26η Αγ. GBL : Αρης - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σαβ 25/04/2026 - 18:15)

Αυτό το υποδοχή ηρώων νομίζω ότι με γονάτισε

2 «Μου αρέσει»

93-77

2 «Μου αρέσει»

3 δευτερόλεπτα να λήξει, είμαστε στο -1, γκικας βγαζει τσαλμπουρη μόνο του με το καλάθι, τρώει τάπα από στεφανη, RIP χλαπατσας

5 «Μου αρέσει»
2 «Μου αρέσει»

Καλά αν είχαμε ακόμα τον ντεσηλντς το είχαμε άνετα το ματσάκι - θα έμπαινε μέσα το αλάνι και θα τους έκανε γιογιό

3 «Μου αρέσει»

Μεσα στο ματς

1 «Μου αρέσει»

Αιμα και αμμος

Πολλα αστοχα εκατερωθεν που μας βολευει, Τειλορ κουβαλαει, Γοντικας συγκινητικό ταβερνοξυλο. Γουοτσον μεινε καλυτερα εκει μετα…

Υγ: και λιγο ρεπορταζ απο χθες. Διεθνης ελλην παικτης δικος μας ετρωγε σε μπουγατσαδικο της σαλουγκας με διεθνη ελλην παικτη του αμαρουσιου, παρεακι με φροντιστη του αρεος, στις 6 το ξημερωμα. Το μπασκετ και η μπουγατσα ενωνει.
Οι πληροφοριες του καναλιου δεν αναφερουν μεθη, παρα κριτζεροκουβεντες που συναδουν με το αλτερνατιβ προφιλ των 2.
Το ΚΛΜΡΖΦ Τv ειναι παντου, το νου σας κοπροσκυλα.

5 «Μου αρέσει»

Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι η παρουσία του Γιάννη ευνοεί εμάς και αποπροσανατολίζει αυτούς. Υπάρχει ένα μόνιμο μπούγιο γύρω από τη θέση που κάθεται ο Γιάννης την ώρα που παίζεται το ματς.. Το ότι τα δικά μας τα παιχτόπουλα παίζουν πολύ καλύτερα εκτός έδρας και ότι ο κόσμος στη Γλυφάδα τους αγχώνει δεν το αναφέρω καν, είναι φως φανάρι..

2 «Μου αρέσει»

wild card, πρόσληψη νέων πεινασμένων μπασκετικών στις θέσεις του πάγκου και ενός τουλάχιστον χωμένου στα πράγματα, ματζόριτι παίκτες με IQ και όχι Τσαλμπουρογουοτσόνιδες και φύγαμε.

6 «Μου αρέσει»

Αγωνιστικά τελικά πέσαμε. Λογικά πρέπει να στηθεί η ομάδα από την αρχή, με νέο προπονητή και νέους παίκτες, ίσως να μείνουν Γκίκας και Πατρίκης; Ισως να έχουμε ελπίδα για wild card αλλά μέχρι να βγει η απόφαση δεν θα έχουμε ομάδα. Λογικά θα πρέπει να οργανωθεί η ομάδα για Α2 διαφορετικά θα ψάχνουμε μέσα καλοκαιριού απο το μηδέν.

Δεν επεσε κανεις απο τα συννεφα…
Το σκηνικο ενος προαναγγελθεντος θανατου.

Δυο οι υπευθυνοι για τη φετινη, μαυρη στιγμη.
Ελπιζω να πραξουν τα δεοντα ωστα η ομαδα να μεινει με καθε κοστος στην α1.
Και αν δεν τα καταφερουν, ας αλλαξουν μυαλα και τρόπο διαχείρισης γιατι δεν φταιμε να αρρωστησουμε στο τελος.

Υγ: Ζουρο και παππουλη ελπιζω να βλεπετε τι μπασκετικο εκτρωμα φτιαξατε υπο την ανοχη και ανυπαρξια των διοικουντων

3 «Μου αρέσει»

Πάντως δεδομένου ότι από το Δεκέμβριο ήμασταν με το 1,5 πόδι στην Α2 και ότι εδώ και 3 εβδομάδες γνωρίζουμε πως είμαστε το πρώτο φαβορί για να πέσουμε, ελπίζω να υπάρχει ένα ρεαλιστικό σενάριο για την επόμενη ημέρα για τους αισιόδοξους ιδιοκτήτες της ομάδας μας. Οχι φυσικά να γίνουν άμεσα ενέργειες (αφού τα εθνικά πρωταθλήματα είναι ακόμη σε λειτουργία) αλλά το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα βασιστούμε. Και να μας ενημερώοσυν για το τι έφταιξε φέτος. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για να μπορούν να ζητήσουν τη στήριξη μας, καθώς η φετινη πίκρα είναι τεράστια και προήλθε όχι τόσο από την πτώση, αλλά από τις προσδοκίες που δημιούργησε η αμετροέπεια τους, περί eurocup, ευρωλίγκες, 3η θέση και τίτλο εντός τριετίας.

Αυτός σας γλεντάει πανιωνακια

1 «Μου αρέσει»

Ντροπη ρε γαμημενε

Έτσι είναι. Πάλι κατώτεροι των περιστάσεων. Σβήνουμε

2 «Μου αρέσει»

Οι διοικούντες εχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να μεινουν και να ξεκινήσουν ΑΥΡΙΟ χτισιμο ομάδας με προπονητή, budget και κορμό για Α1 (ετσι τη μαθαμε τόσα χρόνια) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ Wild card και τα σχετικά …και απλά αν τελικα (και οπότε) παρουμε wild card για παραμονή ή όχι, να κάνουν το κατάλληλο fine tuning (όπως λενε και στη “γλώσσα” τους) για αξιοπρεπη και σταθερή παρουσία και παραμονή στην Α1 με πλάνο αρχικο 2ετίας ή για ΑΜΕΣΗ ΑΝΟΔΟ από την Α2 και παραμονή με πλάνο 3ετίας. Και μετά ας κοιτάξουν -και με το Αρτάκης ετοιμο με το καλό τότε- για ευρώπες και τίτλους.
Ας ξηλωθουν να πληρώσουν τις αστοχίες και τα απιστευτα και αμετρητα λάθη μια χρονιας καταστροφικής για το τμημα και την ομαδα γενικότερα!
Υ.Γ. Το κακό είναι πως “εκαψαν” και τον Φάνη μας. Νομιζαν πως βαζοντας τον “ασπιδα” μεταξυ τους και των οπαδων, θα μπορέσουν να κανουν διαχείριση κρίσεων!

4 «Μου αρέσει»

Μια διόρθωση φίλε μου
Δεν είμασταν το πρώτο φαβορί για να πέσουμε..
Το τελευταίο είμασταν !
Έτσι μας έλεγαν ….

Ξενερωμα. Ο αντίπαλος ήταν αδιάφορος απλά έπρεπε να παίξεις. Ο φετινός σχεδιασμός ήταν όλος λάθος. Μακαρι να πήραμε το μάθημα μας και να επανέλθουμε δυναμικά. Μακάρι να μάθουμε σύντομα σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Όσο πιο γρήγορα έχουμε ενημερώσει τόσο πιο γρήγορα θα γίνουν και οι σωστές κινήσεις.

1 «Μου αρέσει»

Για να δούμε, γιατί ίσως υποβιβαστεί ο Προμήθεας, όπως κάποτε η Ξάνθη, γιατί είναι παράνομο κάποιος να είναι πρόεδρος της ΕΟΚ και ιδιοκτήτης ομάδας και να έχει μεταβιβάσει παράνομα της μετοχές του..

..σύμφωνα με τον Νόμο δεν μπορείς να είσαι ιδιοκτήτης μιας ομάδας και πρόεδρος της ΕΟΚ και είναι παρονομη η εικονική μετακίνηση..

..προς το παρόν η υπερασπιστική γραμμή του Λιολιου είναι ότι τα SMS είναι προσωπικά δεδομένα, όχι ότι δεν ισχύουν

1 «Μου αρέσει»