Συμφωνω πως η εικονα της ομαδας ειναι ασχημη και θα το πληρωσουμε καποια στιγμη.
Σημερα καπως κοβαμε στο κεντρο, αλλα γενικα η αμυνα μας πιεζεται υπερβολικα. Θεωρω λαθος να παιζει ο Μενδρινος και ο Φανουρης στο κεντρο - χρειαζομαστε 2ο αμυντικο χαφ. Ο Ελε ειπε πως μπαινει ο Σταθης στις προπονησεις. Για μενα αυτος πρεπει να παιζει διπλα στο Ροβα (ελπιζω να μην τον βαλει στη θεση του Κουρου, γιατι αυτο το παλικαρι τουλαχιστον εχει επιταχυνση). Και ο Ομο μπορει να παιξει καλα τη θεση του αμυντικου χαφ. Ο Φανουρης χωραει μονο να παιξει διπλα στον επιθετικο οταν θελησουμε σε καποιο παιχνιδι να πιεσουμε στο τελος για να βαλουμε γκολ.
Κατα τ’αλλα, θεωρω σωστο ενας προπονητης να παιζει με χειροτερους αλλα πιο πειθαρχειμενους παικτες, οποτε αν ειναι αυτος ο λογος που Ομο και Ροβας δεν εχουν παιξει μεχρι στιγμης, τοτε παω πασο.
Επισης σημερα παιξαμε πολυ περισσοτερο με βαθιες - χωρις στον ηλιο μοιρα - μπαλιες του ατεχνου (αλλα καλου σεντερ μπακ) Λαμπροπουλου και βολε του (σε γενικες γραμμες καλου με τη μπαλα στα ποδια) Περιστεριδη. Αυτο ειναι θεμα ηρεμιας που επιβαλλει ο προπονητης, οποτε περιμενω απο τον Ελε να το διορθωσει.
Σε γενικες γραμμες η ομαδα εχει καλη ποιοτητα και προοπτικες και θα βελτιωθει κι αλλο, αλλα καλο ειναι να αναγνωριζουμε τις χτυπητες αδυναμιες της γιατι θα μας στοιχισουν συντομα.
κατι ασχετο ρε παιδια, οποιος ξερει βοηθα.η μπουτικ τις εχει τις καλτσες ή θα πρεπει να παρακαλεσω το φανουρη(φοραμε το ιδιο νουμερο) να μου δωσει τις δικες του ιδρωμενες μετα απο καναν αγωνα?
Δεν είναι απλό αυτό που έγινε σήμερα (χτες). Εχουν αυτή την πουτάνα τη φανέλλα, το άλλοθι του συστήματος είναι, είναι σαν το κουκουέ, που όλοι το βρίζουν και όλοι το θέλουν στη βουλή. Σήμερα τους γαμήσαμε. Τους καταργήσαμε. Οι δικοί μας μικροί μπορεί να μην μπορούν να αλλάζουν μπαλλιές, αλλά ξέρουν να κοντρολάρουν την μπάλα και να στρίβουν. Το 1-0 είναι λίγο, αλλά τα παιιδιά που φοράνε τη φανέλα του Πανιωνίου το 2012 εμένα με συγκινούν, όχι για το ταλέντο τους (που το έχουν), αλλά για τον σιωπηλό τσαμπουκά τους.
O Πανιωνιος δεν μου αρεσε
2)Παλαιοτερα, με παικτες ποιοτικοτερους, ακριβότερους, καλυτερους ισως, τετοια ματς τα χαριζαμε!
Μπραβο στην ομαδα που καταφερε και σταθηκε στο υψος της!
Διαβασα σημερα οτι απο το σιχαμενο σωματειο παραιτηθηκε προπονητης και προεδρος!
Το μονο που εχω να πω ειναι οτι ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ!!!
Στα υπολοιπα με εχουν καλυψει τα παραπανω μηνυματα
Θα ηθελα να προσθεσω και δυο πραγματα ακομα:
Βριζαμε τον Κοντοε εχθες , ως συνηθως…
Αναρωτιεμαι , αν αυτος ο παικτης δεν εφευγε και υπεγραφε στον Πανιωνιο, ειναι κανενας σιγουρος οτι δεν θα τον ειχαμε πουλησει ή δεν θα του ειχαμε λυσει το "ακριβο"συμβολαιο ?
Ο καθενας κανει τις επιλογες του , οι οποιες αλλοτε ειναι σωστες και αλλοτε λαθος. Αυτες οι επιλογες εμας θα πρεπει να μας αφηνουν αδιαφορους. Εχουμε δικα μας θεματα να ασχοληθουμε.
Διαπιστωσα εχθες οτι μας πιανουν οι ευαισθησιες μας, μονο οταν πεφτουν καπνογονα στο γηπεδο απο τη θυρα 2. Οταν τα καπνογονα πεφτουν απο τη θυρα 3 , μας αφηνουν αδιαφορους… Προφανως , δεν τα εριξε καποιος πιτσιρικας ωστε να παμε να τσαμπουκαλευθουμε… Πρωτα οι Πανθηρες απο τη τη θυρα 3 πρεπει να προστατευσουν την ομαδα και υστερα ολοι οι αλλοι. Ας συνηδητοποιησουν και αυτοι καποια στιγμη, οτι σε θεματα κερκιδας αυτοι ειναι που οδηγουν , οπως και αυτοι ειναι που δινουν το παραδειγμα στους υπολοιπους!
Αξίζει να σημειωθεί (επειδή κάθομαι στη 2 ακριβώς δίπλα στην 3) όταν πέσανε καπνογόνα από την 3 κάποιοι από τους οργανωμένους την είπανε σε αυτούς που τα πετάξανε. Στο γκόλ βέβαια χάθηκε τελείως ο έλεγχος.
Αυτό σημαίνει πως τουλάχιστον υπάρχει μία άλφα προσπάθεια από τους οργανωμένους να περάσει μια κουλτούρα που δεν θα βλάπτουμε με χαζό τρόπο την ομάδα αλλά χρειάζεται περισσότερο χρόνο, προσπάθεια και βούληση για να το εμπεδώσουμε και να πειθαρχήσουν οι πιο θερμόαιμοι.
Φαινομενικα τα διαλυσαμε τα μπουρδελα μια και καλη αφου στειλαμε αδιαβαστους και Βλαχους και Μαυρους αλλα ενδομυχα γιατι εχω την αισθηση οτι τους ψιλοκαναμε καλο?Πιστευω ακραδαντα πως με αυτο το ντουετακι το βαρελι δεν θα ειχε πατο φετος για την κοτα αλλα τωρα αν παρουν κανεναν Αναστασιαδη μπορει και να προλαβουν να σωσουν το μπουρδελο τους.Τελος παντων εχω την αισθηση πως πολυ ασχοληθηκαμε με το καφε αμαν της Βερανζερου ,εμεις παμε για αλλα παντα με κατω το κεφαλι και πολυ δουλεια γιατι μπορει μεν οι νικες να ερχονται αλλα η εμφανισεις τις δυο τελευταιες αγωνιστικες μονο πιστικες δεν ηταν.
Κάποιοι απο την 3 με την έναρξη του αγώνα έριξαν αρκετά καπνογόνα, ένα απο τα οποία έπεσε πάνω στο κεντρικό πανί και αν είδα καλά του άνοιξε τρύπα. Ευτυχώς έτρεξαν γρήγορα με λάστιχα και το εσβησαν. Επεσαν μπινελικια σε όσους πέταξαν τα καπνογόνα και κάπως ηρεμησε η κατασταση.
Πάντως το δίκτυ που μου είπαν οτι μπήκε, γιατί εγώ απο τη 4 δεν μπορουσα να το διακρίνω καλα, δεν είναι λύση στο πρόβλημα πολύ φοβάμαι. Όποτε πηγαινα σε άλλα γηπεδα πάντα έλεγα οτι σε πολιτισμενα γηπεδα δεν εχουν χωρο τα δικτυα κ περηφανευομουν που εμεις δε εχουμε, καλά να πάθω
Στα του αγώνα, πόνεσαν τα ματακια μας, αλλα οι 3 βαθμοι μπήκαν στο σακούλι ευτυχώς. Πραγματικά σε αυτό το γήπεδο έχω νιώσει οτι φτάνω κοντά στο καρδιακό ουκ ολίγες φορές. Μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητης ειχα μεγαλώσει και κανα 2 νουμερα τη μπλουζα μου απο το τραβηγμα
Σε αρκετες περιπτωσεις με τρομαξε ο Περιστεριδης, ελπιζω να βελτιωθει στην πορεια.
ΥΓ: Ρε καραγκιοζη Κοντοε, προσπάθησες να μας βάλεις και γκολ;
η ομαδα χθες εκανε το ισως το χειροτερο της παιχνιδι φετος λαμβανοντας υποψη οτι επαιζε με τον πιο ευκολο αντιπαλο απο τους 5… παρολα αυτα της πιστωνω ενα σημαντικο πραγμα, μεχρι στιγμης εχει κερδισει ολους τους αντιπαλους που αγωνιστικα ειναι στο ιδιο επιπεδο μ αυτην η κ πιο κατω…αν αυτο ειχε συμβει ολες τις προηγουμενες χρονιες που ειχαμε σαφως καλυτερο υλικο απο πολλες ομαδες θα μασταν καθε χρονο αερα ευρωπη.. δεν το καναμε ομως..
η φετινη αεκ δεν ειναι κ πολυ χειροτερη της περσινης δοξας, κ ομως στο καυτατζογλιο δεν κερδισαμε κ ας ειχαμε πολυ ποιοτικοτερη κ ετοιμη ομαδα απο την φετινη.. κραταω λοιπον την σταθεροτητα στα συν, τον τσαμπουκα κ το παθος κ την αγωνιστικη συνεπεια μεχρι στιγμης..
παρολα αυτα συνεχιζουμε να παρουσιαζουμε τις ιδιες αδυναμιες κ πρωτη σ αυτες βαζω την ευκολια που φτανει ο αντιπαλος στη περιοχη μας..με πιο ικανους αντιπαλους θα φανει κ πιο εντονα..ελπιζω βδομαδα με τη βδομαδα να βελτιωνομαστε..
οποιος κ να ναι ο στοχος της ομαδας το φετινο προγραμμα εχει ενα περιεργο χαρακτηριστικο, μαζεμενα τα ‘‘ευκολα’’ παιχνιδια στην αρχη του γυρου, μαζενα τα δυσκολα στο φιναλε… μπροστα μας εχουμε 2 παιχνιδια στα μετρα μας που με 4 βαθμους σ αυτα θα εχουμε κερδισει πολυ χρονο κ πολλα περιθωρια απωλειας βαθμων στη συνεχεια…
μονο εμενα μου φανηκε πολυ υποτονικο το γηπεδο χθες??για παιχνιδι με αεκ παντα
Σε εθχαριστουμε ρε ΠΑνιωναρα για την καυλα που μας εδωσες εχτες!!! Οτι επρεπε να κανει μια μεγαλη ομαδα.
Παμε για διπλο στα γιαννενα να μεινουμε ψηλα τωρα…αρκετα με τα χανουμια!!!
Έχουμε παίξει με τις τρείς απο τις 5 ομάδες , πλην της δικής μας , που δεν έχουν εξουσιοδότηση και το έχουμε κάνει στην έδρα μας. Και τη Βέροια εκτός όπου υπήρχε και τύχη. Πολύ καλό οτι νικήσαμε τις ισάξιες ομάδες οι οποίες έχουν τον ίδιο στόχο. Μία ομάδα άλλης ζώνης μας έβαλε εύκολα τρία. Με ανάποδο πρόγραμμα θα είχαμε 1 ή δύο βαθμούς. Μη παίρνουμε αέρα.Θέλουμε άλλους 20 για να ησυχάσουμε. Θα έρθουν , και εύκολα, τρείς και τέσσερις μαζεμένες ήττες. Μη ξεχνάμε ποτέ οτι Ατρόμητος και Αιγάλεω έπεσαν ενω στον πρώτο είχαν 24 βαθμούς και εμείς βγήκαμε στο ουέφα με Λίλεν με 12 μετά απο 8 ήττες μαζεμένες. ¨εχει πάρα πολύ ψωμί ακόμα. Φέτος έχουμε 4 ζώνες ομάδων στο πρωτάθλημα. Έχουμε την τύχη να αντιμετωπίσουμε τις 4 απο την δικιά μας , τελευταία , ζώνη. Στο τέλος του γύρου θα ξέρουμε περισσότερα. Μέχρι τότε ψυχραιμία. Και το τι κάνει η αεκ δεν με ενδιαφέρει και δεν με απασχολεί. Απλά τελείωσε ένα κακό παιχνίδι και πήραμε 3 βαθμούς.