7η Αγωνιστική: Πανιώνιος - Άρης

Αιντε γκαβούλιακα και εσυ..

ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ?

Το θέμα είναι ότι οι παίκτες που δέχονται τόσες πιέσεις από τους γαμωμάνατζερ, οι παίκτες που πριν το ματς με τον βάζελο δέχονταν πιέσεις να μη παίξουν, και έπαιξαν χάρη στους Πάνθηρες που έτρεχαν στα ξενοδοχεία, > να βρουν κάποιον ο οποίος θα τους βγάλει τον εγωισμό τους, θα τους κάνει να καταλάβουν που παίζουν και θα τους δείξει ένα γαμημένο πλάνο…
Αυτά!

???για λεγε

Δεν λέω κάτι που είναι μυστικό…
Πολλοί παίκτες πριν απ το ματς με τον βάζελο δεχόντουσαν πιέσεις από τους μάνατζερ τους (προσωπική εκτίμηση και απ τον Κουτλίδη) είτε να προφασιστούν τραυματισμούς είτε να κάνουν προσφυγές..
Αυτό το μετέφεραν σε συζητήσεις και ίδιοι παίκτες..
Με παρέμβαση και περιφρούρηση των Πανθήρων στο ξενοδοχείο πριν το ματς αυτό δεν έγινε, οι παίκτες έπαιξαν και εξ αυτών που ήταν να μην παίξουν ήταν και στους διακριθέντες…
Δυστυχώς είμαστε πολύ καλοί να βγάζουμε αλλα κ αλλα παραέξω αλλα ενέργειες που δείχνουν ότι ειμαστε μια γροθιά όταν πρέπει αποτελούν ταμπου….

Υγ. Φίλος Πανιώνιος που ασχολείται επαγγελματικά με το στοίχημα εδωσε κάτι ωραία screen shots του live score περίπου στο 80ο λεπτό με το σκορ στο 1-1 τον Σκώληκα με 10 και την απόδοση του διπλού να κυμαίνεται από 2,00 και να πέφτει μέχρι 1,80…
Στοίχημα εχω χρόνια να παίξω αλλά αυτά δεν θυμάμαι να γίνονται….

ρε χρήστο να σε ρωτήσω κάτι θέλω
αν έγινε το περιστατικό που λες με το βαζελο γιατί το αναφέρεις εναμισι μήνα αργότερα;
για να λες τέτοια πράγματα πάει να πει ότι είσαι σίγουρος γι’αυτά.
πες βρε άνθρωπε από νωρίς. πες τα να μάθουμε κι εμείς τι γίνεται. κι αυτός ο κουτλίδης που αναφέρεις είναι ακόμα στον πανιώνιο;
ενώ υπάρχουν τέτοια στοιχεία ;
και κατι ακόμα
αν ξέρεις και ποιοί ήταν οι παίχτες γραψε ονοματα. να φάνε το κράξιμο και στην τελική αμα δε γουστάρουν να παίζουν για τον πανιώνιο να φύγουν από τώρα να μας μείνουν και τα λεφτά από τα συμβόλαιά τους.
όσο γι’αυτό που γράφεις με το στοιχημα επειδή είμαι ασχετος λέω το εξής:
αν το δώσαμε το ματσάκι ελπίζω να πήραμε τουλάχιστον ένα 30αρι χιλιάρικα γιατί αλλιώς θα είναι ξεφτίλα. αν τώρα σκάσει και διπλό στα γιαννενα τότε είμαστε μαι χαρά

Αυτά τα μαντικά , που γίνονται πάντα μετά το παιχνίδι. Γιατλί δεν λεπαιξες και εσύ αντί να τραβιέσαι με ένα μισθό;
Αμάν όλα στημένα είναι. Αν είχατε δει Άρη θα γνωρίζατε οτι κάνει περισσότερες φάσεις απο τον Πανιώνιο αλλά δεν είχε τύχη.
Ένας άθλιος Πανιώνιος έχασε απο έναν συνάθλιο, λίγο λιγότερο , Άρη σε ένα άθλιο γήπεδο με άθλιο καιρό. Όλα άθλια.

Κώστα ξαναλέω ότι δεν αναφέρω κάτι κρυφό, και τότε είχε συζητηθεί…
και δεν ειπα ότι τα παιδία δεν γούσταραν, είπα ότι δέχονταν πιέσεις…

Κώστα νο2.. απαχθάνομαι τον τζόγο εκτός απο κανέναν μουτζούρη..
λέω τι λέγανε όσοι “πρεζάκηδες” είναι κολλημένοι με το λαιβ σκορ