Δημήτρης Ελευθερόπουλος - Προπονητής

“Goal” 09:54 3/7

ΟΙ ΕΠΤΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΦΙΤΣΑΝΤΩΝΑΚΗ

Πώς το λέει το γνωστό γνωμικό; «Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω», και σίγουρα αυτό θα ισχύσει στην περίπτωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Πανιώνιου. Ο «Ελέ» μπορεί να είναι… πρωτάρης στους πάγκους, όμως δεν θέλει επ’ ουδενί αυτό να χαρακτηριστεί ως… αδυναμία και αυτό φρόντισε να το καταστήσει κάτι παραπάνω από σαφές στους παίκτες του, λίγα λεπτά πριν από τη χθεσινή πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν!

Ο 36χρονος προπονητής μοίρασε τον… επτάλογό του χθες στα αποδυτήρια, τα οποία σκοπεύει να τα καταστήσει «άβατο», όπως άλλωστε εμμέσως πλην σαφώς αποκάλυψε και κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του. «Η υπογραφή των παραπάνω είναι υποχρεωτική. Κάθε ποδοσφαιριστής έχει δικαίωμα να μη βάλει την υπογραφή του.

Σε μία τέτοια περίπτωση θα μιλήσει με τη διοίκηση» αναγραφόταν χαρακτηριστικά κάτω από τον επτάλογο που μοιράστηκε χθες στους «κυανέρυθρους» (ο πίνακας, κάτω αριστερά) και δεν επιδεχόταν παρανοήσεων!

«Τα καλά αποδυτήρια είναι το άλφα και το ωμέγα σε μία ομάδα. Οι παίκτες πρέπει να έχουν καλή διάθεση πριν και μετά την προπόνηση, να είναι απόλυτα σοβαροί στην ώρα της προπόνησης και συγκεντρωμένοι στα 90λεπτα των αγώνων!» είπε χαρακτηριστικά ο Ελευθερόπουλος και συνέχισε:

«Δεν θέλω να παρεμβαίνει κανείς στα αποδυτήρια. Αν ο Δώνης είπε στον ΠΑΟΚ ότι “όποιος δεν αντέχει, να φύγει”, φανταστείτε τι σημαίνει πειθαρχία για μας. Ελευθερία δεν σημαίνει αναρχία. Για μένα δεν υπάρχει προπόνηση δύο ωρών. Είναι πιο πολύπλοκη διαδικασία. Πιστεύω στη δουλειά, στην πειθαρχία και την ποδοσφαιρική ποιότητα».

Ερωτηθείς για το αν θα γίνει… κακός με τους παίκτες, αν το απαιτήσουν οι περιστάσεις, ο «Ελέ» απάντησε με νόημα: «Εγώ τα όρια ξέρω να τα βάζω. Εγκειται στην εξυπνάδα των παικτών από εκεί κι έπειτα…». Οπως καθίσταται σαφές και από τον πίνακα που παραθέτουμε, με τους επτά κανόνες που θέλει να ισχύουν απαρέγκλιτα μέσα στα αποδυτήρια θα επικρατεί ο δικός του… νόμος.

• Επαγγελματικά συμβόλαια 4 ετών υπέγραψαν οι Ζυγογιάννης και Σπανός.

ΟΙ 7 ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

1. Υποχρεωτική προσέλευση στην προπόνηση 45 λεπτά πριν από την έναρξή της και υποχρεωτική αναχώρηση τουλάχιστον 15 λεπτά μετά τη λήξη της

2. Σε περίπτωση κωλύματος, ενημέρωση τουλάχιστον 2 ώρες πριν είτε στον γενικό αρχηγό είτε στον γιατρό της ομάδας (αναλόγως της φύσεως του προβλήματος)

3. Απαγορεύεται η χρήση κινητού στα αποδυτήρια

4. Αρχηγός της ομάδας ορίζεται ο Φανούρης Γουνδουλάκης. Οι άλλοι δύο θα προκύψουν έπειτα από ψηφοφορία

5. Υποχρεωτική η παραχώρηση συνεντεύξεων απ’ όλους, σύμφωνα με τις συμβατικές υποχρεώσεις της ομάδας

6. Υποχρεωτική η χρήση επικαλαμίδων στην προπόνηση

7. Υποχρεωτική χρησιμοποίηση συσκευής polar (μηχάνημα μετρήσεως παλμών) κατά τη διάρκεια της προπόνησης

ΤΣΑΒΑΛΟΣ
«Ρίσκο σε όλα τα επίπεδα»

Ο πρόεδρος του Πανιώνιου, Βασίλης Τσάβαλος, ήταν αυτός που παρουσίασε τον «Ελέ» και σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο που βεβαίως ήταν «παρών» στην αίθουσα (Τερεζόπουλος, Μπέκας, Παναγόπουλος, Λίμα και Βενιαμίν).

«Είμαστε αναγκασμένοι να ρισκάρουμε σε όλα τα επίπεδα. Η πολυετής πείρα του Ελευθερόπουλου σε Ελλάδα και εξωτερικό θα είναι επωφελής για τον σύλλογο. Θέλουμε οικονομική ισορροπία και υγεία» ήταν τα λόγια του Τσάβαλου.

Τα… καπνογόνα και ο πατήρ Θανάσης

«Εκρηκτική» (δίκην υπερβολής θα μπορούσε να ειπωθεί…) ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι περίπου 300 οπαδοί του Πανιώνιου που βρέθηκαν χθες στο στάδιο της Νέας Σμύρνης για την πρώτη συγκέντρωση της αγαπημένης τους ομάδας. Δεκάδες καπνογόνα άναψαν κατά την είσοδο των παικτών και του τεχνικού επιτελείου, ενώ συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα, που δεν επέτρεψαν για… δέκα λεπτά στον πατέρα Θανάση να ξεκινήσει τον αγιασμό εν όψει της νέας σεζόν!

«Λεβέντες, σταματήστε για λίγο και… ξεφαντώνετε μετά πάλι!» ήταν η προτροπή του πατήρ Θανάση στην κερκίδα και κάπου εκεί η διαδικασία ξεκίνησε. Οπως και να `χει, ο παλμός της χθεσινής πρώτης ήταν από… άλλες, παλιές εποχές, με τον κόσμο να δείχνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των «κυανέρυθρων».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
«Γεννήθηκα έτοιμος!»

Σαν έτοιμος από καιρό ή ορθότερα απ’ όταν γεννήθηκε(!), όπως χαρακτηριστικά είπε, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος κατά την επίσημη παρουσίασή του χθες στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Ο «Ελέ» χαρακτήρισε τον εαυτό του «ευλογημένο», μιας και «έχω κάνει επάγγελμα εδώ και 20 χρόνια αυτό που λατρεύω. Το ποδόσφαιρο. Κάποιοι φίλοι μου με ρωτούσαν αν νιώθω έτοιμος για προπονητής. «Γεννήθηκα έτοιμος για το ποδόσφαιρο», αυτή ήταν η απάντησή μου! Δεν θεωρώ ότι υπάρχει ρίσκο στην επιλογή μου, αν αναλογιστεί κάποιος ότι υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μέσα σε… χαρτόνια!».

Ο κόουτς των «κυανέρυθρων» επισήμανε ότι «θέλω να παίζουμε επιθετική άμυνα και να δημιουργούμε ευκαιρίες. Το αγαπημένο μου σύστημα είναι το 4-3-3, όμως το 4-2-3-1 ταιριάζει καλύτερα αυτή τη στιγμή στην ομάδα», ενώ όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το ρόστερ. Θέλω να είναι μάξιμουμ 26 παικτών. Εχω κάνει τις εισηγήσεις μου για τους νεαρούς. Οι Ντούνης, Σμυρλής, Βλάχος, Μακαρωνάς, Κούρος και ο Ανέστης θα είναι στην πρώτη ομάδα, ενώ σήμερα (σ.σ. χθες) υπέγραψαν οι Λαμπρόπουλος, Γιαννουλής, Περιστερίδης και Αραβίδης. Θέλω ταχύτητα στα πλάγια και ποιότητα στον άξονα, την οποία διαθέτουμε με τους Γουνδουλάκη, Σάμαρη και Μενδρινό» είπε ο «Ελέ», εκθειάζοντας τους τρεις «κυανέρυθρους». Οσο για τον κόσμο: «Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές απαιτήσεις και θέλουμε να φέρουμε πίσω τον κόσμο, τα εισιτήρια πέρυσι ήταν λίγα».

Ο στόχος: «Δεν θα ήθελα την προτελευταία αγωνιστική να είμαστε μέσα στο… άγχος! Αυτό θα πω στους παίκτες μου: «Οσοι έχουν φιλοδοξίες θα μείνουν, όσοι δεν έχουν θα φύγουν πριν από τις 15 Ιουλίου (ημερομηνία αναχώρησης για τα Τρία Πέντε Πηγάδια, όπου ο Πανιώνιος έκλεισε δύο φιλικά, στις 25/7 με την Κόρινθο και στις 29/7 με τον ΠΑΣ Γιάννινα)».

Οσον αφορά, τέλος, το δίπλωμά του, τόνισε ότι «δεν υπάρχει θέμα. Και εγώ και ο κ. Τερεζόπουλος (προπονητής Κ-20 και μέλος του τεχνικού επιτελείου) κάναμε αίτηση στην ΕΠΟ για αυτό».

Ο Περιστερίδης και ο Ομο

Στο χθεσινό φύλλο αναφέραμε πέραν του Γιαννούλη και την πιθανότητα απόκτησης του Κώστα Περιστερίδη, του 21χρονου πορτιέρο που προέρχεται από το εξωτερικό. Ο Περιστερίδης υπέγραψε για τρία χρόνια και θα ανακοινωθεί είτε σήμερα είτε αύριο από την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ. Δεν έδωσε το «παρών» στη χθεσινή «πρώτη», όπως και οι Ρόκας και Μιχαηλίδης. Ο Ρόκας είχε άδεια μίας ημέρας (έγινε νονός), ενώ ο Μιχαηλίδης θα λύσει, όπως όλα δείχνουν, το συμβόλαιό του.

Πρόβλημα με Ομο

Εν τω μεταξύ, πρόβλημα φαίνεται να προκύπτει με τον Σουλεϊμάν Ομο. Ο Νιγηριανός μέσος έφτασε μόλις 20 λεπτά πριν από την πρώτη προπόνηση, ζητώντας να μιλήσει με τους διοικούντες. Εκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ έχει πρόβλημα στο γόνατο (οίδημα).

Τα νέα πρόσωπα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΑΒΙΔΗΣ

Ο 25χρονος επιθετικός υπέγραψε χθες για δύο χρόνια και έδωσε κανονικά το «παρών» στην «πρώτη» του Πανιώνιου.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά από σχεδόν… δύο μήνες δοκιμών ο 22χρονος πρώην αμυντικός του Εθνικού Αστέρα υπέγραψε για δύο χρόνια.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Στο χθεσινό «Goal» αναφερθήκαμε στον 22χρονο μέσο, που από χθες ανήκει και επίσημα στον Πανιώνιο για τα προσεχή δύο έτη.

Αντε να μπαινουν τα πραγματα στην θεση τους γιατι εδω μεσα ορισμενοι βγαλανε γλώσσα :wink: :wink: :wink: :wink:

Δηλαδή μέχρι τώρα είμαστε κάπως έτσι?

[CENTER]Αραβιδης

Κολοβός…Φανούρης… Μενδρινός

Όμο…Σάμαρης

Ρόκας…Αυλωνίτης…Αναστασόπουλος …Δρόσος
(Κούρος)…(Πετκάκης?)

Σιδεράκης[/CENTER]

Σεντερ φορ και σέντερ μπακ επειγόντως…

Βασικό δεξί μπακ νομίζω θα είναι ο Κούρντι…ο Δρόσος είναι επιθετικός.
Ο Αναστασόπουλος δεν μπορεί να παίξει σε αυτήν την θέση (αν και είχε δοκιμαστεί), γι αυτό άλλωστε αποκτήθηκε ο Λαμπρόπουλος και νομίζω θα μείνει και ο Πιερ. Καλή προσθήκη επίσης στα σέντερ μπακ θα ήταν και ο Καρασαλίδης που είχε ακουστεί…
Σέντερ φορ συμφωνώ (περιμένω κιόλας παρεμπιπτόντως να δω τι θα γίνει με την υπόθεση Κούτσι-σαν πολύ αδιάφοροι δεν το παίζουμε για ένα παίχτη που είχε συμβόλαιο(?)). Θα πρότεινα Βαγγέλη Μάτζιο (που δηλώνει και Πάνθηρας) αν και τα βαλάντια είναι πολλά, ωστόσο αν κάπου πρέπει να τα δώσουμε αυτά είναι στην θέση του επιθετικού.

Ερώτηση: Δανεικούς δικαιούμαστε να πάρουμε?

Προσπαθώντας να αποφύγω να γίνω γραφικός θα έλεγα οτι στο 4-3-2-1 που ο ίδιος ο Ελευθερόπουλος είπε οτι θα παίξει μας λείπει ακόμα ο Σέντερ φορ.Όσο για τους τρεις που θα παίζουν πίσω του αριστερά βλέπω τον Κολοβό στο κέντρο Μενδρινό και δεξιά Αραβίδη ή Φανούρη ανάλογα με το τι χρειάζεται η ομάδα.Έναν που ξέρει μπάλα αλλά δεν τρέχει ,δεν μαρκάρει και δεν βάζει τα πόδια του στην φωτιά (Φανούρης) ή εναν που κάνει όλα τα παραπάνω αλλά είναι άμπαλος…

Μια χαρα ειμαστε…να εχουμε και 3-4 αλλαγες σοβαρες και θα ειμαστε κομπλε.

Γιατί τον Κουλουχέρη δεν τον έχουμε;

ΕπειγοΥν Κοουτς εβγαλε ahora ανακοινουση η ΠΑΕ ΟΣΦΠ, μενουν ελεφτεροι ανευ ορων οι Καται, Γκρμπιτς, Βασιλογιαννης, Νικλητσιωτης, παπαδημας, ουλ εινι κατ απτου οριου του πτωχευμενου general σωματειων, μην και δεν δω εστω και εναν στο αγνωστο roster μας, γιατι θα αφτοκτωνησω #%@

Γενναίο χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μιλώντας στη SportDay. «Αν είναι κάτι απλό που δεν το φοβάσαι, πολύ εύκολα το κάνεις. Αν το φοβάσαι και το κάνεις, είσαι γενναίος. Αλλά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωσή μου», τόνισε για την απόφασή του να ασχοληθεί με την προπονητική και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου. «Ήθελα να δουλέψω κατευθείαν στη Super League και όχι μικρότερη κατηγορία», πρόσθεσε.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη SportDay

Πώς προέκυψε να αναλάβετε προπονητής στον Πανιώνιο;

«Εκεί έκλεισα την ποδοσφαιρική καριέρα μου, οπότε ξεκινάμε από θέματα νοοτροπίας. Στον Πανιώνιο εκτίμησαν αυτό που είμαι σαν άνθρωπος. Ηθελα τα χρόνια που έζησα στην Ιταλία να τους τα μεταφέρω, και από εκεί και πέρα ο καθένας να διαβεί τον δρόμο που νομίζει καλύτερα. Ο δρόμος είναι ένας. Τον έχω κάνει οκτώ χρόνια στον Ολυμπιακό και σχεδόν έξι χρόνια στο Καμπιονάτο. Στην Ιταλία δεν έχει σημασία αν είσαι στη Μίλαν, στη Ρόμα ή στη Σιένα. Οταν είσαι στη Serie A το επίπεδο είναι υψηλότατο».

Ησασταν ο τελευταίος άνθρωπος που περίμενε να ακούσει ο κόσμος του Πανιωνίου…

«Το μοντέλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δείχνει ότι οι ευρωπαϊκές ομάδες εμπιστεύονται νέους προπονητές. Η Μπαρτσελόνα αυτό έκανε με τον Πέπε Γκουαρντιόλα, το ίδιο συμβαίνει σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσέλσι και αλλού. Προτιμούν οι προπονητές να είναι νέοι, κοντά στον ποδοσφαιριστή, να διαθέτουν νέες αντιλήψεις, χωρίς αυτό να ακυρώνει ή να μειώνει τους παλιότερους συναδέλφους. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και θα αλλάζει σε καθημερινή βάση».

Το ότι καλείστε να κολυμπήσετε απευθείας στα βαθιά δεν σας γεμίζει επιπλέον άγχος;

«Οχι βέβαια. Ισα ίσα που ήθελα κατευθείαν Super League και όχι μικρότερη κατηγορία! Οπως δεν ήθελα να δουλέψω με μικρούς, την U-20. Οι αντιλήψεις που έχω για το ποδόσφαιρο δεν είναι ούτε για μικρούς ούτε για Football League και Football League 2! Αυτή τη στιγμή…».

Γυμναστής τερματοφυλάκων σας πέρασε από το μυαλό;

«Ποτέ! Δεν θέλω καν να ασχοληθώ με τερματοφύλακες! Λατρεύω το ποδόσφαιρο συνολικά. Νομίζω ότι πολύ γρήγορα βρήκα την απάντηση στο τι θέλω να κάνω. Οπως ήξερα ότι θέλω να γίνω τερματοφύλακας από πάρα πολύ μικρός, έτσι συνειδητοποίησα ότι θέλω να γίνω και προπονητής».

Πότε συνέβη αυτό;

«Το είχα χρόνια στο μυαλό μου. Από την Ιταλία και μετέπειτα. Είτε έπαιζα ως βασικός είτε ως αναπληρωματικός. Δεν είχα τέτοια προβλήματα. Συνέχεια ρωτούσα “γιατί αυτό;”, “γιατί εκείνο;”, έγραφα τις προπονήσεις, τα πάντα».

Φοβάστε μην «καείτε» ως προπονητής;

«Κατ’ αρχάς ο φόβος γεννάει τους γενναίους! Τι εννοώ; Αν είναι κάτι απλό που δεν το φοβάσαι, πολύ εύκολα το κάνεις. Αν το φοβάσαι και το κάνεις, είσαι γενναίος. Αλλά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωσή μου. Δεν φοβάμαι τίποτα, ελπίζω σε πολλά. Δηλαδή, αν ο Νίκος Καζαντζάκης ήθελε να γράψουν στον τάφο του “δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος”, εμένα για το συγκεκριμένο ισχύει “δεν φοβάμαι τίποτα, ελπίζω σε πολλά”».

Πόσες μεταγραφές θα γίνουν ακόμη;

«Αλλη μία, στην παρούσα φάση. Ενας σέντερ φορ για να πλαισιώσει τον Χρήστο Αραβίδη στην επίθεση. Και έτσι θα πορευθούμε μέχρι τα φιλικά του Αυγούστου, και εκεί θα δούμε τι ανάγκες θα προκύψουν».

Ολόκληρη η δισέλιδη συνέντευξη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στο σημερινό (08/07) φύλλο της SportDay…

Κοουτς, τι συστημα σας αρεσει, πχ 4-3-3, 3-5-2, 4-4-2, 5-3-2, 4-1-5-1, λεω τωρα ο ασχετος

Οποιος μπορέσει να βγάλει άκρη από το σκανάρισμα που έκανα μαγκιά του! Η σειρά παει με την αρίθμηση των αρχείων.

:sunglasses: :stuck_out_tongue: :smiley:

ηκηφαηφλ ηαξλρκηαλκφη ληαφλη αφ

Και σε jpg μορφή γιατί δεν ξέρω πιο από τα δυο δουλευει καλύτερα.

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΒΥΣΣΟΣ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

Αρχισαμε; τον Γιαννιωτα ,δανεικο λεει απο τον γαυρο’’
Κανεναν πιο κοντο για σεντερ φορ δεν εχουμε;;

Τον Ριζο να πουμε’‘’‘’

Αντε οι μαλακιες αρχισανε Θειο’’

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου και αναφέρθηκε στα κριτήρια με τα οποία επέλεξε την αποστολή της ομάδας για την προετοιμασία της, αλλά και τη φιλοσοφία του.

-Με ποια κριτήρια επιλέξατε την αποστολή της ομάδας;
«Ηταν ξεκάθαρο από την αρχή το που θα βασιστούμε και πάνω σε τι πράγματα θα χτίσουμε. Την αποστολή ακολούθησαν όλα τα παιδιά που είναι δοσμένα ψυχή τε και σώματι στην ομάδα.
Ο Γιάννης Σιδεράκης σωματικά δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί άμεσα στις απαιτήσεις της ομάδας και γι αυτό θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα.

Επίσης ο Ακίμ Ομο δεν έδειξε συγκεντρωμένος στην ομάδα και επιθυμεί διακαώς κάτι άλλο, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου.
Τέλος ο Δημήτρης Πετκάκης, για τον οποίο οφείλω να πω ότι από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ήταν άψογος στις υποχρεώσεις του, είχε μία καλή οικονομική πρόταση και ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή πως στην ομάδα θα μείνει όποιος το επιθυμεί 101%.

Γενικότερα θα πρέπει να μάθουν όλα τα παιδιά να μ ην συγχέουν τα όποια οικονομικά προβλήματα μπορεί να έχει μία ομάδα, με το μέγεθος της φανέλας της και την ιστορία της. Οποιος το θεωρεί μεγάλη τιμή για να αγωνίζεται στον ιστορικό αυτό σύλλογο και το αποδεικνύει έμπρακτα θα παραμείνει.

-Στην αποστολή βρίσκονται δύο νέα παιδιά. Ο Χρήστος Αραβίδης και ο Πάρις Ανδράλας.
«Αντιπροσωπεύουν αυτό ακριβώς που είπαμε πιο πάνω. Οσοι από το χώρο του ποδοσφαίρου γνωρίζουν τα δύο παιδιά, ξέρουν ότι μιλάμε για δύο απόλυτους επαγγελματίες και ιδανικούς χαρακτήρες, που θα βοηθήσουν να ωριμάσουν πολύ πιο γρήγορα τα δικά μας νέα παιδιά.

Σύμφωνα λοιπόν με το απόλυτα ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο που έχουμε σε συνδυασμό με το μπάτζετ μας, ήταν οι καλύτερες επιλογές. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλει.

-Μετά τις δύο αυτές προσθήκες, απομένει μόνο μία θέση κενή για την απόκτηση παίκτη άνω των 24 ετών.
«Θα κινηθούμε για την απόκτηση επιθετικού και θα δείξουμε όση υπομονή χρειαστεί για να βρούμε αυτό που θέλουμε».

-Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος και βγήκε το πρόγραμμα των αγώνων του Πανιωνίου.
«Ποτέ στην καριέρα μου δεν με ενδιέφερε η σειρά των αγώνων, καθώς στο πρωτάθλημα όλοι θα παίξουν με όλους. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παρουσιαστεί έτοιμος ο Πανιώνιος για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος».

-Τέλος θα ήθελα ένα σχόλιο για την Εθνική Νέων και την συμμετοχή της στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
«Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά και τους προπονητές τους, γιατί απέδειξαν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μέλλον και μπορεί να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, σημασία έχει η προσπάθεια και αυτή ήταν εξαιρετική».

Ρε Μήτσο …

Όχι άλλο κάρβουνο …

Έλεος !!!

(οεο)

Δημητριε ως την ωρα - ντε πουα!

Δε μου λες κυριε Προπονηταρα’‘‘Που τους βρηκες αυτους τους παικταραδες για τον Πανιωνιο;;Περιστεριδης’
Καλαιτζιδης’
Αραβιδης’
Ανδραλας’
Γιαννουλης’
Γιαννοπουλος’’
δεν ξερω αυτον τον Λαμπροπουλο’'Τελος παντων καποιος ,εαν και οποτε βγει,…ο Πανιωνιος θα ειναι α εθνικη;;;Ερωτη
Που πας ρε ..Καραμητρο;;;Δημητρακη;;Ποσα πειραματα θα δεχθει ενας Πανιωνιος …για να πετυχεις εσυ τους σκοπους σου;;;; Ημαρτον ρε ‘’'μα ολοι συμφωνουν απο την διοικηση για τους παικτες αυτους;; Κι εσεις ΒΡΟΥΤΟΙ;;;; θειο

μπα-μπα-μπα’‘‘αρχισε και ο Δημητρακης [ΕΛΕ] να διαβαζει το φορουμ του Πανιωνιου’‘Ωραια ,φιλε μου και θελεις να αφησουμε στην ησυχια τους ,τουςπαικτες και την ομαδα’‘Ενταξει ‘‘Ομως μονος σου το ειπες οτι ειναι απληρωτοι ηρωες που ηρθαν για να παιξουν στο συλλογο μας’‘Ερωτηση’’ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ; ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ;;
Και θελεις…και αξιοπρεπεια ετσι;
Και οι φαπες με αξιοπρεπεια θα πεσουν’’’
Προσεχε λοιπον …μην γινουμε καφενειο’’ θειο