και το ανοίγω αρκετά νωρίς για να σταματήσουμε τη γκρίνια
γιατί πιστεύω στην ομάδα
γιατί είμαστε καλλίτεροι από τα βρωμερά σκουλήκια
γιατί κερδίζουμε και φτάνουμε τους 9 βαθμούς και πάμε για ένα σερι θετικών αποτελεσμάτων
γιατί είμαστε
Η ομάδα πρέπει να δουλέψει από τη μέση και μπροστά και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Ο Άρης με εξαίρεση Τάτο , Αγκάνθο είναι ομάδα Γ εθνικής. Αυτό όμως δε λέει τίποτα , ειδικά αν αυτοί κατέβουν…μουτζαχεντιν και οι δικοί μας όπως με Πανθρακικό.
Ευτυχώς επιστρέφει ο Μητρόπουλος , μακάρι να γυρίσει και ο καλός εαυτός του Κολοβού και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
Έχουμε παίξει και με τους 4 πρώτους. Η συγκομιδή 6 βαθμών για μένα είναι καλή. Το μόνο ανησυχητικό είναι ότι η ζώνη του υποβιβασμού είναι στους 5. Πιστεύω ότι η σωτηρία είναι στους 34, και είναι αυτοί που πρέπει να μαζέψουμε το γρηγορότερο.
Ο Άρης δεν θα κάνει τη πρώτη του νίκη στη Νέα Σμύρνη. Δεν είναι δυνατόν, δηλαδή. Μιλάμε για μια ομάδα που έχει βάλει 2 γκολ σε 6 ματς! Πιστεύω ότι έστω και δύσκολα (1-0), θα κερδίσουμε και θα ανασάνουμε.
Ματς 9ποντο, όχι 6ποντο…
Απ ότι έχω δει μεχρι τώρα και με τα λίγα που κατέχω για το σπορ, παίζουν 2 απ τις χειρώτερες δημιουργικά ομάδας (θα βαζα κ την βέροια)
Ελπίζω να μην παίξουμε σαν Πανιώνιος γιατί σε τετοιες περιπτώσεις ανασταίνουμε τον πεθαμένο…
Γαμήστε τους και… σε φωνάζουν σκουλίκι…
Α καη μην ξεχάσω. .. παντελή παιδί μου εάν θες το ματσακι. .. τρεχαντηρια κ λασνικ στο 75…
Ο Χρηστός π έχει πιο καλη φυσικη κατασταση απο τους παίχτες του αρεος…
Κ πολλα γκολ…
Για το μπαρμπανικολα χτυπας την καμπανα?τι εγινε αρχισαμε να κραζουμε?..παμε ρε ολοι μαζι να παρουμε το παιχνιδι…και για να μην παρεξηγηθω εγω εκραζα απο τα φιλικα,οποτε δε δικαιουμαι δια να ομιλω.
Εκτός των άλλων μια νίκη ειδικά με ευρύ σκορ απέναντι στον Άρη , ο οποίος έχει αλλάξει ήδη έναν προπονητή , είναι γερό χτύπημα κι ας είναι νωρίς. Δε “σηκώνεσαι” εύκολα με καμία νίκη στις 7 πρώτες αγνωιστικές.