5η Αγωνιστική: Πανιώνιος - ΑΕΚ

Δυσκολο ματς αν και πιστευω τους εχουμε

Σαββατο - 5 κ τεταρτο το απογευμα

Τηλεοπτικη καλυψη: Novasports1

ΟΛΟΙ εκει!

ΜΑΔΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ

Προπονητής δεν είμαι αλλά βρήκα καλές οδηγίες
http://www.sheblogs.eu/2010/05/23/sfaksimo-kai-ksepoypoyliasma-kotas/

Για ποιο “βιομηχανικές” λύσεις
http://kotes.eu/product_info.php?products_id=51

κερδάμε (κατά το γνωστό και μέγα κυρ-νίκο) και πάμε για δεύτερο σερί νικών
έτσι απλά

Ρε Πανιωναρα ειναι ματς ιστορικο!!!
Μπες μεσα και γαμησε τους!!! Η ροδα γυρισε πλεον και ειναι ωρα να τους ριξουμε μια δυνατη σφαλιαρα!!!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ αεβ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ!!!
40000 ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ!!!
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ. ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΜΑΤΣ!!! ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ!!!

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ!!!

Από Μάκης Σταθάτος | Τρίτη, 25 Σεπ 2012 12:19

Πολύ δύσκολα ο Νίκος Κατσικοκέρης θα προλάβει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη μετά την κάκωση στο μετατάρσιο που υπέστη στο ματς με τον ΟΦΗ.

Ο 24χρονος επιθετικός έκανε την Τρίτη (25/9) φυσιοθεραπεία και όπως όλα δείχνουν τη θέση του στο βασικό σχήμα της «Ένωσης» για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα πάρει ο Εμίλιο Φουρτάδο.

Ο Παναγιώτης Λαγός και ο Βαλεντίνος Βλάχος έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ γυμνάστηκαν κανονικά. Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη για τις 18.00.

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/328496-dyskola-gia-katsikokeri

όχι ρε γαμώτο.
χάσανε τον κατσικοτέτοιο. με αυτόν μπροστά δεν θα έβαζαν γκολ ούτε με αίτηση

Πότε θα αρχίσει η προπώληση; Παρασκευή και Σάββατο θα είναι;

Ο Θωμάς Μαύρος όπως είχε γίνει γνωστό από την Δευτέρα (24/9), είχε την πρόθεση πριν την προπόνηση της Τετάρτης να μπει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και να μιλήσει στους παίκτες με σκοπό να τους εμψυχώσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχει ο δικέφαλος στο πρωτάθλημα.

Η συζήτηση αυτή έγινε τελικά το απόγευμα λίγο πριν την προπόνηση, με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να αναφέρεται αρχικά στο λόγο που βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας: “Καταλαβαίνεται ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και για αυτό ήρθα εδώ να σας μιλήσω. Θέλω να κάνουμε διάλογο, να σας μιλήσω και να σας ακούσω”, είπε αρχικά ο Θωμάς.

“Δεν βγαίνει η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις”

Ο πρόεδρος της Ένωσης αναφέρθηκε στο άσχημο αποτέλεσμα της Κρήτης και αναρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν βγαίνει η δουλειά που γίνεται στα Σπάτα.

“Βλέπω ότι υπάρχει ταλέντο, γίνεται δουλειά στις προπονήσεις, αλλά στα παιχνίδια βλέπω άλλα. Δεν σας βγαίνει η δουλειά. Πιστεύω σε σας, είστε καλοί παίκτες. Στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καν στην περιοχή τους και στο δεύτερο είχαμε την υπεροχή, αλλά τι να την κάνω χωρίς να δημιουργούμε φάσεις”.

Στον επίλογο της κουβέντας μεταξύ του προέδρου και της ομάδας, ο Θωμάς Μαύρος έδωσε να καταλάβουν οι παίκτες πως στο ματς με τον Πανιώνιο η νίκη είναι μονόδρομος...

“Δεν έχουμε πολλά περιθώρια πλέον. Το Σάββατο με τον Πανιώνιο υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα. Κανένα άλλο. Νίκη”.

Μονο νικη γαμω την αεβ μου μεσα!!! ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ οποιοδηποτε αλλο ειναι αποτυχια μεγαλη και στραβοπατημα με αυτη την κωλομαδα!!!

Κανε μας την χαρη ρε Μαυρε που θες και μονο νικη το Σαββατο απο το μπουρδελακι σου.Ελατε με φορα παιδια μην ξεχασετε…Οσο για τον κυριο Βλαχο θα μαθει το Σαββατο γιατι το μπουρδελακι που προπονει δεν ηταν ,δεν ειναι και δεν προκειται να γινει ποτε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.Γαμηστε τα τριμπουρδελα και ριξτε τα πιο βαθεια στα σκατα που ηδη κολυμπανε. Υ.Γ Ζητω συγνωμη απο τα ευαγη ιδρυματα(μπουρδελα) που τα προσεβαλα παρομοιαζοντας τα με την αεβ!!!

Το καλυτερο δωρο για τα γενεθλια μου το σαββατο … θα ειναι 3 γκολ Φανουρη και κανενα πανο για την προσφυγια της αεκ … μπας και το γλυτωσω το ξυλο την δευτερα .

Το ματς αυτο προσεγγιζεται από δύο απόψεις.
Η μια είναι η ελληνική “κουτοπόνηρη” άποψη η οποία λέει ότι το αεκάκι από κάπου πρέπει να πάρει βαθμούς. Με άρη και όφη δύσκολο γιατί και οι 2 είναι χαμηλά στην βαθμολογία, όποτε τι καλύτερο για βαθμούς από μια ομάδα που αποδίδει μέχρι στιγμής πέραν των προσδοκιών της και που ακόμα και 10η να καταλήξει στο πρωτάθλημα, οι οπαδοί της θα είναι ευχαριστημένοι… Σε πιο απλά ελληνικά, ο Πανιώνιος έχει μέχρι στιγμής 3/4 νίκες. Έχει λοιπόν , αρκετά περιθώρια για ήττα(ες) , σύμφωνα πάντα με τους στόχους του…
Υπάρχει όμως και η άποψη του οπάδου της ομάδας, που λέει ΝΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΗΤΤΑ/ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ , ώστε να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει!!! Κοιτάμε τους πάνω και όχι τους από κάτω μας!!!
Είμαι περίεργος να δω τι θα επικρατήσει στο τέλος…
Θυμίζω απλά, ότι σε ένα παρόμοιας σημασίας ματς πριν χρόνια με τον πεθαμένο βάζελο στη Ν. Σμύρνη, ΧΑΣΑΜΕ από 10 παίκτες και σαν συνέπεια δυαληθηκαμε ! Τώρα μας δίνετε μια δεύτερη ανάλογη ευκαιρία ! Μπορούμε να αναστήσουμε την πεθαμένη αεκ ή μπορούμε να της κάνουμε μια πολύ ωραία κηδεία και να τη στείλουμε στο Διάβολο. Το ματς εξαρτάται καθαρά από τον Πανιωνιο! Ούτε από τους διαιτήτες, ούτε από τους κομπάρσους της αεκ, ούτε από τον Θέο , ούτε από κανέναν! Μόνο από μας και τα “κέφια” μας!

Θελω μονο ενα αποτελεσμα. ΝΙΚΗ.
Δεν με νοιαζει πως θα ερθει αλλα θελω να κερδισουμε.
Ουτε πανο ουτε τιποτε . παμε γερα με τσαμπουκα και τους δειχνουμε τι εστι Πανιωνιος.Ελα ρε ομαδαρααα… :sunglasses:

Ηρθε η ώρα να γίνουμε κανονικοί Πανιώνιοι. Αυτά τα τυπάκια με τα οποία παίζουμε μεθαύριο τρώγανε επί σειρά ετών +3 στα Κ-20 και στα Κ-17. Εάν τρομάξουμε με την πουτάνα τη φανέλα τους εγώ θα συνεχίσω να είμαι Πανιώνιος, οι παίκτες μας όμως δεν θα πρέπει να έχουν κανένα μέλλον. Τελικός είναι για μας όχι γι’ αυτούς.

απο αυτα που εχουμε δει ως τωρα ενα 2-0 ειναι το απολυτο σκορ του αγωνα… ΟΜΩΣ επειδη ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ειμαστε και εχουμε αναστησει ουκ ολιγους καπου το ματσακι φοβιζει γι αυτο ας ειμαστε εμεις οπως πρεπει στην κερκιδα και νομιζω οτι τα αλλα θα ερθουν μονα τους αν διαβασει καποιος τα γραφομενα τους στο αεκ 365 θα δει οτι οι τυποι το εχουν παρει χαμπαρι οτι ειναι γκανιαν για β τωρα αν μας πιασει εμας παλι η φιλανθρωπια μας ε τι να πω

Σχολιο για να με ξεσκισετε, σεβασμο στο αεκ αν δεν υπηρχε φετος, δεν θα υπηρχαμε και εμεις, το μονο που θελω ειναι να τρωμε σιδερα, αυτα.

βάρδε μου το πας αλλού το θέμα, στο οικονομικό αν καταλαβα καλά. αλλά πιστεύω ότι έχεις ένα λαθάκι. αφού εμείς από περσι τρέχουμε μπας και προλάβουμε ενώ αυτοί ακόμα και τώρα κάνουν όνειρα για “μεγάλη ζωή” με βιντιαδοχαριδες.
ας κερδίσουμε εμείς το παιχνίδι και ας τους αφήσουμε στα όνειρά τους
δε μπορούμε να το δούμε χαλαρά αυτό το ματς.
από την αρχή με τσαμπουκά, δυνατά, κλωτσίδι, τρέξιμο και ας τελειώσουμε το ματς με πέντε παίχτες αρκεί να κερδίσουμε.

Μ Ο Ν Ο Ν Ι Κ Η

Οσες φορές ασχοληθήκαμε με την εξωαγωνιστική κόντρα με την ΑΕΚ, αποπροσανατολιστήκαμε και το πληρώσαμε ακριβά. Δε θέλω πανώ, δε θέλω κόντρα για το ποιος την έχει μεγαλύτερη την προσφυγιά, δε θέλω να τους νικήσουμε για να τους στείλουμε στο διαβολο. Θέλω να νικήσουμε γιατι είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να είμαστε μεγαλύτερη και να το δείχνουμε. Θέλω νίκη γιατι θέλω να κερδίζει ΟΛΑ τα παιχνίδια η ομάδα μου. Γιατι; Γιατι είναι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ! Νίκη και για να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο! Εχω εμπιστοσύνη στους μικρούς! Θα κάνουν αυτό που έκαναν στην Κ17 και Κ20. ΝΙΚΗ!

Μια ψύχραιμη άποψη..
Είναι ένα ματς σαν όλα τα υπόλοιπα και δίνει και αυτό 3 βαθμούς σε περίπτωση νίκης.

Μια λιγότερο ψύχραιμη άποψη..
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ότι έχουν και δεν έχουν γιατί Πανιώνιος είσαι και γαμώ την κοινωνία

Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τον Paul, απλά θα προσθέσω ότι τότε με τον βάζελο δεν κατάλαβα ποτέ γιατί μετά διαλυθήκαμε σε μια χρονιά που έμοιαζαν όλα ειδυλλιακά…
Κακά τα ψέματα, το ματς για τον κόσμο είναι ιδιαίτερης σημασίας και έτσι πρέπει να το δει και η ομάδα
Για πρώτη φορά παίζουμε με ίσους όρους απέναντι σε ομάδα του ποκ και είναι η ευκαιρία μας.
Το χουμε ξανακάνει και τους έχουμε ξεσκίσει απέναντι στα κλεμμένα εκατομμύρια τους
Θα το ξανακάνουμε και στα «ίσια» και η ηδονή θα είναι μεγαλύτερη!
Τόσο απλά!

Απλά να θυμίσω για όσους το έχουν ξεχάσει την αεβ τα τέλευταία χρόνια την έχουμε, ωστόσο τα ίδια λέγαμε και επί επόχης Φερρέρα, όταν μετά από ένα κακό ξεκίνημα η ομαδά μετά πήγε τρένο, τότε κατά το Δεκέμβρη αν θυμάμαι καλά παίξαμε με την αεβ και όλοι λέγαμε νίκη για να αλλάξει η ομάδα επίπεδο, ρίξαμε 3 γκολάκια (3-1 τελικό σκορ), όμως δεν αλλάξαμε επίπεδο, χαροπαλέψαμε για να κρατηθούμε κατηγορία.

Το Σάββατο είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσεις για να έχεις περισσότερες ελπίδες για να σωθείς αφού δυστυχώς με την αεβ έχεις τους ίδιους στόχους και επίσης για να ικανοποιήσεις και το περί δικαίου άισθημα δλδ να την βυθίσεις όσο πιο βαθιά γίνεται όπως έκανε και αυτή την πρώτη χρονιά που πέσαμε κατηγορία, με το Δημητρίαδη να κερδίζει μούφα πέναλντυ από τον Μπαρμπαλιά και να ευστοχεί, εκείνη τη χρονιά και η πουτάνα αυτή η ομάδα είχε βάλει το χεράκι της για τον υποβιβασμό μην το ξεχνάμε.

1. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΠΛΑ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ
  2. ΒΥΘΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΕΒ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ (Αυτό το 2ο για τους οπαδούς και μόνο)

Του Αγίου Νικολάου ήταν, 6 Δεκεμβρίου, με τη γκολάρα του Σίτο και τα ΒΑΜΟΣ του!

VAMOS ΛΟΙΠΟΝ!