Αντρεα τρεξε λιγο παλικάρι μου ,προσεξε τις ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ σου,γινε σοβαρός για να φτασεις καπου εαν εχεις στοχους βεβαια και σταματα να εισαι επιπολαιος.Βοηθησε λιγο αυτην την ομαδα και μη την πληγώνεις η ομαδα σε βοηθησε και σε βοηθαει.
Πάγκο. Πάγκο. Πάγκο.
Είστε λάθος όλοι.
Στο 2ο (που ανέβηκε και όλη η ομάδα) ήταν άψογος. Η σέντρα στο γκολ ήταν πάρτο βάλτο. Δεν γίνεται να περιμένουμε από ένα παίκτη να μαρκάρει, να κάνει παιχνίδι και να περνάνε όλα από αυτόν. Και χωρίς κάποιον να τον βοηθάει κάποιος (Ρόβας) Στο τέλος έπαιξε μέχρι και σεντερ μπακ. Στο 1ο τι να κάνει ? Που και σε ποιόν να δώσει την μπάλα?
Πάρτε το χαμπάρι η επίθεσή μας είναι ξεκομμένη, τα πλάγια μπακ σπάνια ανεβαίνουν (κι όποτε ανεβαίνουν κάνουμε φάσεις) και οι μεσοεπιθετικοί σπάνια πατάνε περιοχή.
Ρε Νίκο, τα τελευταία 15 λεπτά έπαιξε που τότε είμασταν όλοι πάνω από τη σέντρα και πιέζαμε. Μέχρι τότε ήταν ανύπαρκτος.
Συμφωνώ απόλυτα για το 1ο, όχι όμως για το 2ο ημίχρονο. Στο 1ο δημιουργικά και επιθετικά ήταν ανύπαρκτη όλη η ομάδα και κατά την προσωπική μου άποψη δεν φταίνε όλοι οι παίκτες γι αυτό. Από αριστερά είχαμε μόνο ένα παίκτη που κάλυπτε όλη την πτέρυγα τον Ρόκα. Και μην ξεχνάμε ότι ο Ρόκας είναι αμυντικό χαφ. Το λέω και πάλι , πετάξαμε στα σκουπίδια ένα ημίχρονο. Εγώ από το 2ο ημίχρονο δεν έχω κανένα παράπονο.
+1
Απο κει και περα αλλες απαιτησεις εχεις απο το Σαμαρη και αλλες απο το Ροβα πχ.
Ειναι δεδομενα κατω απο τα στανταρντς του.
Προφανως πολυ καλη η ενεργεια στο γκολ.
Πά-γκο. Πά-γκο. Πά-γκο.
Θα ελεγα να χαλαρωσουμε λιγο με τον Αντρεα και να δειξουμε υπομονη. Ειναι μια φαση περιεργη στην ατομικη διαδρομη του και στην γενικη κατασταση της ομαδας που εχει δυσκολιες στην ρυθμιση της. Ας μην ειμαστε βιαστικοι ουτε εμεις ουτε αυτος…
o monos poiotikos xaf ths omadas,kai kefalaio melontiko
kai xalia na einai den vgainei
Εμεις να χαλαρωσουμε η ο ιδιος ο Σαμαρης’‘Τελευταια ,αν εχεις προσεξει κυνηγαει ποδια’‘Σιγουρα θελει βοηθεια και υπομονη γιατι δεν παιζει με μυαλο κατω απο πιεση,και θα στοιχισει και σ’αυτον και στην ομαδα.Ηδη οι καρτες του ειναι και πολλες και χαζες’‘‘Ηρεμα ρε αγορι ,χαλας πολλα στην εικονα σου’’ θειο
Εγω αλλα ειδα το σαββατο, ολο το παιχνιδι περναγε απο αφτονε και επιθετικα δεν πηγαμε ασχημα
Θα εβαζα και τον Αμιρη στην κατηγορια αυτη των ποιοτικων μεσων ασχετα αν τωρα καλυπτει την δεξια πτερυγα αμυντικα.
swsto
sta xaf poly kalos kaio o amirhs..dexia xanete ligo
Με λιγα λογια…εξω Ροβας, Γουνδουλακης’‘’‘’‘’‘’’ θειο
αυτο ειναι ρε θειο το απλο γιατι δεν γινεται δεν κατεω, ο ροβας φιλοτιμος αλλα στις μτβσς ακομα και ο ομο (ανεκδοτο αφτο) ειναι καλυτερος. οσο για τον αγιο δεν ξερω παντα λιγος ητανε αλλα οταν επι λινεν εκανε οτι εκανε αυτο ζηταω να το πετυχει ο προποντς αλλα δεν τραβαει
Πρεπει να στηριχθει, τα κανει ολα μονος του.
Για μενα ειναι κεφάλαιο.
Σπι, γελάει ο κόσμος.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Σάμαρη. Ο Ελληνας μέσος θα ανήκει πλέον στο δυναμικό της ομάδας της Νέας Σμύρνης μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015.
Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ο Ανδρέας Σάμαρης δήλωσε στο panionios.gr: “Θέλω να ευχαριστήσω την παρούσα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ για την πρόταση που μου έκανε και την οποία αποδέχτηκα. Πλέον αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως τα επόμενα χρόνια θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.
me poion file mou?
τι λε ρε, τελικά δεν διώχνουμε μόνο?? ![]()
Μπράβο ένθεν κ ένθεν!!!
όπως είπε και ο στρατηγός ο αντρίκος είναι κεφάλαιο για την ομάδα!!