Καλός στη συνέντευξη. Σοβαρός και ειλικρινής.
Βέβαια το ενδιαφέρον θα είναι να δούμε τι θα πει μετά από ήττα.
Καλός στη συνέντευξη. Σοβαρός και ειλικρινής.
Βέβαια το ενδιαφέρον θα είναι να δούμε τι θα πει μετά από ήττα.
Λοιπόν, αυτός εδώ το πάει καλά το έργο. Δηλαδή, πήρε τα ρίσκα του στην πρώτη αγωνιστική αφήνοντας έξω τον “δύστροπο” Σάμαρη, το πουλέν μου Σούλη και το Σιδεράκη (© Επιπόλαιος) με πιθανότητα να τα ακούσει χοντρά σε περίπτωση κακού αποτελέσματος.
Έπειτα, με μισή εντεκάδα κάνει τη φάση στη Βέροια και συνεχίζουμε εντός με όφη-κόφι (καλή χρονική στιγμή να τα “ξαναβρεί” με Σούλη-Σιδεράκη-Σάμαρη αν και για τον τελευταίο έχω ενδοιασμούς μετά την “γαβροποίηση”).
Πέρα από την αστεία αλλαγή του Μενδρινού με τα σκουλήκια (έβαλε γκολάρα σήμερα σε συνδυασμό με Οκόγιε), ο τύπος ξεκινάει άριστα.
υ.γ.: Ο μόνος Άρης που υπάρχει είναι ο Βελουχιώτης.
ως γνωστον ο καθενας κρινεται εκ του αποτελεσματος…και μεχρι τωρα ο Μητσος εχει βγει μαγκας…απλα…
Να ήμαστε δίκαιοι: η ομαδα δείχνει σωστά δουλεμενη.
Έχουμε και κάτι που δεν είχαμε ποτέ, ΤΥΧΗ !!!
Μια παροιμία στο Αζερμπαιντζαν λέει " Ολοι οι πούστηδες, τυχεροί"
Συνέντευξη τύπου
Μπραβο Μητσαρα μεχρι στιγμης σου βγαινουν και τα πας περιφημα με την τακτικη!!
Και ενα μεγαλο μπραβο για την μη χρησιμοποιηση Σαμαρα που εχει κλεισει στον κωλογαυρο.
Οσο δεν θα βαζει τα ποδια του στις προπονησεις να μην παιξει ποτε.
Οσοι την ματωνουν μονο.
Ευχομαι μονο να συνεχισεις ετσι και να μην πεσεις στο τρυπακι κανενος. Κανε μονο την δουλεια σου και να μην ακους κανενα. Μονο αυτο.
“Goal” 09:31 3/9
ΣΤΟ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
Οι δύο νίκες, η αποτελεσματικότητα που τον διακρίνει μέχρι στιγμής, η τύχη που έχει σε κρίσιμα σημεία των αγώνων και το πάθος των ποδοσφαιριστών (έμπειρων και νέων) που αγωνίζονται είναι τα στοιχεία που έχουν δώσει το απρόσμενα καλό ξεκίνημα στον Πανιώνιο.
Η νίκη στη Βέροια ήρθε σαν συνέχεια του 1-0 επί του Αρη, δύο αγώνες που είχαν κοινό παρονομαστή και κοινό τρόπο διαχείρισης από τον πάγκο. Οσοι περίμεναν αλλαγή στάσης από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο σε επιλογές και πρόσωπα διαψεύστηκαν. Ο νεαρός τεχνικός των «κυανέρυθρων» έχει κερδίσει το πρώτο στοίχημα κόντρα σε προγνωστικά και προβλέψεις και φυσικά κόντρα στα τόσα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα.
Για ακόμη ένα παιχνίδι δεν δίστασε να αφήσει εκτός τον Ανδρέα Σάμαρη, τον Δημήτρη Κολοβό, την αποκάλυψη της πρεμιέρας, το νεαρό Ντούνη, να μη συμπεριλάβει στην αποστολή τον αρχηγό Στάθη Ρόκα και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε. Ως πού θα φτάσει αυτό, ουδείς γνωρίζει. Το θέμα είναι πως στην «πλατεία» ο νόμος του «Ελέ» έχει τεθεί ήδη σε ισχύ…
Α. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Στην απ’ έξω ο… συγκάτοικος
Δεν είναι εύκολοι οι χειρισμοί για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Να αφήσει δηλαδή πίσω του τον ρόλο του συμπαίκτη που είχε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011 στη Νέα Σμύρνη και να κρατήσει στα χέρια του το πηδάλιο του προπονητή συναναστρεφόμενος με πρόσωπα με τα οποία ενδεχομένως και να έκανε χαβαλέ πριν από μερικούς μήνες. Η διατήρηση των ισορροπιών είναι ένα μεγάλο στοίχημα.
Για την ώρα πάντως δεν μπορεί κάποιος να του καταλογίσει πως αβαντάρει τους κολλητούς του. Και δεν υπάρχει χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από τον Ανδρέα Σάμαρη. Ο 23χρονος κεντρικός μέσος μοιραζόταν την περσινή σεζόν το ίδιο δωμάτιο με τον «Ελέ» σε κάθε ξενοδοχείο που κατέλυε η αποστολή του Πανιώνιου.
Είχαν ταιριάξει λοιπόν τα χνώτα τους, όμως φέτος ο τέος συγκάτοικος του κόουτς έχει παρακολουθήσει και τις δύο πρώτες αγωνιστικές από τον πάγκο. Κι ας προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του κι ας έκλεισε το… μάτι με την απόδοσή του στον Ολυμπιακό (και θεωρείται πλέον κλεισμένος από τους «ερυθρόλευκους»).
Ο Ελευθερόπουλος δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Οπως ενδεχομένως διαβάσατε στο «Football Εμπιστευτικό» ο Σάμαρης «υστερεί τακτικά, ενώ τον διακρίνει και μία ραθυμία τρόπον τινά που δεν αρέσει στον Ελέ». Συνεπώς ο πρώην συγκάτοικος μένει στην απ’ έξω… Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα τον έχει συνέχεια στον «πάγο». Είναι στο χέρι του Σάμαρη να ανέβει στις προπονήσεις και να κερδίσει τη χαμένη θέση του βασικού.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17064&subid=2&pubid=129144157
Ο νομος του Ελε ειναι πως κανει δεν παιρνει τη φανελα σπιτι του. Κατι δηλαδη που ειναι αυτονοητο σε πολλες ομαδες στο εξωτερικο αλλα ΤΟΣΟ δυσκολα εφαρμοζεται στην Ελλαδα.
Μηπως πρεπει να αρχιζουμε να πιστευουμε τα της εφαρμογης των παραστασεων του Ελε απο το εξωτερικο στον Πανιωνιο;
Online 22:09 17/9
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ
Σε μια πολύ όμορφη και λεπτή κίνηση προχώρησε ο προπονητής του Πανιωνίου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στο ημίχρονο του αγώνα Πανιώνιος-ΟΦΗ (για την 3η αγωνιστική) και με το σκορ στο 1-0 υπέρ των «κυανέρυθρων».
Στο 30ο λεπτό, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Στέφανος Γουναρίδης είχε υποπέσει σε ένα τραγικό λάθος καθώς από… άτσαλη απομάκρυνση του Μίρνες Σίσιτς (σ.σ. σε αυτόν χρεώθηκε τελικά το αυτογκόλ) δεν κατάφερε να μαζέψει σταθερά τη μπάλα με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα του για το 1-0 υπέρ του Πανιωνίου.
Λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους και ενώ ο νεαρός τερματοφύλακας του ΟΦΗ κατευθυνόταν προς την εστία του για να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, ο τεχνικό του Πανιωνίου πήγε κοντά του και τον χάιδεψε στο κεφάλι.
Βεβαίως με αυτή την όμορφη κίνηση θέλησε να δώσει κουράγιο στον Γουναρίδη, καθώς και ο ίδιος υπήρξε τερματοφύλακας πριν κρεμάσει τα παπούτσια του, γνωρίζοντας πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες της συγκεκριμένης θέσης.
«Του είπα ότι είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και ότι δεν πρέπει να πτοείται από μια άστοχη απόκρουση. Του είπα ακόμη επίσης ότι και οι μεγαλύτεροι τερματοφύλακες έχουν κάνει τις μεγαλύτερες γκέλες», δήλωσε ο Ελευθερόπουλος στην κάμερα της NOVA αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.
Γενικότερα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει δείξει ένα πολύ «προσγειωμένο» και σοβαρό πρόσωπο στον λίγο αυτό καιρό που τελεί χρέη προπονητής, όντας μετρημένος στις δηλώσεις του, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του ξεκίνησε ιδανικά στο νέο πρωτάθλημα με τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.
Λοιπόν επειδή μετά από χρόνια βλέπουμε απλά τα βασικά που είχαμε ξεχάσει πως είναι απλά ένα μπράβο ρε Μήτσο και για την συνολική εικόνα και σε εσένα και στο υπόλοιπο τιμ και στον παμμέγιστο ΚΑΥΛΕΑ που έχεις βοηθό!
Το ίδιο θα έγραφα και αν είχαμε 3 ήττες
Είναι καιρός να δείξουν την δουλειά τους άνθρωποι που αγαπάν αυτό που κάνουν και το γνωρίζουν!
Και ας παρακαλάγαμε Δερμιτζάκηδες, μπαρμπα Παράσχους και λοιπούς «ποδοσφαιράνθρωπους» (sic) να μας δώσουν τα φώτα τους….
Η όλη φάση μου θυμίζει 2 πρώτα χρόνια Λίνεν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όπως λένε και στο χωριό μου το Νέο Κόσμο, Κρέντιτς γουέρ Κρέντιτ’ς ντιου.
Ελευθερόπουλους: «Ακόμη και τα αυτογκόλ έχει την αξία του. Σημαίνει ότι κάναμε σωστά πράγματα στο γήπεδο για ν΄ αναγκάσουμε τον αντίπαλο να κάνει λάθη. Σκοπός μας, παρά τις νίκες, είναι κερδίσουμε τη σωτηρία της ομάδας κι αυτή θα έρθει με την παραμονή στην κατηγορία. Οι παίκτες μου δεν έχουν υστερήσει ούτε σε μία στιγμή όλο αυτό το διάστημα και αυτοί ακόμη που περιμένουν υπομονετικά την ευκαιρία τους. Περιμένουμε τον κόσμο να σταθεί πλάι μας σ΄ αυτήν την προσπάθεια».
Με εχει κερδισει ο Ελευθεροπουλος!
Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος ακομα αν με εχει κερδισει αυτος τοσο οσο ο Παναγοπουλος (ο οποιος φαινεται να εχει πιο ενεργο ρολο φετος).
Δεν φοβαμαι καθολου οτι αφορα τη διαχειριση της ομαδας μετα τη χθεσινη συντριβη. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ξερουν πολυ καλα πως να προετοιμασουν τους παικτες για το ματς με τους ψευτοπροσφυγες.
Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:
Για την ήττα στη Λειβαδιά που έδωσε τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αγώνων: «Δεν υπήρξε απογείωση μετά τα τρία πρώτα νικηφόρα αποτελέσματα, ούτε προσγείωση μετά τη Λειβαδιά. Είναι ξεκάθαρο το πλάνο μας στο φετινό πρωτάθλημα. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά, προσπαθούν να βελτιώνουν συνεχώς την αγωνιστική τους απόδοση. Μοχθούν γι’ αυτό, ιδρώνουν. Υπάρχουν καλές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα, θα έρθουν και άσχημα. Νομίζω ότι διαχειριζόμαστε σωστά και από την απόσταση που πρέπει και τα καλά και τα άσχημα. Το είχα πει και στις προηγούμενες δηλώσεις μου ότι είμαι πολύ τυχερός γιατί τα παιδιά δεν έχουν δείξει κανένα σημάδι αλαζονείας στα πρώτα παιχνίδια και συνεχίζουν να δουλεύουν με την ίδια ένταση και τους ίδιους ρυθμούς».
Για την υποστήριξη του κόσμου: «Νομίζω, το νιώθουν, το αισθάνονται. Έτσι κι αλλιώς θεωρώ ότι για τον οπαδό του Πανιωνίου είναι ιδανική κατάσταση. Είναι πολλά νέα παιδιά, από τα σπλάχνα της ομάδας που προσπαθούν και τα δίνουν όλα. Είναι μια συγκυρία πραγμάτων που θεωρώ ότι τον κάνει πολύ περήφανο και γι’ αυτό το λόγο εξέφρασα την πεποίθησή μου ότι θα γυρίσει κοντά μας και θεωρώ πως θα γίνει ακόμα περισσότερο».
Για την επικείμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη: «Η ΑΕΚ παραμένει μεγάλη ομάδα. Ανήκει στην ίδια κατηγορία ομάδων με εμάς, τον Άρη, τον ΟΦΗ με όλα τα προβλήματα που είχαμε από την αρχή της περιόδου, που δεν μπορούσαμε να ενισχυθούμε με μεταγραφές πέρα από κάποιες συγκεκριμένες. Έχει μια ιστορία σαν ομάδα, μια ιστορία απίστευτη. Έχει φανέλα βαριά που συνηθίζουμε να λέμε. Ο κύριος Βλάχος δουλεύει με νεαρά παιδιά και προσπαθεί και αυτός για το καλύτερο. Είναι ένα ντέρμπι των ομάδων που ξεκίνησαν με κάποια προβλήματα».
Για την προετοιμασία των «κυανέρυθρων»: «Ακριβώς όπως σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Όλα τα παιδιά δουλεύουν σκληρά, κάθε μέρα. Είχαμε την τύχη αυτή τη βδομάδα να δουλέψουμε περισσότερες μέρες, γιατί μετά τον ΟΦΗ τη Δευτέρα ακολούθησε ματς το Σάββατο. Είχαμε γεμάτη βδομάδα. Είναι συγκεντρωμένοι και προσπαθούν μέσα στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης να κάνουν αυτά τα οποία μαθαίνουν συνέχεια».
Για τις ευκαιρίες που δημιούργησε η κρίση στο ποδόσφαιρο: «Νομίζω η κρίση γενικότερα στην κοινωνία και κατ’ επέκταση στο ποδόσφαιρο, το οποίο είναι καθρέφτης της κοινωνίας έφερε πολλά οφέλη. Έφερε κάποια παιδιά που θα δούμε να έχουν πολλές συμμετοχές, που δεν θα είχαν την πολυτέλεια. Άρα είναι καλό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για την εθνική Ελλάδος και για όλους. Παιδιά που είναι διατεθειμένα να αρπάξουν την ευκαιρία τους».
Από Αντώνης Καλκαβούρας | Κυριακή, 30 Σεπ 2012 09:30
Με τέσσερις νίκες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, ο «πρωτάρης» στους πάγκους, Δημήτρης Ελευθερόπουλος δικαιούται να ομιλεί. To gazzetta.gr μίλησε μαζί του και σας παρουσιάζει τις απόψεις του…
Στις 21 του περασμένου Δεκεμβρίου, λίγους μήνες πριν συμπληρώσει τα 36 του χρόνια, “λαβωμένος” από έναν ύπουλο τραυματισμό στην μέση που δεν τον άφησε να “τελειώσει” όπως ενδεχομένως ο ίδιος θα ήθελε, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, πήρε την απόφαση να κλείσει το “κεφάλαιο” του ποδοσφαιριστή και να… ανοίξει εκείνο του προπονητή. Μετά από σχεδόν 10 χρόνια στον Ολυμπιακό και μία 5ετία στο Campionato, ο έμπειρος “portiero” αποφάσισε να κάτσει στην άκρη του πάγκου και το ξεκίνημά του στην θέση του “allenatore”, κρίνεται άκρως εντυπωσιακό.
Μετά το 3x3 και τους 9 βαθμούς στα τρία πρώτα παιχνίδια της Superleague, η “προσγείωση” από τον Λεβαδειακό δεν πτόησε τον Πανιώνιο και το γκολ του Καμπάνταη στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, χάρισε στον “αιώνιο” την 4η εφετινή του νίκη και τον τοποθέτησε στην 2η θέση της βαθμολογίας, 3 βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή και αήττητο Ολυμπιακό και 11 μπροστά από την “Ένωση”, που πλέον βρίσκεται μόνη της στην “ουρά” της κατάταξης! Λίγες ώρες μετά τον αγώνα της Νέας Σμύρνης, το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον 36χρονο “rookie” προπονητή των “κυανέρυθρων” κι έριξε “φως” σε - αδιαμφισβήτητα - ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του εφετινού πρωταθλήματος, που αισίως έφτασε στο 1/6 της διαδρομής.
«Να αρχίσω από το τέλος… Ο στόχος είναι η παραμονή του Πανιωνίου στην Superleague για να μπορέσει να διατηρήσει η ομάδα την βιωσιμότητά της… Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι τεράστια και δεν ντρέπομαι να το πω, πολλοί από τους παίκτες μου έχουν πρόβλημα επιβίωσης, κάτι που άλλωστε αποτελεί και για την πλειοψηφία των μελών της κοινωνίας μας! Απλά, ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης είναι μία από τις ομάδες που αυτό το βιώνει πολύ έντονα… Όσο για τον ποδοσφαιριστή, μάλλον επειδή αισθάνθηκα αρκετά “γεμάτος” στην καριέρα μου, φτάνοντας προς το τέλος και ειδικότερα μετά που πήγα στην Ιταλία, άρχισα να “ερωτεύομαι” τον ρόλο του προπονητή και επειδή είχα την πολυτέλεια να δουλέψω με πολλούς και καλούς προπονητές, δεν δυσκολεύτηκα να πάρω αυτή την απόφαση. Εξ‘ αρχής, η προπονητική μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα και με συνεπήρε…»
«Από την πρώτη χρονιά που πήγα στο Campionato, συζητούσα πολύ με τους προπονητές μου για θέματα τακτικής και ανεξαρτήτως αν έπαιζα ή καθόμουν στον πάγκο, μετά κρατούσα σημειώσεις. Με όλους είχα εξαιρετική σχέση, όχι μόνο σαν παίκτης προς προπονητή, αλλά σαν άνθρωποι! Ήταν μεγάλη πολυτέλεια για μένα να “συνυπάρξω” με αυτά τα “ιερά τέρατα” της προπονητικής…»
«Πέρα από τον Κάρλο Αντσελότι (σ.σ.: Μίλαν) που σήμερα είναι στην Παρί Σεν Ζερμέϊν και τον Λουτσιάνο Σπαλέτι (σ.σ.: Ρόμα) δουλεύει στη Ζενίτ, ο Τζιαμπάολο, ο Μαντορλίνι και ο Μπερέτα επίσης…»
«Γενικά, δεν ζω κοιτώντας προς το μέλλον! Προσπαθώ να ασχολούμαι μόνο με το σήμερα! Από τη στιγμή που πήρα την απόφαση να σταματήσω, αφοσιώθηκα στην επιμόρφωσή μου στο κομμάτι της προπονητικής. Πήγα και παρακολούθησα τα απαραίτητα μαθήματα στις σχολές του κ. Μπατάκη, που οφείλω να ομολογήσω ότι κάνει εξαιρετική δουλειά, πήρα το πτυχίο “UEFA B‘” και “UEFA A‘” και στο μεσοδιάστημα, έκανα ένα ταξίδι στην Αμερική…»
«Γενικά, η λέξη “πίεση” είναι συνώνυμη με το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα όταν αναλαμβάνεις τις τύχες ενός τόσο ιστορικού σωματείου, είσαι υπόλογος για οτιδήποτε άσχημο συμβεί… Δηλαδή, αν συνδέσεις το όνομά σου με ένα έναν ενδεχόμενο υποβιβασμό, αυτό θα είναι κάτι που θα σε ακολουθεί μία ζωή… Η ευθύνη ήταν πραγματικά μεγάλη, απλά οι άνθρωποι του Πανιωνίου, όσο καιρό βρισκόμουν στην ομάδα σαν ποδοσφαιριστής, διέκριναν σε μένα κάποια στοιχεία τα οποία εκτίμησαν και γι‘ αυτό με εμπιστεύτηκαν…»
«Νομίζω ότι ίσως έχουμε τα περισσότερα νέα πρόσωπα που υπάρχουν σε ρόστερ ομάδας στην εφετινή Superleague! Αν πάρουμε την 11άδα και την 18άδα που έχουμε “κατεβάσει” φέτος, περισσότερα από τα νεοφερμένα παιδιά, έχουν ελάχιστες παραστάσεις από την κατηγορία, όμως, διακατέχονται από μεγάλη διάθεση για μάθηση, έχουν πολύ καλή νοοτροπία και η σκληρή δουλειά “έβγαλαν” μέσα στο γήπεδο, δείχνει να αποδίδει…»
«Θεωρώ ότι αν κάποιος θεωρεί ότι έφτασε στο σημείο, που δεν χρειάζεται πλέον να μάθει κάτι άλλο, τότε δεν έχει καμία προοπτική και έχει τελειώσει για οτιδήποτε είναι αυτό με το οποίο καταπιάνεται! Στη ζωή την ίδια…»
«Ο ρόλος του προπονητή είναι πολυσύνθετος και πολύπλευρος και έχει πολλές ιδιαιτερότητες και πολύ μεγάλη πίεση… Καλείσαι καθημερινά να διαχειριστείς πολλές και διαφορετικές προσωπικότητες, ανθρώπους με όνειρα και φιλοδοξίες που κάποιοι απ’ αυτούς δεν παίζουν, παράγοντες που θέλουν να κερδίζει η ομάδα τους και είναι λογικό, αλλά παρά την δυσκολία και την πολυπλοκότητά του, είναι ένας ρόλος που από την αρχή κατάλαβα ότι με ελκύει… Με συναρπάζει αφάνταστα η καθημερινή τριβή με τα παιδιά και η συνολική προσπάθεια που κάνουμε από Δευτέρα έως και Σάββατο να γίνουμε καλύτεροι…»
«Προτιμώ να μιλάω για την δική μου ομάδα! Όταν δεν ζει κάποιος καθημερινά μία ομάδα, βιώνοντας πράγματα και καταστάσεις, θεωρώ άδικο να προβαίνει σε κρίσεις γι‘ αυτό και δεν το κάνω…»
«Στο γεγονός ότι μπήκαμε στο γήπεδο χωρίς να αγχωθούμε και να βγάλουμε ένα αγωνιστικό εαυτό πιεσμένο, λόγω της ήττας που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα στην Λιβαδειά! Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και δείξαμε χαρακτήρα απέναντι σε μία ομάδα που θεωρητικά ήταν σαν να παίζει έναν “τελικό”!»
«Σε καμία περίπτωση, απλά αυτά αποτελέσματα μας δίνουν την πολυτέλεια του χρόνου για να δουλέψουμε λίγο πιο απρόσκοπτα… Επαναλαμβάνω ότι κοιτάμε μόνο την παραμονή για να υπάρχουμε και του χρόνου και να αποκτήσουν εμπειρίες τα νέα παιδιά!»
«Η προπόνηση που γίνεται κάθε μέρα στο Απήλιον… Είμαι λάτρης του δόγματος, ότι ο συνδυασμός της ποιοτικής και ποσοτικής δουλειάς που θα γίνει όλη την εβδομάδα, θα φανεί την Κυριακή στο γήπεδο…»
«Μα… εδώ είναι το σπίτι μου! Εδώ και πολλά χρόνια, μένω στα σύνορα της Νέας Σμύρνης με το Παλαιό Φάληρο, οπότε νιώθω οικείος…»
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/330002-eroteytika-tin-proponitiki
Το πρωταθλημα ειναι 5 ταχυτητων, οι παντελως κουλοι, οφη αρης κερκυρα αεκ, οι ψιλο κουλοι πλατανιας βεροια πανθραξ γιαννινα σκοντα, ο μονοφθαλμος λεβαδειακος, οι ολιγον βλεποντες παο τριπολη και οι νορμαλ μπαοκ χαλκηδωνα, αρα για ψαρακλας μαλλον καλα τα παει, εχει-εχουμε δρομο ακομα!!!