Εγώ βλέπω ένα τεράστιο λάθος να γίνεται τον τελευταίο μήνα, και δεν εννοώ τις φιέστες πριν τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και πριν πάρουμε άδεια συμμετοχής στην Ευρώπη. Το τελευταίο μπορεί να μην είναι βλακεία αλλά να πρόκειται για στρατηγική προβολής μιας εικόνας αυτοπεποίθησης για τον φάκελο που έχουμε καταθέσει με σκοπό να επηρεάσει τις επιτροπές. Μιλάω για το πανηγύρι με τις εκκούσιες κίτρινες κάρτες και τις ομαδικές τιμωρίες-απουσίες των παικτών για να μπουν πιο καθαροί στα πλέι οφς. Η ομάδα έχει ξεχάσει να κερδίζει, έχει ξεχάσει να παίζει καλά. Το κλίμα δεν φτιάχνεται ως δια μαγείας. Στο ματς στο Καραϊσκάκη δεν κερδίσαμε επειδή πήγαμε με μισή ομάδα αλλά έχουμε γαμάτο πάγκο. Κερδίσαμε επειδή είχαμε συνηθίσει να κερδίζουμε. Στο πρώτο ματς των πλέι οφ θα μπούνε να παίξουνε 8 παίκτες που θα έχουν να παίξουν 1 μήνα και που θα έχουν να κερδίσουν 2 μήνες, μπροστά σε ημιξενερωμένο πλέον κόσμο. Δεν γίνεται να πατήσουν ένα κουμπί και να γυρίσει όλο το κλίμα με μιας. Ελπίζω να κάνω εγώ το τεράστιο λάθος και όχι η ομάδα.
ήταν πολύ ξενερωτικό και απογοητευτικό το χθεσινό.
άλλη μια “φιέστα” για μένα καταλήγει σε φαρσοκωμωδιοτραγωδία. τί τις θέλουμε? και μάλιστα σε λάθος σημείο?
εννοείται μετά τα πρώτα πυροτεχνήματα έφυγα τρέχοντας σχεδόν.
πλέον περιμένω με αγωνία την απόφαση για άδεια και προγραμματισμό για του χρόνου.
ποια play-off?
Απογοητευτικο κλεισιμο της κανονικης σεζον, και γενικα λιγο διαφορετικη η εικονα της ομαδας τις τελευταιες βδομαδες… σαν να τελειωσε απο το Πασχα η χρονια, για παικτες+διοικηση.
Για καποιο λογο δεν περιμενω κατι περισσοτερο στα πλευοφ - οπως και να’χει, συγχαρητηρια για τη μεγαλη φετινη χρονια!
Σκεφτόμουν το ίδιο ακριβώς με τον Parasporos. H ομάδα εχει ξεχάσει να κερδίζει και αυτό ειναι το πιο ανησυχητικό. Σε αγωνιστικό επίπεδο, μια μόνο παρατήρηση (που ισχύει και για το προηγούμενο ματς), δηλαδή οτι ο Μασούντ όταν παίζει κάνει τον Μπεν να μοιάζει top class παίκτης και τον Γεσίλ απειλητικό. Και οτι πρέπει να μπαίνει πρόστιμο σε οποιον γκρινιάζει απο την κερκίδα πως ο Ιρανός κρατάει πολύ την μπάλα. Εγω πάντως θα ήθελα να την κρατάει λίγο περισσότερο.
Τώρα τα πλει οφ μπορεί να ειναι μαλακία ως σκέψη και εκτέλεση, αλλα δεν είναι αδιάφορα. Αν αποφύγουμε την τελευταία θέση, κερδίζουμε δυο βδομάδες παραπάνω ξεκούρασης, λιγότερο αγχος στη μεταγραφική περίοδο (που φέτος θα είναι τρομερά κρίσιμη λέω εγώ) και επίσης ξεκινάμε ενα γύρο μετά στο Ουεφα (αν όλα πάνε καλά). Αν και εμείς ειμαστε πολύ μπλαζέ, φαίνεται περνάμε συχνά τον ΠΑΟ ή την ΑΕΚ στη βαθμολογία, οπότε το πάμε στο χαλαρό. Με κρατάνε αισιόδοξο τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις μας φέτος σε όλα τα ματς με τους άλλους τρεις διεκδικητές.
http://www.gazzetta.gr/football/article/1078814/ton-zamani-kai-ta-matia-sas
Διάβασα το παραπανω αρθρο του Θοδωρή Βασίλη στο gazzetta και νομίζω πως η πρόταση του “Πανιώνιος (οπαδός) σκατόψυχος ο οποίος αντί να φωνάξει για τον Σιώπη, τον αρχηγό Κόρμπο, τον Μασούρα, τον Οικονόμου τον Ρισβάνη και τα άλλα παιδιά, αποφάσισε στο 86’ να αποχωρήσει από τις εξέδρες διαμαρτυρόμενος επειδή τα δεύτερα της ομάδας σε ένα αδιάφορο παιχνίδι είχε δεχτεί τρία γκολ από τον Λεβαδειακό.” ταιριάζει απόλυτα σε κάποιους…
Είναι δυνατον ρε μαγκες να διαμαρτύρεστε μετα απο όσα ζήσαμε φέτος? Εσείς οι ίδιοι δεν ήσασταν μπροστά μπροστα εξω απο την 4-5 στα πανηγύρια?
Θεωρείτε πως θα πάμε στα play off όπως πήγαμε στην Κέρκυρα και με τον Λεβαδειακό?
όταν βγούμε 2οι στα play off θελω να δω τι θα γραφετε…
Συμφωνω με τον Θανο και ενα θα πω…
Εφτασα στο σημειο να πω μπραβο Μασουρα για την συγκινητικη του εμφανιση ως δεξι μπακ..!!
Τι να πει κανεις λοιπον για το ματς με -9 παικτες στην ουσια.
Παμε για πλευοφ με την ομαδα πληρες και οτι καλυτερο.
Αν το πιστεψουν δεν εχουμε να φοβηθουμε απολυτως τπτ.
Πλάκα πλάκα φιλαρακο , ο Μασούρας έβγαλε μάτια σαν δεξί μπακ…
Εγώ πάλι απαξιώ να διαβάζω τύπους που “ξαναγράφουν” την ιστορία. Αυτός ο χρονικός προσδιορισμός “πριν 4-5 χρόνια” είναι εντελώς λάθος. Αν έχει κάτι να πεί ας το πεί, αλλιώς ας έχει στο μυαλό του οτι κάποιοι μπήκαν μπροστά μπροστα και τώρα ο κύριος είναι ρεπόρτερ ομάδας Α εθνικής και μάλιστα στα πρόθυρα ευρωπαικών αγώνων. Αν γινόταν αλλιώς, τότε, αυτός θα είχε άλλη ομάδα για το μεροκάματο του. Το κλείνω εδώ και δεν επεκτείνομαι περισσότερο, γιατί δεν θέλω να συγχιστώ, μέρες καλές που ζούμε με την ομάδα.
Πανιώνιος είσαι:
[video=youtube;_ItWevaF2Ag]https://www.youtube.com/watch?v=_ItWevaF2Ag[/video]
εννοείται χίλια μπράβο και ευχαριστούμε για την φετινή χρονιά. το λέμε και το ξαναλέμε.
πραγματικά οι στιγμές ώρες ώρες ήταν συγκινητικές και πρωτόγνωρες.
απλά γιατί να λογοκρινόμαστε και να λέμε ότι όλα ήταν ωραία με λιβαδειά? για μένα, δεν θέλω να υπάρχουν “αδιάφορα παιχνίδια” όπως δεν θέλω να υπάρχουν και αδιάφοροι παίκτες. τόσο απλό. και όπως χάρηκα τη νίκη με τον γαύρο και τον ατρόμητο, έτσι ήθελα να χαρώ και τη νίκη με την λιβαδειά. και ναι, επειδή καήκαμε από τα περσινά, θα ήθελα να περιμένουμε πριν τις φιέστες (που κατά τ’άλλα πλάκα έχουν).
και μακάρι να βγούμε πρώτοι στα πλευ οφ, όχι δεύτεροι. αυτό θέλουμε όλοι, αλλά και έτσι να μη γίνει, ας δούμε πάλι ψυχή και όμορφο ποδόσφαιρο από όσους παίξουν.
Για μένα όποιος έφυγε νωρίτερα λόγω ‘‘attitude’’ , θα πρέπει το μπλουζάκι δώρο της ΠΑΕ, να το επιστρέψει…
Είμαι σίγουρος ότι θα το καταχωνιάσει σε κάποιο συρτάρι… όταν υπήρχαν άτομα που πραγματικά έψαχναν εναγωνίως ένα δευτέρο μπλουζάκι είτε για τον μικρό γιο τους έιτε για τον γέρο πατέρα τους , που δεν μπορούσε να ακολούθήσει , αλλά θα ήταν τιμή τους να το φορέσουν στο σχολείο με τους χίλιους γαυρο αεκτζηδες ή στο καφενείο της γειτονιάς τους .
Τιμή και περηφάνεια και τίποτα άλλο.
Το μπλουζάκι είναι εκπληκτικό και προτείνω να τυπωθούν και αλλά για τα play - off , έστω και με κάποιο αντίτιμο.
Τι πιο ωραίο σε διακοπές , σε παραλίες σε νησιά να συναντάς ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ με μπλουζάκι
ΣΜΥΡΗ ΓΕΡΑ Σ 'ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ
και το ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ είναι επίσης πολύ όμορφο.
ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε αφορμές για παρόμοια στο μέλλον