Αντρέας Λάσνικ

Εγω παντως αυτον θα τον ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΩ’‘‘Να ειστε σιγουροι…δεν ειναι τοσο ασχετος οσο εδειξε χθες[ηταν ολη η ομαδα εκτος ελεγχου] ,φυσικα δεν τον πολυνοιαζει τι θα πει Πανιωνιος…ομως ενα αγριεματακι θα το ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ’’''Συντομως Μιλησα :sunglasses:

Άνευρος και soft. Φοβάμαι πως αυτά δεν βελτιώνονται.

Mια χαρα ειναι ο παικτης και μαρκαρει και προσπαθει να προσαρμοστει. Θα βελτιωνεται αγωνα με αγωνα.

Δεν νομίζω ότι είναι ούτε άνευρος, ούτε soft. Εμφανώς ντεφορμέ είναι και έχει και λίγο καραγκουνίτιδα που καλό είναι να του την περιορίσουν. Δεν έχω χάσει ακόμα τις ελπίδες μου γι’αυτόν.

Φαουλ σεντρα πεναλντυ γκοαλ…

Εισαι ανεβρος…

οι μεγάλοι παίκτες κάνουν την διαφορά με μια κίνηση
έτσι ήταν το 20, έτσι και καλύτερα θα είσαι εσύ παικταρά μου

Για δέκα λεπτά, άντε για 12…και να 'ναι καλά ο αμυντικός του Εργοτέλη που πήρε τον Λαμπρόπουλο παραμάζεμα. Μακάρι να βελτιωθεί, αλλά δεν το πολυπιστεύω. Έχει την ανύπαρκτη δύναμη του Γουνδουλάκη χωρίς την αντοχή του.

Ρε παιδια …μην εισαστε νεκροθαφτες’‘Τον ανθρωπο Λασνικ τον ειδαμε 2.5 φορες,και τον θαψαμε’‘Τον αλλο μαλακα 10 χρονια για να καταλαβουμε κατι’‘’‘’‘’‘’'ΗΜΑΡΤΟΝ

Ισως ειναι ενα λαχειο…αφηστε το να κληρωσει παναθεμα το’‘’‘’‘’‘’'ΜΙΛΗΣΑ

so far so true…

Η ανησυχία στον Πανιώνιο είναι πολύ μεγάλη για την κατάσταση του Λάζνικ.

Ο άσος των κυανέρυθρων αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση της ομάδας με ενοχλήσεις στους μύες.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ έκαναν λόγο για ελαφρά θλάση στον τετρακέφαλο!

Η κατάσταση του Αυστριακού θα επανεκτιμηθεί σήμερα από τον Δάρα μετά από εξετάσεις που θα κάνει.

Αν επαληθευτεί το πρόβλημα, τότε είναι εκτός από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την ίδια στιγμή, τα μαντάτα είναι καλά για έναν άλλο παίκτη. Ο Καμπάνταης άρχισε χθες τρέξιμο και υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει.

Ο 30χρονος επιθετικός μέχρι και προχθές ήταν εκτός πλάνων για το παιχνίδι της Δευτέρας καθώς ταλαιπωρούταν από πυώδη αμυγδαλίτιδα και υψηλό πυρετό.

xaxa!!!

Οι μεγάλες αλήθειες επιβεβαιώνονται!

Στα προηγούμενα δύο ματς η ομάδα είχε παραταχθεί ενισχυμένη με την απουσία σου. Αλλα εσύ, εκτός απο θλιβερός, είσαι
και γκαντέμης. Για τρίτη σερί κωλόφαρδη νίκη το πηγαίναμε, μέχρι που έσυρες (με κόπο ειναι η αλήθειά) τα κουρασμένα
ποδάρια σου μέχρι το κέντρο του γηπέδου για να περάσεις ως αλλαγή. Κρίμα που το ματς δεν έγινε στη Λέσβο, θα ήταν
υπέροχο να προσθέσεις στα ταξιδιωτικά σου απομνημονεύματα και αυτή την όμορφη γωνιά της Μεσογείου. Αλλά μην
στεναχωριέσαι, όμορφε Αυστριακέ περιηγητή, έχουμε Λειβαδιά, Αγρίνιο, Τρίπολη και -πάνω απ’ όλα- τα πανέμορφα Χανιά
μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Μέχρι την προσφυγή σου, εκεί κοντά στα Χριστούγεννα, σκέψου πόσες αναμνήσεις,
πόσες εντυπώσεις και πόσες προτάσεις για ιδανικούς περιπάτους θα έχεις την ευκαιρία να προσθέσεις στον ταξιδιωτικό
οδηγό σου. Για τον Πανιώνιο δεν ξέρω, αλλά ο ΕΟΤ σ’ ευχαριστεί. Live your myth in Greece, mein freund.

Παρα πολυ καλη η εκθεση σου φιλε Μπρεσκα’‘’‘Ομως ,νομιζω ,οτι οι καλλιτερες εντυπωσεις που θα μεινουν στον Λασνικ…ειναι μερικα μπουκετα στη μουρη’‘’‘‘Αυτα δεν ξεχνιουνται ποτε’’’ :angry:

Δεν μπορω να το εξηγεισω αλλιως ο Λασνικ στα βιντεακια που βλέπαμε το καλοκαιρι ειχε βαλει κασκαντερ

Κανε προσφυγη και φυγε ρε ανυπαρκτε Καλτσα της Αυστριας, και παρε μαζι σου και αυτους που σε φερανε τους ΣωτηρωΠανιωνιους…Αιντε γαμω τα σωψυχα σας κολλυριο θελουμε για να σας δουμε Πανιωναρες σωτηρες

Δεδομένο 1.. Ο μοναδικός πλέον που μπορεί να βγάλει μια μπαλιά πάνω απ τα 3 μέτρα..
στη φάση του μπέναλχυ μετα απο πολυ καιρό είδαμε πάσα προε την περιοχή κάθετα..

Δεδομένο 2.. ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!
Και να το έβαζες σχεδόν το ίδιο θα έλεγα! Αν δεν έχεις φάει μπουνιές απ τον Αραβίδη θα ναι μεγάλη μαλακία!
Είσαι στο ματς 1,5 λεπτό και βουτάς την μπάλα ετσιθελικά??

Κλαρινογαμπρέ

«Παίξαμε καλά απέναντι σ’ ένα πολύ καλό αντίπαλο»

Χαρούμενος μετά την λήξη του παιχνιδιού ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ ήταν ο Αντρέας Λάσνικ. Ο ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων» τόνισε ότι έπαιξαν πολύ καλά απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο.

Ο Πανιώνιος πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη και μετά τη λήξη του παιχνιδιού ένας από τους πρωταγωνιστές αυτού, ο Αντρέας Λάσνικ μίλησε στη Nova για την απόδοση της ομάδας του απέναντι σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως χαρακτήρισε τους Θεσσαλονικείς.

«Μπήκαμε πολύ δυνατά και καταφέραμε να σκοράρουμε ένα γρήγορο γκολ. Είχαμε πολύ καλή τακτική και πήραμε μια μεγάλη νίκη», τόνισε αρχικά ο σκόρερ του ενός από τα δυο τέρματα του Πανιωνίου.

«Στον αθλητισμό πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η εμπιστοσύνη. Τις τελευταίες εβδομάδες νιώθω πως έχω την εμπιστοσύνη και της ομάδας και του προπονητή και αυτό με βοηθάει να κάνω καλύτερες εμφανίσεις», ανέφερε για την παρουσία του στην εντεκάδα στα δυο τελευταία παιχνίδια ο Λάσνικ.

«Το τελευταίο μου γκολ από φάουλ ήταν στην Ολλανδία που σκόραρα πολλές φορές με τον συγκεκριμένο τρόπο. Πρώτη φορά πέτυχα γκολ με φάουλ στην Ελλάδα», συμπλήρωσε ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός των «κυανέρυθρων».

«Δεν είναι μόνο η δική μου εμφάνιση αλλά όλης της ομάδας. Μπορέσαμε και παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Είχαμε διαστήματα που δεν ήμασταν πολύ καλοί όμως κερδίζοντας εμπειρίες θα καταφέρουμε στο μέλλον να έχουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις. Ο προπονητής μας, μας ζήτησε τη νίκη, μας είπε πως παίζουμε στη Νέα Σμύρνη και πως πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», ολοκλήρωσε ο 30χρονος.

http://www.sport-fm.gr/article/lasnik-paiksame-kala-apenadi-s’-ena-polu-kalo-adipalo/745123

Στα λεγακιας δεν θα γίνω. ..
αλλα…
2-0

http://www.sport24.gr/football/omades/Panionios/lasnik_o_paniwnios_deixnei_xarakthra.2603619.html

έγκλημα η μη χρησιμοποίηση του στον 1ο γύρο.. μπορεί να είμαι κ προκατηλημένος με τον μενδρινό γιατί ποτέ δε τον γούσταρα, αλλά πιστεύω οτι οφείλεται κ σ αυτόν.. ευτυχώς ανεβαίνει ο αντρικος κ τον χρειαζόμαστε.. μεγάλη μαγκιά του παναγόπουλου που εναν παιχτη που μετά τη λεωφόρο έπρεπε να τον πετάξει στα αζήτητα, αυτός τον έβαλε βασικό κ κάναμε μεταγραφάρα το γενάρη.. μακάρι να συνεχίσει έτσι

Έλα να αρχίσουν τις κωλοτούμπες οι από πάνω! :stuck_out_tongue: