2η Αγωνιστική: Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.

02 Σεπτεμβρίου 2018 19:15

Ο παοκ θα έχει περάσει την Μπενφίκα και θα έρθει καβάλα στο άλογο και μαζί με τους χίλιους μάο-μάο που θα είναι στην 1,είναι το ιδανικό μείγμα για να τους κερδίσουμε 1-0 με γκολάρα του Ντούρμι ύστερα από σέντρα του Σλοβένου ξάδερφου του Αντωνιάδη.

Δικός μου ξάδερφος είναι ο Kocic.

Ο Παοκ δικαιούται ένα κακό παιχνίδι, εμείς θα είμαστε μέτριοι.
2-0 σαν βουάρ!!!

Η αποστολή:
Μαλέρμπ, Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Άλμπεργκ, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι, Καμαρά, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες, Μανθάτης, Σεράφ.

Πρώτο εικοσάλεπτο τους αιφνιδιάσαμε, έπρεπε να έχουμε σκοράρει. Δυστυχώς δεν έχουμε αρκετή ποιότητα. Ο Σπιριντόνοβιτς με κουράζει, ο Ντούρμι κουράζεται άσκοπα μάλλον. Αν ο Μασούρας δεν βάλει 5-6 γκολ στον πρώτο γύρο θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Απο τους υπόλοιπους παλιούς, ο Παπαγεωργίου ήταν πολύ φιλότιμος, ο Μπανανά έκοψε τα πάντα (εκτός απ’ τον μαλάκα στη φάση του γκολ) και ο Κόρμπος σε καλύτερα στάνταρ απο την περσινή σαιζόν.

Οι καινούργιοι τώρα. Μου άρεσε ο Κειτα, καλύτερος παίκτης απο τον αστείο περσινό Σιώπη, κ’ατι που δεν είναι και τόσο δύσκολο φυσικά. Και ο Καμαρα καλός, δεν ξέρω αν εχει γκολ ή ασιστ στα πόδια του όμως, και στην θέση του πέρσι είχαμε τον Λάμπρου. Ο στόπερ με το αστείο μαλλί δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα, τα έκοβε όλα ο Μπανανά. Η διαφορά Βαλεντίνου με Κούρντι είναι χαώδης, ισούται περίπου με την εγκεφαλική διαφορά του μέσου παοκτσή με έναν κανονικό άνθρωπο. Και φυσικά είμαστε χειρότεροι στο τέρμα, εκεί που χάσαμε τον μοναδικό παίκτη που μας έδινε μόνος του βαθμούς πέρσι.

Γενικότερα, τα ματς με τους δύο γαύρους και την ΑΕΚ δεν μου λένε κάτι. Θα καταλάβουμε τι ομάδα έχουμε στο ματς της Ριζούπολης και στο εντός με τον Αρη. Νομίζω ότι θα είμαστε περίπου στα περσινά επίπεδα της μετά Μασούντ εποχής. Δυστυχώς δεν ξέρω αν είναι αρκετό, αφου απο τον Δεκέμβρη και μετά ήμασταν μια απο τις πέντε χειρότερες ομάδες σε γκολ και συγκομιδή βαθμών. Και φέτος έχεις τον Αρη και τον ΟΦΗ αντι για τους αστείους που έπεσαν, ενώ δύο παραπάνω θέσεις σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά σε στέλνουν για υποβιβασμό ή μπαράζ. Ετσι όπως τα υπολογίζω, έχουμε 7 άντε 8 ομάδες που θα παλέψουν για να αποφύγουν τις τέσσερις τελευταίες θέσεις, με Απόλλωνα και Λαμία να είναι τα πιο δυνατά φαβορί για φούντο.

ΥΓ Αυτό που θα μπαίνει ο Μανθάτης σε όλα τα ματς είναι μάλλον υποχρεωτικό ε;

Συμφωνώ σε όλα με τον μπρέσκα,μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έπαιξε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο,αυτό που είδα με τον ΟΦΗ και στα φιλικά δεν είχε καμία σχέση με το σημερινό.
Γαύροι του βορρά γαμιέστε!

ΥΓ:Μανθάτης,φύγε.

Μου άρεσε πολύ ο σημερινός Πανιώνιος.
Αν αναλογιστούμε ότι παίζαμε με την πιο γυμνασμένη αλλά και πιο αντιαθλητική ομάδα, τότε η εμφάνιση γίνεται ακόμα καλύτερη.

Ο διαιτητής έθαψε 4-5 σημαντικές φάσεις. Πάλι καλά, κάποιους άλλους τους έχουν παίξει πολύ χειρότερα.

Κάποιες αρρυθμίες στην επίθεση πιστεύω θα διορθωθούν με την πάροδο του χρόνου.

Λουτσέσκου: «Σίγουρα δεν ήταν ανθρώπινο λάθος»
Σίγουρα η φωτοβολίδα ευθείας βολής που έσκασε λίγα μέτρα πιο πέρα δεν ήταν ανθρώπινο λάθος. Είχα να ζήσω τέτοια από τις αρχές τις δεκαετίας με τον Ολυμπιακό. Χίλια μπράβο στους παόκους που έβριζαν συνέχεια και μετά έφτασαν στο αποκορύφωμα τις καφρίλας τους. Μόνο αηδία έχω πια για αυτούς. Να μην ξαναπατήσουν ούτε εδώ ούτε πουθενά. Τους σιχάθηκα. Αρκετά με τις φιλίες. Φίλος με δολοφόνους εγώ δεν γίνομαι. Έφυγα στο 73 και δεν με ενδιαφέρει πώς τελείωσε το παιχνίδι. Στα 50 δεν ανέχομαι τέτοια καφριλίκια. Και διαβάζω και βλέπω ότι κανείς δεν πολυενδαφέρεται για αυτό αλλά για την τακτική του μαφιόζου του Λουτσέσκου. Ξεχάσανε τον Μπλιώνα που οι ίδιοι είχαν δολοφονήσει. Θέλουν και άλλους δολοφονημένους από τα χεράκια του διαφορετικών παοκτζήδων. Και το ξαναλέω. Ποτέ να μην ξαναπατήσουν εδώ.

Εγώ είχα χρόνια να βρεθώ σε τέτοια σύγχυση. Νομίζω ότι ο παοκ έχει μια διαφορά το χειρότερο επίπεδο φιλάθλων. Δεν πρέπει να τους ξαναδώσουμε εισιτήρια. Μακάρι να ήταν μόνο ο βλάκας που πέταξε την φωτοβολίδα αλλά δεν είναι μόνο αυτός.

Η ομάδα ήταν πολύ βελτιωμένη σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ. Δυστυχώς δεν κάναμε το γκολ στις φάσεις που είχαμε. Δεν έχω καταλάβει αν είμαστε καλή ομάδα. Όμως για μια ομάδα σαν και εμάς είναι πολύ δύσκολο να προχωράει το πρωτάθλημα και να είμαστε χωρίς βαθμούς έστω και αν εινΑι λόγο κακού προγράμματος.

Δυο πραγματακια κ απο εμενα που είδα για πρώτη φορά την ομάδα φετος..
Με αυτα που είδα μου φυγε σε κάποιο βαθμό η μεγάλη απαισιοδοξία που είχα
Διαφωνώ παρα πολύ, ίσως για πρώτη φορα, με τον λατρεμένο Μπρέσκα. Δεν νομίζω ότι έχει κάποια σχέση η τακτική και η ανάπτυξη η σημερινη με την περσινη μετα-Μασούντ περίοδο όπου αν κάναμε 6 πάσες ανάβαμε καπνογόνα.
Η διάθεση και η αναπτυξη και σε κοντρόλ επιθέσεις και στν κόντρα προσωπικά μου άρεσαν πάρα πολύ και είχα καιρό να δω Πανιωνιο να βγάζει τόσο καλά την μπάλα απ την άμυνα στην επίθεση..
Δυστυχώς όμως υπάρχει τεράστια έλειψη ατομικής ποιότητας στους παίκτες μας.. Πόσες φορές είδαμε να βγαίνει η ομάδα 3 εναντίων 2 ή 1 σημερα ουτε που θυμάμαι.. και δεν θέλω να θυμάμαι τις τραγικές επιλογές στην τελική πάσα, τρίπλα, σουτ.
Δεν θυμάμαι πάντως να τους έχουμε στα “σχοινιά” άλλη φορά για τόσο μεγάλο διαστημα του αγώνα..

Στα πιο σοβαρά τώρα..
Πλέον είναι οι χειρότεροι.. υπαλληλοι της κακιάς ώρας σιχαματα…
Βγαλε το ανθρώπινο κομμάτι γιατί αυτό προυποθέτει και στοιχειώδη νου.. Φωτοβολίδα σε ποιους… σ αυτούς που σου ανοιγουν το γηπεδο , σ αυτούς που σε προειδοποιούν για πεσίματα άλλων.. σ αυτούς που εχουν ανοιξει τα κεφάλια τους με τους μπατσους για να μπεις μέσα..
Οι πλέον ανεπιθυμητοι για εμενα..

Μακάρι να δούμε κάτι τέτοιο και σε άλλα παιχνίδια. Αλλα τα ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ειδικών συνθηκών. Σου υπενθυμίζω οτι και πέρσι τους βάλαμε δύο γκολ στη Νέα Σμύρνη και κάθε φορά που ακουμπούσαν την μπάλα ο Μασούρας με τον Σπιριντόνοβιτς νόμιζες πως θα κάνουν ευκαιρία. Οι οπαδοί του είναι γαυροειδή, αλλα ο ΠΑΟΚ δεν θα γίνει ποτέ Ολυμπιακός και κάθε μεταξύ μας ματς στην Αθήνα θα είναι -στην χειρότερη περίπτωση για εμάς- αμφίρροπο. Υπάρχει μια παράδοση 60 ετών πίσω, εγώ τα παίρνω στα σοβαρά αυτά τα πράγματα. Οπως αντίστοιχα και με το εφηβικό να κατέβει απέναντι μας ο βαζέλας, πάλι φαβορί θα είναι.

Ακόμα κι υποθέσουμε οτι ο Ανιγκό είναι ένας σπουδαίος δάσκαλος και ο Γρηγορίου ήταν ένας απατεώνας, τα όρια σε μια ομάδα τα βάζει πάντα η ποιότητα των παικτών της. Και το ταβάνι της δική μας, όπως το βλέπω εγώ, είναι η γρήγορη παραμονή (που το θεωρώ επιτυχία, όχι ντροπή). Εκτος αν συμβούν εντυπωσιακά πράγματα, δηλαδή να κάνει ο Μασούρας μια χρονιά μεταγραφής και ο Κειτά να αποδειχθεί η έκπληξη του πρωταθλήματος. Δύσκολα πράγματα γενικώς.

Υπερβάλλεις πάντως, παρά τη μιζέρια του περσινού δεύτερου γύρου, είχαμε κάνει και ενα αρκετά καλύτερο παιχνίδι απο το σημερινό απέναντι στον καταπληκτικό Ατρόμητο. Συνεχίζω να μην βλέπω εύκολο δρόμο για τον στόχο της γρήγορης παραμονής. Η αμυνα μας δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη χωρίς τον Κοτνικ απο πίσω, ο Κόρμπος δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι θα ήταν βασικός πλέον σε οποιαδήποτε ομάδα πλην του Απόλλωνα και της Λαμίας, στην επίθεση αμφιβάλω αν έχουμε αρκετα γκολ και ο πάγκος μας είναι απελπισία. Επίσης, ο Θανάσης ο Παπαγεωργίου είναι το καλύτερο μας αριστερό μπακ και ο Θανάσης ο Παπαγεωργίου είναι το καλύτερο μας δεξί μπακ.

Από την εποχή Ίβιτς, το αντιαθλητικό και το βρώμικο παιχνίδι έγινε φιλοσοφία στον ΠΑΟΚ.
Με τον Λουτσέσκου η κατάσταση χειροτέρεψε. Όλη η ομάδα επιβραβεύει οτιδήποτε βρώμικο.
Αυτά βλέπουν οι επιβαρυμένου παρελθόντος οπαδοί και γίνονται κι αυτοί χειρότεροι.

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, θα θυμούνται τον Ρόναλντ Κούμαν της Ολλανδίας.
Ένας παίχτης με δυνατό σώμα και λίγα κιλά παραπάνω, με την δύναμή του εκτόπιζε τους αντιπάλους… τόσο όσο. Στα 20 φάουλ ο διαιτητής σφύριζε τα 5. Γιατί αν το παιχνίδι σου είναι «κάνω συνεχώς φάουλ» και ο διαιτητής τα σφυρίξει όλα, θα θεωρηθεί μεροληψία εις βάρος σου. Κάνεις δηλαδή την παρανομία νόμο.
Αυτό κάνει και ο ΠΑΟΚ, αυτό και η εθνική ομάδα της Ουρουγουάης.

Με την τετράδα πίσω μαζεύτηκε το χάλι της πρώτης αγωνιστικής και όντως θα συμφωνήσω με το Χρήστο , είδαμε την πρώτη νότα αισιοδοξίας. Ότι δηλαδή με πολύ κόπο μπορεί να μην πέσουμε μολύβι στην Β’.

Η φετινή χρονιά θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από το πόσο και πως ο Ανιγκό θα καταφέρει να βγάλει το 101% από τους μέτριους παίχτες που έχουμε. Το κατάφερε σήμερα με τον Παπαγεωργίου , μαγκιά του που σκέφτηκε ότι αν βάλει τον Σαραμαντά πάνω στον Ουάρντα θα γέλαγε όλη η γη , μακάρι να το καταφέρει και με τον εκνευριστικό Σπιριντόνοβιτς.

Κούρντι δυστυχώς δεν μπορεί να καλύψει το κενό του Βλάχου με τίποτα , ίσως θα ήταν καλύτερα να μεταφερθεί στον άξονα στη θέση του -πασάρω σε συμπαίκτη μόνο καταλάθος- Κόρμπου και να βρεθεί ένα καλό δεξί μπακ ή να καλυφθεί η θέση τουλάχιστον μέχρι Δεκέμβρη από τον Παπαγεωργίου.

Στο τέρμα θα έχουμε πρόβλημα , όχι ότι είναι φάβα ο τύπος , αλλά δεν είναι ούτε Κότνικ , ούτε Γιαννώτης.

Τώρα για τα παόκια τι να πεις… Είναι και 3 Σεπτέμβρη σήμερα , γιορτάζει η πασοκάρα και θυμάμαι το μεγάλο ρητό “όλη η Ελλάδα γάυροι και πασοκ είναι , απλά αλλάζουν τα χρώματα”.

Με αυτό το ρητό in mind θα καλέσω τον μπρέσκα να ξαναμετρήσει προσεκτικά τους γαύρους που αντιμετωπίζουμε τις πρώτες αγωνιστικές , γιατί εγώ τους βγάζω τρεις και όχι δύο.

Για το παιχνίδι δεν θα πω κουβέντα έχω χαλαστεί απίστευτα από όσα έγιναν εχτές και αναγκαστήκαμε και φύγαμε στο 70 από το γήπεδο.

ΓΑΜΙΕΤΕ ο μπαοκ τίποτα άλλο.

Οταν οι φίλοι σου είναι για τον πούτσο, απλώς τους αλλάζεις. Αν νιώσουμε μοναξιά, έχω να προτείνω ένα σωρό ομάδες της Βόρειας Μακεδονίας για να γίνουμε αδελφάκια.

Το μόνο που θέλω να πιστεύω είναι ότι δεν θα ξανάρθουν γήπεδο. Σε αντίθετη περίπτωση είτε δεν θα έρθω εγώ και άλλα 5 άτομα από το οικείο μου περιβάλλον που πάμε ανελλιπώς, ή θα αναγκαστούμε να πληρώσουμε επιπλέον να πάμε στη 4.

Με κάφρους που ρίχνουν φωτοβολίδα στα καλά καθούμενα δεν ξαναπάω ούτε σε απόσταση 30 μέτρων.

Εγώ πάντως τόσα χρόνια καμία φιλία δεν έχω δει και απορώ πως ακόμα το συζητάμε. Αν υπάρχει-υπήρχε κάτι είναι μια συνεννόηση καθαρά σε συνδεσμιακό επίπεδο που αφορούσε μετακινήσεις κλπ

Όλο το σκηνικό ξεκίνησε το 99’ επειδή ήμασταν οι πρώτοι (και για πολύ καιρό οι μόνοι) οπαδοί που εμφανιστήκαμε στα Τέμπη να αφήσουμε ένα στεφάνι.

Τώρα υπάρχει η τάση να τα γενικεύουμε όλα κλασσικά και να μπλέκουμε τα μπούτια μας.

Έχουν ξηγηθεί καλά αρκετές φορές με τελευταία πέρυσι όταν στην οδική για Γκόριτσα 3-4 δικά μας άτομα αντιμετώπισαν πρόβλημα με τα χαρτιά τους στα σύνορα και πήγαν τους πήραν μες τη νύχτα , τους τάισαν και τους έστειλαν πίσω.

Μας βόλευε και μας η κατάσταση , πηγαίναμε Τούμπα χωρίς να τρώμε πέτρες μια ώρα πριν και μια ώρα μετά το ματς , τους βόλευε κι αυτούς , και όλα οκ.

Το χθεσινό ήταν πολύ χοντρό και τελειώνει την όλη ιστορία. Το αστείο είναι ότι χθες μπαίνοντας στο αμάξι να ξεκινήσω το ταξίδι , άκουγα το Βασιλειάδη να λέει ότι θα επιτρέψει όλες τις μετακινήσεις παντού και πάντα.

Και πήρε την απάντηση , λίγες ώρες μετά.

Το στάδιο της Νέας Σμύρνης, ανέκαθεν είναι από τα πλέον φιλόξενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τους αντίπαλους οπαδούς. Το περιστατικό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χαρακτηριστεί ως «ατυχές». Η ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής, σε ένα σημείο όπου κάθονταν κυρίως οικογένειες με μικρά παιδιά, δεν μπορεί παρά να μας εξοργίζει.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε σε όλους τους τόνους «συγνώμη» από τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και αυτό είναι κάτι που μετριάζει την οργή και την αγανάκτησή μας. Περιμένουμε όμως και εμπράκτως να κινηθούν οι διαδικασίες για την εξεύρεση του δράστη και να παραδοθεί στην Αστυνομία προκειμένου να τιμωρηθεί παραδειγματικά για την πράξη του.

Παράλληλα, η Ελληνική Αστυνομία, είναι η μοναδική που χειρίζεται τις κάμερες στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, αλλά και πραγματοποιεί τον σωματικό έλεγχο των οπαδών πριν την είσοδό τους σε αυτό. Επειδή λοιπόν τα συστήματα ασφαλείας λειτουργούν κανονικά, εκτιμούμε πως έχει και το απαραίτητο υλικό στα χέρια της για την ταυτοποίηση και σύλληψη του δράστη.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέλει να διαβεβαιώσει τον φίλαθλο κόσμο της πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να μην υπάρξει ανάλογο περιστατικό. Ήδη υπάρχει η σκέψη να μην χορηγηθούν ξανά εισιτήρια σε οπαδούς συγκεκριμένων ομάδων.

Με αυτά ως δεδομένα, εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, προκειμένου να μπορεί με ασφάλεια ο κάθε ένας να έρχεται στο γήπεδο για να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο.

https://www.youtube.com/watch?v=1xOEjxgiVqk