Ανδρέας ΣΑΜΑΡΗΣ
Μεσος
Νουμερο 22 (2010/11)
ΑΣΤΑΘΗΣ ΑΛΛΑ & ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΣ
H πάσα σου χτες στον γκαλίτσιο ήταν μισό γκολ.
μπράβο ανδρέα, οπου πετυχαινεις το αεκ να το σκιζεις…
Με το που είδα τη μπαλιά του, λέω είναι γκολ, αποκλείεται να χαθεί αυτό!
Μπράβο ρε Αντρέα!
Με αυτόν δεν έχω χάσει ακοπμα την ελπίδα μου οτι μπορεί να παίξει και καλύτερα!
Το εχω πει αρκετες φορες οτι Σαμαρης μου δινει την εντυπωση οτι εχει τη στοφα να γινει εξαιρετικος παιχτης. Προς το παρον δειχνει μια ασταθεια στην αποδοση του αλλα αυτο δεν νομιζω οτι ειναι ανεξαρτητο απο την γενικη εικονα της ομαδας. Μου αρεσε επισης παρα πολυ χτες ο τροπος που απαντησε στη συνεντευξη του δημοσιογραφου της Νοβα.
Τι είπε στον δημοσιοκάφρο;
Δεν τα θυμαμαι με ακριβεια για να τα διατυπωσω σωστα και δεν ηταν τοσο το τι οσο ο τροπος που τα ειπε. Παντως απεφυγε να πει σαν τον Γκαλιτσιο οτι παιξαμε καλυτερα κλπ
thank you grog!
Η πάσα του πριν το γκολ είναι όλα τα λεφτά. Μου αρέσει σαν παίκτης από την πρώτη χρονιά. Θέλει όμως δουλειά ακόμα και δεν είναι πολύ μικρός.
εμενα μου αρεσει πολυ οσες φορες τον ειδα πεταγε…το μελλον του πανιωνιου!!
Η πασα του θυμισε Φανουρη στα νειατα του.
Μπραβο μικρε.
![]()
καλοοοοό
έχει κάνει σχολή ο υπερ φανούραρος :d
Ναι την σχολη την ξερω’‘‘Ονομαζεται ,Η ΜΑΛΑΚΥΝΣΙΣ’’‘‘Τα πρωτα μαθηματα,δωρεαν βεβαια ,ειναι τα εξης’’ Μαλακιστητε αφοβα ,το πολυ-πολυ να σας μουτζωσουν’‘‘Αν πεσετε στο χορταρι και δεν μπορειτε να συκωθειτε ,μπηξτε τον στο γκαζον και τριτον ,αν ακουμπιστε την μπαλα,ΑΝ,καντε τον σταυρο σας και γυριστε σπιτι σας’’‘‘ηδη ειστε φτασμενοι παικτες’’‘‘μολις φτασετε σπιτι σας,καντε το απαραιτητο ντουσακι,κοιταχτητε στον καθρεφτη σας ,ποιος ειμαι ρε ο πουστης’’‘και ξαναμαλακιστητε’‘’''θειο
ΠΙΟ ΣΙΓΑ! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΡΕ ΘΕΙΟ"“”“”“”“”“”“”“”“”“”“”“”“”“”"
Καποιος μου ειπε οτι ,παικτης της αεκ εφτυσε τον Σαμαρη’‘’'ΠΟΙΟς;;;;;; ΘΕΙΟ
Ο Δέλλας.Και ο μικρός νόμιζε πως έβρεχε γι’αυτό δεν έγινε θεμα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ !!!
ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο “ΘΕΙΟ” ΛΥΣΣΑΞΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ
φιλε peristeri,ξεχασα να γραψω ,οτι απο την σχολη του φανη,ξεπεταχθηκε και ο ροναλντο,γιαυτο κοιταζεται παντα στον καθρεφτη,οταν τελειωσει το ματσακι παει ντουγρου για την μαλακια του’‘’‘‘μεγαλη σχολη σου λεω’’‘‘αφου περναω απ’εξω και να ρε παιδι μου ,με πιανει μια φαγουρα στο χερι’’‘‘καταλαβαινεις.σου ερχεται να γυρισεις σπιτι σου’’‘‘αλλη φορα δεν ξαναπερναω απο εκει,εχουμε και δουλιες ρε παιδι μου’’‘ολο με την …πατσακλαρα μας θα ασχολουμαστε;;;βλεπεις τον τιτλο και δαιμονιζεσαι[η μαλακινσισ]’‘’‘’‘μαθηματα απο τον βιρτουοζο της απαραμιλης τεχνικης φανη μαλακοπαιχτη,’‘’‘εδω κανεις τον σταυρο σου και δεν ξαναπερνας’‘’'χαχχαθειο
σε αγαπαμε ΑΠΛΑ! ‘’‘’‘’‘’‘’