5η Αγωνιστική: Πανιώνιος - ΑΕΚ

Σαφως και δεν πρεπει να εφυσηχασουμε και αυτα περι υπερβασεων που δειλα δειλα αρχισαν να ακουγονται μου προκαλουν ανατριχιλα…

Παντως αυτο που μας ποναγε τοσα χρονια αν το σκεφτει κανεις δεν ηταν οι απωλειες με ποκ-μπαουκ κτλ οσο η απωλεια βαθμων (ειδικα στην νεα σμυρνη) με ομαδες που ειχαν στοχο ιδιο με μας ή και χαμηλωτερο ακομα…αυτο νομιζω οτι ειναι το κερδος μεχρι στιγμης…περνουμε παιχνιδια που παλια τα χαναμε μονοι μας

Αυτή είναι η μια οπτική. Η άλλη λέει ότι ποτέ ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν ξεκινούν τόσες ομάδες με βασικό στόχο τη σωτηρία. Άρης, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Κέρκυρα, Γιάννενα,Πανθρακικός, Βέροια, Πλατανιάς, Πανιώνιος - και δεν απέχουν πολύ η Ξάνθη και η Λιβαδειά. Μιλάμε δηλαδή για 10 ομάδες από τις οποίες θα πέσουν 2. Με λίγα λόγια, τις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους να περάσεις βρίσκεσαι αυτομάτως 6ος-7ος. Θέλω να πω ότι ο στόχος σωτηρία με το στόχο 8άδα είναι πάρα πολύ κοντά φέτος.

Σωστα φτανει να μην αρχισει η συζητηση περι αλλαγης στοχων που μπορει να κοστισει…ασε που θα αρχισουν και τιποτα συζητησεις για αλματα μετα και αντε μαζεψε το…βημα βημα…παιχνιδι παιχνιδι και οπου μας βγαλει…στο κατω κατω καθε βαθμος πληρωνετε αν θυμαμαι καλα

Κοιτωντας τη βαθμολογια θα ηθελα να απευθηνω δυο ερωτηματα:
Ο βαζελος, ο οποιος ειναι 11κατος αυτη τη στιγμη, θα μπει ή δεν θα μπει στα play off?
Πιστευω οτι οι περισσοτεροι θα απαντουσαν οτι θα μπει.
Το κακιστο αεκακι το οποιο ειναι τελευταιο στη βαθμολογια, θα σωθει στο τελος ή δεν θα σωθει ?
Παλι πιστευω οτι οι περισσοτεροι θα απαντουσαν οτι θα σωθει ή οτι θα το σωσουν.
Εμεις , οι οποιοι ειμαστε 2οι , ειτε με τον τσαμπουκα μας, ειτε με την ικανοτητα μας , ειτε με την κωλοφαρδια μας , ειτε με την ανικανοτητα των αλλων ειτε ,ειτε ειτε… γιατι θα πρεπει να μιλαμε για το αν θα σωθουμε ή οχι ?
Πραγματι, αν ηταν αλλιως τα πραγματα θα μπορουσαμε να εχουμε ενα βαθμο, ισως και κανεναν.
Δεν ειναι ομως !!!
Πραγματι στο παρελθον , ομαδες οπως το Αιγαλεω, ο Ιωνικος, ο Αθηναικος, ο Ατρομητος κοκ, εκαναν καλο ξεκινημα και στο τελος επεσαν !
Αναρωτιεμαι ομως, αυτο ειναι ο Πανιωνιος για μας ?
Ομαδα συγκρισιμη με το Αιγαλεω ?
Αυτη τη στιγμη η ομαδα παιζει αυτο που παιζει, με αυτους τους παικτες ,με αυτον τον προπονητη και αποδιδει οπως αποδιδει. Στεκομαστε , σωστα μεν , σε μια συντριβη απο τη Λειβαδια, αλλα ξεγραφουμε το γεγονος οτι κερδισαμε μια ομαδα αντιστοιχης δυναμικης στην εδρα της, τη Βεροια!
Συγνωμη μαγκες αλλα αυτη τη στιγμη δεν κοιταμε τι θα κανει ο οφη, η αεκ, η Κερκυρα κοκ.
Κοιταμε τι θα κανει ο γαβρος και ο μπαοκ! Γι αυτο λοιπον , νικη στα Γιαννενα για να παραμεινουμε στις πρωτες θεσεις της βαθμολογιας!
Δεν μιλαει καποιος ονειροπολος αλλα ουτε και καποιος τοξικομανης!
Μιλαει αυτος που την 5η αγωνιστικη ειναι ΔΕΥΤΕΡΟΣ!!!
Ονειροπολος ειναι αυτος που θεωρει οτι πχ ο βαζελος θα μπει play offs…
Τελος, δεν ειναι υπερβαση οτι εχει πετυχει ο Πανιωνιος μεχρι τωρα, ουτε θα ειναι υπερβαση αν συνεχιστει αυτη η ομορφη πορεια.
Ειναι καθηκον απεναντι σε αυτη την ομαδα , απεναντι στους οπαδους της και απεναντι στην ιστορια της!!!

Xωρις ιχνος επαρσης +100000000000000 στον πολ.

Οπως τα λεει ο Paul

Συγγνώμη αλλά η Λιβαδειά είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τη Βέροια.

Θα διαφωνησω με τον Paul μονο σε ενα σημειο, δεν πρεπει να κοιταμε τι κανουν οι αλλοι γενικα…κοιταμε καθε παιχνιδι ξεχωριστα και κοιταμε να μαζεψουμε οσο δυνατον περισσοτερους βαθμους μπορουμε…

χτυπαμε ολα τα παιχνιδια και οτι βγει…χωρις επαρση …με πολυ δουλεια και με χαμηλους τονους…

Αναρωτιεμαι ομως, αυτο ειναι ο Πανιωνιος για μας ?
Ομαδα συγκρισιμη με το Αιγαλεω ?

Με το Αιγάλεω του 2005; Δέκα φορές πιο κάτω. Πραγματικά δεν είναι συγκρίσιμη. Είναι πολύ πιο κάτω απο ότι ήταν τότε το Αιγαλεω. Καλά τα περι Πανιωνάρας φανέλας και άλλα , μα ξεχνάμε οτι δεν ξέρω και εγω πώς παίζουμε φέτος στην Α , και ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Απλήρωτοι όλοι και για πλάκα ακόμα μία προσφυγή , η ένας πρωην διακανονισμός που δεν τηρήθηκε και σου λεω εγω όχι Αιγάλεω του τότε αλλα του σήμερα, κάπου σε τοπικό , γίνεσαι σε μία μέρα. Ας μη ξεχνάμε οτι αν δεν ήταν στην ίδια άθλια μοίρα η άεκ θα μας είχαν αφανίσει προ πολλού.

Ευτυχώς που δεν υπάρχει η σύγκριση με το Αιγάλεω του Βίκτωρα και των στημένων του 2005 και του σλόγκαν (το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδίζουν…)… Ευτυχώς που αν “σκάσει” ο Πανιώνιος του σήμερα δεν θα σκάσει γιατί δεν “βγάζουν” τίποτα τα “αφεντικά”, οι Κοκαλλίαρηδες, οι μπαρμπα-Θωμάδες κοκ, πλεον από αυτόν!!!

Φιλε μου , θα ξεκινησω λεγοντας οτι το ολο πρωταθλημα ειναι 10 φορες πιο κατω απο αυτο του 2005 και οχι μονο ο σημερινος Πανιωνιος συγκρινομενος με το Αιγαλεω εκεινης της εποχης. Απο κει και επειτα θα συμφωνησω οτι σωστο και δικαιο θα ηταν το προχθεσινο ματς να ηταν ματς Δ’ Εθνικης κατηγοριας και οχι Α΄. Αλλωστε το θεαμα για Δ΄Εθνικη ηταν… Δεν υπαρχει ομως περιπτωση να γινει ποτε τετοιο ματς σε αυτη τη κατηγορια, οχι μονο γιατι σε αυτη τη χωρα δεν τηρουντε οι νομοι αλλα και γιατι ο αντιπαλλος μας σε μια τετοια περιπτωση υποβιβασμου , απλα δεν θα υπηρχε… Θα ειχε δυαληθει !!!
Απο κει και περα , οποιαδηποτε συγκριση του δικου μας Συλλογου με ομαδες οπως το Αιγαλεω, ο Ιωνικος, ο Λεβαδειακος, ο Πανθρακικος κτλ, ειναι απλα ατυχης! Το μονο που θα πω ειναι οτι ο Πανιωνιος των “μια ζωη” μυριων προβληματων, αυτη τη στιγμη αγωνιζεται στην Α΄Εθνικη και μετα απο 5 αγωνιστικες ειναι δευτερος. Το Αιγαλεω για το οποιο γινετε η συζητηση , οταν καποια στιγμη αντιμετωπισε τα ιδια προβληματα που αντιμετωπιζουμε εμεις εδω και εναν αιωνα, επεσε στα αζητητα με συνοπτικες διαδικασιες! Το αεκακι που πραγματι αντιμετωπιζει τα ιδια προβληματα με μας, χωρις τη στηριξη του κρατους και του ποκ ειναι τελευταιο! Στο μπασκετ με τα ιδια προβληματα επεσαν κατηγορια οταν εμεις θεωρουσαμε αποτυχια το γεγονος οτι ειμασταν εκτος 8αδας.
Για πρωτη φορα στην ιστορια μας, αντιμετωπισαμε αυτο το σωματειο στα ισια!! Αν διαβασετε τα ρεπορταζ τους, ακομα δεν εχουν συνελθει απο αυτη την ηττα!!!
Και ουτε προκειτε…
Πιστευω λοιπον οτι δικαιουμαστε να μιλαμε για το βαρος της Πανιωνιας φανελλας!

Οτι δεν μπορουν να χωνεψουν την ηττα το επιβεβαιωνω απο αεκτζιδες που δεν μπορουν να φανταστουν οτι τους κανει πλακα το “πανιωνακι”!!!

OΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ… ΛΕΦΤΑΚΙΑ… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΟΜΩς ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΟΓΩ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΡΗ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΞΤΡΑ ΠΡΙΜ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙΑ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΦΑΝΗΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ

Σωστός ο τας.

Sent from my iPhone using Tapatalk