Το οτι η ομάδα δεν έχει δημιουργεια το ξέρουμε…
Με ένα στραβο αποτέλεσμανα σημερα δεν σημαινει
Οτι πρέπει να αρχίσουμε τις αποχώρησεις…
Ας περιμένουμε μεχρι τον Νοέμβριο και βλέπουμε…
Το πρωτάθλημα σήμερα ξεκινάει για μας…
Το πρωτάθλημα όντως ξεκινούσε σήμερα και ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο.
Μέχρι τώρα υπήρχε η δικαιολογία του προγράμματος. Σήμερα, όμως;
Ας μας πουν εκείνοι που είχαν εικόνα από το ματς, γιατί δεν μας βλέπω καθόλου καλά…
Ευτυχώς που έρχεται διακοπή! Μπας και δουλέψει ο τύπος λίγο σε όλα αυτά που θα έπρεπε να έχουν δουλευτεί εβδομάδες τώρα!
Αν το ματς δεν ήταν στημένο δυστυχώς είμαστε με διαφορά η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας…
Απλά ο σκώληκας σήμερα μας ξεφτίλισε
Απίστευτη ντροπη και οργή απ αυτό που είδα σήμερα…
Πραγματικά αν δηλώνει Πανιώνιος ο Παντέλης τώρα πρέπει να έχει παραιτηθεί
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/7hagwnistiki/paniwnios-arhs-1-2.2442548.html Μαλακας αιωνιος’‘’’ ![]()
Η ομάδα στο Α’ ημίχρονο δεν βλεπόταν για μένα
και από την στιγμή που φάγαμε το γκολ ήρθε και η κόκκινη
και δεν αντιδράσαμε καθόλου…
Αγωνιστικά οι περισσότεροι παίχτες σήμερα κάτω του μετρίου…
Πάντως έχουμε καλή παράδοση στο να ανασταίνουμε νεκρούς…
Τεράστιο χάλι… Δεν αξίζει να κάνεις ατομική κριτική όταν ομαδικά είναι τόσο μεγάλο το χάλι. Μόνο για τον Καμπάνταη θέλω να πω , ότι πρώτη φορά νομίζω ότι βλέπω παίχτη να βάζει γκολ και η συνολική του απόδοση να είναι για 1 στα 10.
Δεν ξέρω τι φταίει αλλά δε βλεπόμαστε.
Ο Κολοβός νομίζω ότι την επόμενη πάσα στην καριέρα του θα τη δώσει το καλοκαίρι στην προετοιμασία του γαύρου.
Δεν ξέρω αν φταίει ο προπονητής. Πιθανώς όχι. Αλλά αν είναι με κάποιο τρόπο να ξυπνήσουν ας παραιτηθεί.
Η ομαδα [συμφωνω κατ’αρχας με τον απο πανω],δεν εχει βρει ρυθμο τωρα τοσες αγωνιστικες’‘Αρα αλλαγη ροστερ [παρ’ολο που το ειχε αναγγειλει και ο Παντελης ,δεν εγινε]Δεν ξερω ποιος φτιαχνει την 11αδα .Παντως μερικοι παικτες ,ενω εχουν παρει τις ευκαιριες τους ειναι καθε Κυριακη χειροτεροι’‘Μα καλα δεν το βλεπουν οι προπονηταδες; Γιατι προτιμουνται παικτες που δεν εχουν καμια μα καμια προτοβουλια και θεληση ,και εχουν καπαρωσει την οποια θεση τους χωρις καποιον συναγωνισμο απο τον παγκο,αρα και αδιαφορια ‘’‘Μεγιστη αδιαφορια και κακοποιηση των ΟΦΘΑΛΜΩΝ μας’‘Μεχρι ποτε;;;Εμεις παντα θα πληρωνουμε το μαρμαρο;;;Δηλαδη τι θελουν,να διαλυσουμε οτι με κοπο εχουμε Ανεχτει τοσα χρονια;;;Ετσι με μια μονοκονδυλια ξεγραφουμε το οτι ειμαστε ακομα μαζι τους;;Για ξυπνηστε κωλοπαιδα γιατι θα πλακωσει το αγχος σε ολους μας …με κακο φυσικα αποτελεσμα’’''Να μην γινει αυτο το παιχνιδι ..η αρχη της φαγωμαρας μεταξυ μας ''Ημαρτον ![]()
Είναι φανερό και στους μη γνώστες του αθλήματος ότι η ομάδα δεν μπορεί. Και δεν μπορεί, γιατί υπό τις παρούσες συνθήκες, μόνο …αυτό μπορεί. Είναι βέβαια νωρίς ακόμα για πανικούς, απολύσεις/παραιτήσεις και κομπιουτεράκια, αλλά φαίνεται πώς κάποιοι ακόμα απολαμβάνουν την δόξα του πλασματικού 3-0 με τους βάζελους. Στην συνείδηση του φίλαθλου κόσμου, αποτελέσματα/εμφανίσεις όπως το σημερινό, μας τοποθετούν σιγά-σιγά στην σφαίρα των αδυνάτων άρα και υποψηφίων πρός …φούντο . Μεγάλο ρόλο θα παίξει η διατήρηση της ψυχολογίας (όλων μας) σε κάπως θετικά επίπεδα. Αλλά κι από την άλλη, περίεργη (για να μην πω κακή) εντύπωση μου έκανε το ότι ένας από τους παίκτες μας έκανε σχόλιο ότι ως ομάδα παίξαμε καλύτερα από τον Άρη, δηλαδή τι εννοεί ο ποιητής ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα; Για τον Παντέλη δεν έχω να προσθέσω τίποτα τα έχετε πει όλα εσείς, απλά έχουμε έναν προπονητή που είναι …αυτός που είναι. Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα (μεγαλύτερο budget/καλύτερο roster) πιθανότατα ο συγκεκριμένος να αρκούσε. Τώρα όμως η “βάρκα μπάζει από παντού”, τα στραβά είναι περισσότερα από τα σωστά, δεν φταίει δηλ. μόνο ένα πράγμα οπότε το αλλάζουμε και πάμε αυτομάτως καλύτερα. Ένα σωστό που είπε ο Αραβίδης είναι ότι “η ευθύνη είναι συνολική”. Ας κάτσουν λοιπόν όλοι κάτω να βρουν τι φταίει και ας το διορθώσουν. Απαιτείται όμως συνεχής επαγρύπνηση εκ μέρους των (όποιων) “υπευθύνων”.
Εχουμε έναν παίκτη που λέγεται Μαρουκάκης και δεν μπαίνει ούτε στους 18. Ο Λάσνικ είναι αλλαγή στο 70 με τον ‘Αρη που σέρνεται. Ο Κολοβός δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον Ντούνη (που συνυπήρχαν στην Κ-20 κυριλέ). Παίζουμε με 2 κόφτες καταστροφείς μπροστά από τα σέντερ μπακ. Εφ’ όσον οι παίκτες είναι έντεκα, τι κάνεις ρε Παντελή άμα φας γκολ? Πώς το σκέφτεσαι ρε γίγαντα? Οι άλλοι είναι δέκα ρε βαγγελάκη. Ντροπή σου κύριε Παντελή και γαμώ και το παρελθόν σου με τα στημένα. Όσο και Πανιώνιος να είσαι κυρ παντελή, το παιδί μου σήμερα έκλαιγε. Ντροπή σου, εσύ και η ανικανότητα της ομάδας μας να εμπνεύσει νέους οπαδούς
[video=youtube;X07YPVZuPmY]http://www.youtube.com/watch?v=X07YPVZuPmY[/video]
Ειμαστε μια απο τις χειρωτερες ομαδες της κατηγοριας, παιζουμε αποκρουστικο ποδοσφαιρο, δεν εχουμε υλικο, δεν εχουμε προπονητη, δεν εχουμε καμια οικονομικη δυνατοτητα, ο κοσμος δεν υπαρχει και δεν παταει στο γηπεδο, ειμαστε μακραν οι πρωτοι για φουντο και δυστυχως μας πηραν χαμπαρι και οι πεθαμενοι, θα συνεχισουμε με ταμπουρι πισω και καμια κοντρα για γκολ, αλλα οσο και να ελπιζουμε δεν βλεπω να υπαρχουν λυσεις και σωτηρεια
δε μπορώ να καταλάβω γιατί αφήσαμε εχτές ένα ολόκληρο ημίχρονο να περάσει έτσι χωρίς να κάνουμε μια μα μια ευκαιρία
τέλος πάντων το χάσαμε το παιχνιδάκι και πάμε για άλλα
αυτήν την ομάδα έχουμε με αυτούς πρέπει να πορευτούμε. αλλά συμφωνώ με τον αραβίδη. φταίνε όλοι. και για μένα λίγο περισσότερο οι παίχτες. δεν παίζει ο προπονητής και ούτε θα τους μάθει τώρα μπάλα. αυτούς έβαλε και αυτοί πρέπει να σκυλιάσουν και παίξουν για να κερδίσουν κάθε παιχνίδι που έρχεται.
είναι νωρίς ακόμα για κινήσεις πανικού αλλά θα πρέπει όλοι να ξυπνήσουν και δώσουν ότι έχουν από εδώ και πέρα
Εχεις μια ομαδα , την οποια την αποδυναμωνεις, μετα την ξαναποδυναμωνεις , μετα το ιδιο , και το ιδιο κτλ…
Που περιμενετε να φτασει ?
30 παικτες ροστερ εχουμε και δεν εχουμε μια σοβαρη 11αδα!
Θα μου πειτε, ο αρης εχει καλυτερους απο μας ?
Οχι, αλλα σιγουρα εχει καλυτερους ξενους το οποιο ειναι αρκετο για να μας κερδισει με 10 παικτες!
Εμας οι μεταγραφες μας ποιες ειναι ?
Ο ανυπαρκτος τρισδιαστατος Ριβειρο και ο Λασνικ που παιζει στην ιδια θεση με την τριτη μας μεταγραφη τον Μενδρινο ?
Φταιει ο προπονητης ?
Φυσικα και φταιει, αλλα κατα τη γνωμη μου εχει τη μικροτερη ευθυνη ! Ειδικα οταν εχει ερθει ενδιαμεσα των μεταγραφων και επειδη ο προκατοχος του παραιτηθηκε 2 φορες…Ο οποιος δηλωνε οτι χρειαζομαστε 2-3 μεταγραφες ενω εμεις οι “φτωχοι” αποκτησαμε μια 11αδα ολοκληρη. Για πολλοστη φορα τα τελευταια χρονια…
Αντε και αλλαξαμε προπονητη.
Τι θα γινει ?
Ξαφνικα θα δειχνουν οι παικτες φιλοτιμο και θα μαθουν να κανουν συνδυασμους?
Διοτι αν το κανουν αυτο, σημαινει οτι μεχρι τωρα επαιζαν επιτηδες ετσι!!
Τα συνηθιζουμε αλλωστε αυτα και στον Πανιωνιο αλλα γενικοτερα στις περισσοτερες ομαδες της χωρας!
Το χθεσινο αποτελεσμα ηταν ντροπη και προσβλητικο για την ομαδα και τους ελαχιστους οπαδους που την ακολουθουν!
Θα μπορουσαμε να μιλαμε για κακη παρενθεση , αν ειχαμε κανει καλυτερες εμφανισεις μεχρι τωρα.
Εξαιρω το ματς με τον βαζελο βεβαια…
Βέβαια και το παιχνίδι με τον βάζελο το έχουμε λιγάκι μεγαλοποιήσει εμείς οι ίδιοι…
Γιατί σε λίγο για το εν λόγω παιχνίδι θα αρχίζω να πιστεύω πολύ στον παράγοντα τύχη…
Εχτες ενας ανυπαρκτως πανιωνιος εφαγε 2 γκολ απο μια ομαδα που ηθελε το δυπλο..
Μγτροπουλος γτπ
Καπανταης βαρεθηκα να ασχολουμε μαζι του…
Λασνικ πολυ καλος με το που μπηκε παρε βαλε μπαλια αλλα δεν το πιστεψε ο γιαννου…
Η απουσια παντιδο φαινεται πολυ…
Ρε τερμα αγορακι μου 2 ιδια γκολ την ιδια μαλακεια κατσε 2 βηματα πισω…
Παντελή κανω κολοτουμπα… ελπιζω την αλλη βδομάδα να μην εισαι στον πάγκο μας…
Δεν γινονται αυτες η αλαγγες…
Αντε σπιτακι σου αγορι μου…
Δεσημω αποδυτηριων χτες. .. διακοπη συμβόλαιου στην λολομπριτζιτα με την κορδελα…
Για γουρι μην ανοιξετε το θρεντ με Γιάννενα. ..
H ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
καθόλου ???
θα το ανοίξω εγώ ρε που άνοιξα και με τον βάζελο και μας άνοιξε ο κώλος!
Όσον φορά το ρόστερ προσωπικά δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι αποδυναμωμένο σε σχέση με πέρυσι.. Τουλάχιστον την αντίστοιχη χρονική στιγμή..
Η διαφορά είναι :
- ο Σπυρόπουλος που αντικαταστάθηκε από Κούρντι, Πάνο, Ζαχαράκη
- ο Ρόβας που αντικαταστάθηκε από Παναγιωτούδη, Μητρόπουλο, Ριβέρο κ.ο.κ
- ο Φανούρης που πέρυσι τετοια εποχή τον έβριζαν μέχρι και τα σημαιάκια του κόρνερ.
- ο Κουλοχέρης (χαχα) που αντικαταστάθηκε απ τον Αυλωνίτη
- ο Σάμαρης και ο Ρόκας που τέτοια εποχη πέρυσι ΔΕΝ έπαιζαν
Αντίθετα παιδιά που πέρυσι έμοιαζαν «βιονικά» με τις αντοχές τους και τις επιδόσεις τους, φέτος λες ότι πρέπει να έχουν μέσον για να παίζουν όπως π.χ ο Κούρος..
Παιδιά που πλέον έχουν γεμάτες σεζόν και δεν είναι πρωτόβγαλτα στη Σούπερ Λιγκ δεν έχουν μπορούν να δώσουν μια πάσα στα δυο μέτρα.
Τυπικά λοιπόν και έτσι επιβάλει η λογική, αυτό το ρόστερ σε σχέση με πέρυσι έπρεπε να παρουσιάσει αν όχι κάτι καλύτερο κάτι πιο ομοιογενές κάτι πιο έμπειρο.
Το πρόβλημα είναι όμως το εξής απλό σ αυτό το συνονθύλευμα…
Ο τρόπος με τον οποίο αγωνιζόμαστε σου δίνει την σιγουριά ότι… θα το φας!!
Μένει ο Ρούλης με 10 και έχει αγωνιστικό πλάνο σε πιέζει, σου βγάζει 2 φάσεις για γκολ και συ απλά κοιτάς με γιόμες να τροφοδοτήσεις τον καημένο τον Καμπάνταη ή να περάσει ο Αραβίδης 8 παίκτες…
Αυτό παιζεις 7 αγώνες..
Και όχι με τον Βάζελο ΔΕΝ είχαμε καλή εμφάνιση.. υπερβολικά τυχερή είχαμε και το λέγαμε και τότε
7 ματς παίζουμε , μαζί με τον Αρη και τον Βάζελο των 4 πρωτων αγωνιστικων, το χειρότερο ποδόσφαιρο Α,Β εθνικής και πρέπει να αισθανόμαστε και τυχεροι απ την μέχρι τώρα συγκομιδή γιατί τα τρία Χ με Οφη, Πανθραξ, Εργοτέλη ήταν καθαρή τύχη!
Και Χ να παίρναμε χθες τύχη θα ήταν βάση της εικόνας του αγώνα.
Περυσι λοιπόν ακόμα και μετά την ξεσυγυρισμένη 3άρα απ την Λειβαδιά λέγαμε ότι η ομάδα έχει πλάνο, προσπαθεί και θα φτιάξει..
Ο Παναγόπουλος που σαν προπονητής μας έσωσε δύο χρονιές (ξέρω μια χαρα τι λέω) παραιτήθηκε για πολύ συγκεκριμένους λόγους και είχε απόλυτο δίκιο μιας και αδειάστηκε επανειλημμένως..
Το θέμα είναι ότι οι παίκτες που δέχονται τόσες πιέσεις από τους γαμωμάνατζερ, οι παίκτες που πριν το ματς με τον βάζελο δέχονταν πιέσεις να μη παίξουν, και έπαιξαν χάρη στους Πάνθηρες που έτρεχαν στα ξενοδοχεία, να βρουν κάποιον ο οποίος θα τους βγάλει τον εγωισμό τους, θα τους κάνει να καταλάβουν που παίζουν και θα τους δείξει ένα γαμημένο πλάνο…
Αυτά!
Καλα αυτα που λες αλλα οταν δεν σε εμπνέει ο προπονητης να μασας σιδερα
Τοτε πρέπει να απωχωρηση ικιοθελος…
Το ματς με το βαζελο κ τα 2 επομενα χ τα πηρες εξετιας στην εμπνευση των παιχτων σου και οχι λογο προπονητη…