Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντρέας Λάσνικ. Ο Αυστριακός επιτελικός μέσος (9/11/1983), υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, αναχώρησε για τη Νάουσα, προκειμένου άμεσα να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.
Ο Αντρέας Λάσνικ έχει τεθεί αντιμέτωπος του Πανιωνίου κατά το παρελθόν. Συγκεκριμένα την περίοδο 2007-08 ως παίκτης της Αούστρια Βιέννης, είχε υποδεχτεί τον Ιστορικό στο “Ερνστ Χάπελ” της Αυστριακής πρωτεύουσας στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League. Ο Πανιώνιος είχε επικρατήσει με 1-0 με τέρμα στην εκπνοή του αγώνα.
Εκτός από την Αούστρια Βιέννης έχει αγωνιστεί στην Αυστρία και με τη φανέλα της Ριντ, ενώ έπαιξε στην Γερμανία και την Ααχεν και την Ολλανδία, όπου φόρεσε τις φανέλες των Βίλεμ και Μπρέντα.
Εχει χριστεί μια φορά διεθνής με την Εθνική Αυστρίας το 2005 σε φιλικό αγώνα κόντρα στην Αγγλία.
τοιμος να βοηθήσει τον Πανιώνιο δηλώνει o Αντρέας Λάσνικ.
Ο έμπειρος μέσος μίλησε σε αθλητική εφημερίδα για την μεταγραφή του στον Ιστορικό.
Διαβάστε όσα είπε στην Sportday
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αυστριακός άσος:
Για τον τραυματισμό του και για τη θέση που αγωνίζεται: «Οι τραυματισμοί ανήκουν στο παρελθόν και δεν θέλω να τους σκέφτομαι σε ένα νέο μου ξεκίνημα. Είμαι υγιής τώρα. Μπορώ άνετα να παίζω αριστερά, αλλά αισθάνομαι πιο σίγουρος στον άξονα, σε ρόλο επιτελικού μέσου».
Για το γεγονός πως ο Πανιώνιος διαθέτει νεανική ομάδα: «Δεν φοβάμαι να αναλάβω ευθύνες και να γίνω ηγέτης! Δεν με πειράζει να έχω τον έξτρα ρόλο».
Όσα λέει ο Λάζνικ στην προσωπική του ιστοσελίδα:
Μειονεκτήματα: «Δεν αποτελεί μυστικό ότι δεν είμαι και ο καλύτερος στα ανασταλτικά καθήκοντα. Παίζω, όμως, σε μια θέση που πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στο επιθετικό κομμάτι. Εκεί μπορώ να κάνω τη διαφορά».
Για την ειδικότητά του στις εκτελέσεις φάουλ: «Αμφιβάλλω αν τα χτυπήματα φάουλ θα ήταν τόσο καλά εφόσον δεν ξόδευα ώρες εξάσκησης. Το να παίζω ποδόσφαιρο το βλέπω ως τεράστια ευκαιρία να δω καινούργια μέρη, να γνωρίσω νέες κουλτούρες και ενδιαφέροντες ανθρώπους».
Μια ερώτηση για το αν έχει άγχος που θα φορέσει το 20 μετά από τον μεγάλο αρχηγό Φανούρη Γουνδουλάκη δεν του κάναμε;
Χαίρομαι αν ισχύει αυτό για τα καλά φάουλ, να έχουμε κάποιον και για τα κόρνερ να εκμεταλλευτούμε και τους ψηλούς μπροστά (επιθετικούς και κεντρικούς αμυντικούς).
Εγώ τον βλέπω από island άρωμα φρατζελικο κτλ … Πολύ ταξίδιαρης ο μικρός…
Εάν θέλει να μάθει τον πολιτισμό της Ελλάδας… Όχι φάουλ δεν θα χτυπήσει ούτε απο την βάρη απέξω από τα βλάχικα δεν θα περάσει…
Η ιστορία “λέει” πως παίχτης που τις 4-5 πρώτες μέρες στην ομάδα έχει δώσει 1456 συνεντεύξεις στις οποίες λέει γραφικότητες του στυλ “θα γίνω ηγέτης” , “ψηλά με τον Πανιώνιο” κλπ , δεν παίζει πάνω από 200 λεπτά πριν τραυματιστεί ή κάνει προσφυγή..
η φωτό τραβήχτηκε στα πανηγύρια μπροστά στην 3.
είναι απο τις μαλακίες-ρουφιανιές των social media αφού μια προσωπική φωτό που αναρτήθηκε σ ενα λογαριασμό έκανε το γύρο των σαιτ σε χρόνο μηδεν..
προσοχή στην παε γιατί βρωμαει τιμωρία
κατα τ αλλα (μεχρι να κάνει προσφυγή) πουλέν ο Αντρίκος
Η μεγαλύτερη διαφορά του φετινου 20 με το περσινό είναι πως όταν διώξαμε τον Φανούρη έπρεπε απλώς να αποσύρουμε τη φανέλα του, ενώ τούτον εδώ πρέπει να τον αποσύρουμε ολόκληρο. Καθόλου τυχαίο πως δεν είχε παίξει ούτε ένα 90λεπτο τα προηγούμενα 2,5 χρόνια. Αν δεν είχαμε και τον Κλαούντιο τον Ριβέιρο, θα ήταν ακλόνητο φαβορι για την πρώτη χειμερινή προσφυγή.
Βιαζεσαι για τον Λασνικ…
Για τον Ριβειρο το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι πολυ σημαντικη η βοηθεια του στην μεχρι τωρα πορεια της ομαδας …
Περα απο την πλακα, μέχρι στιγμης η μοναδικη μεταγραφη που δειχνει να πιανει απο τις ΤΡΕΙΣ που δικαιουμασταν να κανουμε , ειναι ο Μενδρινος!