αν πρόκειται για ταλέντο ή όχι. Θυμάμαι επί Λίνεν πόσα καλά λόγια διάβαζα για έναν Αλβανό και πόσο πολύ άρεσε στον Λίνεν. Η καριέρα του ήταν σκέτη καταστροφή. Να θυμίσω και άλλους; Π.χ. Σίμωσης, Λούκινας κτλ.

Αν μπορεί μία μετεγγραφή να μας βοηθήσει να κρατήσουμε 5 παίκτες και να χάσουμε έναν όποιος και αν είναι αυτός ο ένας ας φύγει.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κολοβό μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016.

Ο Δημήτρης Κολοβός, αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, μίλησε στο panionios.gr. “Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή, αλλά και για το γεγονός ότι θα φοράω για τέσσερα ακόμα χρόνια την φανέλα του Πανιωνίου. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας μου για την εμπιστοσύνη τους και υπόσχομαι πως θα δικαιώσω τις προσδοκίες τους. Πλέον αυτό που με απασχολεί είναι να δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ, προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της”.

Επειδή δεν έβαλες link κι επειδή οι δηλώσεις είναι τόσο τυποποιημένες, πίστεψα ότι έκανες πλάκα. :wink: :wink: :wink:

Όχι εντάξει, ισχύει

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/216671-Paramenei-katoikos-Neas-Smyrnis-o-Kolovos

http://www.gazzetta.gr/super-league/article/292329-ananeose-me-panionio-o-kolobos

Θα περιμενω να το διαβασω στον πρωταθλητη για να το πιστεψω

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18709&catid=5

.-

Ας μη βιαζόμαστε να κρίνουμε από δημοσιεύματα. Επρεπε να το έχουμε μάθει το μάθημά μας ως φίλαθλοι/οπαδοί του Πανιωνιου εδω και χρόνια!

Σημαντικη και ουσιαστικη κινηση! Συγχαρητηρια!

Δημητρη ευχομαι να επιστρεψεις γερός να ευχαριστηθουμε μπαλα!