ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.
30 Απριλίου 2017
19:00
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.
30 Απριλίου 2017
19:00
Σε κάποια άλλη διάσταση το γήπεδο θα είχε πολύ κόσμο , θα βλέπαμε μια εντελώς αλλαγμένη ενδεκάδαγια πρώτη φορά στην έδρα μας, θα χαζεύαμε μερικούς νέους ποδοσφαιριστές , θα τραγουδούσαμε , θα εμψυχώναμε την ομάδα για τα play-offs και όλα θα ήταν ωραία.
Σε αυτή τη διάσταση 1000 άτομα , λίγο γκρίνια , λίγο μιζέρια κοκ. Ευτυχώς έπεσε από χθες η Λιβαδειά και γλιτώσαμε και τις φήμες και τα στησίματα.
Οτι και να εγινε στην Κερκυρα , οσες απουσιες και να εχουμε πρεπει την Κυριακή να γεμίσουμε το γήπεδο και να χειροκροτησουμε την ομαδα μας για τις φετινες στιγμες…
Ναι ειναι η 3ημερο και θα εχει ωραιο καιρο , και εγω θα παω με την οικοκγενεια στο χωριο αλλα θα ερθω μονο και μονο για τον αγωνα και θα επιστρεψω (ευτυχως θα ειμαι κοντα…)
http://www.panioniosfc.gr/2017/04/25/ανακοινωση-φιεστα/
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εν όψει του τελευταίου αγώνα της κανονικής περιόδου καλεί όλο τον κόσμο της πόλης και όχι μόνο να έρθει στο γήπεδο προκειμένου όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την επίτευξη του στόχου και την είσοδο στα play off για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα έχει την μορφή φιέστας με πολλές εκπλήξεις από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας. Με την λήξη της αναμέτρησης και την αποχώρηση της αντιπάλου ομάδας από το γήπεδο, θα στηθεί ένα τελετουργικό ώστε να γιορτάσουμε όλοι μαζί το κλείσιμο μιας καταπληκτικής χρονιάς για την ομάδα μας, αλλά και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τα παιχνίδια των play off όπου και εκεί φυσικά ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα προσπαθήσει να επιτύχει έναν ακόμα μεγάλο στόχο.
Το παρόν στην αναμέτρηση θα δώσει και η παλιά δόξα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γκάρι Όουεν, ο οποίος πριν την έναρξη θα τιμηθεί με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του στον σύλλογο.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τα διάφορα happenings που θα διοργανώσει η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αλλά και για τις εκπλήξεις που ετοιμάζει για τον φίλαθλο κόσμο θα ανακοινώνονται καθημερινά από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας http://www.panioniosfc.gr
Φιέστα πριν τελειώσει η χρονιά με 6 παιχνίδια να απομένουν ακόμα , μόνο εμείς σε αυτό τον πλανήτη.
Και πέρσι με την Χαλκηδόνα το ίδιο έγινε και μάλιστα χαιρόντουσαν που και καλά μας χάλασαν την γιορτή κερδίζοντας 0-1 τα δευτερότριτα μας,ενώ αυτοί έπαιζαν με βασικούς και είχαμε και δοκάρι.Ελπίζω μην έχουμε πάλι τα ίδια…
Για όσους πρόλαβαν 80s, ο Γκάρι Όουεν είναι θρύλος.
Τι ωραία που πέφτει ο Κομπότης.
Φιέστα, ξεκούραση και βουρ για τσουλού.
ελάχιστη δόση από Gary Owen με Πανιώνιο: https://www.youtube.com/watch?v=L-GBkHuEJjA. υπάρχουν και μερικά ακόμα βιντεάκια από την περίοδο 86-87.
εντύπωση μου κάνει ο κόσμος που ακούγεται στο οακα, στο γκολ του Τσιαντάκη…
μόνο ελπίζω μετά τις φιέστες να ΜΗΝ έχουμε τα περσινά με την Ευρώπη…
Μεγάλη εμφάνιση ο Μανίκας
![]()
Θυμάται κανείς πιο παλιός τι κόσμο είχαμε σε αυτό το ματς; Ακούγεται πολύ φωνή στο γκολ όντως.
Εν τω μεταξύ κλασσικό ματς με βάζελο. Αυτοί κωλοφαρδία φουλ , πέναλτι πεντακάθαρο δε δίνεται κλπ κλπ
Κλασικά 80s παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με 1.000 άτομα στην 29 ή την 31.
http://www.panioniosfc.gr/2017/04/27/συλλεκτικο-μπλουζακι-2016-17/
Δεν βάλανε μυαλό από τις περσινές βιασύνες…
Ελπίζω να είναι συλλεκτικό για τους σωστούς λόγους!
εγώ νομίζω ότι μας τρώει ο κώλος μας
Εμενα το μονο που δε μ αρεσει στο μπλουζακι ειναι το ταιμινγκ κ το ολο φιλινγκ οτι η χρονια εκλεισε ηδη θετικα… δε με πειραζουν τα της αδειοδοτησης… νοιωθω οτι η χρονια εκλεισε ακομα κ για τον κοσμο κ αυτο ειναι τρισμεγιστη μαλακια, παιζεις με 3 ομαδες ιδιου επιπεδου με βαση τα μεταξυ μας αποτελεσματα κ διεκδικεις βασιμα τσου λου.. κ τελευταιος να βγεις τωρα ειναι που πρεπει να τα δωσεις ολα καμικαζι μπας κ γινει η ζημια… τα αρειανα, οι ηρακληδες οι κρητικοι, ολοι θα ηταν στα καγκελα κ εμεις ειμαστε χαλαροι κ λαιτ… ελπιζω να εμφανιστουμε πιο ανταγωνιστικοι απο τις προηγουμενες φορες κ ας μηνσταυρωσουμε βαθμο..
http://www.panionianea.gr/2017/04/blog-post_519.htm Ειπαμε για την ταλενταρα και γκολτζη που εχουμε στην ομαδα μας…αλλα εμεις κοιταζουμε αλλου ‘’‘Το παιδι αυτο μαζι με τον Αμυντικο Σταυροπουλο βγαζουν ματια’''ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε που στο διατανο ψαχνουμε στην Αργεντινη;;;να παρουμε αλλο σαμαρι οπως περσυ;;; ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ξαναλεω ''τι ψαχνετε μωρε;; ![]()
Πολύ σωστό το σχόλιό σου, και να σκεφτείς ότι μερικές αγωνιστικές πριν είχαμε βγάλει κομπιουτεράκια και καλά να δούμε αν προλαβαίνουμε να πάρουμε …πρωτάθλημα. Αυτά μόνο στην χώρα που λέγεται “Ελλάδα” ευδοκιμούν και δυστυχώς η αμετροέπεια είναι φρούτο τελευταίας εσοδείας. Δεν φταίνε όμως οι Πανιώνιοι. Στο κάτω κάτω αυτός που με το σπαθί του βγαίνει -επιτέλους- από μιζέρια δεκαετιών έχει δικαίωμα στην …προπέτεια.
Όσο για σήμερα, καμμία σημασία δεν έχει ποιοί παίκτες θα παίξουν, είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, με υποβιβασμένη ομάδα, έχει δοθεί πανηγυρικός χαρακτήρας (καλώς ή κακώς) και όσοι έχουν την τιμή να πατήσουν το χορτάρι του γηπέδου σήμερα καλά θα κάνουν να τιμήσουν την φανέλα. Νίκη-ισοπαλία-ήττα, σημασία έχει η αγωνιστική νοοτροπία και ο σεβασμός 127 ετών ιστορίας.
Καλά να περάσετε όσοι πάτε.
–
EDIT (Μετά το τέλος του αγώνα): Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων, τόσο του Λεβαδειακού που αν και υποβιβασμένοι έπαιξαν για την αξιοπρέπεια του σωματείου τους (κι ας είναι …σουβλατζίδικο), όσο βέβαια, κυρίως, για τους “παίκτες” του Πανιωνίου που έπαιξαν για την …απόδοση του στοιχήματος. Κατά τα άλλα ήταν μια πολύ όμορφη “φιέστα” και μπράβο στον σύλλογο που εδώ και μερικά χρόνια έχει δημιουργήσει την παράδοση να ευχαριστεί τους φιλάθλους μας στις τελευταίες αγωνιστικές διοργανώνοντας “γιορτές” του ποδοσφαίρου που συνοδεύονται από εμφανίσεις επιπέδου ερασιτεχνικής ομάδας και αξιοπρεπείς …ήττες. Προφανώς οι λίγοι και οι “μπασμένοι” (στο κόλπο) αντιλαμβανονται ότι πρόκειται για “στρατηγική” υψηλού επιπέδου, γι’ αυτό καλό είναι να “μαλώνουμε” όσους ξενερώνουν και να τους επαναφέρουμε στον ίσιο δρόμο της τυφλής και απόλυτης υπακοής. Για την ακρίβεια μάλιστα, βγάζω το καπέλο και υποκλίνομαι στην διοίκηση η οποία με τον έξυπνο αυτό τρόπο έχει διδάξει ευγενικό ήθος και ανιδιοτελή συμπεριφορά στους οπαδούς μας, χτίζοντας μια νέα γενιά Πανιώνιων φιλάθλων, πραγματικά άξιων της ιστορίας του Συλλόγου και -προπαντώς- της Πανιώνιας “διαφορετικότητας”.
Αυτά προς το παρόν, σας χαιρετώ και ανυπομονώ, να δώ την ομάδα να …πετάει στα πλέι-οφ.
Αν θέλεις μπορείς να μου εξηγήσεις τι θέλεις να πεις με αυτά που γράφεις;
Επίσης μερικές λέξεις τις έχεις εντός ¨ ¨
Όπως Ελλάδα παιχτες και άλλες
Γιατί ;Σημαίνει κάτι ;
Έχω και εγώ τις διαφωνίες μου για την διοργάνωση φιέστας σήμερα και όχι στο τελευταίο εντός των πλευ όφ κτλ
Κι εγώ ήθελα νίκη σήμερα αλλά δεν θα τρελαθούμε κι όλας επειδή κάποιοι παίζουν στοίχημα.
Έχουμε και λέμε - ο προπονητής έβαλε τους αναπληρωματικούς σήμερα. Γιατί; Γιατι οι άλλοι έπρεπε να εκτίσουν ποινές από κάρτες για να παίξουν στα πλέυ όφ. Γιατί ήθελε να δει ποιοι φτουράνε για του χρόνου και ποιοι όχι. Και σε ένα ματς του οποίου το αποτέλεσμα δεν καθόριζε το ποιος θα πέσει.
Γκαντεμομπλουζάκια, γκαντεμοβεγγαλικά και γκαντεμοφιέστες.
Χωρίς Μασούντ γελάει ο κόσμος. Τίμιος Μασούρας δεξί μπακ. Μαχμούτοβιτς ασχολίαστος.
Αυτά και καλά μας playoff.