Ανδρέας Σάμαρης

Μπράβο Αντρέα, σήμερα έδειξες πολλά …
Μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα όμως, συνέχισε την δουλειά.

με τον εργοτελη τον εβλεπα κ ηθελα να σπασω την οθονη..στο ματσακι με τον παοκ ηταν απιστευτος, με αεκ στο λιγο που επαιξε εφτιαξε ενα γκολακι κ χθες εκανε παλι πολυ καλο παιχνιδι..οτι πιο ελπιδοφορο εχουμε αυτη τη στιγμη στην ομαδα..γιατι δυστυχως ο αναστασοπουλος δεν δειχνει να μπορει κ ο κουρντι που με ειχε ενθουσιασει αγνοειται..αα κ ενας αλλος που θα θελα να ξαναδω βρισκεται στη ναυπακτο..

Η εμφάνιση του χθες αφήνει ελπίδες . Αν δουλέψει καιι παραμείνει προσγιομένος , θα κερδίσει την θέση του στην εντεκάδα .

Πολύ καλός χτες ο μικρός.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο μέσος του Πανιωνίου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, στον Γιώργο Χελάκη:

Για την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό: «Είναι επιτυχία το αποτέλεσμα για την ομάδα μας και είναι και πολύτιμος ο βαθμός. Στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, όποια ομάδα παίρνει βαθμούς είναι επιτυχία. Θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε για τη σωτηρία».

Για τις επιτυχίες κόντρα στους “μεγάλους”: «Έχουμε πάρει αποτελέσματα πολύ καλά στον δεύτερο γύρο. Οι ομάδες που έχουμε ακόμα να αντιμετωπίσουμε είναι στα μέτρα μας, αν και με αυτές δεν παίρνουμε βαθμούς όπως με τους μεγάλους. Αυτό εξηγείται, κατά τη γνώμη μου, επειδή σεβόμαστε περισσότερο τις άλλες ομάδες που έρχονται στην έδρα μας».

Για τον Τάκη Λεμονή: «Δείχνουμε πιο ομάδα από τη στιγμή που ήρθε και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Δουλεύουμε σε όλα τα επίπεδα πολύ καλά. Ο Λεμονής έχει βάλει τη δική του δουλειά στην ομάδα».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: «Ο Μήτρογλου έχει βάλει σημαντικά γκολ και ο Γκαλίτσιος έχει βοηθήσει, όπως και ο Σβέρκος. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν και στη συνέχεια τη χρονιάς».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Είναι ίδιοι με αυτούς τη ομάδας. Αν πάει καλά η ομάδα, είμαι κι εγώ καλά. Στόχος μου είναι να κάνω πράγματα με τον Πανιώνιο, να βγούμε Ευρώπη του χρόνου και να κάνουμε και μια καλή πορεία στο Κύπελλο».

Μπράβο Αντρέα, πολύ καλή εμφάνιση σήμερα. Στα τελευταία παιχνίδια όποτε έχεις χρησιμοποιηθεί, τα έχεις πάει καλά.
Μην χαλαρώσεις όμως, συνέχισε τη δουλειά. Πρέπει να αποδείξεις ότι ο Πανιώνιος έχει κάθε λόγο να επενδύσει πάνω σου.

Εχει μια “περιεργη” συρτη ντριπλα καλυπτοντας συγχρονως με το εσωτερικο του ποδιου του το τοπι , που ειχα να την δω πολλα χρονια. Τελευταια φορα απο τον Ντανιελ Μπατιστα.

Και οι καθετες του ομως… λουκουμι!

έβγαλε μάτια χτες ο Ανδρέας…!
άμα του είχαν κάτσει και 2 τελικές θα ήταν άψογος…!

Και να ο αντι-κουμο!
Απιστευτος Σαμαρης εχθες, με ασχημα τελειωματα μεν αλλα τρελο κουβαλημα της μπαλας.
Δεν θελω να τον ξαναδω σε ακρο, μονο κεντρικο χαφ απο δω και μπρος.
Μια τριαδα Σαμαρης, Νταριο, Ομο οχι απλα μου αρκει αλλα με ενθουσιαζει κιολας.

http://www.onsports.gr/Devil-s-Diary/item/159097-Andreas-Samaris

Η μετοχή σας… καλπάζει στο χρηματιστήριο! Ένα ζευγαράκι ματιών από το εξωτερικό, έσκασε μύτη στην «πλατεία» (στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Αστέρα) για να τσεκάρει έναν από τους συμπαίκτες σας και στην πορεία, ξετρελάθηκε με την… αφεντιά σας! Άλλες δύο - τρεις τέτοιες εμφανίσεις και εύκολα πάτε για «μετανάστης». Ακούτε που σας λέμε…

xaxaxaxaxaxaxa !!!

Μέχρι το καλοκαιράκι θα έχουμε υποσκελίσει το έλλειμμα

Εξελιξιμος αλλα προς το παρον ειναι πολυ ασταθης.το ενα παιχνιδι ειναι πααααρα πολυ καλος το επομενο κακος και μετα μετριος.προχθες κατι εγινε μετα το 50’ και πεισμωσε γιαυτο ανεβηκε τοσο πολυ.εχει ταλεντο αλλα θελει δουλεια κυριως στις τελικες προσπαθειες ειτε ειναι πασα ειτε ειναι σουτ γιατι δεν το εχει καθολου…

Αν στο επόμενο παιχνίδι καθήσεις στο κέντρο του γηπέδου κι αμολάς σαϊτα, εγώ τουλάχιστον δεν θα σε παρεξηγήσω. Έτσι να βλέπουν και να καταλαβαίνουν ορισμένοι πως είναι ο καλός παίκτης και πως ο κακός.

Post of the month!

• 1000 - για να μην αρχισω τιποτα χριστοπαναγιες δευτεριάτικα.
    και ποσταρω εδω γιατί δεν θελω να ποσταρω στο thread του υπευθυνου για αυτο το χαλι
    5 βαλεριανες πηρα για να κοιμηθω

έφαγε παρα πολυ ξ’υλο όσο έπαιξε..
μήπως είναι και αυτός ένας λόγος που τον άλλαξε?

μαθε να σουταρεις

καλο θα ηταν να συνελθει λιγο

Η επιπολαιότητα σε όλο της το μεγαλείο!

Δεν θυμάμαι καν πότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδα να παίζει καλά!