Δημήτρης Ελευθερόπουλος - Προπονητής

Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια!
Μίρλα, γκρίνια, κακομοιριά!
Παλιά οι γκρινιάρηδες ήταν εκεί χαμηλά κάτω απο τους επισήμους.
Τώρα δεν ξέρω που έχουν το στέκι τους . Και δεν ξέρω γιατι βαρέθηκα και δεν είμαι διατεθειμένος να κάθομαι και να ακούω τον κάθε πικραμένο να βγάζει τα ρημαγμένα σώψυχά του με στόχο την ομάδα!

Περιμένετε πρώτα να δείτε ρε προπονηταράδες του τσιμέντου!
Αλλοιώς υπάρχει και η άλλη λύση!
ΒΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΕΣΕΙΣ (απο τα δικά σας) ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΡΟΙΚΑ
Αϊντε να χαρείτε !
Τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά ! :angry: :angry: :angry: :angry:

Πόσα πτυχία προπονητή άραγε πρέπει να έχει κανείς για να δει ότι ένας παίκτης όχι απλά σέρνεται στο γήπεδο αλλά είναι … Ανύπαρκτος ?

Πόσα πτυχία προπονητή πρέπει να έχει κανείς για να επιμένει και να περιμένει 70’ να δει κάτι απ’ Αυτόν ?

Γεια σου ρε Μανο ‘‘Στυλοβατη’’
Ενταξει ,εσυ μη βαζεις αλλα λεφτα ,[τρυπησαν οι τσεπες σου πια]
Εσυ ατενιζε απο ψηλα ,εμας που ειμαστε χαμηλα.. αλλα ασε μας να φωναζουμε’
Που ξερεις …ισως εμας,να μας ακουν καποιοι Δεν ειναι δα και η πρωτη φορα’’ θειο

Δεν είμαι “στυλοβάτης”. Ανεργος είμαι !
Το διαρκείας μου όμως το πήρα!
Είσαι σίγουρος οτι όλοι οσοι μπαίνουν εδω μέσα (και γρινιάζουν) το έχουν πάρει ;;;;
Και μαθήματα Πανιωνιοσύνης δεν δέχομαι.
Κάνε πρώτα κι εσυ όσες παρουσίες έχω στον Σύλλογο (για πολλές δεκαετίες, και ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΡΙΝΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ) και τα ξαναλέμε! :rolleyes:

Μανο’’ Συγνωμη’‘’
Εγω δυστυχως η ευτυχως ..ειμαι φωνακλας’’
Κι επειδη καθε χρονο …βρισκομαστε στον ιδιο παρανομαστη…μαλλον θα συνεχιζω να φωναζω’’ Θυμησου Κιντη ,Στορε,και κατι απιθανους βρυκολακες που περνουν καθε χρονο απο πανω μας’'Τσολακακηδες ,Παπαλοηδες κ,λπ

Ολα να τα αφησουμε στην τυχη;;;;
Ευχαριστω ..και παλι συγνωμη αν σε εθιξα’‘’
Ομως ,λεω αληθεια ..σε προκαλεσα επιτηδες [αντε για κουβεντα]συγνωμη ε; Θειο

Μα βρε αδερφέ γι αυτό τσιρίζω κι εγω !
Εχω δει πολλές φορές να έρχεται καταστροφή (είμαι και … σιτεμένος και έχω δεί πολλά) και είναι κρίμα να φαγωνόμαστε μεταξύ μας .

Είδες (σε άλλο thread) τα Αρειανά; Ανασκουμπώνοται και βάζουν όλα τα όπλα τους για να ξελασπώσει η ομάδα.

Για το θέμα Ελευθεροπουλου πάντως, αυτό που εννοώ είναι οτι λείπουν τα φραγκα!
Κι όταν λείπουν τα φράγκα πορεύεσαι με ότι μπορείς…

Ας δούμε τους πιτσιρικάδες σε δράση πρώτα. Μην τους κόβουμε τα πόδια απο την αρχή (και μην γελιέσαι! Διαβάζουν όλοι και ότι γράφουμε έχει την σημασία του). Πιτσιρικάδες που θέλουν στήριξη είναι κατ αρχάς!

Και ομοψυχία βρε παιδιά ! Οι καιροί είναι δύσκολοι και θα δυσκολέψουν κι άλλο!

Θα συμφωνησω οτι ειναι πολυ νωρις για να βγαλουμε συμπερασματα για την ομαδα ή για καποιους παικτες μεμονομενα. Αυτο παντως που ειναι σιγουρα εμφανεστατο απο τη πρωτη στιγμη , ειναι οτι ο Πανιωνιος φετος πραγματι δεν θα παιξει το ποδοσφαιρο της Τσελσι…

Πολυ νωρις για συμπερασματα,ας δουμε μια φορα τα πραγματα χωρις γκρινια και αισιοδοξα,δεν ειμαστε πολλοι αλλα ας προσπαθησουμε να ενωθουμε και να ειμαστε μια γροθια,δεν εχουμε επενδυτη,δεν εχουμε διαρκειας,δεν εχουμε χορηγους ,αρα με ολα αυτα που δεν εχουμε !!! μια χαρα ειμαστε εχουμε καλο προπονητη και καλο ροστερ χωρις πολυ εμπειρια αλλα προπαντων Ελληνες και νεα παιδια αρα στηριξη ωστε να βοηθησουμε αφου τα οικονομικα μας ειναι χαλια .ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!

Οι πιο πολλοί είναι πιτσιρικάδες μέσα στην καύλα για μπάλλα μακριά από μανατζαρέους
και επιτήδειους (προς το παρόν).
Στο χέρι μας είναι να τους περάσουμε την ψυχή του Πάνθηρα, να πιστεψούμε σ’ αυτούς
και να καταλάβουν την αξία της φανέλας που φοράνε.

Σκέφτεστε την ψυχολογία αυτών των παιδιών αν αρχίσουμε τηνν μουρμούρα και το κράξιμο από τις 2-3 πρώτες αγωνιστικές?

Ένα κράξιμο όμως θα το κάνω.
Τελικά ποιοσ θεωρείται καλύτερος ο Πίου από την ΦανάρΜπαχτσέ ή ο Οκόγιε από τον Βύζα Μεγάρων?
Πάντως στον Βύζαντα (Γ’ Εθνική) ήταν όντως καλός και με ευχέρεια στο σκοράρισμα.
Είδωμεν…

Κωστα τα παιδια δεν τα εκραξε κανεις ουτε θα τα κραξει ειδικα τα νεα παιδια της ομαδας και δη αυτα που ειναι απο τις υποδομες μας. Ο Φανουρης δεν ειναι πια νεο παιδι ουτε τα οσα γραφοντε εδω στο φορουμ εχουν καμια θεση στο γηπεδο. Η κουβεντα γινεται για επιλογες που δεν πειθουν ιδιαιτερα για την αξιοκρατικη τους ποιοτητα και ανεξαρτησια…

Βρισκομαστε σε περιοδο προετοιμασιας και οχι τελικης μορφης ομαδας αρα δεν θα πρεπε να τιθεται θεμα αξιολογησεων και συμπερασματων και φυσικα εχουμε μια νεα ομαδα με νεο προπονητη.
Καλως η κακως με αυτους θα προχωρησουμε και οτιδηποτε λιγοτερο απο συνεχη στηριξη θα ειναι χαζομαρα και μεγαλο λαθος απο πλευρας οπαδων.

Έχετε καταντήσει (μαζί με μένα) … γραφικός κύριέ μου. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Δεν υφίστανται τέτοια θέματα στον Πανιώνιο.

απαντώ στο συνονοματο
ο πιου είναι σαφώς πιο καλός από τον ακογιε
στη διαφήμηση ήθελαν κάποιον άχρηστο που τουλάχιστον να μπορεί να πετύχει τη μπάλα.
ο δικός μας ούτε αυτό δε μπορεί

ναι αλλα ο πιου ξερει απο βενζινη???

Οντως , μαύρο πιστόλι από Μέγαρα… κάτι σε βενζινάδικο μου κάνει.
Ακούω την διαφήμιση και μου έρχεται συνέχεια στο μυαλό ο Οκόγιε

Πίου, Πίου, Πίου

Εχω όμως ένα feeling , ότι σε κρίσιμο ματς θα βάλει το γκολ της ζωής του…

Δε νομιζω οτι θα υπαρξει για τον Πανιωνιο ματς φετος το οποιο δεν θα ειναι κρισιμο. Αρα μιλαμε για πολλα γκολ…

εγώ λέω μήπως τον ήθελαν πίσω εκεί στα μέγαρα ή όπου αλλού.
αυτό δεν είναι ποδοσφαιριστής
κάτι σε παραγυιο της μπάλας μου κάνει ίσως και χειρότερα

«Έδειξαν χαρακτήρα»

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Πανιώνιου στο ντεμπούτο ως προπονητής δήλωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ο οποίος έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη.

«Πήραμε τη νίκη και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και μέχρι ένα σημείο τα καταφέραμε. Τα παιδιά δουλεύουν υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, έκαναν απίστευτη προετοιμασία και έχουν επιδείξει μεγάλο χαρακτήρα», τόνισε και πρόσθεσε…

«Είμαι τυχερός που βρίσκομαι στον πάγκο και κάνω κάτι που μου αρέσει πολύ. Το θέμα είναι να μπορέσω στη συνέχεια να δώσω τα φώτα μου σε αυτά τα παιδιά, ώστε να κάνουν μια καλή καριέρα. Τα συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν σε αυτούς και όχι σε εμένα».

Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά τη νίκη επί του Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τη δική του στον πάγκο του Πανιωνίου, μίλησε για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει οι ποδοσφαιριστές του.

Τελ. ανανέωση : Αύγουστος 27 2012 23:21

"Παίξαμε ποδόσφαιρο και είχαμε ψυχή. Πρέπει τα παιδιά να παραμείνουν παλικάρια. Μέχρι τώρα έχουν σκύψει το κεφάλι σε όλες τις αντιξοότητες και δεν έχουν διαμαρτυρηθεί για τίποτα. Οι ομάδες που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν, χτίζουν. Η ομάδα έπαιξε σύμφωνα με αυτό που δουλεύαμε όλο αυτό το διάστημα. Έχουμε δουλέψει απίστευτα και χαίρομαι ιδιαίτερα που η ομάδα δικαιώνεται μέσα από τα προβλήματα. Έχουν καταλάβει ότι δεν υπάρχει ταβάνι, αρκεί να έχουν υπομονή.

Είναι πόλεμος το ποδόσφαιρο και είναι φυσιολογικό να έχεις απώλειες. Δεν θέλω να ασχολούμαι ιδιαίτερα με τη διαιτησία. Δεν μου έχουν δώσει το δικαίωμα οι ποδοσφαιριστές μου να φοβηθώ", δήλωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου.

Η συνέντευξη Τύπου

http://www.novasports.gr/MediaGallery.aspx?a_id=1301&mediaFiletypeid=2&mediafileid=252498