Dejan Milovanović

Τι θα γινει με τον Μιλοβανοβιτς ρε παιδες;;Θα μεινει η θα φυγει τις γιορτες;τι συμβολαιο εχει;Τον πιστευει ο Μαντζιος ; ρε γαμω το ,που φαινεται πολυ παραξενο,να ειναι τοσο παλτο’''τι παιζεται ρε μαγκες; θειο

Ακομα εδω εισαι εσυ;

Καλα τι θα γινει μ’αυτον’‘‘Που τραυματιζεται ρε χωρις να παιζει;;Οταν …ανοιγει φυλλο για τις χυλοπιτες;;τι διαλο ..βαρυστομαχιασε;;;; ποιος κοροιδευει ποιον’’'θειο

αντε να αρχιζει να πακεταρει καμια βαλιτσα

Από περιέργεια - αυτός έφυγε ή προπονείται ακόμα?

Φαντασματακι ???

Τυπου Σμογιε ???

ti partali einai autos re?

Κατι του ειπανε χθες …και κατι εταξε ο Μιλοβανοβιτς ‘’‘’‘’‘’‘’‘Λετε να εχουμε κανα φαινομενο στην Κρητη;;;Οχι ΟΥΦΟ φυσικα ,αλλα καποιο κερδος ρε παιδια’''Ειναι δυνατον να εχουμε ακομα τετοια μεγαλα συμβολαια στην ομαδα,και να μην παιζουν η να μην δοκιμαζονται;;Δηλαδη τοσο αχρηστος ειναι;;Χειροτερος απο τον Φανη μας;Και γιατι πληρωνονται ρε ;;;[και οι δυο ενοω χαχαχαα] Ε δεν παω κι εγω να …υπογραψω;;χααχθειο

‘’‘‘ο μιλοβανοβιτς εχει συμβολαιο για 1 + 1 χρονο .μονο που αν υπαρχει ανανεωση ο πανιωνιος δεν εχει δικαιωμα αλλης μεταγραφης ( μετα απο αραβιδη και ανδραλα) απο τον επισημο πανιωνιο εκυπτε εστω και ανεπισημα οτι ο μιλο εχει διετες συμβολαιο και δεν τιθεται θεμα .θα δειξει στην πορεια’΄’’’

απο σπορτντα’ι’ 27/7

Νομίζω ο Ανδράλας δεν έχει υπογράψει και ούτε πρόκειται…ήταν υπό δοκιμή,

ευσεβεις ποθοι

Μεταφερθη ξανα στο ‘‘δυναμικο της ομαδας’’ για δεοντολογικους καθαρα λογους..

Εξ πλέιερ. Δυστυχώς δεν έγινε ο νέος Τικιτιτσβίλι.

Δεν έχω καλή επαφή με το θέμα,μου φαίνεται όμως πως βιάζεσαι κάπως.
Ο παππούς Τσικιτσβίλι (γάμα το τριφύλλι) πήρε μπρος στην αρχή του Β΄γύρου κι έπειτα.Μήπως τον θυμάσαι την 3η αγωνιστική πού ήταν τότε?Πουθενά..

Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην αθλητική διαίσθηση του ξενιτεμένου

Ο συμπαθής Τίκι είχε κάτσει ένα χρόνο αν θυμάμαι καλά. Στον Α’ γύρο ήταν πολύ κάτω του μετρίου όπως αυτός ο λεβέντης τώρα. Στον Β’ γύρο ξεκινάει μια σειρά από καταπληκτικές εμφανίσεις που τον καθιερώνουν στην 11άδα.

Στο τέλος του Β΄γύρου μια γυναίκα τα καταστρέφει όλα ως συνήθως: Και συγκεκριμένα η γυναίκα του η οποία ξενερώνει με την Ελλάδα, πέφτει παντόφλα, τον μαζεύει και φεύγουν (κακήν-κακώς).

Ο Γιούγκο είναι ήδη ένα χρόνο ρε Ουτόπια και όσο να έχει προδιαγραφές Τίκι αλλά και ποδοσφαιρικές περγαμηνές, δεν έχει παίξει τίποτα…

Ένα είναι οι προδιαγραφές και οι ικανότητες,ένα άλλο οι περγαμηνές που λες.
Ένα τρίτο που δε λες είναι η διαχείριση που για τέτοιου τύπου παίχτες τέτοιας ηλικίας είναι βασικότατο και απαραίτητο.
Ο Τσίκι βοηθήθηκε καθοριστικά απ’το Λίνεν που τον έφερε,τον ήξερε,τον κράτησε,άντεξε το βάρος της αμφισβήτησης,τον φόρμαρε και την κατάλληλη στιγμή τον ‘‘έβγαλε’’.
Ο Γιούγκο τι έχει για να μην τον φάει η μαρμάγκα?

Θα παω κόντρα στον Δημήτρη και θα πω ότι αν δεν ξανατραυματιστεί θα είναι η φετινή μας έκπληξη!!

Βέβαια, είναι γνωστό ότι δεν φημίζομαι και για την κρίση μου στα αγωνιστικά. Είναι πολλές περισσότερες οι φορές που πέφτω έξω από το να μου βγει αυτό που πίστευα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση Αναστασόπουλου, που τον είχα δει στην προετοιμασία στο Βέλγιο κι έβγαζε μάτια!! Τον “υιοθέτησα” σαν το νέο ταλέντο που θα αναδεικνύαμε αλλά διαψευστηκα (για μια ακόμα φορά). :sunglasses: :confused:

28 είναι παρεπιπτόντως

Τί να πω; Μακάρι να βγει φέτος και να εκσφενδονίσει το Γέρο-Φανη στα βάθη του κυανέρυθρου πάγκου (προς απογοήτευση των Γουνδουλιστών που μέχρι και το κοντρόλ του βρίσκουν καλό οι αθεόφοβοι)! Προς το παρόν είναι νωθρός σε σημείο μεταγραφής στους Κιχώτες. Μπάλα πάντως ξέρει.

υ.γ.: Σε αυτά ο Λίνεν ήταν μανούλα κύριε Πολυσπόρε μας. Εδώ έφερε το Τζιμπούρ στα ίσα του… Ο Ελευθερόπουλος φαίνεται να το παλεύει το θέμα.