Dejan Milovanović

έντιτ: Σε αυτά ο Λίνεν ήταν μανούλα Ουτόπια (και όχι Πολυσπόρε). Συγγνώμη παιδιά αλλά ήταν τόσο δυνατή η ατάκα του Θείο" που πάει το χέρι από μόνο του.

Αγαπητέ κε Χεντ, έχουμε πει και σε παλαιότερη συζήτηση ότι ο Φανούρης αποτελεί τη Λυδία Λίθο των προπονητών.
Εαν μπορεί να τον διαχειριστεί προπονητής τις, τότε είναι καλός προπονητής. Τέλος
Ο Εβάλδιος όχι μόνο τον διαχειρίστηκε, αλλά έφτιαξε και μια εργαλειάρα. Εκτοτε αγνοείται και ο Φανούρης και ο προπονητής.
Οντως ο Ελευθερόπουλος δείχνει να κάνει κάτι επ’ αυτού. Μακάρι. Για όλους. Ακόμη και για τους αντιφανουριστές

Φοβάμαι ότι το εργαλείο Φάνης έχει πλέον σκουριάσει. Ούτε ένα σουτ-τραμπολίνο δεν μπορεί να κάνει πια. Τον περιμένω στον Κιχώτη με προσμονή. Θα αποδειχτεί πολύ χρήσιμος.

Τι εννοείς περιμένεις με προσμονή;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μονο για …βοηθος σε ζαχαροπλαστειο ,κανει πλεον ο Φανης μας’''Μιλησα

Και ενας…καλος βοηθος ζαχαροπλαστειου ,τι ξερει να κανει καλυτερα;
1ον Να ξεσκονιζει τους κουραμπιεδες’‘’
2ον Να χτενιζει τα κανταιφια ‘’ και
3ον Να ..γλυφει τα σιροπια’’ Ξαναμιλησα ''θειο

Δε σου λέω γιατί μετά θα νομίζεις ότι το γράφω για σένα και θα παρεξηγηθείς.

έντιτ: Μη μας κάνεις και καμιά ιντερνετική μήνυση και τρέχουμε φθινοπωριάτικο, τις προάλλες μας είχες αναστατώσει εξόχως…

σεντ φρομ μάι βέρι ολντ πισί κλάιν μάιν (ονδελάιν)

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την εμπάθειά σου. Ειλικρινά. Αλλά δε με αφορά. Δικό σου πρόβλημα.

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/269177-Milobanobits-Gia-panta-sthn-kardia-moy-o-Paniwnios

Μιλοβάνοβιτς: «Για πάντα στην καρδιά μου ο Πανιώνιος»
Συντάκτης: Γιώργος Κυριακόπουλος Δημοσίευση: 14.11.12 11:14

Το… χρονικό ενός προαναγγελθέντος «διαζυγίου» γράφτηκε την Τετάρτη (14/11), καθώς η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ιστορικού. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς, στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Στην συνέχεια, ο Σέρβος μέσος μίλησε στο επίσημο site της ομάδας, υποστηρίζοντας: «Θα έχω για πάντα στη καρδιά μου τον Πανιώνιο. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην ομάδα, όλοι με έκαναν να αισθανθώ σαν να είμαι χρόνια σε αυτή και μου έδειξαν την αγάπη τους.

Ευχαριστώ την διοίκηση, τους προπονητές μου και τον κόσμο. Θα παρακολουθώ πάντα τον Πανιώνιο και σίγουρα θα επιστρέψω στη Νέα Σμύρνη για να δω αγώνες της ομάδας μας. Άλλωστε σκέφτομαι στο μέλλον και την μόνιμη εγκατάσταση της οικογένειάς μου στην Ελλάδα».

Ρε τι του δώσατε να πιεί και ερωτεύτηκε την ομάδα και την χώρα???

Πολλες φορές όταν φεύγει ένας παίκτης από τον ιστορικό σαν αποτυχημένος αναρωτιέμαι μήπως (υπό άλλες συνθήκες) θα μπορούσε να προσφέρει.
Για τον Μιλοβάνοβιτς είμαι σίγουρος οτι ήταν τελείως άχρηστος!

Οταν κυκλοφορήσει το βιβλίο “Α-παντα της ΠΚ” αγόρασέ το και στη σελίδα 1450 και μετά θα υπάρχει ειδικό κεφάλαιο με ρετσέττες.